|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
23.11.2009 21:17:29   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

nova gripa - mene na trenutke panika daje, pol pa spet začnem razmišljati,da je to vse skupaj malo prenapihnjeno, saj še sama ne vem,kaj naj si mislim...za tisto ubogo nosečko pa user posted image user posted image user posted image

tasa - bravo za pregled

Tako,danes bom polna vprašanj:user posted image user posted image

1. a še kateremu od bejbijev pokajo kosti/sklepi?
Našemu so že v trebuhu pokale, vem,da je še en o tem govorila, tako,da nisem čudnauser posted image ...Blažu pa zadnje čase fuuul poka vse povprek, pa ne vem a je to normalno, ali bi bilo dobro vprašati Puser posted image

2. je katera bila oz. pozna koga,ki je bil na Zelenortskih otokih?
Še vedno iščem destinacijo za naslednji dopust, pa sem se za tole malo zagrela, zdaj pa malo informacije zbiram.

še nekaj sem hotela vprašati, pa sem pozabila kaj...poporodna pozabljivost pačuser posted image

ma sej mene je tut na trenutke strah, sam potem pa spet...pač gripa kot gripa, za navadn gripo umre več veliko več ljudi pa ne delajo take galame iz tega, zato ne razumem... za nosečnic pa pikapoke da se pozdravi...

pokajo mu ko ga dvignem primem pač pod pazduho in ga dvignem in mu vse po-poka... se vprašam če je to sploh normalno...?

žal ne vem...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
23.11.2009 21:18:49   
NoBady
no pa še dober večer...user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
23.11.2009 21:26:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat user posted image user posted image

Ti se kr heci. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
23.11.2009 21:32:44   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat user posted image user posted image

No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
23.11.2009 21:42:43   
NoBady

No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes....

meni tudi to ni jasno kko se to nrdi... naj ena obširno razloži in tista ki vidi da je čas za seznam naj da prlima gor...user posted image
če me ena nauči mi ni problem kdaj pa kdaj..samo skoz jaz pa nism dost pridna tule gor... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3805
23.11.2009 21:56:52   
yania
Čer---- uf...kaj je nekaj novega tule na RR, al je to zaradi "novega" explorerja user posted image ....kr ene tipke sive...
oja, tudi smeškotov ne gre lepit...ok, tudi prav.

evo, mi smo še živi, ampak enostavno ne sfolgam FB pa še RR..to je to..
Naja se je pozdravila, mi je pa danes popoldan parkrat pokašljal Timon...upam da mi ne zboli...je šele zdaj šel ajat,,,po mlečni milupa (hruška in prepečenec) kašici...
najprej je kazalo da ne bo odprl ust, no potem pa je ful odpiral..bomo videli, če bo kaj drugačna ta noč...ma se mi zbuja na 2-3 ure, in je tudi 3x, če štejem za 3.obrok uro 6.30 user posted image ...

no, grem še na FB, potem pa spar...sem si prisegla da bom danes prej v postelji, ker s 5 urami spanja sem skoraj neuporabna čez dan.....
brala nisem za nazaj, upam da ste vsi zdravi in uredu...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
23.11.2009 22:00:23   
yania
vidim, da je govora o seznamu,,,,ne, tega ne znam, in nimam pojma kako to skup naredite,,pa če po pravici povem, pa naj bo na vsaki 10.strani, al kako...pa da drugače urejamo, npr.če to Naja ureja, potem naj se njej na ZS pošljejo novi podatki, pa da potem vnese, al pa še bolj poredko, kaj vem, na vsaki 20.strani...a?...ma jaz verjamem da je to veliko dela...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
23.11.2009 22:17:56   
Najaa

Jaz tud na začetku nisem nič znala pa ti garantiram, da se vse da naučit. user posted image
Sej vem, da se ga vse otepate. Sam je pa fajn met podatke na kupu, ne? Še posebi za tiste, ki sam berejo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
23.11.2009 22:45:49   
MalaČebelica

