Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:02:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:02:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......kako ste spali? Hvala za vprašanje..... full dobro..... Smo imeli vsi štirje ob 3-eh zjutraj smeno.... Najprej Vito žejen, pol je šel v svojo posteljo, potem še menjava na wc-ju, potem je pa še najmlajša članica hotla svojo dozo..... Smo spali do 7-ih...ampak jaz bi še....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:03:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše absolutno....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:04:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......kako ste spali? Hvala za vprašanje..... full dobro..... Smo imeli vsi štirje ob 3-eh zjutraj smeno.... Najprej Vito žejen, pol je šel v svojo posteljo, potem še menjava na wc-ju, potem je pa še najmlajša članica hotla svojo dozo..... Smo spali do 7-ih...ampak jaz bi še.... ti vsaj dolgčas ni ponoči .....mogoče ti pa rata še kakšno kitico odspati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:05:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s tem .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako? Tud ce katera druga ve lahko pove jaz v laboratoriju vzamem 2,3 vrečke in obvezno steriln lonček(če ti da vrečke z epruvetke ti naj da tudi večji lonček) in ji doma namontiram,nalivam s čajem in potem takoj ko se polula dam dol vrečko,v lonček in v roku pol ure naj bi ga prinesel v laboratorij......lahko pa loviš oz.čakaš v čakalnici na previjalni(ji daš normalno pleničko in hlače gor in potem takoj v lonček in zapreti,da ne pridejo bakterije notri no malo sem zafilozofirala,upam da veš kaj hočem povedat tnx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:05:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše absolutno.... full mi je smešna ker gre najprej na vse 4ri,in se vsede
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:06:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s tem .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako? Tud ce katera druga ve lahko pove jaz v laboratoriju vzamem 2,3 vrečke in obvezno steriln lonček(če ti da vrečke z epruvetke ti naj da tudi večji lonček) in ji doma namontiram,nalivam s čajem in potem takoj ko se polula dam dol vrečko,v lonček in v roku pol ure naj bi ga prinesel v laboratorij......lahko pa loviš oz.čakaš v čakalnici na previjalni(ji daš normalno pleničko in hlače gor in potem takoj v lonček in zapreti,da ne pridejo bakterije notri no malo sem zafilozofirala,upam da veš kaj hočem povedat tnx ni za kej.......aja:ko ji boš dala gor(lahko po moje tudi kakšni sestri rečeš da ji da),pazi da je spodnji del vrečke na presredku,čene bo vse mimo steklo,pa obvezno dobro pusuši oz.obriši splovilo čene vrečka ne prime
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:19:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s tem .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako? Tud ce katera druga ve lahko pove jaz v laboratoriju vzamem 2,3 vrečke in obvezno steriln lonček(če ti da vrečke z epruvetke ti naj da tudi večji lonček) in ji doma namontiram,nalivam s čajem in potem takoj ko se polula dam dol vrečko,v lonček in v roku pol ure naj bi ga prinesel v laboratorij......lahko pa loviš oz.čakaš v čakalnici na previjalni(ji daš normalno pleničko in hlače gor in potem takoj v lonček in zapreti,da ne pridejo bakterije notri no malo sem zafilozofirala,upam da veš kaj hočem povedat tnx ni za kej.......aja:ko ji boš dala gor(lahko po moje tudi kakšni sestri rečeš da ji da),pazi da je spodnji del vrečke na presredku,čene bo vse mimo steklo,pa obvezno dobro pusuši oz.obriši splovilo čene vrečka ne prime Sj sam z navadno vodo obrišeš a ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:19:49
|
|
|
|
Urša08
|
Na plano pokukal 6 zobek, čakamo št. 7. Onasiss če ti dopolnjuješ seznam lahko napišeš zobek št.6 24.11.09
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:20:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela bom kr tee vprašala k maaš prakso s tem .....ko gresta s hano lovit vodo...a gres v laboratorij po vrecko pa ji sama nastimas gor al kako? Tud ce katera druga ve lahko pove jaz v laboratoriju vzamem 2,3 vrečke in obvezno steriln lonček(če ti da vrečke z epruvetke ti naj da tudi večji lonček) in ji doma namontiram,nalivam s čajem in potem takoj ko se polula dam dol vrečko,v lonček in v roku pol ure naj bi ga prinesel v laboratorij......lahko pa loviš oz.čakaš v čakalnici na previjalni(ji daš normalno pleničko in hlače gor in potem takoj v lonček in zapreti,da ne pridejo bakterije notri no malo sem zafilozofirala,upam da veš kaj hočem povedat tnx ni za kej.......aja:ko ji boš dala gor(lahko po moje tudi kakšni sestri rečeš da ji da),pazi da je spodnji del vrečke na presredku,čene bo vse mimo steklo,pa obvezno dobro pusuši oz.obriši splovilo čene vrečka ne prime Sj sam z navadno vodo obrišeš a ne ja,pa nič kremic gor...ja pol na koncu jaz fajn obrišem s toto suho krpico da je ziher suho
