Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.11.2009 20:57:30
|
|
|
|
saruška
|
eee momacus, nismo za bit doma, ne... glih zato po dopustu bira, ok? ben al pa no, po želji ... eko pupe jaz vas lepo pozdravljam in na kavč ... uživajte!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.11.2009 20:59:07
|
|
|
|
momacus
|
grem malo oblikovat kawč nočko
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.11.2009 20:59:53
|
|
|
|
momacus
|
sara upam da od besed pridemo k dejanju ....končno
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 3:40:51
|
|
|
|
gia15
|
Hej, jaz sem pa nova tu gor. Imam punčko, staro 6,5 mesecev. Zanima me, če se mamice z obale kaj dobivate na skupnih sprehodih, srečanjih in ali vzamtete medse novo "članico"?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 8:13:20
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus belen kam ? T ? terme...kdaj gre saruška v terme jutro mame, eko mene-sm se končno mal weč nasapa.... uffffffff....wreme ubija.... gia15-ne moreš spat ob 3h zjutraj??? se hecam, walda se nam lahko pridružiš.... kaj imaš ali ?? ime?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 11:53:12
|
|
|
|
BIA79
|
Gia15 dobrodošla :) Momacus...kaj vi ste meso že poskusili...bolj kot berem naokoli po tem forumih in mnenjih raznih pediatrov, manj mi je vse jasno glede te goste hrane...Moji mami in mojemu sem jasno povedala da glutena za nekaj časa še ne, kravjega mleka do enega leta tudi ne (in so me seveda gledali kot tele v nova vrata in spraševali zakaj)...za taščo bo pa še borba, ker čim obrnem hrbet pri njih tlačijo Klari kaj v usta. A obstajajo kakšni piškoti brez glutena? Pa še to,fižol vidim da ste prestali brez težav, a grah ste že jedli?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 12:56:05
|
|
|
|
Belen
|
bia...ja piškoti od plasmona po 4.mes brez glutena.... sam moreš it čez iskat...famila, coop itd..... js bom tudi šla zdej 1X ta teden čez....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 13:28:05
|
|
|
|
teičy
|
jutro oz je že dan Gia15 dobrodošla v bistvu pa sm tudi jaz še nova in tudi mene zanima, če se kaj dobivate, da se vam kdaj pridružim (če me seveda vzamete sabo) bia jaz kupim kar v Mercatorju te od Plasmon brez glutena. So taki majhni za v flašo,kašice....se ful hitro stopijo, so bolj masleni in fullll mastni. So fajn nasitni za vmleko za zvečer . Jaz jih dam skoraj vsak dan k sadju v kašo. Če pa jih hoče sam glodat pa mu dam tiste mal večje od 6m naprej kr jih lažje poje kot te. ima katera starega 9 oz 10 m?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 13:54:33
|
|
|
|
Belen
|
teičy...ma anka tle pri nas jih imajo???? kaj mi pol ena gowori,da more čez hodit... boooooooo nič bomo šli w mercator torej
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 14:29:40
|
|
|
|
BIA79
|
Evo Momacus...ni treba it čez, sam v Merkator. Sicer dvomin da naši izolski merkatorji jih imajo...bom danes prav v šparu pogledala... A Saruška...ma glede H&M in ovviesse, ne vem...npr v oviesse kavbojke 10, v Hm 15...Meni so vsi govorili kako je poceni v H&M, ampak sedaj ni več tako, ker so dvignili tudi oni cene (v primerjavi s kakim letom nazaj)...ne vem no...ovviesse je vsaj pri nas....kaj je kdo zasledil če bo mogoče H&M v ta novem tušovem centru? Vedno se peljem mimo tiste table, sam mi nikoli ni uspelo prebrat vsega (bom mogla it ena dva gira okoli krožnega da vidim),,,
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 14:36:28
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus, si vidla da imajo evolvo plus za 99 funtov? Kaj praviš naročimo?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 15:07:09
|
|
|
|
Tanja00
|
Pozdravljene mamice :) jst sm tudi nova tukaj gor....imam 2.5meseca staro hčerkico Evo :) na obali ne poznam dosti mamic tako da šetamo večinoma same...kam pa hodite na sprehode ostale?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 15:15:14
|
|
|
|
BIA79
|
Dobrodošla Tanja00! Kje se šetamo? Nekaj po Izoli, nekatere po Kopru, odvisno s kje je kdo? Kje si pa ti?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 15:18:34
|
|
|
|
Tanja00
|
Pozdravljena zdej živim v Kopru, drugače pa sm iz Ilirske Bistrice :) midve sva večinoma po Kp..do Žusterne po semedelski...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 15:22:03
|
|
|
|
BIA79
|
No, ko se bomo dobile na kavi, naš boš spoznala vse po malem...sam kaj ko vedno ko napovemo srečanje dežuje :) Čeprav sedaj nimamo vpliva na vreme, je grdo in pika :) Medve s Klaro se večkrat potepava po Kopru, ker imam nono tam, tako da, če rabiš kdaj družbo povej :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 15:37:20
|
|
|
|
Tanja00
|
