![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 20:26:22
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus, sam mislim, da ta trgovina ne dobavlja v Eu...poglej še ti...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 20:32:39
|
|
|
|
momacus
|
maš prav ne dobavlja, ama ni hudič d animajo na spletni strani od britax tega modela???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:02:41
|
|
|
|
saruška
|
čau ženske! najprej dobrodošle vse nove mamice ... belen, v terme gremo v soboto, ne vidim ure da se odpravimo, samo upam da bo mali zdrav... preventivno ga bomo pustili ta teden doma, ki v vrtcu imajo pravo leglo virusov ... ste pa ene res pridne, ki vse preštudirate kaj se kje bolj splača... meni je to muka, klatit po trgovinah pa še bolj... vsake tolko pa znorim in bi zapravla pol plače, samo pol bi me moj umoril ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:05:55
|
|
|
|
Belen
|
fajn, fajn- momacus in bia....wi kr preštudirajte...pol bomo pa mi kupli widim,da ste raje weč na rač,kot po trgowinah.... js pa raje "widim" w žiwo kar kupujem saruška....aha kul...katere terme? kak awtosedež imaš ti??
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:09:53
|
|
|
|
saruška
|
alora gremo v podčetrtek v terme olimia... avtosedež pa imamo od maxi cosi, takrat je bla slučajno akcija in smo ga vzeli... pametno, ti pa kr počakaj da punce preštudirajo in pol navali !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:11:14
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz sem si že ogledala avtosedeže v trgovini Belen..sam za prišparat 100 eurov se splača bit kako uro na netu hahaha To se mi je zdelo tudi meni čudno Momacus, da ga ni med modela na uradni strani. Ne bi rada da je kak "star" model ali pa imitacija....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:11:41
|
|
|
|
pancottina
|
Ciaoo Jaz vas sicer vedno berem, nekaj vas celo osebno poznam (Teyci in Dany), tudi Belen malo , ampak pisat se mi pa kej dosti ne da :) sem bolj len tip :) Ko se boste pa menile za kakšo srečanje se vam z Noelom priduživa, če nas vzamete z vami :) Aja star je pa 7 mesecev
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:12:25
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška alora gremo v podčetrtek v terme olimia... ql... sm bla fulllllllll dobro avtosedež pa imamo od maxi cosi, takrat je bla slučajno akcija in smo ga vzeli... pametno, ti pa kr počakaj da punce preštudirajo in pol navali ! ja sej js bi al maxi cosi al romer-ja.... drugo.hmmmmm...čemo widet,kr itak moram dwa kupit.... 500eur pa lih ne bi dajala....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:13:28
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...tu si bo treba vzet provizijo na prišparan denar za avtosedež :) Ja ne bomo pustili da bodo bogateli na naših plečih
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:14:57
|
|
|
|
saruška
|
belen, si bla? fajn... baje da je dosti za šetat tam okoli... kar se tiče stroškov pa ti ne zavidam, samo imaš pa zato tudi dvojno veselje ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:15:47
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Momacus...tu si bo treba vzet provizijo na prišparan denar za avtosedež :) Ja ne bomo pustili da bodo bogateli na naših plečih punce, bodte solidarne, no
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:16:57
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Jaz sem si že ogledala avtosedeže v trgovini Belen..sam za prišparat 100 eurov se splača bit kako uro na netu hahaha super.... js jih še nism-no ja lih na hitro,dokler sm čakala trgowko da me posteže.... ko jih rabiš,jih nikoli ni..... ko pa ne.... so non stop pod nogami.... pancottina.....welcome aja... čim si napisala Noelom-sm wedla kdo si sami nowi člani ta teden.....hehe ... wsi so se neki opogumili
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:18:39
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Momacus...tu si bo treba vzet provizijo na prišparan denar za avtosedež :) Ja ne bomo pustili da bodo bogateli na naših plečih na koga je to mišljeno???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:18:47
|
|
|
|
momacus
|
a tako babnice , mi bomo garale , vi pa boste pobiralne sadove a ma ja , naročimo cel kamion stolčkov pa jih še prodajamo potem ha ha ha ej pupe kaj ste čule da so v izolski bolnici primeri svinjske gripe tudi med otroci,samo en vem iz katere šole vrtca.... in v LJ je bolna 1 nosečnica grave....skoraj skoraj da me je strah. z gašperjem sploh ne grem po trgovinah in upam da ne bo tjaš kaj prinesel domov iz šole
< Sporočilo je popravil momacus -- 23.11.2009 21:22:48 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:19:25
|
|
|
|
pancottina
|
he he Čakam, da ta moj mali zaspi, ker hočem it gledat GF, ma se ne da :) Drugače se mi ne da nekaj dosti pisat :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:20:47
|
|
|
|
Belen
|
nič pupe, mame- gledat GF... , punce spijo, mož je na košarki...kawč je MOJ lepo čwekajte, pa še kej najte bolj poceni
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:20:56
|
|
|
|
momacus
|
belen malo heca
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:22:14
|
|
|
|
momacus
|
moja dva mladoletna spita , jaz pa sm sama še celih 10 min , potem pa pride možek iz službe alo uživajeteeeeeeeee
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:22:56
|
|
|
|
saruška
|
ja sej res, ta nova gripa... momacus, ti verjamem da si preplašena, čeprav moje osebno mnenje je, da je stvar malo prenapihnjena... jaz še razmišljam al bi se cepla al ne, preko službe imamo zastojn, ma sem v dvomih... vi se boste?
< Sporočilo je popravil saruška -- 23.11.2009 21:23:31 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:25:24
|
|
|
|
momacus
|
ne en sara cepljenje popolnoma odpade, v bistvu me ni strah zase, ampak za gašperja in tjaša. sej tjaš je že en kos moža , ma gašper pa je še mali črviček
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:26:21
|
|
|
|
momacus
|
gašpreja itak tudi če bi hotela ne morem cepit kr je alergičen na jajce (cepivo gojijo baje na jajcih...)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:31:57
|
|
|
|
saruška
|
jst sem se prijavla za cepljenje, ma sem danes odpovedala, mah, sej ne vem kaj bi hotela imet... ma se ne bom, no... ajde pupe, lepo se imejte, jst letim na kavč, ki me jutri čaka naporen dan in se ga prav nič ne veselim! , nočko!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 21:35:33
|
|
|
|
BIA79
|
Moj oče se je šel cepit, ampak je učitelj in se vsako leto cepi proti navadni gripi,letos se je proti obema. Jaz ne vem več kaj si mislit glede te gripe, ampak se strinjam s Saruško da je stvar ful napihnjena...mislim da če se držimo pravil osnovne higijene in se izogibamo prostorov, kjer je velika množica ljudi, bomo šli liscio skozi... Grem spat...no, vsaj upam, da bom kaj spala :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.11.2009 0:44:57
|
|
|
|
gia15
|
A je katera mamica mogoče s Škofij? Koliko so pa kaj stari vaši dojenčki? In še nekaj - ali ve katera, kje je kakšna dobra kozmetičarka za depilacijo z voskom (po možnosti, da dela tudi brazilsko depilacijo) in dober frizer na obali? Sem na novo na obali, zato sprašujem! Pri nas pa bolj pozno zaspimo, ponavadi med 22h in 24h, potem pa imam jaz malo miru in časa zase (ko moja mala in moj zaspita), čeprav si "kradem" čas za spanje, a drugače ne gre! Včeraj pa smo bolj malo spali, nam rastejo zobki...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.