Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška . če imaš samo enega otročka, ti priporočam, da spiš čez dan, ko bo on spal... tako sem delala pri Oskarju in se je obneslo... sem ravno odspala dve zmagoviti uri! prav paše! in še zdaj je mir v stanovanju, nikjer nobenega... še 2 moji urici! sem naredila kompromis: malo spanja, malo pisanja . joj, ledenka,... še vedno jokam zaradi včerajšnjih muffinov... bi enega, prosim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
sem si ga kar sama postregla, upam, da ne zameriš,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:27:10
|
|
|
|
Tanja_
|
Mi smo doma. Na Rakitni je bilo ful slabo vreme,nič sončka, ampak smo vseeno en krog z vozičkom nardili. Pol smo bli pa pri mojih na kosilu, je blo luštno.Zdej pa čakam, da mala zaspi, da grem še jaz. lake sem razmišljala, da bi jo peljala k privat FTH, sam se mi ful butasto zdi, plačevat za nekej, kar bi mi lahko zastonj pripadalo, glede na to, da naju skoz na kontrolo naroča. Sem pa zdej začela delat vaje po tisti knjigi z njo in se je danes že plazila. Tko da razmišljam, če se ne bi raje na to telovadbo vpisala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:32:38
|
|
|
|
tubby
|
Pozdravljene! hitr neki našišem predn se zbudijo Ati,T in M spijo že uro in pol! Jaz sm tud pol urce pa sm kot prerojena Učer sm lezla na šmarno - slike na fb, komi sm pršla. Neki na pol prehlajena, na poti gor me je pa tako zvijalo v trebuhu. Ojoj. gor me je dokončno zvilo pol je blo pa ok. Zdi se mi da sm se vsaj predihala in da bolj globolko vdihnem. Čestitke vsem ki imate danes pol leta!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 15:34:23
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majuška . če imaš samo enega otročka, ti priporočam, da spiš čez dan, ko bo on spal... tako sem delala pri Oskarju in se je obneslo... sem ravno odspala dve zmagoviti uri! prav paše! in še zdaj je mir v stanovanju, nikjer nobenega... še 2 moji urici! sem naredila kompromis: malo spanja, malo pisanja . Super da si ospala! Zaslužiš si! jaz probam velikrat kar oba dat spat istočasno pa še jaz piležem kako novi avto K.tja? Bi šla tudi ti na telovadbo z nama s Petro?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 16:04:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majuška . če imaš samo enega otročka, ti priporočam, da spiš čez dan, ko bo on spal... tako sem delala pri Oskarju in se je obneslo... J. recimo spi čez dan po striktno pol ure v kosu in nič več, razen včasih na sprehodu. Meni je pa pol ure za zaspat blažev žegen, ker sem potem samo še bolj 'povaljana'... Žal pri meni to ne gre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 16:45:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ne nisem gledala, kako mutirala? ja kako....ni vec ta virus ampak drugacen...mocnejsi....pravijo da naj bi to cepivo tudi zascitilo pred mutiranim virusom prasicje gripe....ma men se to zdi larifari.ker virus mutira po tistem ko ga poskusis uniciti....oz se prilagodi cepivu in je ta nemocen proti njemu....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 16:53:41
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa pocasi zrihtam malo in grem plavat!!!!!!!!jupi!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:02:50
|
|
|
|
LINDI
|
Punce ve imate že več izkušenj,naš mali ima krčke,kapljice šše čakam,kaj bi še pomagalo,imam ene leve,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuu, majana, slikica! zdaj te imam pa še v slikovnem spominu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI Punce ve imate že več izkušenj,naš mali ima krčke,kapljice šše čakam,kaj bi še pomagalo,imam ene leve, masiraj trebušček, drugo ti je zdele brez veze svetovat, če dojiš ne jej tistega k povzroča krče, drugače pa kapelce prod krčem pa mesaža, kaj vč ti ne znam pomagat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dobila Urbana nazaj ... ostalih dveh članov pa še ni. Tanja_ samo da ste se prevetrili! tubby, super za rekreacijski dan! ko boš šla naslednjič, te ne bo več zvijalo v trebuhu. kdaj pa gresta na telovadbo? koliko in kje? nekje do srede decembra sem bolj na kratki finančni vrvi... zaradi avtka. pa še nekaj časa potem ... ampak za telovadbo se bo pa morda našlo... avtek kar v redu... ampak nimam več občutka, da bi ga ravno dobila... sem takšna kot Oskar - "nova igrača" aktualna samo za dan ali dva... še vedno pogrešam svoj stari avtek,... res! majana, na pol urce spanca se pa navadiš... sem bila tudi sama na začetku bolj povožena kot pa če ne bi spala, a zdaj mi pol urce spanja-počitka kar veliko da! LINDI mi smo imeli koroške kapljice. iz koroških lekarn. KatMat prijetno se naplavajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
e, tudi Urban bo znanstvenik,... preučuje kako iz cuclja teče čaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:32:20
|
|
|
|
Leela
|