UUU to bi blo super, da se dobimo, da malo spoznam te mamice Če se boš kej po kp šetala pa kr javi, jst sm vedno za družbo
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 16:01:39
|
|
|
|
DannyS
|
Hoj mamice in . Mi pa smo danes dobili stolček iz Nemčije in ga tudi že stestirali, smo naročili še blazinico in lepo sedi notri z njo. Sicer ni še ful stabilen notri, ampak za tistih par minutk, ko ima za popapat bo šlo. Včeraj smo cel popoldan klatli okoli, tako da se nam je danes ponoči to poznalo in je spal prvo rundo 8 ur, pol papal in še 3 urce spal. Drugače pa smo v soboto probali korenčka in mu je bil njami... sploh ni hotel nehat jest, danes pa sem mu skuhala jabolko in tudi ta mu je ful šla, tako da imamo še enega manjona v hiši. Kolko ml GH naj bi pojedel, ko se začne uvajat, ki on čim mu ne dam več takoj v ... Dobrodošli gia15 in Tanja00. Dobimo se kdaj pa kdaj, ko se nam uspe določit kak datum in uro, ki nekako vsem ustreza. teičy mislim, da od spetko Tian je malo starejši kot tvoj, je rojen januarja. BIA79 naročimo vse skupaj stolčke in vprašamo, če nam dajo kak škonto hehe...:) Kot sem opazla ste se na eni temi o tem pogovarjale, pa sem vidla da je ena napisala da je s poštnino samo 150 €, tako da pride kljub poštnini še bolj ugodno kot v Nemčiji. Aja Tanja00, če bi bil naš punčka, bi bla tudi Eva...:)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 17:01:16
|
|
|
|
momacus
|
ojla babe žabe bo spet dež jaz bom kar tako rekla, dobrodošle nove mamice in bia, belen jaz sem kupla piškote plasmon od 4. mesca naprej brez glutena, mleka in jajc v izoli v dm ma sm vidla ja da je evolva 99 in me srbijo prsti gašperju sm dala fižol, kr ima skoraj vse tisto kar ima meso, samo maščob ne , grah smo tudi že jedli ma tisti v papicah od hipp-a in ni težav. glede glutena pa tako. do dopolnjeneag6 meseca naj ne bi jedli potempa lahko, ampak kr je gašper pozitiven na jajca na drugem testiranju se ne upam dat , da en bi bil januarja spet kaj pozitiven ...ne vem kaj nardit. ne sme pa niti perutnine da en pride vseeno do reakcije, tako da bomo z meskom začeli po moje čez 1 teden, ma bomo dali zajčka, ki je itak še najbolj zdravo meso, tudi če ga kupiš v trgovini, do takrat pa šopaj s fižoli pa čičeriko bomo probali pa take reči se bo treba znajt ma danny prav jih naročimo več in prašamo za popust , pa da en bojo kaj težili rečemo da imamo petorčke 11
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 17:20:16
|
|
|
|
nena30
|
Gia 15 in Tanja dobrodošle!!! Za sprehod po KP ni panike! Tud men bi pršla prav družba. Tanja na ZS imaš moj gsm po se mi javi! Bia glede prehranjevanje in uvajanja določene hrane se čist strinjam s tabo. In ker stoj za svojim. Moj že zdaj anja kako bo nou Lisi veže žemljice- tipičen pek. Pa sem ga hitro potavila v kot- da ji nebi slučajno pred 1 letom turil kak svoj izdelek. Nonice majo pa itak svojo filozofijo. A se spomnete ko sem tarnala da v kopru ni stojnic pred novim letom? No sem brala da letos bojo od božiča do silvestra. Juhu, kuhan vinček!!! Upam da bo fajn mraz da paše!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 18:37:51
|
|
|
|
Belen
|
oooooooo widim da pridno čwekate... dobrodošla tanja00...zadnje čase same neke nove mame kr dosti nas je.... no js in moje dwe roži pohajamo wečina w izoli,kjer mi je lepše.... edino w kp grem če se skom zmenim,al pa ko mi w izoli dojadi..... bia, momacus... sam 99eur stolček???????? kateri???? naj mi katera prilepi link?! ma je ql ta stol? momacus-katere piškote kupiš w DM? od plasmon? dans smo meli 2.fizioterapijo... Naša se je spet drla kot sraka-čim ne pozna osebe (mama al tata) ne mara w narpčju pri drugih.... medtem ko Lija..ni panike je prwa ciganka...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 18:53:26
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, ne 99 eurov pač 99 funtov (kar pride malo več).. http://www.britax-roemer.com/car-seats/evolva-123-plus .To je evolva 1-2-3 plus. Mi ga bomo vzeli za drugi sedež, gre mojim staršem v avto. Je uredu, je pa sedež za od 9-36kg. Momacus, ti mi povej. Jaz sem se že odločila da ga bom vzela za moje. Oz. mama mi ga bo vzela, ker ima mastercard, če bi rada ti ga komot vzamemo (že vse zmenjeno). Ti sam povej, ma ne čakat preveč,ker ne bi rada da poteče akcija...Danny ti boš tudi? Plasmon brez glutena imajo tudi v Kp Šparu.3,99 škatla. Klara je kar brez mleka zmazala enega, ker je bila taaaaka gužva v sparu in ona boga lačna... Kaj boste kupile vašim prčom? Klara sem vzela lonček presenečenja, sam po mojem ji bo najbolj všeč papir v katerega bo zavit
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.11.2009 19:50:53
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus kateri model oz. barva je to?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.