|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
24.11.2009 7:35:47   
MIHAILO

user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.11.2009 7:53:25   
Čebel@
jutro

tanci,mihailo.......WBuser posted image user posted image user posted image

urša.......user posted image user posted image user posted image za tvojedva sončka......iskoristi ko bo mož doma in pejt počivat za kakšno urico.....dobro opravite pri p

cita........vseeeee najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......user posted image user posted image user posted image za 1000

ostalo sem pa pozabilauser posted image

mi smo šli pa včeraj v millerja po plenice in aptamil(sem  dala 70€user posted image user posted image ) v BC smo pa vzeli za mojga nečaka en tak velik kamion za božička in žogice za Hano......za večerjo je šel možek kar po pizzo,jaz sem pa solato doma naredilauser posted image user posted image user posted image .......danes pa spet šola(slovenščina)user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.11.2009 8:01:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

urša.......user posted image user posted image user posted image za tvojedva sončka......iskoristi ko bo mož doma in pejt počivat za kakšno urico.....dobro opravite pri p

cita........vseeeee najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo šli pa včeraj v millerja po plenice in aptamil(sem  dala 70€user posted image user posted image ) v BC smo pa vzeli za mojga nečaka en tak velik kamion za božička in žogice za Hano......za večerjo je šel možek kar po pizzo,jaz sem pa solato doma naredilauser posted image user posted image user posted image .......danes pa spet šola(slovenščina)user posted image user posted image

a za plenice in mleko user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.11.2009 8:12:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro

a za plenice in mleko user posted image user posted image user posted image

jap.....2 paketa planic in 3 škatle aptamila

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.11.2009 8:15:08   
Urša08
hvala za pikepokeuser posted image

Čebel@ maš pa sedaj za en mesec mir z nakupiuser posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas gre pa v povprečju 2 aptamila in 3 poki plenicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.11.2009 8:15:47   
Urša08
Mihailol epo da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ste že našli avto?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.11.2009 8:28:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailol epo da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! gre danes po njega user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.11.2009 8:35:14   
Urša08

jaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! gre danes po njega user posted image user posted image user posted image user posted image

super za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kerga sta pa izbrala? Kaj tvoji princi počnejo? Pri nas se Nejc igra trenutno z jeepom, Žiga je pa itak name prlimanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.11.2009 8:36:46   
simonakr
Jutro! Kako se mate? Hvala za zajtrk in kavico

Čebela - jest ne pridem vn iz Mullerja ne da bi zaptavla najmanj 70 evrov. pa gresta po 2 poka plenic in aptamila, pa še razne malenkosti za zraven (deo, vložki, milo, sladkarije...).

Tanci WB!

Cita - vse naj naj naj naj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem peglat zdele ko maja spi, pol greva pa v trgovino že mal za miklavža zapravlat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.11.2009 8:37:08   
simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.11.2009 8:41:16   
TAMIKA3

super za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kerga sta pa izbrala? Kaj tvoji princi počnejo? Pri nas se Nejc igra trenutno z jeepom, Žiga je pa itak name prlimanuser posted image user posted image user posted image user posted image

ford galaxy user posted image , skoraj tak kot smo ga imeli, manjšega avta ne moremo imeti user posted image user posted image user posted image user posted image
fantje user posted image
mi2 s tristanom pa user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.11.2009 8:41:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

Vse najboljše tudi od nas....veliko veliko sreče in zdravja.....
PA še nekaj....veliko potrpljenja in moči....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.11.2009 8:42:07   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro! Kako se mate? Hvala za zajtrk in kavico

Čebela - jest ne pridem vn iz Mullerja ne da bi zaptavla najmanj 70 evrov. pa gresta po 2 poka plenic in aptamila, pa še razne malenkosti za zraven (deo, vložki, milo, sladkarije...).

Tanci WB!

Cita - vse naj naj naj naj!

