|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
23.11.2009 20:05:15   
momacus
http://uk.shopping.com/xPO-Britax-Britax-Evolva-123-Car-Seat-Group-1-2-3-Plus-Zurich

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.11.2009 20:26:22   
BIA79
Momacus, sam mislim, da ta trgovina ne dobavlja v Eu...poglej še ti...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
23.11.2009 20:32:39   
momacus
maš prav ne dobavlja, ama ni hudič d animajo na spletni strani od britax tega modela???

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
23.11.2009 21:02:41   
saruška
čau ženske!

najprej dobrodošle vse nove mamice user posted image user posted image user posted image ...

belen, v terme gremo v soboto, ne vidim ure da se odpravimo, samo upam da bo mali zdrav... preventivno ga bomo pustili ta teden doma, ki v vrtcu imajo pravo leglo virusov user posted image ...

ste pa ene res pridne, ki vse preštudirate kaj se kje bolj splača... meni je to muka, klatit po trgovinah pa še bolj... vsake tolko pa znorim in bi zapravla pol plače, samo pol bi me moj user posted image umoril user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
23.11.2009 21:05:55   
Belen
fajn, fajn- momacus in bia....wi kr preštudirajte...pol bomo pa mi kupli user posted image user posted image user posted image widim,da ste raje weč na rač,kot po trgowinah.... js pa raje "widim" w žiwo kar kupujem user posted image user posted image user posted image

saruška....aha kul...katere terme?
kak awtosedež imaš ti??

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
23.11.2009 21:09:53   
saruška
alora gremo v podčetrtek v terme olimia...

avtosedež pa imamo od maxi cosi, takrat je bla slučajno akcija in smo ga vzeli... pametno, ti pa kr počakaj da punce preštudirajo in pol navali user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
23.11.2009 21:11:14   
BIA79
Jaz sem si že ogledala avtosedeže v trgovini Belen..sam za prišparat 100 eurov se splača bit kako uro na netu hahaha

To se mi je zdelo tudi meni čudno Momacus, da ga ni med modela na uradni strani. Ne bi rada da je kak "star" model ali pa imitacija....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
23.11.2009 21:11:41   
pancottina
Ciaoo
Jaz vas sicer vedno berem, nekaj vas celo osebno poznam (Teyci in Dany), tudi Belen malo , ampak pisat se mi pa kej dosti ne da :) sem bolj len tip :)
Ko se boste pa menile za kakšo srečanje se vam z Noelom priduživa, če nas vzamete z vami :)
Aja star je pa 7 mesecev

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
23.11.2009 21:12:25   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

alora gremo v podčetrtek v terme olimia...
ql... sm bla fulllllllll dobro user posted image user posted image user posted image

avtosedež pa imamo od maxi cosi, takrat je bla slučajno akcija in smo ga vzeli... pametno, ti pa kr počakaj da punce preštudirajo in pol navali user posted image !
ja sej js bi al maxi cosi al romer-ja.... drugo.hmmmmm...čemo widet,kr itak moram dwa kupit.... user posted image 500eur pa lih ne bi dajala.... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
23.11.2009 21:13:28   
BIA79
Momacus...tu si bo treba vzet provizijo na prišparan denar za avtosedež :) Ja ne bomo pustili da bodo bogateli na naših plečih user posted image

(odgovor članu pancottina)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
23.11.2009 21:14:57   
saruška
belen, si bla? fajn... baje da je dosti za šetat tam okoli...

kar se tiče stroškov pa ti ne zavidam, samo imaš pa zato tudi dvojno veselje user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
23.11.2009 21:15:47   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Momacus...tu si bo treba vzet provizijo na prišparan denar za avtosedež :) Ja ne bomo pustili da bodo bogateli na naših plečih user posted image

punce, bodte solidarne, no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
23.11.2009 21:16:57   
Belen

