|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
22.11.2009 9:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

A K TI VROČINA NARAŠČA, A TI JE VROČE AL TE ZEBEuser posted image NIMAM POJMA K ŽE FUL ČASA NISEM MELA VROČINEuser posted image

zebe.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za mulčka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.11.2009 9:27:25   
Dudica1
Pa ko vročina narašča ima mrzle rokice a ne...ko pa popušča ima pa vroče...al glih obratnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.11.2009 9:28:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mi bomo tut doma... Razen na sprehod bomo šli. Bi mogla v NM po mobitel, pa se mi ne da user posted image

v avto pa gas...pa še na en špancir

Ah, sej moj še spi, tut če bi šli, bi šli po 12... Bom vidla user posted image

Spi user posted image ...jaz bi tud še...sm ugotavljala da je slabš ce celo noč spim,ker sm pol še kr zaspana user posted image

O, jaz bi tut še, samo nekdo mora za otroka poskrbet user posted image Mene itak jezi, ker hodi prepozno spat in potem še čez vikend zamudi pol dneva z nama... Se mu ne da nič dopovedat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.11.2009 9:30:26   
Dudica1

Mi bomo tut doma... Razen na sprehod bomo šli. Bi mogla v NM po mobitel, pa se mi ne da user posted image

v avto pa gas...pa še na en špancir

Ah, sej moj še spi, tut če bi šli, bi šli po 12... Bom vidla user posted image

Spi user posted image ...jaz bi tud še...sm ugotavljala da je slabš ce celo noč spim,ker sm pol še kr zaspana user posted image

O, jaz bi tut še, samo nekdo mora za otroka poskrbet user posted image Mene itak jezi, ker hodi prepozno spat in potem še čez vikend zamudi pol dneva z nama... Se mu ne da nič dopovedat user posted image

Ja sej je res...moj je tud takoj ko je vstal je mogu it ven neki zalepit ker bomo dali lučke po škarpiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.11.2009 9:33:21   
majana79
Ja sej je res...moj je tud takoj ko je vstal je mogu it ven neki zalepit ker bomo dali lučke po škarpiuser posted image

Ma ok, tvoj vsaj gre neki koristnega nardit user posted image Kaj čmo, taki so, naši so, boljših nimamo user posted image

Mislim da se je J. zbudil, pa se nič ne dere. Pohvalno user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.11.2009 9:34:16   
Dudica1

Ma ok, tvoj vsaj gre neki koristnega nardit user posted image Kaj čmo, taki so, naši so, boljših nimamo user posted image

user posted image itak...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.11.2009 9:34:51   
Anonimen
kisove obkladke sem dala, sam nič ne pomagajouser posted image

ma sm klicala dežurno je rekla da je viroza ki resaja tako da baje to traja do enega tedna potem pa zgineuser posted image

ima jo 38,5 - 39°C

aha pol zdej k mu je vroče mu vročina pada, superuser posted image

nč uživajte grem

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.11.2009 9:37:48   
Tanja_
jutro...

čveka kaj pa če ima novo gripo?Zanjo je značilna tako visoka temperatura.

Drugače pa-spali smo okej,sam enkrat vstali.Zdej gremo pa na Rakitno, pa k mojim na kosilo.Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.11.2009 9:42:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

jutro...

čveka kaj pa če ima novo gripo?Zanjo je značilna tako visoka temperatura.

Drugače pa-spali smo okej,sam enkrat vstali.Zdej gremo pa na Rakitno, pa k mojim na kosilo.Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe...

ma skor ne verjamem, k tanova gripa bi po moje šla mu na dihala, k ima probleme s stem, pa še druge stvari so k spremljajo gripo, on ima pa samo visoko vročinouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.11.2009 9:43:35   
Dudica1
tanja uživajte maximalno,danes bo še lep dan...bomo videli kako bo čez teden.

Mi bomo tudi uživali danes,gremo na krst pa na kosilo...pol pa itak še celo popoldne sediš in govoriš ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.11.2009 9:45:23   
Anonimen
http://www.lek.si/slo/skrb-za-zdravje/gripa-prehlad/

naš ma samo visoko vročino ostalega pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.11.2009 9:47:14   
pokica_
Živjo!
Sam to stran sem šele prebrala...Čveki upam da ni kaj hujšega z tamalim!!! Naj vročina čim prej pade. user posted image

Mi smo super fajn, ati je zdaj sestavil voziček, sem ga oprala, k je bil že umazan malo, jst še srkam kavico, Anej se je lih prebudil, je malo zadremal v spalnici,...počas se gremo pol zrihtat in k mojim na kosilo.

Danes smo stari pol leta!!!! user posted image  
Kk hitro gre cajt, še prehitro bojo dojenčki postali mali malčki. In se bojo začele male vragolije. Jesus...komi čakam. Hihiuser posted image  Je pa že pravi lumpek, prav karakter svoj kaže,...se razjezi in brunda, grdo pogleda, če mu kaj ne paše me z rokco tko tepe po ramiuser posted image . Ko vidi flaško mleka se razjezi, dokler ni v ustih, pa še in še bi lahko rekla...res dogaja zdaj ta trenutek. Je prav luštno gledat kako zanimivi postajajo in sladki.

Drgač pa je pr nas full megla, upam da bo kaj sončka danes, čeprav dvomim.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.11.2009 9:51:18   
Anonimen
pokica čestitke za pol leta, mi smo tud stari pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image   no ti ne bom nič govorila, sam to ti povem, uživaj dokler ti ne more ukazovat, k pol boš sam za njim laufala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.11.2009 9:54:50   
lake
Pokica  čestitke za pol leta.

