|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
22.11.2009 11:26:13   
anitka7
Dobro jutro

dans pa tak lep sonček pr nas user posted image ....ampak fuuul piha user posted image če bi hotla it na sprehod bi verjetn mogla voziček še nase prvezat da ga ne bi odpihnl user posted image

zadnje čase k tle berem naše poste vidm da nas je večina kr cele dneve brez partnerjev....ne vem a je naključje da smo se take skupi najdle al tko pač je v našem svetu...
men je blo ful bad pri prvem otroku k sem bla skoz sama (nimam tud nobenih staršev od naju v bližini) sam zdaj pri Neli sem se pa že navadla da smo čez vikende skupaj. Je kr mal čudno če je med tednom doma namesto okol 6-7 zvečer recimo že okol 4,mi kr nekak ritem poruši user posted image

glede spanja...Neli je ful pridna,spi od cca 20 do cca 6 zjutraj(vmes je potrbno ene trikrat dat dudo v usta). In tko je že nekak 3 tedne. Ko je bla stara ene 3-4 tedne je spala od 20 do ene pol dveh in čez kakšen teden do pol štirih in pol sam še podaljšala. Tolk je pridna da me kr mal skrbi kdaj se bo obrnil...ker ne vem če jaz lohk rodim pridne otroke user posted image user posted image sem bla bl "hudičkaste" narave user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 22.11.2009 11:40:05 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.11.2009 11:38:46   
baby blue
Pri nas je tudi sonček pa k sreči nič ne piha tako da bo prijetno it mal na sprehod in se nastavit sončnim žarkom... Ne vem sicer še kam bomo šli samo tako lepo nedeljo je treba kar izkoristit...

Glede partnerja... Jst kakšen dan rajš vidim da je kar v službi in da sama vse podelam ker je kdaj tako tudi če je doma... Saj popazi na Lano pa se poigrata ampak to je vsega skupaj kaj pa vem max. 2 urci... Tako da tud če je doma sem jst sama z Lano on je itak za compom skoz user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.11.2009 19:52:26   
eva Ana
Pri nas pa že 2 dni megla, da ne moremo niti iz hiše user posted image !!!!!!

Kako pa kaj vaši user posted image kakajo? Moja pupika je prej full redno kakala, sedaj pa po 5 dni ne. Kaj mislite je možno, da jo zapirajo BIO GAJA KAPLJICE? Mam filing da od takrat, ko sva ji začela dajat te kapljice ne kaka več redno. Se dojiva in jaz jem cse enako kot prej! user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.11.2009 20:04:36   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Kako pa kaj vaši user posted image kakajo? Moja pupika je prej full redno kakala, sedaj pa po 5 dni ne. Kaj mislite je možno, da jo zapirajo BIO GAJA KAPLJICE? Mam filing da od takrat, ko sva ji začela dajat te kapljice ne kaka več redno. Se dojiva in jaz jem cse enako kot prej! user posted image

Naš ga je tudi začel lomit s kakanjem. Zdej se je že dvakrat naredilo da mi ni kakal po 5 dni skupaj. Sem mu dala sladkano vodo po žlički, pa sladkan kamilični čaj po žlički, pa toplomer v rito, ampak ni nič pomagalo. Potem sem mu pa dala glicerinsko svečko in je prvič pokakal šest čist polnih pleničk. Se mi je revček kr smilu, ker sploh ne vem kje je lahko imel dolk drekca. No drugič je pa po petih dneh nakakal tri polne pleničke. Upam, da se mu bo sedaj tole kakanje uredilo, ker drugače bom poklicala pediatra in vprašala kako in kaj, ker te svečke tudi ni dobro kar dajat.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 22.11.2009 20:05:12 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.11.2009 20:14:33   
eva Ana
Ja naša user posted image prvo ni kakala 5 dni pa sem tud vse mogoče probala (sladke kamilice, termometer v rito,...) na koncu sem ji pa dala čist majhen košček mila v rito pa se je v trenutku pokakala. Sedaj pa spet nič. Ji tudi jaz ne upam več nič dajat, ker ziher ni dolgoročno zdravo. Hvala bogu imam v sredo posvetovalnico pa bom vprašala kako in kaj.

