|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
23.11.2009 18:40:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ne pa niuser posted image

Evo mene

Ja, sam parkrat sm pa gor pogledala, pa sm bla jest še vedno zadnja user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.11.2009 18:42:04   
Anonimen
JUTRI PRIDE PA MOJ BRATRANEC MATEVŽ DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da hvala vsem puncam, ki so držale pesti, še posebej rožci, ki me je tolažila preko ZSja.user posted image user posted image

Sicer tiste, ki ste kaj prebirale na Decemberkah,  veste je pravi mali čudež, da se je naš Matevž "zlizal".
Rodil se je dobesedno mrtev, takoj imel operacijo, še sami zdravniki so bili mnenja, da bo težko preživel. Ampak mu je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
23.11.2009 18:44:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Evo mene

Ja, sam parkrat sm pa gor pogledala, pa sm bla jest še vedno zadnja user posted image

ja čveke ŠTRAJKAJO

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
23.11.2009 18:44:53   
rožca26

JUTRI PRIDE PA MOJ BRATRANEC MATEVŽ DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da hvala vsem puncam, ki so držale pesti, še posebej rožci, ki me je tolažila preko ZSja.user posted image user posted image

Sicer tiste, ki ste kaj prebirale na Decemberkah,  veste je pravi mali čudež, da se je naš Matevž "zlizal".
Rodil se je dobesedno mrtev, takoj imel operacijo, še sami zdravniki so bili mnenja, da bo težko preživel. Ampak mu je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matevža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne me preveč hvalt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdej se pa nej tvoja tetka in Matevžek cartata do onemoglositi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.11.2009 18:45:29   
rožca26

Evo mene

ja čveke ŠTRAJKAJO

Pa sej nismo v firmi, da bi se recesija poznala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.11.2009 18:46:19   
rožca26
A si slišala za novo gripo - jo ma ena nosečnica user posted image  Baje je to že 3. primer nosečnice z mutirano gripo

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.11.2009 18:47:07   
Anonimen

A si slišala za novo gripo - jo ma ena nosečnica user posted image  Baje je to že 3. primer nosečnice z mutirano gripo

Sem ja. Pa baje je na intenzivni negi.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
23.11.2009 18:49:32   
Anonimen
Kje pa je zvezdici???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
23.11.2009 18:50:25   
rožca26

Ja, sej je prov. Zdej morjo merkat za 2. Sam jest se s tem ne obremenjujem preveč. Mi pa na kraj pameti ne pride, da bi se zato cepila. user posted image  Ker mi pa garantira, da bo poj boljš. Itak so velikrat dobil gripo tudi tisti, ki so se cepli prot njej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.11.2009 18:50:54   
rožca26

Kje pa je zvezdici???

Mislim, da je šla tud na štrajk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.11.2009 18:50:57   
Anonimen

Evo mene

ja čveke ŠTRAJKAJO

Pa sej nismo v firmi, da bi se recesija poznala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
23.11.2009 18:52:04   
rožca26

Evo mene

ja čveke ŠTRAJKAJO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, je pa res, da smo v sob. tok napisale, da ene še niso prišle na zeleno vejo s prebranim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.11.2009 18:52:24   
Anonimen

Ja, sej je prov. Zdej morjo merkat za 2. Sam jest se s tem ne obremenjujem preveč. Mi pa na kraj pameti ne pride, da bi se zato cepila. user posted image  Ker mi pa garantira, da bo poj boljš. Itak so velikrat dobil gripo tudi tisti, ki so se cepli prot njej user posted image

Jst se bom pač izogibala nakopovalnim centrom in veliki masi ljudi. Pa preventivni ukrepi - umivanje rok itd....

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
23.11.2009 18:54:29   
rožca26

Jst se bom pač izogibala nakopovalnim centrom in veliki masi ljudi. Pa preventivni ukrepi - umivanje rok itd....