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:21:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Na plano pokukal 6 zobek, čakamo št. 7. Onasiss če ti dopolnjuješ seznam lahko napišeš zobek št.6 24.11.09
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:24:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše absolutno.... full mi je smešna ker gre najprej na vse 4ri,in se vsede tud men je blo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:24:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše absolutno.... full mi je smešna ker gre najprej na vse 4ri,in se vsede jA TAKO PAČ JE... JAZ SEM ŽE KAR MALO POZABILA KAKO JE NAŠA to počela..... ....sory črke....naša sploh noče več po vseh štirih......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:25:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Na plano pokukal 6 zobek, čakamo št. 7. Onasiss če ti dopolnjuješ seznam lahko napišeš zobek št.6 24.11.09
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:25:33
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Na plano pokukal 6 zobek, čakamo št. 7. Onasiss če ti dopolnjuješ seznam lahko napišeš zobek št.6 24.11.09 ¸
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:26:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela mislm da jo nč ne rabiš popravljat...če ji tako paše naj tko sedi..... pa glede zobkov....Larissi se tus dvojkice niso nč vidle pa so ble kr naenkrat zuni, k se mi tud sanjal ni da bojo.... ok,pol jo pustim naj sedi kot ji paše absolutno.... full mi je smešna ker gre najprej na vse 4ri,in se vsede jA TAKO PAČ JE... JAZ SEM ŽE KAR MALO POZABILA KAKO JE NAŠA to počela..... ....sory črke....naša sploh noče več po vseh štirih...... seveda če že sama šiba po dveh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:26:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......kako ste spali? Hvala za vprašanje..... full dobro..... Smo imeli vsi štirje ob 3-eh zjutraj smeno.... Najprej Vito žejen, pol je šel v svojo posteljo, potem še menjava na wc-ju, potem je pa še najmlajša članica hotla svojo dozo..... Smo spali do 7-ih...ampak jaz bi še.... ti vsaj dolgčas ni ponoči .....mogoče ti pa rata še kakšno kitico odspati Ne... moram za eno prijateljico matematiko do konca rešit... upam, da ni jezna, ker ji še nisem poslala rešenih vaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:27:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Katy78-živjo...kako si???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:34:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katy78-živjo...kako si???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:37:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ onasiss.......dobro jutro.......kako ste spali? Hvala za vprašanje..... full dobro..... Smo imeli vsi štirje ob 3-eh zjutraj smeno.... Najprej Vito žejen, pol je šel v svojo posteljo, potem še menjava na wc-ju, potem je pa še najmlajša članica hotla svojo dozo..... Smo spali do 7-ih...ampak jaz bi še.... ti vsaj dolgčas ni ponoči .....mogoče ti pa rata še kakšno kitico odspati Ne... moram za eno prijateljico matematiko do konca rešit... upam, da ni jezna, ker ji še nisem poslala rešenih vaj.... ej ta prijateljica želi da se ti naspiš!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 9:50:28
|
|
|
|
Urša08
|
Uf tole je pa noro, non stop v naročju, se mazit, ga položim v postelco jok in ponovi vajo no sedaj mi ga je uspelo dat spat, pa upam da bo vsaj pol urce miru. Nejcu sem zavrtela mojstra miha da ga ne bo zbudu. Sedaj bi si najrajš še eno kavico naredla, pa spotoma še mal kuhno popedenala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 11:19:42
|
|
|
|
baki
|
hay punce...mi smo o.k. razen nika.mali je spet malo zakuhal.upam da gre čimprej mimo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 11:21:24
|
|
|
|
baki
|
upam da nam bojo saj prazniki prizanešeni,da nebo keri za praznike bolan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 11:42:48
|
|
|
|
simonakr
|
Evo uspešno speglano in zapravljen denar! Zdele greva z malo kosilo kuhat pol pa na šiht se tipkamo jutr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 24.11.2009 12:52:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
FORD GALAXY - 12.11.2009 OB 7:50
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?