saj pravijo da je čist normalno, da ne kaka 7-10 dni, sam če pa vidiš kako otrok trpi! Ne morem čakat 10 dni!!!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.11.2009 20:22:15   
baby blue
Naša Lana kaka vsak dan tako da s tem nimamo problemov in ti nebi znala svetovat... Sem pa brala da ni nujno da vsi otroci vsak dan kakajo... Vem pa da je izredno težko gledat kako otroček trpi ker se ne more pokakat

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.11.2009 20:54:36   
Tanik
mi smo pa bili na vozičkanju kljub vetru, je vsaj spal. pa itak moram it ven, k se je pes navadil in pol začne lajat ko je ura 11 user posted image , sploh ne rabim ure da vem koliko je.

barika, a to je spal v kosu 23 pa do 7 user posted image , kok sem vam faušuser posted image , jaz bi tudi.
moj ima privat terapevtski center in je na primorski k dol rihta drug center in potem je boljše da tam spi kot da se vozi gore-dole.

eva ana, naš včasih kak dan ne kaka, drugače pa 1x dnevno, ampak to pošteno, danes se je pokakal skoraj do vratu.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.11.2009 22:24:49   
dolenjka
Čer user posted image

Spet jaz, ki redno berem in se nič ne oglašam user posted image  Berem da nekateri septemberčki ne kakajo, pa sem se oglasila. Meni oz. bolj natančno mojemu Maksu je pomagalo, ko sem jaz malo večjo porcijo blitve pojedla user posted image  Recept je deloval tudi pri 1. user posted image  in tudi danes, kadar Tara je blitvo nadela polno plenico user posted image  Tko da vam svetujem še več piti in orenk porcijo blitve. Seveda tistim ki dojite, za ostale pa ne vem nič drugega, česar niste že omenile user posted image

Mi smo še kar pridni, rastemo. Včeraj smo šli v ZOO, ker Tara obožuje živali, samo Maks sploh ne ve da je kje bil, ker je spal od doma, pa dokler nismo nazaj prišli user posted image  Danes ima pa tudi en fajn dan. Jedel je ob 7h ko smo se zbudili, pa potem ob 10h, ob 12h je zaspal in spal do 15h user posted image  Jedel in okoli 17h zaspal in spal do 21h ko je spet jedel in zdaj spet spi in upam, da bo noč tudi taka, ker sicer običajno je okoli polnoči, potem pa okoli 4h in najkasneje ob 7h je auf, tko da tudi mi spadamo med ne najbolj naspane - če bo kateri v tolažbo user posted image

Tako, zdaj sem pa itak že rekord za moje javljanje na septemberski temi postavila in grem lahko spat user posted image  user posted image  user posted image

Mirno in dolgo nočko vam želim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.11.2009 0:07:18   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Danes ima pa tudi en fajn dan. Jedel je ob 7h ko smo se zbudili, pa potem ob 10h, ob 12h je zaspal in spal do 15h user posted image  Jedel in okoli 17h zaspal in spal do 21h ko je spet jedel in zdaj spet spi in upam, da bo noč tudi taka, ker sicer običajno je okoli polnoči, potem pa okoli 4h in najkasneje ob 7h je auf, tko da tudi mi spadamo med ne najbolj naspane - če bo kateri v tolažbo user posted image

Tako, zdaj sem pa itak že rekord za moje javljanje na septemberski temi postavila in grem lahko spat user posted image  user posted image  user posted image

