|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
22.11.2009 20:57:30   
saruška
eee momacus, nismo za bit doma, ne...  glih zato po dopustu bira, ok? ben al pa user posted image no, po želji user posted image ...

eko pupe jaz vas lepo pozdravljam in user posted image na kavč user posted image ...

uživajte!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
22.11.2009 20:59:07   
momacus
grem malo oblikovat kawč user posted image
nočko

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
22.11.2009 20:59:53   
momacus
sara upam da od besed pridemo k dejanju ....končno user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.11.2009 3:40:51   
gia15
Hej,
jaz sem pa nova tu gor. Imam punčko, staro 6,5 mesecev. Zanima me, če se mamice z obale kaj dobivate na skupnih sprehodih,  srečanjih in ali vzamtete medse novo "članico"?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.11.2009 8:13:20   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

belen kam ? T ?

terme...kdaj gre saruška v terme user posted image user posted image

jutro mame,

eko mene-sm se končno mal weč nasapa.... uffffffff....wreme ubija.... user posted image user posted image user posted image
gia15-ne moreš spat ob 3h zjutraj??? user posted image user posted image user posted image se hecam, walda se nam lahko pridružiš.... user posted image
kaj imaš user posted image ali user posted image ?? ime? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.11.2009 11:53:12   
BIA79
Gia15 dobrodošla :)

Momacus...kaj vi ste meso že poskusili...bolj kot berem naokoli po tem forumih in mnenjih raznih pediatrov, manj mi je vse jasno glede te goste hrane...Moji mami in mojemu sem jasno povedala da glutena za nekaj časa še ne, kravjega mleka do enega leta tudi ne (in so me seveda gledali kot tele v nova vrata in spraševali zakaj)...za taščo bo pa še borba, ker čim obrnem hrbet pri njih tlačijo Klari kaj v usta.

A obstajajo kakšni piškoti brez glutena? Pa še to,fižol vidim da ste prestali brez težav, a grah ste že jedli?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.11.2009 12:56:05   
Belen
bia...ja piškoti od plasmona po 4.mes brez glutena.... sam moreš it čez iskat...famila, coop itd.....
js bom tudi šla zdej 1X ta teden čez....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.11.2009 13:28:05   
teičy
jutro oz je že danuser posted image

Gia15 dobrodošla v bistvu pa sm tudi jaz še nova in tudi mene zanima, če se kaj dobivate, da se vam kdaj pridružimuser posted image (če me seveda vzamete sabo)user posted image

bia jaz kupim kar v Mercatorju te od Plasmon brez glutena. So taki majhni za v flašo,kašice....se ful hitro stopijo, so bolj masleni in fullll mastni. So fajn nasitni za vmleko za zvečeruser posted image . Jaz jih dam skoraj vsak dan k sadju v kašo. Če pa jih hoče sam glodat pa mu dam tiste mal večje od 6m naprej kr jih lažje poje kot te.

ima katera starega user posted image 9 oz 10 m?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.11.2009 13:54:33   
Belen
teičy...ma anka tle pri nas jih imajo???? user posted image kaj mi pol ena gowori,da more čez hodit... boooooooo user posted image  user posted image nič bomo šli w mercator torej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
23.11.2009 14:29:40   
BIA79
Evo Momacus...ni treba it čez, sam v Merkator. Sicer dvomin da naši izolski merkatorji jih imajo...bom danes prav v šparu pogledala...

A Saruška...ma glede H&M in ovviesse, ne vem...npr v oviesse kavbojke 10, v Hm 15...Meni so vsi govorili kako je poceni v H&M, ampak sedaj ni več tako, ker so dvignili tudi oni cene (v primerjavi s kakim letom nazaj)...ne vem no...ovviesse je vsaj pri nas....kaj je kdo zasledil če bo mogoče  H&M v ta novem tušovem centru? Vedno se peljem mimo tiste table, sam mi nikoli ni uspelo prebrat vsega (bom mogla it ena dva gira okoli krožnega da vidim),,,user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
23.11.2009 14:36:28   
BIA79
Momacus, si vidla da imajo evolvo plus za 99 funtov? Kaj praviš naročimo?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
23.11.2009 15:07:09   
Tanja00
Pozdravljene mamice :)

jst sm tudi nova tukaj gor....imam 2.5meseca staro hčerkico Evo :)

na obali ne poznam dosti mamic tako da šetamo večinoma same...kam pa hodite na sprehode ostale?user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.11.2009 15:15:14   
BIA79
Dobrodošla Tanja00!

