|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
22.11.2009 23:24:01   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

a tak celo. kaj pa jo je te zdaj to naenkrat prijelo? če je pa bila res med bolj pridnimi za spanje....

Eh... sej zjutri pa spima do 10h. user posted image
Zdej je spet bila budnica... si še tu?

Ti, a pol ko ti npr poje sam 60ml obroka, i daš še mleko?

Sem še tu. Samo naša se samo nekaj prebuja pa jamra v spanju... Ne vem kaj ji je to. Jo kaj ščipa ak bo končno kaki zob al jo polni nosek zafrkava user posted image

No, te je pa v bistvu v resnici Nika še vedno pridna za spanje, samo ob drugih urah user posted image user posted image

Ma glede GH pa naredim po občutku. Včasih ji dam preko mleko, včasih pa ne. Če se nekak ne ujamema s tajmingom, pol je hudir. Slabo poje, če je premalo ali preveč lačna. Če je premalo lačna, pol ji ne dam mleka še čez teh par mililitrov, ampak počakam. Pa se pol podojima čez kako uro al kaj takega. Če je pa že preveč lačna (to se nama tudi včasih zgodi in pol joka, ko vidi žlico), pol jo pa podojim preko tistih parih ml GH. Enih parkrat se nama je pa celo zgodilo, da je pojedla par žličk, se začela jokat, sma se podojili pa je potem pojedla še nekaj GH... Tak da različno.
Ampak večinoma ji dam mleko čez, ker se mi zdi, da nama tako bolje laufa - da imama neki kombiniran obrok GH in mleka, kot pa če se vsepovprek dojima in potem več nimam pojma, kdaj bi naj bila lačna...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
22.11.2009 23:24:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dober večer po sedmih rjavih letih user posted image . Ma ni časa za RR, me naš Taj hoče samo zase, me skoraj noče več deliti z nobenim user posted image user posted image user posted image .

Moram malo pohvalit našega požeruščka. Ne morem verjeti, da sem mu nadela nadimek požerušček, ko pa sem še nekaj tednov nazaj jokala kako noče nič jesti. Naš fant je čudežno začel jesti prav vse kar mu ponudim. Pridno je zelenjavo, meso... celo krompir ob katerem se mu je prej obračal želodček je začel jesti z veseljem user posted image user posted image . Hrane mu sploh ne rabim več pasirat, ampak samo malo pretlačim z vilicami. Prej pa je bilo treba vse temeljito pasirat, ker če je njegov jeziček zaznal kak košček je takoj vse pljunil ven.

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas še čakamo ta dan

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
22.11.2009 23:25:38   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Niste za akcijo .LaHkO NOČ.

ma jaz sem za akcijo. samo kaj ko je Klara še bolj za akcijo user posted image user posted image user posted image

tepa lahko noč

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.11.2009 23:27:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

punce, ene ste rekle, da boste za darila delale koledarje s svojimi malčki. A mi lahko poveste, kako?

jaz še ne vem, če bom imela čas. so pa na RR svoj čas krožili eni linki nekih programčkov za te zadeve. drugače pa imajo različni ponudniki za razvijanje fotografij tudi razne zadeve. recimo pri nas v mb - foto tabor. mogoče dm tudi....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.11.2009 23:28:44   
MalaČebelica
zdaj pa sem jaz tudi že za spanje bolj kot za akcijo.

tak da lahko noč

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.11.2009 23:37:17   
Najaa

Najaa  a ti moram napisat - zs

ja sej zato pa sprašujem. user posted image

A rabiš očala user posted image

Ma ne... Zanima me, če si dopisuješ s kom. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.11.2009 23:38:41   
Najaa

punce, ene ste rekle, da boste za darila delale koledarje s svojimi malčki. A mi lahko poveste, kako?

Mi smo kar sliko nesli v foto studio in so naredili stenski koledar,ampak samo s to eno sliko. Tistega mesečnega se pa še nisem lotla.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.11.2009 23:38:47   
Najaa

a tak celo. kaj pa jo je te zdaj to naenkrat prijelo? če je pa bila res med bolj pridnimi za spanje....

Eh... sej zjutri pa spima do 10h. user posted image
Zdej je spet bila budnica... si še tu?

Ti, a pol ko ti npr poje sam 60ml obroka, i daš še mleko?