Ti, strela, a takile tudi obstajajouser posted image user posted image user posted image
Naš K. je danes vstal ob 8.00; neznansko sisten. Ni vedel, kaj bi. Na joško, z joške, na tla, pa malo čaja, pa spet na tla, pa jokat, pa spet jokat, pa na joško, na rikverc, pa jokat, renčat, nosit, ....., dojila sva ene 50x; ...; potem smo šli ob 12.30 ven in je zaspal v avtu do Hipermarketa, v katerem je spet gledal. Pa spet domov: zgodba z renčanjem in cviljenjem se je nadaljevala do cca 15.00, ko je celo zaspal do 16.15; se potem spet dojil kake 3/4 ure; potem smo šli pa na obisk. Tam je bil najbolj zgleden dojenčkek, saj je grulil, pasel kravice na podlogi, se "pogovarjal"; no ja, vseeno je tu in tam spustil sireno, se kakih 5x prikopil in 2x konkretno pokakal. Domov smo prišli ob 21.30. Po kopanju se je spet pogovarjal, (tokrat z opico) in zaspal ob 23.30user posted image

Pa, pa

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.11.2009 6:25:51   
vila MaLiNa
Dobro jutro...

mi pa danes nič ne spimo, se zbujamo na dve ure, jamramo, jokamo... pa čez dan tudi ne spimo kaj dosti. Nevem od kje ti mali škorci jemljejo energijouser posted image
Sem svojemu dragemu rekla, če grem lahko jaz namesto njega v službo, da si malo spočijemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Drugorojenka je izjemno uspešno startala na prvem FIS-u in je trenutno po FIS točkah 5. na svetu
v letniku v VSL. (Matr, se hvalim, ampak res ji je uspelouser posted image ). Jutri ima še eno tekmo.

Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image Naj bo tako uspešna še naprejuser posted image Aja... pa dobra si, da zdržiš ob Klemenu. Kako imaš lahko tako mirne živce? Aja... pa naša je tudi na obisk ta najtabolj pridnauser posted image

Kakanje... tudi Sara je zaprta. Pa telovadiva, pa masiram ji trebušček. Bomo imeli danes špinačo na sporeduuser posted image . Ena je spraševala, če lahko kapljice biogaia zapirajo - meni se ne zdi smiselno, da bi, ker so v jogurtih podobne bakterije ti pa nas ne zapirajo.

Kar se pa tiče, da moških večinoma ni doma.... na žalost ponavadi tudi sama pašem v to skupinouser posted image . V službo gre ob 5.30 domov pride ob 17ih/18ihuser posted image . Itak je zmatran tako, da mu Sare tudi ne "poturim"... Potem smo pa še cele vikende okupiraniuser posted image . Meni bi pa pasalo, da bi bili samo mi trije, lepo doma in uživali v družbi drug drugega. No sej mogoče nam pa enkrat do novega leta celo ratauser posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.11.2009 6:27:12   
vila MaLiNa
Sej ne, da je ravnokar spet zaspala... ampak se že spet oglašauser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.11.2009 7:34:57   
anitka7
Jutro

glede kakanja....dojenčki lahko kakajo tudi na cca 10 -14 dni. Neli od enga meseca dalje kaka na približno 4 dni pa ne vidm da bi se kaj matra tisti dan kakat,čist normalno se pokaka, pa ne izvajam nobenih ukrepov da bi kaj prej kakala (kamilice,svečke,toplomer...) Kako pa vi vidite da se otrok matra kakat...

Mož pri nas je tud padla ideja da bi bil Klemen,če bi bil fant,sicer se moj user posted image ni glih preveč strinju. Čestitke pa za tvojo hči in pa tudi za vaju,ni enostavno imeti vrhunskega športnika doma

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.11.2009 8:06:36   
Tanik
Dobro jutro,

danes sem pa celo naspana, ne morem verjet, me je Žan pustil spat. včeraj je zaspal ob 20.30 pa do 2, in potem sva skoraj 40 minut jedla in je zaspal pa spal do 7, pa sva jedla pa zdaj spi.
kako rešujete to s previjanjem, če tako spijo? ker če ga previjem, se zbudi in potem nič več od spanja.
kot kaže Žan čez dan ne rabi spanja, je buden, HB za ponoči. pa še včeraj me je mož razbremenil in ga je on hranil pa imel na skrbi, samo previjala sem jaz.

vila MaLiNa, to sem jaz tudi že rekla, da grem kar v službo in se čudim od kod našim malčkom energija, da ne spijo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.11.2009 8:10:04   
baby blue
Dobro jutro

