|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
22.11.2009 19:40:21   
lake
Niste prov načvekele od popoldan.

Taja spi, ne morem verjet.

KatMat
imaš ZS.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.11.2009 20:14:38   
majana79
Tanja, pa sej J. se tut ne plazi user posted image Glede na to, da sta sam 8 dni razlike.
J. se recimo po igralnem centru ful obeša pa si z loki pomaga, ko se obrača... Pa na previjalni se mi obrne, tako da ga zdej kr na postelji previjam, je čist prehiter.
Po moje je za plazenje še dost časa?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.11.2009 20:18:44   
Tanja_
Ne, ne rabijo se še plazit. Nisem to mislila, sam povedala sem, da H. se zdej, ker je že prej nakazovala, da bi se rada, in sva ji včeri pa danes malo pomagala in je splazila.Čeprav itak ji rata samo vsake toliko. Se pa npr. ne kotali, se pravi, ne prevrne se iz hrbta na trebuh, pa naj bi se.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.11.2009 20:22:00   
majana79
Aja, tako... Sej si vidla kaj je Leela napisala. Pa jaz sem tudi že slišala za otročke, ki so enostavno določene faze izpustili. Potem ti bo pa kar naenkrat sedela pa stala, boš vidla. user posted image

Grem J. pogledat, neki je čudno tiho.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.11.2009 20:28:46   
pokica_
Večer babnce!

Mi smo doma, pršli mal čez 19.uro. Anej že spi skor od takrat. Smo lepo preživeli nedeljo,...fino papcali, se mastili s pecivom, ki ga je mami moja spekla. Sem si privoščila lepotni spanec, tako kot moj lubi,...medtem ko sta babi in dedi šetala z Anejčkom. Uffff je pasalo! Še zmer se nisem vn naspala od bolnišnice, ko sem bla budna kar 4 dneve in noči. Ampak sj bo tudi to nadoknadeno.

Zdjle pa še perem ene cunje, da bo vse oprano za čez teden,...stanovanje je čisto v nulo, sem včeraj ogromno naredila, tk da bom fajn začela ta teden...upam da!

Zdaj grem pa na FB, bom dala v album slikce našga novga manekenčka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.11.2009 20:30:14   
Anonimen
jaz pa ne razumem... po eni strani pravijo, da moramo pustiti otroka, da se sam začne obračati, kotaliti, kobacati, sedeti, stati,... po drugi strani jim pa ni všeč, če določenih spretnosti še ne obvlada...user posted image user posted image user posted image
je že tako, da se nekateri otroci najprej naučijo tisto, kar jim bolj ustreza... ali?

Tanja_ meni za Urbana niso prav nič rekli, da bi kaj zaostajal v gibalnih spretnostih, a še zdaleč ni med prvimi. od Hane je 2 tedna starejši in nekako toliko časa se mi zdi, da uporablja obrate preko levega boka (prej se je obračal samo preko desnega boka)... zanimanja za lastni vsed in kobacanje ne kaže prav veliko (nekaj je vmes dvigoval rit, a ga je očitno minilo...) najbolj trenutno uživa v položaju kravic in se potem steguje za igračkami, rotira okrog osi in se za gušt obrne na hrbet (zelo zelo redko) in nazaj. meni se zdi dovolj, kljub temu, da se je Oskar pri tej starosti že sam vsedel in sedel... kobacal pa tudi Oskar ni (je iz seda šel takoj v stojo in iz stoje v hod)... očitno so bila tla preveč umazanauser posted image .

moji fantje spijo. mene čaka še delo.
jutri bo Oskar še doma...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.11.2009 20:30:27   
majana79
Ne morem verjet, skor mi gre na jok...

Moj otrok je zaspal brez joka in brez uspavanja, sam v posteljici. Še dobro da sem mu prej dala lupčka, če ne bi mela še zarad tega slabo vest.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.11.2009 20:31:27   
lake
pokica komej čakam da ga vidm.

Tanja
Na začetku sm vprašala kaj se zgodi če ne upoštevam hendlinga, in mi je prov to rekla razvojna, da izpustijo kakšno fazo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.11.2009 20:32:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
tk da bom fajn začela ta teden...upam da!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.11.2009 20:33:36   
lake
Majana Očitno majo dons tak dan. Taja je zaspala ob polosmih, še nikol ni tok zgodej, pa še pojedla je tok kot še nikol zvečer. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.11.2009 20:34:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Moj otrok je zaspal brez joka in brez uspavanja, sam v posteljici. Še dobro da sem mu prej dala lupčka, če ne bi mela še zarad tega slabo vest.

user posted image user posted image user posted image  majana, kaj pa če bo tako vsak večer? user posted image Jure!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.11.2009 20:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Majana Očitno majo dons tak dan. Taja je zaspala ob polosmih, še nikol ni tok zgodej, pa še pojedla je tok kot še nikol zvečer. 

zdaj pa naj spijo vso noč, da se odpočijemo!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.11.2009 20:38:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image user posted image user posted image  majana, kaj pa če bo tako vsak večer? user posted image Jure!