Grem peglat zdele ko maja spi, pol greva pa v trgovino že mal za miklavža zapravlat!

lepo zapravljajtauser posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.11.2009 8:44:01   
Urša08
tamika kaj bo dobrega v loncuuser posted image rabim kako hitro variantouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.11.2009 8:47:05   
Čebel@
tamika.......user posted image user posted image user posted image  za avto

urša.......mleko bo za dalj kot 1 mesec,plenice sploh ne vem kok jih porabim v enem mesecuuser posted image

simona.....jaz ko grem v millerja vedno toliko(ali pa še več zapravim)ampak se vsaj vidi ko nekaj neseš ven,ker ko grem v lekarno po par stvari  pa je ena mini vrečka lahko 60€user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ali bi me moglo skreti ker Hana zadnje 3 dni pokaka vsako pleničko in to zelo tekoče in zenfaste barve(prej je skos trdo kakala)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ko mala sedi in se igra ima nogice narazen in stegnjene-ali naj nebi imeli eno nogico pokrčenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.11.2009 8:49:28   
Urša08

urša.......mleko bo za dalj kot 1 mesec,plenice sploh ne vem kok jih porabim v enem mesecuuser posted image

simona.....jaz ko grem v millerja vedno toliko(ali pa še več zapravim)ampak se vsaj vidi ko nekaj neseš ven,ker ko grem v lekarno po par stvari  pa je ena mini vrečka lahko 60€user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ali bi me moglo skreti ker Hana zadnje 3 dni pokaka vsako pleničko in to zelo tekoče in zenfaste barve(prej je skos trdo kakala)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ko mala sedi in se igra ima nogice narazen in stegnjene-ali naj nebi imeli eno nogico pokrčenouser posted image user posted image user posted image

čebela jaz mam občutek da bo Hana dobila zobka in je najbrž zato taka pokakana pleničkauser posted image
Sedi pa čist ok, tako kot ji paše. Žiga včasih tud tako sedi.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.11.2009 8:49:41   
Onasiss

Cita vse najboljše in najlepše, veliko srečnih trenutkov s tvojima princeskama in možekom. Naj bo današnji dan nekaj posebnega user posted image user posted image user posted image
user posted image

Se podpišem..predvsem pa velikooooooo zdravja tebi in tvojim najbližjim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.11.2009 8:51:47   
Čebel@

čebela jaz mam občutek da bo Hana dobila zobka in je najbrž zato taka pokakana pleničkauser posted image
Sedi pa čist ok, tako kot ji paše. Žiga včasih tud tako sedi.

sem jaz najprej tudi pomislila na zobke,ampak je včeraj zobarca rekla da sicer ima trde dlesni ampak nič ne kaže na zobke......me skrbi,ker zdele eni trebušni virusi razsajajouser posted image ......glede sedenja:a pol mi jo ni treba popravljat(nogico mislim)?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.11.2009 8:55:32   
claud
jUTRO!

Nočka bedna.....skos je jokcala in se kr ni umirila, pol sm jo dala h nama in ko je našla svoj položaj je blo mal bolš...mislm da ji zobek nagaja.

Cita vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci WWWBBB!!!!!!!!!user posted image

cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s temuser posted image .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako?
Tud ce katera druga ve lahko poveuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.11.2009 8:56:01   
Čebel@
onasiss.......dobro jutro.......kako ste spali?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.11.2009 8:56:39   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.11.2009 8:58:41   
TAMIKA3

tamika kaj bo dobrega v loncuuser posted image rabim kako hitro variantouser posted image user posted image user posted image

sem juhico dala kuhat, fantje pa težijo za makarončke user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.11.2009 8:58:51   
claud
cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi.....
pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.11.2009 9:00:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s temuser posted image .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako?
Tud ce katera druga ve lahko poveuser posted image
jaz v laboratoriju vzamem 2,3 vrečke in obvezno steriln lonček(če ti da vrečke z epruvetke ti naj da tudi večji lonček) in ji doma namontiram,nalivam s čajem in potem takoj ko se polula dam dol vrečko,v lonček in v roku pol ure naj bi ga prinesel v laboratorij......lahko pa loviš oz.čakaš v čakalnici na previjalni(ji daš normalno pleničko in hlače gor in potem takoj v lonček in zapreti,da ne pridejo bakterije notri

no malo sem zafilozofirala,upam da veš kaj hočem povedatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.11.2009 9:00:34   
Onasiss
user posted image  za Urso in njene fante.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?