Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 12:40:27
|
|
|
|
spps
|
alo babike :D A mate pr vas tud tako depresivno vreme
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 12:40:55
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi smo že iz plavanja dojenčkov, in kosilalai seveda že tudi. Zdej pa se ati mal špila z tjašo, jaz te malo okol kličem, potem pa sva same doma, ker ima cel teden pop. predavanja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 12:49:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo babike :D A mate pr vas tud tako depresivno vreme Jaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:00:07
|
|
|
|
trezika
|
dooooobeeeeeeeeer daaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:00:30
|
|
|
|
trezika
|
grem cote obešat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:02:19
|
|
|
|
|
Novo lepo dajte danes skozi cepljenje z malo ali nič joka... Pocka tudi pr nas je vreme za ...kako kaj princa??Se naj boš kaj pokazala mislim kako slikco??? Neja tel.joj to je nekaj najbolj smotanega jaz ga sedaj dajem na tiho pa fibro izključim pa je mir drugače pa je bil velikokrat kriv prehitre budnice...kako ste?? Mala Čebelica Kokica bravo za uspešen sprehod zdej se pa čim prej segrej...pa seveda da se kašelj poslovil od vas... Nina da boste čim čim prej zdravi... NoBady ja sej to je pr naših otročkih imajo uro nastavljeno seveda da vama uspe it na trak...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:02:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo babike :D A mate pr vas tud tako depresivno vreme jaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:04:47
|
|
|
|
|
Imam pa eno prošnjo a ima katera mogoče kako seminarsko nalogo TRANSPORT-LOGISTIKA kakšen logističen problem!!!!Že sedaj najlepša hvala punce...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:14:32
|
|
|
|
Lolita23
|
No sem danes klicala v en dom upokojencev tu blizu za službo ( na novo odprt)in mi je dala malo upanja, tako da mi je rekla naj po novem letu naj še enkrat pokličem, da se zmeniva kaj, res upam, da mi kaj takega rata(tak da po novem letu držte pesti), pa še nega jutri pokličem, ker se mi danes več noben ne javi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:39:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Glasovala sem! Še kaj? Aja, mislite, da lahko dam Valentinu za piti domači jabolčni sok? Iz domačih jabolk in prekuhan, sta ga tast in tašča delala. Meni je ful dober in me nič ne napenja. Jaz bi dala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:39:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene po dolgem čas! Zadnje čase se nas drži prav smola, kar se zdravja tiče. Prejšnji teden je bil starejši že drug teden doma. Dve virozi ena za drugo, nato pa še vnetje ušesa. Konec tedna pa je najprej zbolel še moj, nato pa še jaz. Viroza. Poštena. Morda pa imamo že novo gripo Se nam vsaj ne bo treba kunštvat ali naj se cepimo ali ne Brin se pa kar dobro drži. Trenutno sem jaz še najslabše. Grem kar počivat sedaj, ko Brin spi. Nimam energije, da bi kaj za nazaj brala. Se samo javim, da ne boste mislile, da sem vas zapustila za vse vas. Tudi jaz sem najhujše odnesla, ko smo bli bolani. In mogoče je bla gripa, kaj pa vem, ker me je res ful zdelalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:39:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Neja tel.joj to je nekaj najbolj smotanega jaz ga sedaj dajem na tiho pa fibro izključim pa je mir drugače pa je bil velikokrat kriv prehitre budnice...kako ste?? Sej ponavad ga mam na tiho. Pa pred tem mi je že bujenje zvonilo tak da sem itak mogla vstat. Dobro smo, pa vi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 13:39:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No sem danes klicala v en dom upokojencev tu blizu za službo ( na novo odprt)in mi je dala malo upanja, tako da mi je rekla naj po novem letu naj še enkrat pokličem, da se zmeniva kaj, res upam, da mi kaj takega rata(tak da po novem letu držte pesti), pa še nega jutri pokličem, ker se mi danes več noben ne javi. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:04:32
|
|
|
|
mediuhec
|
