|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
23.11.2009 20:55:39   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

koliko vaši otroci spijo čez dan? spijo v dnevnem prostoru ali jih odnesete v sobo?

Sicer pa, od kar se oba postavljata na nogice kjerkoli in predvsem non stop, ni več nobenga miru in na trenutke je čist noro. Zna bit zdej ene par mescev čist adijo pamet... Kako vi kej to rešujete? Jaz sem mojmu rekla, da bom stajico na glavo obrnila pa mala dva noter. KOt zajčka v kletko user posted image

Se pod tole čist podpišem prec.. Cel dan je norišnica in letam od enga konca h drugemu in tulim " Miha, ne rožic.." "Miha, ne po stopnicah.." "Špela pazi..." " Špela, počasssss....! "
Miha se dvigne ob luftu in sam čakam da se vznak zvrne kam.. Špela še malo nerodna... Ojej, prejoj...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.11.2009 21:35:17   
sosedica
Noki- zaenkrat sam sumimo na alergijo na KM, potrditev čez 3tedne. Me prav zanima kaj se bo pokazal. Dejstvo je, da je po cepljenju dobila hudo rdečino na ličku, ki ne izgine, ostale znake dermatitisa je imela že prej(rdeče v pregibih, rdeče v popku, srbečica, no, na glavi se pa pa poštimalo). Mogoče je problem tudi alergija na jajca, saj se dostkrat nahaja v cepivu. Je bla pa pot do sedaj čistega pregomina dooooolga (smo zmagal, ne vem pa, kako bi blo brez kosmičev), najprej prek mešanja s HA v različnih razmerjih, sedaj  pa čisti, seveda z dodanimi kosmiči, da mal popravjo okus. Ja, glede hrane je res treba pazit, sej se "mleko" pojavlja čist povsod, beremo deklaracije na veliko. Res je najbolj domača kuhna, pa res gre hitro. Dans  sem jima skuhala muškatno bučo pa dodala mal banane, uaa,kok smo cmakal.  Hvala ti za link, bomo res sprintal in na hladilnik obesl.

Se pa moram pohvalt-naš Ažbe se je včeri  SAM  prvič obrnil s hrbta na trebuh, kar nisem mogla verjet. Pia to obvlada že kak mesec in pol, ampak samo prek enga boka in samo v tej smeri, nazaj pa ni šlo do DANES.
Sem tolk ponosna!!!!

Snežinka-kakšno rečemo kdaj drugič, zadnje cajte me skoz nekaj lovi (prehlad), ampak važn je, da sta tamala zdrava 

VSEM PA DOLGOOOOO in NASPANO NOČKO!

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.11.2009 21:36:27   
Shadow
Zdravo mamice in Norman!

Macko, moja2 imata čez dan ponavadi še dve rundi spanja - prvo takoj po jutranjem obroku, drugo pa po sprehodu nekje ob 17h. No, pa vmes zakinkata na ležalnikih in v vozičku. Zaspita pa vedno v svoji posteljici, voziček še ni bil v stanovanju (saj tudi ne vem, kam bi ga daliuser posted image )

Mlinčka tvoji pupi sta res, kot sem že rekla, prekrasni! user posted image user posted image Daj še hitro kake slikice gor!

Vidim, da ste se tak fajn imele na srečanju, da je forum kar zamrl za nekaj dni.

