lara light
|
Pikec, joj revčki, pozdravite se čimprej vsi trije, objemček. Taški, super ju hraniš, pridna, se ve. Hedi, kako špelček, ste ok? Noki, japke in japke...pa ratajo otroci veliki in lepi, a ne? Vidla gemelli family, juhu! Buba, pojma nimam kaj so ti boni, so to popusti al kaj? Res potrudeno, pridna. Miška, upam, da je minilo, meni se vsake toliko še vedno zablokira,bodter fajn Mlinčka, srkam tvojo vedno, hvala, kako punci, zobki? Shadow, daj povej, če in ko boš kupovala sedeže, me zanima, moram tud jaz uštimat ta paypal...vsaka pomoč dobrodošla Blanči, kako vi? Princeska je res ena lepota... Sneži, kako kopanje, še prakticiraš vse 4 naenkrat, meni se zdi fascinantno, sem že vsem povedala o super mamici Stijan, Belen, pridni bit še naprej, fajn vam gre In še naš raport, mala vodi 2:0, urinska testa ponovno bp, fth kontrola v sredini decembra. V pričakovanju prazničnih dni...bom redkobesedna,a pridem pogledat...vse lepo, vse dobro vsem, vsem. Ln!