Včeraj je bila pa zame čudna nedelja... Smo se odločili z mojimi starši da gremo peš z vozkom na pokopališče ker ga imamo blizu in je ravno lep sprehod tam od urce pa do dveh v lepo počasnem normanlnem tempu... No in gremo pa srečamo našega soseda ki je sicer zaradi sladkorne ostal brez noge ampak ima električni voziček in se srečamo na poti se poovarjamo in smejemo... Pa veselo pravi da bo te lepe dneve izkoristil in hodil ven... Pa da gre sedaj na eno kavico in eno pivo potem pa lepo domov... No in mi pridemo po dveh urah domov, zagledamo pred njihovo hišo rešilca in izvemo da je umrl... Vam povem meni je šlo tako na jok da sem se zaprla v kopalnico in se razjokala... Še vedno ga imam pred očmi veselega, pozitivnega in nasmejanega in tak bo ostal v mojem spominu...

Sem pa izvedela včeraj da njegova vnukinja in moja prijateljica s katero smo skuapj gor rastli pričakuje dvojčke user posted image user posted image

No pa da ne bom o žalostnih stvareh... Lana je včeraj spala od 20 pa do 1 ure zjutraj potem pa od 2 pa do 7 user posted image user posted image user posted image Sva se podojili in je spet zaspala nazaj... Samo se bo kmalu zbudila pomojem ker se je prejle pokakala user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 23.11.2009 8:11:26 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.11.2009 9:21:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Danes ima pa tudi en fajn dan. Jedel je ob 7h ko smo se zbudili, pa potem ob 10h, ob 12h je zaspal in spal do 15h user posted image  Jedel in okoli 17h zaspal in spal do 21h ko je spet jedel in zdaj spet spi in upam, da bo noč tudi taka, ker sicer običajno je okoli polnoči, potem pa okoli 4h in najkasneje ob 7h je auf, tko da tudi mi spadamo med ne najbolj naspane - če bo kateri v tolažbo user posted image

Ti, strela, a takile tudi obstajajouser posted image user posted image user posted image
Naš K. je danes vstal ob 8.00; neznansko sisten. Ni vedel, kaj bi. Na joško, z joške, na tla, pa malo čaja, pa spet na tla, pa jokat, pa spet jokat, pa na joško, na rikverc, pa jokat, renčat, nosit, ....., dojila sva ene 50x; ...; potem smo šli ob 12.30 ven in je zaspal v avtu do Hipermarketa, v katerem je spet gledal. Pa spet domov: zgodba z renčanjem in cviljenjem se je nadaljevala do cca 15.00, ko je celo zaspal do 16.15; se potem spet dojil kake 3/4 ure; potem smo šli pa na obisk. Tam je bil najbolj zgleden dojenčkek, saj je grulil, pasel kravice na podlogi, se "pogovarjal"; no ja, vseeno je tu in tam spustil sireno, se kakih 5x prikopil in 2x konkretno pokakal. Domov smo prišli ob 21.30. Po kopanju se je spet pogovarjal, (tokrat z opico) in zaspal ob 23.30user posted image

Pa, pa

Ne ne, to pri nas ni stalnica, se je zgodilo prvič in iskreno, predvsem pa močno upam, da ne zadnjič user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa vam želim dobro jutro, da ne bom spet samo brala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.11.2009 9:35:48   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kako rešujete to s previjanjem, če tako spijo? ker če ga previjem, se zbudi in potem nič več od spanja.
kot kaže Žan čez dan ne rabi spanja, je buden, HB za ponoči. pa še včeraj me je mož razbremenil in ga je on hranil pa imel na skrbi, samo previjala sem jaz.

Se ne previjamo, ker tako kot pri Anitki, spimo od 20h pa do 6h ali celo 7h zjutraj. Tko je že cca 3 tedne in upam, da bo trajalo. Odkar spi celo noč sploh ne kaka ponoči in je zjutraj plenica samo polulana. Pa da ne omenjam kaka lakota user posted image . Ga vzamem k sebi in se cartava tam nekje do 8h zjutraj.