Jaz sem si že ogledala avtosedeže v trgovini Belen..sam za prišparat 100 eurov se splača bit kako uro na netu hahaha

super.... js jih še nism-no ja lih na hitro,dokler sm čakala trgowko da me posteže.... user posted image ko jih rabiš,jih nikoli ni..... ko pa ne.... so non stop pod nogami.... user posted image user posted image

pancottina.....welcome user posted image aja... čim si napisala Noelom-sm wedla kdo si user posted image

sami nowi člani ta teden.....hehe ... wsi so se neki opogumili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
23.11.2009 21:18:39   
Belen

na koga je to mišljeno??? user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
23.11.2009 21:18:47   
momacus
a tako babnice , mi bomo garale , vi pa boste pobiralne sadove a user posted image ma ja , naročimo cel kamion stolčkov pa jih še prodajamo potem ha ha ha
ej pupe kaj ste čule da so v izolski bolnici primeri svinjske gripe tudi med otroci,samo en vem iz katere šole vrtca.... in v LJ je bolna 1 nosečnica user posted image grave....skoraj skoraj da me je strah. z gašperjem sploh ne grem po trgovinah in upam da ne bo tjaš kaj prinesel domov iz šole user posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 23.11.2009 21:22:48 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
23.11.2009 21:19:25   
pancottina
he he
Čakam, da ta moj mali zaspi, ker hočem it gledat GF, ma se ne da :)
Drugače se mi ne da nekaj dosti pisat :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
23.11.2009 21:20:47   
Belen
nič pupe, mame- user posted image gledat GF... , punce spijo, mož je na košarki...kawč je MOJ user posted image
lepo čwekajte, pa še kej najte bolj poceni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
23.11.2009 21:20:56   
momacus
belen malo heca user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.11.2009 21:22:14   
momacus
moja dva mladoletna spita , jaz pa sm sama še celih 10 min , potem pa pride možek iz službe user posted image alo uživajeteeeeeeeee

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
23.11.2009 21:22:56   
saruška
ja sej res, ta nova gripa... momacus, ti verjamem da si preplašena, čeprav moje osebno mnenje je, da je stvar malo prenapihnjena... jaz še razmišljam al bi se cepla al ne, preko službe imamo zastojn, ma sem v dvomih... vi se boste?

< Sporočilo je popravil saruška -- 23.11.2009 21:23:31 >

(odgovor članu pancottina)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
23.11.2009 21:25:24   
momacus
ne en sara cepljenje popolnoma odpade, v bistvu me ni strah zase, ampak za gašperja in tjaša. sej tjaš je že en kos moža , ma gašper pa je še mali črviček

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
23.11.2009 21:26:21   
momacus
gašpreja itak tudi če bi hotela ne morem cepit kr je alergičen na jajce (cepivo gojijo baje na jajcih...)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
23.11.2009 21:31:57   
saruška
jst sem se prijavla za cepljenje, ma sem danes odpovedala, mah, sej ne vem kaj bi hotela imet... ma se ne bom, no...

ajde pupe, lepo se imejte, jst letim na kavč, ki me jutri čaka naporen dan in se ga prav nič ne veselim! user posted image user posted image user posted image , nočko!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.11.2009 21:35:33   
BIA79
Moj oče se je šel cepit, ampak je učitelj in se vsako leto cepi proti navadni gripi,letos se je proti obema. Jaz ne vem več kaj si mislit glede te gripe, ampak se strinjam s Saruško da je stvar ful napihnjena...mislim da če se držimo pravil osnovne higijene in se izogibamo prostorov, kjer je velika množica ljudi, bomo šli liscio skozi...

Grem spat...no, vsaj upam, da bom kaj spala :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.11.2009 0:44:57   
gia15
A je katera mamica mogoče s Škofij?
Koliko so pa kaj stari vaši dojenčki?
In še nekaj - ali ve katera, kje je kakšna dobra kozmetičarka za depilacijo z voskom (po možnosti, da dela tudi brazilsko depilacijo) in dober frizer na obali? Sem na novo na obali, zato  sprašujem!user posted image
Pri nas pa bolj pozno zaspimo, ponavadi med 22h in 24h, potem pa imam jaz malo miru in časa zase (ko moja mala in moj zaspita), čeprav si "kradem" čas za spanje, a drugače ne gre!user posted image  Včeraj pa smo bolj malo spali, nam rastejo zobki...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.