Blanč eno prošnjo imam zate - danes sem brskala po forumu tisti tvoj post, ko si dala link do sedežev, ki si j ih naročila, pa ga nisem našla. user posted image Bi bila prosim tako prijazna, pa mi ga še enkrat prilepi, če ga imaš kje pri roki??? DANKE, TENKJU, MERSI, GRACJE, SPASIBA... user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.11.2009 21:57:16   
blanč
Shadow bemti si me našlauser posted image user posted image , Še dobro, da ne brišem pošte redno in sem našla en njihov mail...evo link samo trenutno nimajo nobenega tako poceni, midva sva dala za enega 99 funtov, vsake toliko imajo akcije. Dobila sva jih v 8 dneh in se že veselo vozimo v njih, res so super.
http://stores.shop.ebay.co.uk/user291010_0-4yr-Baby-Child-Car-Seats_W0QQ_fsubZ7136019QQ_sidZ93182509QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322
Drugače sem pa danes iz amerike naročila usnjene copatke in sicer 6 parov, bomo podarili še za božička in s poštnino vred plačala 54 evrovuser posted image zdaj pa čakam paket...
Pri nas so nenormalno drage.
Evo še ta link:
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.11.2009 22:13:19   
blanč
Shadow, me je moj zdele mal okregu, da pa pojma nimamuser posted image user posted image user posted image
Sva potem na koncu, naročila od tu, ampak tudi tu trenutno nimajo nobenega na zalogi
http://shop.ebay.co.uk/vipbabyshop/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Boš morala malo spremljat...

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.11.2009 8:34:26   
Shadow
Dobro jutro!

Blanči, tisočkrat ti hvala! Ja, bom sledila ponudbam, še prej pa moram končno zaktivirati moj račun na tem presnetem ebayu, me nekaj zafrkava. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.11.2009 8:47:55   
blanč
Shedow a te heca paypal?

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.11.2009 8:51:20   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.11.2009 9:02:49   
Shadow
Blanč, ma ne pusti mi zaključiti postopka za prijavo, ko vnesem geslo in uporabniško ime, mi neko tehnično napako javlja. Sem jim včeraj razjarjen mail poslala! user posted image Pri Paypalu še sploh nisem!? Kaj to moram tudi imeti? Mogoče pa me zato ne spusti naprej. Krščen matiček!

Mlinčka, jutro!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.11.2009 9:39:32   
blanč
Pojma nimam zakaj se ne moreš prijavituser posted image  
Pay pal je pa fajn met, da lahko takoj plačaš. Če nimaš paypala pa si sprintaš račun in greš na banko plačat.
Prijavi se na paypal stran, tam dobiš nekaj s čimer greš na banko, tam spet dobiš nekaj kot geslo in odtipkašv svoj paypal in že veselo plačuješuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
24.11.2009 10:53:32   
taškica
Ojla, sem čist bezec, zato na hitro en raport:

- v petek je blo luštno, vam povem, da je Norman nosil svetlečo leader jakno z mufko okoli kapuceuser posted image . Stil pa ma, ni kej!
- včeraj meli P., se cepili (mam grozno slabo vest, uboščka), noč bila malo bolj sitna...me je pa presenetilo, da je Andraž prehitel Jurija v kilaži: ima točno 8kg, njergov bratec pa 7.800g. Do.lga sta 69 in 70cm.
Drugače smo ok, zaenkrat zdravi, se oglasim, ko bom imela malo miru.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.11.2009 15:09:51   
4pikice
ojla, tud  jest se na hitro  javljam, ne s svojega računalnika, nam je šou monitor, dons dobimo  nouga. Že od četrtka smo brez, tko da mi je prav žal, da nisem šla v petek z vami. Sem mela cajt, pa nisem vedla, kako ste se pol na koncu zmenile. Drugič se pridružim, obvezno! Super, da ste se imele fajn.

Alenka-8- Naše sta spale vedno v svojih posteljicah, tko kot sta se navadle, včasih je kakšna zaspala v stajci, zdaj kasneje, ko sta že v njej. No, pa kadar sem šla kam na kafe, če je bil čas za spanje, sta tudi v vozičku radi zaspali. Po občutku, dva otroka nista enaka. jest nikoli nisem komplicirala.