Bejbi blue: ooo, tole me je pa kar zmrazilo...

Kakanje:
kar redno. Se je ene dvakrat zgodilo, da nismo in se mi zdi da je bil kar bogi..tak tečkan je bil. Včeraj smo se 3x pošteno posračkali.

Škorpijončica:
lušne slikce. Tisti pajacek je pa tko luškan. Prjatlca ga ma in je mali res ko en medo s tistimi ušeski. NKD ma pa super stvari pa res cenovno ugodne.

Sem vam hotla prilimat slikco današnje jutranje telovadbe, pa ne vem kam je kabel zginuuser posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.11.2009 9:57:36   
baby blue
altaja blagor vama da spi celo noč... Pri najini se je danes prvič zgodilo da je spala 5 ur se podojila in spet spala 5 ur...

Tudi mene je zmrazilo ko sem slišala sem mela prav slabo noč... Se tolažim s tem da gre življenje dalje in mi z njim... Tako pač je... Nimamo kaj...

Evo midve sva se pred slabe pol ure previli in umili glavo zdej je šla pa spat nazaj user posted image Sem hotla naložit slikce iz mojega telefona pa sem ugotovila da je moj telefon moj vzel na šiht meni je pa njegov ostal user posted image user posted image Prav nama je kaj pa imava iste telefone user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.11.2009 10:54:03   
vila MaLiNa
Pozabila bom komentirat, pa bom sedaj, ko Sara spiuser posted image , upam, da ve kaj je dan in kaj je noč...

Klaja lušten je tale tvoj šopek dekletuser posted image user posted image
Škorpijončica ti pa tudi žariš ob svoji hčerkiuser posted image . Pa prav luštna je v tem pajackuuser posted image .

Sva bila zadnjič z mojim dragim v Mothercare trgovini, ki je sedaj v BTC-ju, pa imajo tok luštne stvari, ampak kar drage... pa sem se spomnila naših pogovorov... Res je škoda kupovati tok drage stvari, ker jih prvič otroci zelo hitro prerastejo, drugič ni njim čisto nič mar kako so oblečeni, razen da imajo topel objem in hrano. Za vsako velikost pa kupim vseeno nekaj takega kar mi je zelo všeč, samo za vsako ceno pa zopet ne.

Joj kaj bi dala za tako spanje kot ga ve opisujete. Pri nas je to ZFuser posted image user posted image . Tanik tebi pa čestitke za prespano nočuser posted image naj bo sedaj taka večina noči - da bomo pozabile na službouser posted image

Baby blueuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.11.2009 11:26:32   
Mož*
Tanik, čestitke za prespano noč tudi od nas.
Previjanje: sem ravno hotela komentirat, da ga ponoči ne previjam že dober mesec, od kar za noč uporabljam Bumgemius bombažke ali Pamrers Active; pa se bom taoj popravila: danes ob štirih je teklo od njega (skozi Pampers); itak da se je med previjanem tako drl, kot da ga iz kože dajejo (ampa res mi ni bilo do tega, da je vse mokrouser posted image

VilaMaLiNa: tudi jaz rabim malo spanja in sem menda delala bele lase prednikom; pa tretji je bil tudi en tak pesjan (sem vedno govorila, da če bi bil prvi, da bi bil edinec; no ja, po 12- letih bi sedaj dobil bratcauser posted image user posted image )
Veš, pa sem en humorist,

Vsem, ki ste izrekle lepe želje in čestitke naši smučarki. najlepša hvala. Začetek in vstop v FIS je zelo zelo težak, saj jih je cca 2000 pred teboj (vseh starosti, da se razumemo, tudi 30-letnic); ona pa res med najmlajšimi: decembra bo šele 15 let.

Vse lepo pozdravljam!

A ja, koliko znajo vaši otroci že prijemati? Naš si rokice ogleduje, jih prinese tudi do ust, tolče po igračah, a prijeti še ne zna. Ročici sta večinoma še čvrsto stisnjeni v pest.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.11.2009 11:38:12   
tulpek
Moj mali je zadnje dni tak priden, da sploh nimam časa za to temo in ne vem, kaj bi napisala...