čestitke niki in aneju za 6 mesecev tudi jaz sem spala, ful paše. Tanja tudi jaz bi ti priporočla, da greš vsaj na en obisk k NFT-ta kamor je šla lake, da vidiš na čem si. Če ne bo vse vredu pa pokliči na RA in zahtevaj NFT na podlagi njenega mnenja. tak vreme kot na Rakitni je pri nas že cel teden. Telovadba pa čudeže dela, jaz sem L. peljala na telovadbo pri 2 letih in se je zelo poznalo pri motoričnem razvoju. Zdaj moram pa likat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:37:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, na pol urce spanca se pa navadiš... sem bila tudi sama na začetku bolj povožena kot pa če ne bi spala, a zdaj mi pol urce spanja-počitka kar veliko da! Sem probavala kar nekaj časa, pa so se pri meni ob zbujanju potem pojavila neprimerna čustva do tega dejstva in sem kar prenehala, ker se mi ni zdelo pametno in pa fer do J., ker ni nič kriv... Enkrat se bom že naspala... Do takrat pa držim linijo zaradi tega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
leela: a luka je zdrav, sam vprašam k našga še vedno kuha mu ni vročina nič padal jo ima skojz med 38-39°C tako da smo skojz na kalpolu zdej ponoč mu bom pa dala svečke da se bo vsaj mal naspal, jutri pa k dr. no nika spi ostali pa gledamo TV
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 17:55:02
|
|
|
|
Tanja_
|
leela sej pri privat NFTH sem že bila, ko je bila stara 3 mesece in sva dobili napotnico za RA-mi je pokazala nekaj vaj in rekla, da imava itak kontrolo čez 1 mesec, tko da ne rabiva več hodit, razen če bi jaz sama tako želela. Zdej sem pač razmišljala, da bi jo mogoče še enkrat peljala k tej fizioterapevtki, potem pa pač na telovadbo, v kolikor se njej ne bi zdela zadeva toliko resna, da bi rabile več terapij. Sej v bistvu mene nič ne skrbi, da bi blo s H. kej narobe-mi je pa trapasto, da me v RA naroča na kontrole, obenem pa mi ne da nobene terapije.Ne vem, kako potem pričakuje, da se bo stanje izboljšalo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 18:21:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo nas šele zdej doma ,smo se meli full lepo jedli pili vsega itak preveč...zdaj mam pa še tuki dve škatli piškotov in vsega peciva za pojest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
hello, LINDI - nam so pomagale BIO GAIA kapljice. drugače pa preživeli lepo nedeljo. smo šli na morje, do pirana, pa pogledati akvarij in seveda mulčka čisto navdušena. sploh T. sta bila izgleda tako utrujena, da oba že spita. milina lep nedeljski večer vsem skupaj !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:07:33
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem dobila Urbana nazaj ... ostalih dveh članov pa še ni. tubby, super za rekreacijski dan! ko boš šla naslednjič, te ne bo več zvijalo v trebuhu. kdaj pa gresta na telovadbo? koliko in kje? nekje do srede decembra sem bolj na kratki finančni vrvi... zaradi avtka. pa še nekaj časa potem ... ampak za telovadbo se bo pa morda našlo... avtek kar v redu... ampak nimam več občutka, da bi ga ravno dobila... sem takšna kot Oskar - "nova igrača" aktualna samo za dan ali dva... še vedno pogrešam svoj stari avtek,... res! K.tja zakaj me je sploh zvijalo, a zato k sem tok brez kondicije? noro ti povem. Ja greva se ta tedn upisat, začneva pa decembra. U Panterja greva, na TNZ (trebuh noge zadnjica ) ko boš lahko lahko tud pol naslednji mesec al pa sred mesca no problem LINDI mi smo imeli kapljice Gorenjskih lekarn-zelo dobre! menda po istem receptu delane kot Koroške se mi zdi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:26:37
|
|
|
|
Leela
|
cveka: Luka je zaenkrat vredu, kaj bo zjutraj pa ne vem. Lindi nam so najbolj pomagale antiflat kapljice iz Avstrije. Tanja_ saj človek res ne more bit tolk pameten, da bi jih zastopil . Luka se sploh ni obračal, samo ležal je in brcal z nogami. Pri 6 mesecih je P rekla naj ga začnem posedat. pri 7 mesecih me je zaskrbel, ker se še vedno ni obračal, kaj šele kaj drugega. Je bila ena P, ki dela v RA in tudi takrat je delala kot pediatrinja v porodnišnici. Je rekla, da je ok naj ga samo spodbujam. Od 7. meseca je zelo lepo sedel, samo sem ga mogla sama posesti. Pri desetih se je začel malo na stran nagibat in sem ga postavila na vse štiri. Ko je malo okrepil mišice pa je začel šibat okoli in je pri 13 shodil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:37:15
|
|
|
|
Tanja_
|
leela vidim, da ni samo naša tak lenušček . Pa sej zdej, k je skapirala, kako se obrnit, se itak ful obrača-samo v eno smer pač raje.V levo jo moram fejst spodbujat, da se. Plazi pa se zdej od včeraj. Sicer ji moram najprej pokazat, kako, potem pa kar gre. Jaz bom še enkrat šla privat, da mi pokaže, kako naj delam z njo, potem pa bova začele hodit na telovadbo. Če se mi bo pa zdelo kaj čudno, bom pa pač v RA prosila za pregled pred februarjem. Bo že....Še prehitro bomo mogle za njimi laufat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:37:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Se mi ne da nč napisat sem prav zmatrana.... Bom šla kar na kavč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 19:39:34
|
|
|
|
Dudica1
|
Pa sej to da se še ne plazijo ni nič čudnega a ne ...sej se ne mudi...naš se tud kotali v vse strani plazi pa vendarle še ne...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?