Kje se šetamo? Nekaj po Izoli, nekatere po Kopru, odvisno s kje je kdo? Kje si pa ti?

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.11.2009 15:18:34   
Tanja00
Pozdravljenauser posted image

zdej živim v Kopru, drugače pa sm iz Ilirske Bistrice :) midve sva večinoma po Kp..do Žusterne po semedelski...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.11.2009 15:22:03   
BIA79
No, ko se bomo dobile na kavi, naš boš spoznala vse po malem...sam kaj ko vedno ko napovemo srečanje dežuje :) Čeprav sedaj nimamo vpliva na vreme, je grdo in pika :)

Medve s Klaro se večkrat potepava po Kopru, ker imam nono tam, tako da, če rabiš kdaj družbo povej :)

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.11.2009 15:37:20   
Tanja00
UUU to bi blo super, da se dobimo, da malo spoznam te mamice user posted image

Če se boš kej po kp šetala pa kr javi, jst sm vedno za družbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.11.2009 16:01:39   
DannyS
Hoj mamice in user posted image .

Mi pa smo danes dobili stolček iz Nemčije in ga tudi že stestirali, smo naročili še blazinico in lepo sedi notri z njo. Sicer ni še ful stabilen notri, ampak za tistih par minutk, ko ima za popapat bo šlo.

Včeraj smo cel popoldan klatli okoli, tako da se nam je danes ponoči to poznalo in je spal prvo rundo 8 ur, pol papal in še 3 urce spal.

Drugače pa smo v soboto probali korenčka in mu je bil njami... sploh ni hotel nehat jest, danes pa sem mu skuhala jabolko in tudi ta mu je ful šla, tako da imamo še enega manjona v hiši. Kolko ml GH naj bi pojedel, ko se začne uvajat, ki on čim mu ne dam več takoj v user posted image ...

Dobrodošli gia15 in Tanja00. Dobimo se kdaj pa kdaj, ko se nam uspe določit kak datum in uro, ki nekako vsem ustreza.

teičy mislim, da od spetko Tian je malo starejši kot tvoj, je rojen januarja.

BIA79 naročimo vse skupaj stolčke in vprašamo, če nam dajo kak škonto hehe...:) Kot sem opazla ste se na eni temi o tem pogovarjale, pa sem vidla da je ena napisala da je s poštnino samo 150 €, tako da pride kljub poštnini še bolj ugodno kot v Nemčiji.

Aja Tanja00, če bi bil naš user posted image  punčka, bi bla tudi Eva...:)

(odgovor članu Tanja00)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
23.11.2009 17:01:16   
momacus
ojla babe žabe bo spet dež user posted image
jaz bom kar tako rekla, dobrodošle nove mamice in user posted image

bia, belen jaz sem kupla piškote plasmon od 4. mesca naprej brez glutena, mleka in jajc v izoli v dm user posted image ma sm vidla ja da je evolva 99 in me srbijo prstiuser posted image gašperju sm dala fižol, kr ima skoraj vse tisto kar ima meso, samo maščob ne , grah smo tudi že jedli ma tisti v papicah od hipp-a in ni težav. glede glutena pa tako. do dopolnjeneag6 meseca naj ne bi jedli potempa lahko, ampak kr je gašper pozitiven na jajca na drugem testiranju se ne upam dat , da en bi bil januarja spet kaj pozitiven ...ne vem kaj nardit. ne sme pa niti perutnine da en pride vseeno do reakcije, tako da bomo z meskom začeli po moje čez 1 teden, ma bomo dali zajčka, ki je itak še najbolj zdravo meso, tudi če ga kupiš v trgovini, do takrat pa šopaj s fižoli pa čičeriko bomo probali pa take reči user posted image
se bo treba znajt
ma danny prav jih naročimo več in prašamo za popust , pa da en bojo kaj težili rečemo da imamo petorčke user posted image 11