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 24.11.2009 15:12:48 >

2+1=4pikice

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.11.2009 19:55:40   
stijan
Da se še mi malo oglasimo,smo danes imeli posvetovalnico pri dobrih 6 mes.user posted image in smo težki 7600g in 8700g,dolgi pa 66 cm in 68cm.Po pregledu pa še cepljenje ubogičke ritke,upam ,daju ne bo preveč bolelo in se bota naspala in ja Florjan ima že zobekuser posted image ,pa tudi obrnil se je iz hrbta na trebuh bravo mali fantuser posted image .
Shadow res bi se lahko kdaj dobili na kaki kavici ,ja tudi mi nismo čist iz Maribora,smo pa blizu v Pesnic user posted image .Grem zdaj še malo pospravit pol pa spatuser posted image .Lahko noč dvojne in več..user posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.11.2009 7:26:05   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.11.2009 8:44:27   
miska73
Jutro. Spala sem dvakrat po 1,5 ure.
Vzrok... zamašitev leve joške.
Sem zvečer izvajala vse živo - tuširanje z vročo vodo, obkladki, masaže... pa ni nič hasnalo, joška pa vedno bolj nabita. Mašinca pa nič ni spravla iz joške.
Potem sem počakala, da se mi sredi noči zbudijo lačna usta...
Smo tako ob 2h čarali... pa spet nič...
No pa sem se spokala do porodnišnice - tam sestre ponavadi obvladajo take probleme. Potem ko sem prišla domov pa sem spet izvajala vroče obkladke, dolgo močno masiranje in na koncu odrešujoča Nejčeva usteca...

Evo sem morala povedat. K mi je tolk lepo danes, k mam prazen jošk pa čeprav sem koma neprespana.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.11.2009 8:52:56   
pikatara
Darja pri nas je duda samo za uspavanje, pa če smo zunaj. Čez dan jima sploh ne dam, eno imata v posteljci, drugo pa na bundi.

Ninčy proti zaprtju jima daj sladkano vodo (1 dcl vode + žlička sladkorja).

Macko pri nas gresta čez dan v svoje posteljce spat, Karolino pokrijem s kovtrom čez glavo in takoj zaspi, Patrika pa moram ene 5 min božat, predvsem mu ne pustit se na hrbet obrnit, ker gre pol na vse 4 in je konec s spanjem.

Alenka pri nas bo dedek mraz prinesel nekaj kar pač rabita, bomo videli čez en mesec.

Taški lepa teža.

No še poročilo zakaj par dni štrajkam. Že od srede sploh ne spimo, Karolina je imela vročino, vendar od zobka in je k sreči hitro minila. Pol sta začela kašljat, sem jima v soboto dala slezov sirup proti kašlju in je revico celo noč tako zvijalo da do 5 nismo spali niti minute. Pa je še mamica zbolela in še vedno ne pridem k sebi, bom mogla zgleda na antibiotike, sam moja zdravnica dela šele v četrtek popoldne tako, da bom počakala. karolina je že zdrava, je pa še Patrik zbolel. Revček je ful hropel, tako da je bil včeraj pri zdravniku in ima bronhitis. Ampak smo vsaj ponoči kar spali. Še dobro, da smo ta teden zboleli in ne drug, ko dobimo delavce v novo stanovanje. Glavno, da sta otroka dobre volje, tole da komaj živim, me sploh ne moti tolk, kot pa če bi bila onadva tolk boga. Kaj pa sedim sredi noči pozimi zunaj in čvekam.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.11.2009 9:13:17   
nokes
o bogica podganca, pa kaj so sestre nardile? sam, da si zdaj okej, ti z prazno joško, otroka pa sita! kako ste drugače? sem vidla na "otročkih", da veselo šopingiraš na nextu! jaz bom tut, čeprav se spravljam že nekaj mesecev. no, zdaj bom nabavljala tudi za darila, tako da sem prisiljena...

pikatara, joooj, daj se pocajtaj, no... uf, dvomim, veš, da si kaj staknila na petkovem čveku. prej v kakšnem šoping centru, ko ste imeli ful za nabavit. jooj, se jih izogibam na hard.

mlinči, požlampala sem cel kafe, tako da si boste ostale morale skuhat novega user posted image

dilema, kdo od 3 veselih al kaj so že, dobrih!, mož bo obdaroval je pri nas čist simpl. dedek mraz! je obdaroval mene in mojega, pa sma čist okej user posted image . dobila pa bosta kakšne sestavljanke, to je zdaj aktualno. alenka, če praviš, da imata ful igrač, pa jima ni treba kupit igrače, a ne?

vsem lep dan, baje bo sonce!