lolita: držim pesti za službo! kokica: domač jabolčni sok- zakaj pa ne, pa mu daj najprej malo cita: vprašaj taso-m, ni študirala logistiko, morda pa dobi kakšno idejo... naš matevž pa malo hraklja in kašlja... upam da bomo zdravi do srečanja? a sploh je srečanje MB???? al sem spet kaj zgrešila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:41:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo babike :D A mate pr vas tud tako depresivno vreme ma ne, pri nas je sonček, sva bla glih na sprehodu. Kako mi je všeč takšna jesen, ko ni mraza
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:43:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo babike :D A mate pr vas tud tako depresivno vreme ma ne, pri nas je sonček, sva bla glih na sprehodu. Kako mi je všeč takšna jesen, ko ni mraza midve sva bile od 9h zunaj. Malo prej sva prišle domov Sem dobila za roj.dan od tašče in tasta trenerko Mickey Mouse (sem si jo sama izbrala) ter čestitko Me to you (spet sama izbrala ). Pa kočno sem bila pri frizerju in to Marko Matjažu in plačala samo 9€ Imajo vsak dan Happy hour med 9 in 11.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:44:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No sem danes klicala v en dom upokojencev tu blizu za službo ( na novo odprt)in mi je dala malo upanja, tako da mi je rekla naj po novem letu naj še enkrat pokličem, da se zmeniva kaj, res upam, da mi kaj takega rata(tak da po novem letu držte pesti), pa še nega jutri pokličem, ker se mi danes več noben ne javi. Držim pesti! bomo držali pesti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:46:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam pa eno prošnjo a ima katera mogoče kako seminarsko nalogo TRANSPORT-LOGISTIKA kakšen logističen problem!!!!Že sedaj najlepša hvala punce... ne, nimam. Čeprav sem študirala lpgistiko, tega nismo rabli. Mi smo mogli delat seminarsko kao da smo šefi tran. firme in smo mogli računat izvoi in uvoz v firmo. Tak da žal..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:47:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, da ne pozabim. Nove mere za seznam... 23.11. 09; težka 7520g in velika 68 cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:52:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, da ne pozabim. Nove mere za seznam... 23.11. 09; težka 7520g in velika 68 cm Si kaj vprašala za težo, je vse ok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 14:56:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, da ne pozabim. Nove mere za seznam... 23.11. 09; težka 7520g in velika 68 cm Si kaj vprašala za težo, je vse ok? nisem nič vprašala, ker ni bila njena zdravnica. IN sva bile v 2.minutah fertik. Sem rekla da je prehlajena pa ona meni, plučka so čista. Smo končali. Na svidenje. Ma je bila neka čudna dohtarca. Ma če nebi bilo, bi mi verjetno kaj rekla ali ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 15:19:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, da ne pozabim. Nove mere za seznam... 23.11. 09; težka 7520g in velika 68 cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 15:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
felix kdaj boste vi v nedeljo v Mb.?? Kdaj imate plan prit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 15:23:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, da ne pozabim. Nove mere za seznam... 23.11. 09; težka 7520g in velika 68 cm Si kaj vprašala za težo, je vse ok? nisem nič vprašala, ker ni bila njena zdravnica. IN sva bile v 2.minutah fertik. Sem rekla da je prehlajena pa ona meni, plučka so čista. Smo končali. Na svidenje. Ma je bila neka čudna dohtarca. Ma če nebi bilo, bi mi verjetno kaj rekla ali ne? Ja, ziher bi ti rekla. Sej pa čist ustreza starosti. Zato me zanima, ko sva se enkrat pogovarjale o tem, ko te je skrbelo.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.11.2009 15:25:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 15:46:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No sem danes klicala v en dom upokojencev tu blizu za službo ( na novo odprt)in mi je dala malo upanja, tako da mi je rekla naj po novem letu naj še enkrat pokličem, da se zmeniva kaj, res upam, da mi kaj takega rata(tak da po novem letu držte pesti), pa še nega jutri pokličem, ker se mi danes več noben ne javi. Upajmo..držim pesti...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......