Sm na istem. Mam to srečo, da se mi sploh ne da user posted image user posted image user posted image  Umivanje rok pa ..... smo spet tm, k lan. Jest sm mela čist razžrte roke, ker sm se mogla ornk umit, pa še razkužit roke, preden sm šla na EINT oz. v mlekarno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.11.2009 18:54:54   
Anonimen

Evo mene

ja čveke ŠTRAJKAJO

No, je pa res, da smo v sob. tok napisale, da ene še niso prišle na zeleno vejo s prebranim. user posted image user posted image user posted image

Sam res ejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
23.11.2009 18:56:23   
rožca26
Dons, k sva bla z Vidom zuni, sva šla pogledat v eno trgovinco s posteljnino (kle v Domžalah). Pa sm razmišlala al nej kupm al ne, pa je Vid prec pokazal, da jo hoče met. Je ni več spustil do doma user posted image  Je prodajalka komi kodo dobila, ker se je tamal prec skrgal. Mu je bil Pu fuuuuuuuuul všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.11.2009 18:57:27   
rožca26
Sam je pa res čudn, da Zvezdice še ni user posted image  A ji dalj časa prst povijajo, al kako user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.11.2009 19:01:21   
Anonimen

Dons, k sva bla z Vidom zuni, sva šla pogledat v eno trgovinco s posteljnino (kle v Domžalah). Pa sm razmišlala al nej kupm al ne, pa je Vid prec pokazal, da jo hoče met. Je ni več spustil do doma user posted image  Je prodajalka komi kodo dobila, ker se je tamal prec skrgal. Mu je bil Pu fuuuuuuuuul všeč user posted image user posted image user posted image

Poznam to, ko smo šli po bugaboo beeja, pa se je tamala vsedla, pa ni hotel več it ven iz njega, so ji mogle tiste tetice v bušiju vse naštimat, pa še okoli trgovine vozit, da je bil mir.
In me pol vprašajo, kaj se jst obljubila svojemu otroku, da je tok pridna: jst pa njim Bugaboojauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
23.11.2009 19:02:29   
Anonimen

Sam je pa res čudn, da Zvezdice še ni user posted image  A ji dalj časa prst povijajo, al kako user posted image

ne vem ejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sej bo sama povedala kako in kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
23.11.2009 19:03:39   
rožca26

Poznam to, ko smo šli po bugaboo beeja, pa se je tamala vsedla, pa ni hotel več it ven iz njega, so ji mogle tiste tetice v bušiju vse naštimat, pa še okoli trgovine vozit, da je bil mir.
In me pol vprašajo, kaj se jst obljubila svojemu otroku, da je tok pridna: jst pa njim Bugaboojauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah te naši čmrlji user posted image user posted image user posted image  Včasih take vn sekajo, da dol padeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.11.2009 19:04:53   
lenčy
živjo punce!!
sem dolgo odlašala, danes se vam bom pa le pridružila...

sem v 22. tednu nosečnosti, PDP imam 29. 03. 2010, spol že vemo, pa ga še skrivamouser posted image

v 21. tednu je bil otroček težak 460 g, kako pa kaj vaši napredujejo?malo sem firbčnauser posted image

drugače pa sem iz NM, stara pa sem 22 let.

upam, da se bom lahko vklučila v vaše pogovore pa lep večer še naprej!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.11.2009 19:10:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

živjo punce!!
sem dolgo odlašala, danes se vam bom pa le pridružila...

sem v 22. tednu nosečnosti, PDP imam 29. 03. 2010, spol že vemo, pa ga še skrivamouser posted image

v 21. tednu je bil otroček težak 460 g, kako pa kaj vaši napredujejo?malo sem firbčnauser posted image

drugače pa sem iz NM, stara pa sem 22 let.

upam, da se bom lahko vklučila v vaše pogovore pa lep večer še naprej!

user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

In seveda se nam lahko pridužiš .... tudi v pogovore ........ nove članice in člane sprejemamo do 31.3. 2010 user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.11.2009 19:11:13   
Anonimen
lenčy welcomeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
23.11.2009 19:18:17   
lenčy
hvala punciuser posted image

in drugače, kako se kaj počutite? js sm se tolk ustrašla, ker me zadnje dni pod trebuščko boli, pa mi je ginekologinja priporočila magnezij in si ga moram it kupit... a je to normalno? to vas sprašujem, ker ste že drugič nosečke, pa verjetno veste več kot jazuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.11.2009 19:20:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hvala punciuser posted image

in drugače, kako se kaj počutite? js sm se tolk ustrašla, ker me zadnje dni pod trebuščko boli, pa mi je ginekologinja priporočila magnezij in si ga moram it kupit... a je to normalno? to vas sprašujem, ker ste že drugič nosečke, pa verjetno veste več kot jazuser posted image

Pa bo za silo, je bilo pa že veliko boljše,
Jah čimprej si ga nabavi, pomaga.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?