Spi cele noči, čez vikend od 22-7 in potem še do 11ih, čez teden podobno, samo da se zbudi, ko gre moj v službo (5.30), ker ga on zbudi, potem pa spet nekje do 10ih spi...od cca. 7ih ga imam pri sebi v postelji, da se cartamo, ker sam v kinderpetu verjetno ne bi dal miru, oziroma bi za vsak njegov premik gledala in ne bi js nič spala, ker je pri meni, pa lahko brca zraven, pa js napol spim.. pa čez dan še spi, in nekaj časa se sam igra na igralnem otoku...

Kaka tak, da komaj uspem plenice menjavat, nekaj dni nazaj je 4x kakal na eno uro in to na polno in tako očitno, da se cela soba zatrese in napoji z vonjavno po kakcu.
Nekaj dni nazaj je bila pri meni ena kolegica in kar verjeti ni mogla, kak je to pridno dete. Skoz je bil tiho, se igral na igralnem otoku, v ležalniku, bil priden na sprehodu, se ji smejal, ko ga je vzela v roke, se smejal med previjanjem... ni se mu mogla načudit... ima namreč nekaj kolegic z malimi user posted image , ki so prav težavne. Ampak je bil pa tisti dan moj mali ekstra priden, vsak da ni tak, kakšno uro ga je vedno treba nosit, da se pocarta.
Zaspi brez problemov, včasih med dojenjem, ali ga pa kar dam v posteljico in zaspi.Če je ekstra siten (ker je že zaspan in ne more zaspat), ga pa uspava prenašanje v položaju avijončka, 15 minut in spi.

Edino, ko delam kosilo, je večinoma tečen in je pravi podvig, kaj skuhat user posted image user posted image user posted image .

Ravnokar se je zbudil in kakal tak, da se je soba tresla... ga grem previt, potem pa na sprehod.

MOŽ: zadnje dni nosi igračke v usta in jih obdeluje z obema rokama.
In čestitke tvoji hčerki!!!! Bravo punca!

Še glede blitve in špinače... nisem zihr, da bo pomagala tudi špinača, mene osebno zapira, blitva me ne, ne vem pa kako bo delovala na bebo. Baje imata železo v različni obliki (Fe3 in Fe4, tiste ki imate več pojma o kemiji, lahko kaj več napišete, js se spomnim samo, da sem to brala enkrat nekje), tak da učinek ni enak. Če bom mali imel kdaj probleme, bom najprej spila nekaj donata.

Ponoči ne previjam, razen če je treba... ampak tega že dolgo ni bilo, ker ponoči ne kaka in tudi lula manj, kot čez dan.

Grem previjat...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 23.11.2009 11:49:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.11.2009 11:51:21   
Sarchi
dan
se vam še jaz mal oglasim....sej večinoma sem izven vaših debat k mi nekak ne znese da bi velik pisala....sledim že, pišem pa ne glih velik....sm en mali outsider ;) k se na vsake tolk kej oglasi

moram vam povedat da smo danes prvič spali od 20h do 5h....bravo mi....prou čudno je blo sem se od dveh vsako uro zbujala in čakala in se čudila....tud zdej spančka....danes je po vremenu zgleda....pa mi kr mal paše user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.11.2009 11:59:52   
veselka
mož čestitke tudi od mene za tvojo smučarko user posted image kar se pa tiče prijemanja... Aurora je začela prejšnji teden tudi prijemat stvari. tko da, pričakuj kar kmalu user posted image

je pa pravi dobrovoljček postala, skos se smeji, tudi pri kopanju že uživa user posted image jo pa vedno težje previjam, ker tolk razgraja - brca - po previjalni. ji komi rito spucam, da o štemanju pleničke ne govorim user posted image ... po moje se bo vsak čas "po nesreč" na trebuh obrnila. je pravi divjak... pa sej je bla že v trebuhu... sem včasuh kr zvezde gledala od silnega brcanja user posted image