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.11.2009 13:07:10   
Belen
ciao pupe,da
se  še js mal jawim.... widim da wsaka ma swoje težawe s tamalimi.... js da potrkam sta zadnji mesec zlati..... user posted image user posted image user posted image

dans smo bli pri pediatru....torej Lija 7.600g in 66.5cm in Naša 7000g (elegentna po mami) user posted image in manjša po mami 65cm.... smo se še 3.cepli proti rota in nam je dala "dowoljenje" za GH  user posted image user posted image user posted image sicer mi že probawamo od 4.m po malo

nas je pohwalila,da smo zelo pridni....  user posted image ja pa še so se prwič lih pri njej obe obrnili iz hrbta na buša.... brawo moje glede na to da so nedonošene.... in kje obe na enkrat user posted image user posted image

spimo super od 19-7h.... sicer se pozna da čez dan fulll manj....raje tako,kot da se zbujamo ponoči.....

lep pozdwaček wsem, user posted image kuhat dokler spita

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.11.2009 16:30:09   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

o bogica podganca, pa kaj so sestre nardile? sam, da si zdaj okej, ti z prazno joško, otroka pa sita! kako ste drugače? sem vidla na "otročkih", da veselo šopingiraš na nextu! jaz bom tut, čeprav se spravljam že nekaj mesecev. no, zdaj bom nabavljala tudi za darila, tako da sem prisiljena...

joška... sta mi sestri pogledali joško in ocenili, da ni kritično za kak mastitis... in mi dali nasvete kako masirat in da naj vztrajam dolgo pri masaži pa vroče obkladke pa da bi moral uspeti... in je, ampak predvsem po zaslugi mojega Nejčka :)

šoping ja kaj misliš da bi jst tak hitela z nakupi... ampak ima nečakinja v kratkem RD in je bilo že nujno nekaj nabavit. Pa sem morala potem še nekaj za moja dva kupit. Pa če bi uspela jst mal razmislat kaj in koliko cot potrebujemo, ko bomo malo večji, bi jst šopala še pa još... tak je blo pa tole bolj za gušt.
Ampak ne vpraši... sem cel teden visela sam na nextovi stranim. In temu primerno zanemarjala ostali net vključno z RR.

Blančeta kako? ima nešto novo? javi se, ko boš mela minuto cajta.

Drgač pa važičke kafetkarce v LJ....
Spomladi vam bova midve z blanči dajale kontra, ko naju bo polno Celje in okolica :)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.11.2009 16:37:45   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dilema, kdo od 3 veselih al kaj so že, dobrih!, mož bo obdaroval je pri nas čist simpl. dedek mraz! je obdaroval mene in mojega, pa sma čist okej user posted image . dobila pa bosta kakšne sestavljanke, to je zdaj aktualno. alenka, če praviš, da imata ful igrač, pa jima ni treba kupit igrače, a ne?

Pri nas bo to božiček.
Tak režim je že v veljavi pri sekici. Pa je najbolš, da je enako.
Miklavža sicer tudi nameravam terat, ampak res čisto na skromno - v stilu suho sadje, parklji iz testa, šibe... mogoče kakšna drobnarija.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.11.2009 17:03:46   
blanč
Miš, evo mi smo prišli iz LJ. Odkrili so toplo vodouser posted image user posted image  Spat je pa tolk z.a.j.e.b.a.n na unih smotanih raztegljivih stolih. Upam, da nam ne bo treba več prenočevat na pediatriji. Sem pa danes vidla eno tako punčko, ki sma jo imele včeraj v debati in je tolk božčka zgledala, ko je tako x hodila.
Jaz se že tudi veselim najinega kofetkanja po Celju in sav. doliniuser posted image , Seveda se bova pa tudi v tivoliju kdaj pridružle, če bodo drugo leto še naše ringarajevke tam šetale, se mi zdi, da bodo poleti že vse v službahuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.11.2009 9:01:19   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.11.2009 9:46:52   
pikatara
Noki nimam viroze, ampak vnetje bezgavk in ušes, šoping centrov se pa izogibamo in vse domov naročamo, še tv in hladilnika. Lažje pa ceneje. Tudi jaz se nagibam k dedku mrazu, vendar se vedno sprašujem, če ni bi zaradi ta malih uvedli božička, ker ga bodo pol v vrtcu vsi imeli.