Ah, sanja prase kukuruz user posted image

Samo upam da danes ne bo krčkov tako kot včeraj. Načeloma ne bi smelo, ker se je danes pokakal za 3 dni nazaj, včeraj ga je pa vse tiščalo revčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.11.2009 20:39:26   
Anonimen
tubby, kdaj pa se bosta šli vpisat? ali so kakšne skupinsko zaključene ure ali greš lahko kadar si želiš/imaš čas... se mi zdi, da sem že gledala urnike...

morala bom na razgibavanje... že od maratona me vse nekaj tišči in kliče po treningu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.11.2009 20:39:26   
meduzica
majana super za uspavanje brez jokeca user posted image user posted image

a vsi vaši malčki tko "zgodaj" hodijo spat .. ker naš pred 22. ne gre praktično nikoli spat. Je pa res da potem spi tudi do 8 zjutraj brez prekinitev ...

danes smo prvič probali sadje ... naredila sem jabolčni kompot in ga zgostila z kašico iz 3h žit (babylove) in je snedel 90g ... do sedaj je pa največ 30g pojedel v enem obroku. Ideja je bila da vidim če bo sadje kaj bolje jedel kot zelenjavo in odgovor je bil DA. Zdej pa nimam pojma kako naj naprej user posted image user posted image a naj mu pol ob času kosila kar sadje dajem in upam da bo sčasom tudi kaj zelenjavice pojedel .. bom jutri kar našo pediatrinjo poklicala in se z njo posvetovala ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.11.2009 20:40:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mogoče bo spet kaka luna user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.11.2009 20:43:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ah, sanja prase kukuruz user posted image

Samo upam da danes ne bo krčkov tako kot včeraj. Načeloma ne bi smelo, ker se je danes pokakal za 3 dni nazaj, včeraj ga je pa vse tiščalo revčka.

tudi svinja dobi enkrat svojo koruzo!

mene je tudi čudilo, ko se je Urban po treh dneh pokakal, koliko balasta je imel v svojem črevesju, trebušček pa prav nič napet. je bil tudi on bolj jokavo razpoložen, ko pa se je znebil vsega blata (za dve kovačevi pesti!) je postal prav zadovoljen. tudi ponoči je bilo bolj speče... oz. se je "zbudil" samo za hranjenje (vsake tri ure, kar je zame uspešnouser posted image )

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.11.2009 20:47:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

majana super za uspavanje brez jokeca user posted image user posted image

a vsi vaši malčki tko "zgodaj" hodijo spat .. ker naš pred 22. ne gre praktično nikoli spat. Je pa res da potem spi tudi do 8 zjutraj brez prekinitev ...

mi hodimo odkar smo prišli iz porodnišnice, ob pol sedmih zvečer. spimo pa potem do...čisto odvisno, sedmih, osmih, danes do devetih....user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.11.2009 20:50:58   
lake
Meduzica Taja ponavad zaspi okol poldevetih, včasih tud poldesetih, odvisno kok spi popoldan.  A ti tehtaš hrano, ker vedno napišeš kok je pojedel, jst pojma nimam, tko samo približno. Pa povej kaj ti bo pediatrinja rekla, ker Taja je na začetku še pojedla kej zelenjave, zdej pa samo sadje je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.11.2009 20:55:10   
Tanja_
Hana je pa dons zmazala krompir,brokoli in korenček-kr zabliskalo se je. Najbrž zato, ker je bil korenček iz juhe.Pa povrhu še pol frutka hruška, marelica. Sem se odločila, da ji bom te Frutke, ki so iz sadja,ki ga pozimi ni, kar dajala, ker drgač bo revca sam jabolka jedla... banane ne mara, po kakiju je imela izpuščaje...
Jaz ji tudi nikol ne tehtam, prve trikrat sem-sem ugotovila, da več kot 100 gramov ne poje in se sploh ne sekiram-pokakana je, polulana tudi in to je to.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.11.2009 20:57:23   
pokica_
mi hodmo pa spat zmeraj mal čez 19. uro. Sprva smo še hodli spat ob 20., pa je blo že prepozno zanj,...tako nam je pa čisto super, ker že začne ob 18h mencat učke in bit utrujen, tako da nam vsem tako najbolj ustreza, pa še vsi se naspimo fajn,...in ati in mami imata tud še od večera nekaj, če hodma mi2 spat tam ob 22-23.00. user posted image  Jemo pa 1-2x do jutra, vstajamo pa ob 7h, ko gre ati na šiht. user posted image  Običajno še poležima, tako da grema ob 8h vn iz postelje, odvisno od jutranje lakote. user posted image

Slikce so v albumu!!! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.11.2009 20:59:56   
majana79
meduzica, J. je od kar je tema zvečer (poleti smo bili npr. ob 8 še na sprehodu) začel spat nekje med pol 8 in pol 9. Ni šans da bi ga držala dlje pokonci, se pa v vsakem primeru zbuja na 3 ure, oziroma prvo rundo mogoče potegne na 4, 5 max. Pri nas ne velja dlje pokonci, daljši spanec. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.11.2009 21:01:26   
lake
Kaj že vse dajete po dva obroka? 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.11.2009 21:03:28   
Anonimen
pokica_ sem ti poslala "zahtevo" za prijateljstvo, ker drugače ne morem videti tvojega albumčka.
a na FB so tudi slikice?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.11.2009 21:03:56   
majana79
poki, krasne slikice! user posted image  user posted image sploh ne izgleda kot dojenček ampak že kot malček

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?