Cveka user posted image user posted image user posted image za sinčka.

Tanja Kako je blo na kontroli v razvojni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.11.2009 10:02:15   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pokica čestitke za pol leta, mi smo tud stari pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image   no ti ne bom nič govorila, sam to ti povem, uživaj dokler ti ne more ukazovat, k pol boš sam za njim laufala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja seveda, tudi vi!!! Čestitke tudi vam!user posted image user posted image user posted image
Sj maš čisto prav, zdaj lahko samo še brunda, kaj ko bo jezička vrtel. Ojoj. user posted image  Ma bo treba brzdat tale močan karakter. Na previjalki ga sploh ne morem več oblačit, se mi 100x obrne in kar vse lovi, kar mu pride pod roke...eno stvar mu dam, pa že lovi za drugo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.11.2009 10:03:55   
Tanja_
lake tok sem jezna nanjo....Vse je narobe, da ima pest še vedno stisnjeno, da rit dviguje, da dvigne na trebuščku vse roke in noge u luft kot plavalec, dase preko levega boka ne obrača na trebuh. H. je itak 20 minut sam tulila, ker smo jo zbudil. Skratka-imamo kontrolo čez 3 mesece, nič mi ni dala fizioterapije, ampak če me bo skrbel nej jo pa kr pokličem.WTF?!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.11.2009 10:19:39   
Dudica1
čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.11.2009 11:09:08   
Anonimen
Tanja_ bomo držale pestke, da bo na razgovoru tako kot mora biti!

čestitke Anejčku in Niki! pol leta ni mala šala (posebej ne za mamici... čudoviti sta!)

sem še vedno sama z otročkoma... več ali manj. moj je sicer pospravil posodo v pomivalni stroj, potem pa spet šel...

no, zdaj pa je končno prišel in bosta šla z O. do mojih,... U. bo pa bližja babica popazila,... zdaj pa premišljujem, če ne bi to rajši izkoristila za spanec kot pa pisanje diplome... kaj je pomembnejše?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.11.2009 11:37:08   
lake
Cveka Tudi Niki vse najboljše.

Tanja
Pomoje najboljš da pokličeš tisto privat FTH, pa nej ti še ona pove.

K.tja Definitivno spanec user posted image

Jst sm iz trgovine, počakam da se Taja zbudi, in bova šle najbrž na pokopališče na sprehod, pa mal svečke prižgat. Moj medtem itak da  ni mel nič dela z njo, ker sm jo dala spat predno sm šla, in še vedno spi. Standard.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.11.2009 12:04:04   
majana79

Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe...

Pospravljanje počaka, jaz bi tudi mogla pa nimam volje.

Za razgovor se pa poskusi ne sekirat in odmisli, ker drugače ne boš dala 100% od sebe.

Veš da bomo me držale pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.11.2009 12:06:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem še vedno sama z otročkoma... več ali manj. moj je sicer pospravil posodo v pomivalni stroj, potem pa spet šel...

no, zdaj pa je končno prišel in bosta šla z O. do mojih,... U. bo pa bližja babica popazila,... zdaj pa premišljujem, če ne bi to rajši izkoristila za spanec kot pa pisanje diplome... kaj je pomembnejše?

A ma tvoj tako službo da hodi toliko okoli? Jaz sploh nisem navajena, da bi moj kam šel sredi dneva, razen če ga pošljem v trgovino. user posted image Ima sicer svojo telovadbo, ampak to je zvečer, ko J. ponavadi že zaspi.

Definitivno spanec, ker ti ga po moje kronično primanjkuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.11.2009 12:07:28   
majana79

lake tok sem jezna nanjo....Vse je narobe, da ima pest še vedno stisnjeno, da rit dviguje, da dvigne na trebuščku vse roke in noge u luft kot plavalec, dase preko levega boka ne obrača na trebuh. H. je itak 20 minut sam tulila, ker smo jo zbudil. Skratka-imamo kontrolo čez 3 mesece, nič mi ni dala fizioterapije, ampak če me bo skrbel nej jo pa kr pokličem.WTF?!

Kr neki... Če ti niso dal fizioterapije potem že ni tako grozno. Jaz bi jo peljala še po drugo mnenje pa potem videla kaj in kako.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.11.2009 12:08:06   
majana79
Drugače pa čestitke vsem obmesečnikom! user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.11.2009 13:14:46   
ledenka
čestitke Niki in Aneju za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

je katera rekla muffini? sem jih ravno vzela iz pečice user posted image

čakam, da se M. zbudi, da greva na sprehod user posted image je treba izkoristit sonček!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.11.2009 13:15:17   
majuška10
dan!
najprej čestitke vsem obmesečnikomuser posted image user posted image , pridno rastite še naprej,
čveka, upam da se boste čimprej pocajtali in vročino zbili, vsem ostalim želim lepo nedeljo, tko, na hitro sem prebrala zadnjo stran, nimam časa, zdej kuham kosilo za tamalega, ati naš spi, ker je bil v nočni, midva sva se pa sprehajala po Arboretumu.
v glavnem, tole s spanjem gre pa v ekstreme, dons smo ponoči spali sam 3 ure, nevem več kaj naj naredim, pa še 3x se je pokakal ponoči,  2x jedel; vedno bolj sem podobna zombiju, malega pa itak kot da se to ne tiče,user posted image user posted image user posted image  res nevem več kaj naj naredim!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?