Sem še tu. Samo naša se samo nekaj prebuja pa jamra v spanju... Ne vem kaj ji je to. Jo kaj ščipa ak bo končno kaki zob al jo polni nosek zafrkava user posted image

No, te je pa v bistvu v resnici Nika še vedno pridna za spanje, samo ob drugih urah user posted image user posted image

Ma glede GH pa naredim po občutku. Včasih ji dam preko mleko, včasih pa ne. Če se nekak ne ujamema s tajmingom, pol je hudir. Slabo poje, če je premalo ali preveč lačna. Če je premalo lačna, pol ji ne dam mleka še čez teh par mililitrov, ampak počakam. Pa se pol podojima čez kako uro al kaj takega. Če je pa že preveč lačna (to se nama tudi včasih zgodi in pol joka, ko vidi žlico), pol jo pa podojim preko tistih parih ml GH. Enih parkrat se nama je pa celo zgodilo, da je pojedla par žličk, se začela jokat, sma se podojili pa je potem pojedla še nekaj GH... Tak da različno.
Ampak večinoma ji dam mleko čez, ker se mi zdi, da nama tako bolje laufa - da imama neki kombiniran obrok GH in mleka, kot pa če se vsepovprek dojima in potem več nimam pojma, kdaj bi naj bila lačna...

Tako je tudi pri nama, sam da večinoma dobi flaško.

Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.11.2009 0:05:44   
felix7
punce, odkrila sem fenomenalen program za koledarje - Microsoft Publisher, jutri se lotim koledarja, jupiiiiiiiiii

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.11.2009 6:55:40   
Jutro,

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

In seveda vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prežuvet vikend ampak kaj ko je vsega luštnega tko hitro konecuser posted image ...

Persida tvoja dva pa sta res tko luštna srčka mala...fulll lepa slikca...

tasa za sobotni večer pa ti dam le rokouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.11.2009 6:55:45   
tasa_m

punce, odkrila sem fenomenalen program za koledarje - Microsoft Publisher, jutri se lotim koledarja, jupiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.11.2009 6:56:50   
tasa_m
Jutro.
Cita a si že auf? user posted image
Midve sva že gor, zdaj še malo čakam, da ura mine, da greva pol jest,imava ob 8.40 posvetovalnico in da mi nebo spet tam najbolj lačna (kot stalno).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.11.2009 6:57:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jutro.
Cita a si že auf? user posted image   Podajmo si roko, bratje in sesre. A paše a ne?? user posted image
Midve sva že gor, zdaj še malo čakam, da ura mine, da greva pol jest,imava ob 8.40 posvetovalnico in da mi nebo spet tam najbolj lačna (kot stalno).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.11.2009 6:59:01   

Tole pa bo treba pogledat...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.11.2009 6:59:47   

Jutro.

ja ja že od 5 me je tko glava začela bolet da je bilo za user posted image user posted image user posted image ...dobro opravita danes...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.11.2009 7:01:21   
user posted image

user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.11.2009 7:02:14   
tasa_m

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.11.2009 7:02:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro.

ja ja že od 5 me je tko glava začela bolet da je bilo za user posted image user posted image user posted image ...dobro opravita danes...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je to posledica še sobotne noči??
Cita, veš kaj si ti lahko poješ?! Samo še en dan... user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
23.11.2009 7:03:54   
Janez Galu od Andreje vse naj naj za obmesečnico...

Nejcu od Dana vse naj naj za obmesečnico...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
23.11.2009 7:04:36   

Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je to posledica še sobotne noči??
Cita, veš kaj si ti lahko poješ?! Samo še en dan... user posted image user posted image

Hvala...hmmm kaj lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image   joj joj ne govori za soboto...ampak me včeraj ni nič glava bolela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 23.11.2009 7:05:12 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
23.11.2009 7:07:14   
Jutro,

no pa še jaz povem kako je bilo nepozabno lep vikend v soboto pekla ko neumna in zvečer uživala res je bilo lepo malo nas je bilo ampak super pili jedli in se smejali spat pa šla tam oko 01:30 stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no včeraj pa vse ia izi ni šlo hitro sem bolj počivalauser posted image user posted image user posted image pa ne vem zakaj mi je tko pasalo počivat...no takole zaključek vsega superrrrrrrrrrr

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
23.11.2009 7:08:12   
No zdaj se pa šibam oblečt je treba Lauro v šolo peljat Lia pa že ima pevske vajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
23.11.2009 7:08:54   

user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
23.11.2009 7:09:28   
tasa_m

Jutro,

no pa še jaz povem kako je bilo nepozabno lep vikend v soboto pekla ko neumna in zvečer uživala res je bilo lepo malo nas je bilo ampak super pili jedli in se smejali spat pa šla tam oko 01:30 stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no včeraj pa vse ia izi ni šlo hitro sem bolj počivalauser posted image user posted image user posted image pa ne vem zakaj mi je tko pasalo počivat...no takole zaključek vsega superrrrrrrrrrr

user posted image user posted image
stanje enako kot pr men v soboto user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
23.11.2009 7:09:49   
tasa_m

Janez Galu od Andreje vse naj naj za obmesečnico...

Nejcu od Dana vse naj naj za obmesečnico...

user posted image

Vse najboljšeeee !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......