škorpijončica kak srček lep je tvoja Nia user posted image

klaja kolk so lušne tvoje punce ... mora bit pa očka ziher posebi ponosen na tak zaklad user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.11.2009 12:00:42   
dreja79
Dan,

da se na hitro malo javim. Danes je naš Matic ekstra siten!!!! Sploh ne vem kaj ga daje. Sem ugotovila, da ta naš mali mulc čez dan zelo malo spi razen če je v vozičku. Tam pa lahko spi 3 ure skupaj. Men se pa tud ne ljubi bit tolk časa zunaj.
Tako, da sem danes dala voziček kar na balkon, da bo vsaj malo miru. Zdaj se pa odločam, al se bom jest spočila, al bom šla pa likat, da bomo imeli vsaj kaj za oblečt user posted image .

Kar se kakanja tiče, Matic kaka med vsakim hranjenjem!!!! Je imel vmes zaradi tega po riti že glivice, pa sem dobila pri pediatrinji canesten in smo v dveh dneh to nadlogo prav lepo odpravili.
Ko se ponoči zbudi, se najprej nahraniva na eni joški, vmes se on pokaka, potem podreva kupček in se greva previt. Potem pa greva nazaj v sobo, se nahraniva še na drugi joški in on potem lepo zaspi nazaj. To pa tako prakticiram zato, ker mora obvezno med hranjenjem malo počivat. Pa potem izkoristim ta čas za previjanje, ker vem da se potem ne bo več pokakal.

Mož čestitke še iz moje strani za tvojo malo športnico user posted image

Ponoči kar lepo spi, samo podnevi je pa zelo naporen. Večinoma mora bit tud on po rokah, drugače se dere. No, saj bo minilo, itak še prehitro zrastejo. Danes je točno 7 tednov od poroda, men se pa zdi, da sem bila glih kar noseča user posted image

Zdaj se je začel že malo zanimat za okolico, pa celo nasmeje se in tudi že glasove spušča. Še malo pa se bo lahko že sam zamotil s kakšnimi igračkami.

Tulpek, sem ti ful fouš user posted image

Grem zdaj, da izkoristim ta čas, ko je mir!

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.11.2009 12:52:27   
vila MaLiNa
Mož* saj za take otročke moraš imeti veliko humorjauser posted image . Dobro, da ga toliko premoreš. No midva z mojim user posted image sva bila pa menda zelo zgledna dojenčka, tako da nevem po komu se je vrglauser posted image . Sej drugače je pridna, se ne pritožujem, ampak malo spanja pa vseeno poaše.

Prijemanje igrač jih prijema z obema rokama in nese v usta le če se njena teta ukvarja z njo. Če ji midva ponudiva igrače in se igrava z njo, raje naju gleda in se z nama pogovarja in smejiuser posted image .

Kakšne igrače pa imajo otročki radi? Jaz nobenih pametnih ne najdemuser posted image . Pa tudi kar drage so...

Previjajanje ponoči pri nas odpade razen, če se fino pokaka. Drugače je budna kot čuk. In pa tako so tudi v porodnišnici svetovali.

Naša pa že trebušnjake delauser posted image . Ji pravim, da bi jih to morala jaz ne pa onauser posted image .

A morajo naši cukri tok hitro odraščati in rastiuser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.11.2009 12:53:48   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Kar se kakanja tiče, Matic kaka med vsakim hranjenjem!!!! Je imel vmes zaradi tega po riti že glivice, pa sem dobila pri pediatrinji canesten in smo v dveh dneh to nadlogo prav lepo odpravili.
Ko se ponoči zbudi, se najprej nahraniva na eni joški, vmes se on pokaka, potem podreva kupček in se greva previt. Potem pa greva nazaj v sobo, se nahraniva še na drugi joški in on potem lepo zaspi nazaj. To pa tako prakticiram zato, ker mora obvezno med hranjenjem malo počivat. Pa potem izkoristim ta čas za previjanje, ker vem da se potem ne bo več pokakal.

Zakaj pa mora med hranjenjem počivati? Je kakšen poseben razlog?

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.