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
23.11.2009 17:20:16   
nena30
Gia 15 in Tanja dobrodošle!!!
Za sprehod po KP ni panike! Tud men bi pršla prav družba. Tanja na ZS imaš moj gsm po se mi javi!
Bia glede prehranjevanje in uvajanja določene hrane se čist strinjam s tabo. In ker stoj za svojim. Moj že zdaj anja kako bo nou Lisi veže žemljice- tipičen pek. Pa sem ga hitro potavila v kot- da ji nebi slučajno pred 1 letom turil kak svoj izdelek. Nonice majo pa itak svojo filozofijo.
A se spomnete ko sem tarnala da v kopru ni stojnic pred novim letom? No sem brala da letos bojo od božiča do silvestra. Juhu, kuhan vinček!!! Upam da bo fajn mraz da paše!!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
23.11.2009 18:37:51   
Belen
oooooooo widim da pridno čwekate... user posted image user posted image
dobrodošla tanja00...zadnje čase same neke nove mame user posted image kr dosti nas je.... no js in moje dwe roži pohajamo wečina w izoli,kjer mi je lepše.... user posted image user posted image edino w kp grem če se skom zmenim,al pa ko mi w izoli dojadi.....
bia, momacus... sam 99eur stolček???????? kateri???? naj mi katera prilepi link?! ma je ql ta stol?

momacus-katere piškote kupiš w DM? od plasmon?

dans smo meli 2.fizioterapijo... Naša se je spet drla kot sraka-čim ne pozna osebe (mama al tata) ne mara w narpčju pri drugih.... medtem ko Lija..ni panike je prwa ciganka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
23.11.2009 18:53:26   
BIA79
Belen, ne 99 eurov pač 99 funtov (kar pride malo več)..
http://www.britax-roemer.com/car-seats/evolva-123-plus
.To je evolva 1-2-3 plus. Mi ga bomo vzeli za drugi sedež, gre mojim staršem v avto. Je uredu, je pa sedež za od 9-36kg. Momacus, ti mi povej. Jaz sem se že odločila da ga bom vzela za moje. Oz. mama mi ga bo vzela, ker ima mastercard, če bi rada ti ga komot vzamemo (že vse zmenjeno). Ti sam povej, ma ne čakat preveč,ker ne bi rada da poteče akcija...Danny ti boš tudi?

Plasmon brez glutena imajo tudi v Kp Šparu.3,99 škatla. Klara je kar brez mleka zmazala enega, ker je bila taaaaka gužva v sparu in ona boga lačna...

Kaj boste kupile vašim prčom? Klara sem vzela lonček presenečenja, sam po mojem ji bo najbolj všeč papir v katerega bo zavit user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
23.11.2009 19:09:01   
BIA79
Belen...jaz gledam Romerja in je še vedno cenejši kot npr v Nemčiji, tako da se ti splača pogledat na to spletno  stran:
http://www.pramworld.co.uk/category/299/Britax_Group_1_Car_Seats

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
23.11.2009 19:44:07   
momacus
eko jaz bi takega

http://di1.shopping.com/images1/pi/37/81/58/46464142-250x250-0-0_Britax+Britax+Evolva+123+Car+Seat+Group+1+2+3+Plus.jpg?p=pA0WgXKbuW&a=2&c=44&l=57201&t=11%2F23%2F09%2001%3A23%3A14%20PM&r=1

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
23.11.2009 19:50:53   
BIA79
Momacus kateri model oz. barva je to?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
23.11.2009 19:59:33   
BIA79
Jaz je ne najdem tu...
http://www.britax.co.uk/car-seats/evolva-1-2-3-plus

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.