veselka
|
se Aurora ravno igra, pa hitro kej napišem previjanje ponoči praviloma ne in je tudi plenička zjutraj nepokakana, če pa se med hranjenjem ponoči vseeno pokaka, jo pa vsekakor previjem, ker nočem, da se ji rita v kakcu med spanjem namaka. no, sploh nečem, da je pokakana, zato, če se res fino pokaka, jo grem takoj previt. kakamo pa kr dosti še vedno skozi cel dan. knjiga povezovalno starševstvo sem sestri naročila, da mi jo naroči za miklavža, ker dela na MK in imajo takrat zaposleni miklavžev popust, tko da se že veselim, da jo dobim next pa tele številke so mejhne zdej ne vem, a Aurora tko rase, al se pajacki krčijo, ker ji je glihzaglih št. 3-6 (62-68), tko da bom naslednji mesec mogla naročit 6-9 se mi zdi, da tud ful dolge noge dobiva... sicer smo vsi njeni predniki več ali manj dolgonogi sploh pa velikonogi igrače ja naša ima kup plišastih iz ikeje - sam jih še ne obrajta, pa tele na otoku, pa glasbeni lok od tiny love želvico - ta lok ji je še posebej ušeč, originalnega od ležalnika sploh ne šmergla več , potem ima tiste ko štrikec potegneš in igrajo, pa neke plišaste ropotuljice, eno žogico sem zadnjič v ikei kupla, pa knjigico iz blaga. so pa res drage (no, v ikeji so igrače že skor smešno poceni v primerjavi z BC in podobnimi trgovinami)... ne vem, če bi ji sama lahko vse to kupla, kar ima. tko da, hvala bogu za darila Aurora se še kr igra na otoku... rekord
< Sporočilo je popravil veselka -- 23.11.2009 13:40:01 >