|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 8:14:42
|
|
|
|
pocka
|
aja, en "pomemben" podatek sem pozabila...sem se pobarvala, hehe IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka felix - a si pol gledala včeraj tisto na travel & living? Jaz ponavadi gledam tista dva,ki imata 8 otrok...pride prav, sploh,ko se mi zdi,da imam z dvem veliko dela,pogledam njih in si mislim, mala malica, z dvema sploh ni panike ...grem, je moj film naštimal, danes je 2012 na sporedu ja, sem gledala, ma dej no, pa sej mora ženska čutit brce, a ne??? Drugače pa une Jon, Kate + 8 že mal s težavo gledam, ker se mi zdi ona tok polna same sebe. Z vsako oddajo bolj. Kot da je neka huda zvezda. Dobijo pa za vsako predvajano oddajo 75.000 USD... Joj, za 2012 sem pa vidla reklamo. Dej boš povedala, kakšen film je. Samo če je strašen, ga raj ne gledam, ker se pol samo obremenjujem mene tudi zanima za ta film. sicer sem rekla mojemu, da ga dol potegne. ampak če je strašen, ga raje ne bom gledala a toliko dobijo al kaj???, ma svašta ...ja,saj on je kar je, ampak mi jih je fajn gledat, dobiš včasih kako dobro idejo glede organizacije.... 2012 - no ja, je fajn, ampak tok fajn pa spet ne, strašen meni ni, mi je pa redkokatera stvar strašna, ker sem nora ne te naravne katastrofe, tako da nevem no...mislim pa,da so tokrat RES malo pretiravali,... poglejte ga, če ne drugo so dobri efekti
< Sporočilo je popravil pocka -- 23.11.2009 8:16:02 >
|