tulpek
|
Moj mali je zadnje dni tak priden, da sploh nimam časa za to temo in ne vem, kaj bi napisala... Spi cele noči, čez vikend od 22-7 in potem še do 11ih, čez teden podobno, samo da se zbudi, ko gre moj v službo (5.30), ker ga on zbudi, potem pa spet nekje do 10ih spi...od cca. 7ih ga imam pri sebi v postelji, da se cartamo, ker sam v kinderpetu verjetno ne bi dal miru, oziroma bi za vsak njegov premik gledala in ne bi js nič spala, ker je pri meni, pa lahko brca zraven, pa js napol spim.. pa čez dan še spi, in nekaj časa se sam igra na igralnem otoku... Kaka tak, da komaj uspem plenice menjavat, nekaj dni nazaj je 4x kakal na eno uro in to na polno in tako očitno, da se cela soba zatrese in napoji z vonjavno po kakcu. Nekaj dni nazaj je bila pri meni ena kolegica in kar verjeti ni mogla, kak je to pridno dete. Skoz je bil tiho, se igral na igralnem otoku, v ležalniku, bil priden na sprehodu, se ji smejal, ko ga je vzela v roke, se smejal med previjanjem... ni se mu mogla načudit... ima namreč nekaj kolegic z malimi , ki so prav težavne. Ampak je bil pa tisti dan moj mali ekstra priden, vsak da ni tak, kakšno uro ga je vedno treba nosit, da se pocarta. Zaspi brez problemov, včasih med dojenjem, ali ga pa kar dam v posteljico in zaspi.Če je ekstra siten (ker je že zaspan in ne more zaspat), ga pa uspava prenašanje v položaju avijončka, 15 minut in spi. Edino, ko delam kosilo, je večinoma tečen in je pravi podvig, kaj skuhat . Ravnokar se je zbudil in kakal tak, da se je soba tresla... ga grem previt, potem pa na sprehod. MOŽ: zadnje dni nosi igračke v usta in jih obdeluje z obema rokama. In čestitke tvoji hčerki!!!! Bravo punca! Še glede blitve in špinače... nisem zihr, da bo pomagala tudi špinača, mene osebno zapira, blitva me ne, ne vem pa kako bo delovala na bebo. Baje imata železo v različni obliki (Fe3 in Fe4, tiste ki imate več pojma o kemiji, lahko kaj več napišete, js se spomnim samo, da sem to brala enkrat nekje), tak da učinek ni enak. Če bom mali imel kdaj probleme, bom najprej spila nekaj donata. Ponoči ne previjam, razen če je treba... ampak tega že dolgo ni bilo, ker ponoči ne kaka in tudi lula manj, kot čez dan. Grem previjat...
< Sporočilo je popravil tulpek -- 23.11.2009 11:49:53 >
|