Jaz tud na začetku nisem nič znala pa ti garantiram, da se vse da naučit. user posted image
Sej vem, da se ga vse otepate. Sam je pa fajn met podatke na kupu, ne? Še posebi za tiste, ki sam berejo! user posted image

saj vem, da bi se naučila... sam če ti to tak dobro obvladaš... user posted image user posted image user posted image kaj pa če nekako zoptimiziramo zadeve - kot je yania napisala. pa damo seznam bolj poredko - recimo vsako 20. stran. pa določimo le določene datume, ko se lahko menjavajo slike  - recimo vsak mesec med 1. in 5. v mesecu, pol pa ne več za tisti mesec.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
23.11.2009 22:58:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

felix kdaj boste vi v nedeljo v Mb.?? Kdaj imate plan prit? 

taši, vidim, da ne bereš za nazaj... nas žal ne bo v nedeljo, sprememba plana user posted image user posted image user posted image  toplice odpadejo. A v čet. prideš v Laško mogoče?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
23.11.2009 22:58:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Če smem deliti z vami nekaj zeloooo lepega...tole je voščilo od moje Laure za moj prihajajoči rojstni dan...jaz sem user posted image user posted image user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiii, kako srčkano, bravo za Lauro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
23.11.2009 22:59:54   
felix7
več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... user posted image  samo to - spps, ne seri user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
23.11.2009 23:11:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... user posted image  samo to - spps, ne seri user posted image

oooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz sem se ravno mislila posloviti, ker je danes tukaj pa res tuga....

lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.11.2009 6:03:18   
spps

feliša,sej ga nea serjem -imam probleme s prebavo-sem zaprtauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.11.2009 6:04:06   
spps
Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
24.11.2009 7:44:32   
tasa_m

felix kdaj boste vi v nedeljo v Mb.?? Kdaj imate plan prit? 

taši, vidim, da ne bereš za nazaj... nas žal ne bo v nedeljo, sprememba plana user posted image user posted image user posted image  toplice odpadejo. A v čet. prideš v Laško mogoče?
ma berem 2 strani in če ni napisano pol ne vem. user posted image user posted image
Ne v čet. naju nebo. Je Lija prehlajena pa je nebi rada še nahladila zraven. Pa še mami verjetno pride k nam (če bo pravi čas doma iz fure, je šla z atijem na Češko).

Aha, no, škoda da vas nebo. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
24.11.2009 7:44:57   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
24.11.2009 7:47:03   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijouser posted image user posted image user posted image

dobro jutro tudi tebi!

jsm se zjutraj najbolje učila, sam brez spidija!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
24.11.2009 7:51:51   
novo
no, mi smo včeraj dobro prestali cepljenje, upam, da bo tako tudi naprej.
Imamo slabe izkušnje, saj je vedno, malo dni po cepljenju dobila bronhitis! user posted image

Mi že telovadimo, se je odločila, da bo še šla malo na vse štiri in pol se ziba naprej in nazaj! user posted image Mi je tak smešna!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
24.11.2009 7:53:27   
novo

Tvoj mož pa je res lahko srečen! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
24.11.2009 7:54:31   
tasa_m
cita vse najboljšeee user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
24.11.2009 7:56:27   
tasa_m
Mi smo auf že od 5h user posted image . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi.
Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? user posted image user posted image
Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
24.11.2009 8:00:43   
trezika

Mi smo auf že od 5h user posted image . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi.
Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? user posted image user posted image

user posted image user posted image boga ti....

Maruša pa to čez dan dela... zmatrana je tako da se ji že blede ampak spala pa ne bo...nimam pojma v čem je fora....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
24.11.2009 8:03:54   
novo

user posted image user posted image
Tudi pri nas je to zadnja rešitev.
Meni pa RR nekaj šteka, dela kot da se mu bi sajalo. Ne grem se več!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
24.11.2009 8:26:53   
Lolita23

cita vse najboljšeee user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......