Patrik je bolje, je pa Karolina spet slabše. Pa se je že začelo, da ko eden zboli, zboli še drug. Se bo treba kar navadit.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.11.2009 12:14:20   
buba.miska
Pozdravljene

Ni mi še uspelo oslikat vozekauser posted image nimam časa. Mam par izpitov pa nastope...

Včeraj sem dobila bone iz dm, danes pa sem ugotovila da imam trojčkeuser posted image user posted image user posted image . so mi poslali še enkrat za Klemnauser posted image user posted image user posted image .

Če kera rabi bone jih lahko pošljem piše mi naj na zs. boni ki jih še imam: (veljajo do 31.3.2010)
- pampers hlačne planice velikost 6 1x za fanta in 1x za punco
- tommee tippee potovalni lonček 1x
- alnatura sok iz jabolk in češenj 3x
- alnatura otroški sadni misliji 3x
- humana otroška voda 1x
- 25% na program frosch 1x
- 5% na pohištveni program in vrata mizarstvo zupanc 3x
- 12% za nakup bele tehnike mizarstvo zupanc 3x
- darilo ob nakupu opel prenosni DVD 6x
- 25% NA MENJAVO PNEVMATIK 3x
- chicco blazinice za dojke 4x
- Hipp čaj za dojenje 2x
- pampers newborn 1 6x
- to.to krpice za umivanje 4x
- knjiga naš malček 2x
- sensodyne zobna krema 6x
- fitoval šampon proti izpadannju las 2x
- balea ognjičeva krema 4x
- afrodita krema proti strijam 2x
- brita filter za vrč 6x
- 10% atlantis prilagajanje dojenčkov v vodi 2x
- 20% chicco kenguru 2x
- 20% chicco gugalnik 2x
- weleda krema iz ognjiča 3x
- johnson's baby krema za rit 6x
- johnson's baby  olje za lahko noč 6x
- pampers hlačne planice velikost 4 3x za fanta in 3x za punco
- chicco aspirator za nos 3x
- chicco zaponka za dudo 6x
- nuk hladilno žvečilo 6x
- milupa milumil mleko od 6 mesca 2x
- milupa aptamil 2 od 6 mesca 2x
- hipp otroška voda 6x
- alnatura čaj z janežem in kumino 6x
- L'Oreal paris vlažilni čistilni robčki 6x
- afrodita negovalno mleko za telo 3x
- panten šampon 9x
- 25% na johnson's baby 3x
- 20% na dnevni meni grad Otočec 3x
- 20% vikend paket hotel šport 3x

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
26.11.2009 21:07:55   
lara light
Pikec, joj revčki, pozdravite se čimprej vsi trije, objemček.
Taški, super ju hraniš, pridna, se ve.
Hedi, kako špelček, ste ok?
Noki, japke in japke...pa ratajo otroci veliki in lepi, a ne?
Vidla gemelli family, juhu!
Buba, pojma nimam kaj so ti boni, so to popusti al kaj? Res potrudeno, pridna.
Miška, upam, da je minilo, meni se vsake toliko še vedno zablokira,bodter fajn
Mlinčka, srkam tvojo vedno, hvala, kako punci, zobki?
Shadow, daj povej, če in ko boš kupovala sedeže, me zanima, moram tud jaz uštimat ta paypal...vsaka pomoč dobrodošla
Blanči, kako vi? Princeska je res ena lepota...
Sneži, kako kopanje, še prakticiraš vse 4 naenkrat, meni se zdi fascinantno, sem že vsem povedala o super mamici
Stijan, Belen, pridni bit še naprej, fajn vam gre
In še naš raport, mala vodi 2:0, urinska testa ponovno bp, fth kontrola v sredini decembra.

V pričakovanju prazničnih dni...bom redkobesedna,a pridem pogledat...vse lepo, vse dobro vsem, vsem.
Ln!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?