Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 A K TI VROČINA NARAŠČA, A TI JE VROČE AL TE ZEBE NIMAM POJMA K ŽE FUL ČASA NISEM MELA VROČINE zebe. za mulčka!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:27:25
|
|
|
|
Dudica1
|
Pa ko vročina narašča ima mrzle rokice a ne...ko pa popušča ima pa vroče...al glih obratno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:28:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mi bomo tut doma... Razen na sprehod bomo šli. Bi mogla v NM po mobitel, pa se mi ne da v avto pa gas...pa še na en špancir Ah, sej moj še spi, tut če bi šli, bi šli po 12... Bom vidla Spi ...jaz bi tud še...sm ugotavljala da je slabš ce celo noč spim,ker sm pol še kr zaspana O, jaz bi tut še, samo nekdo mora za otroka poskrbet Mene itak jezi, ker hodi prepozno spat in potem še čez vikend zamudi pol dneva z nama... Se mu ne da nič dopovedat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:30:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mi bomo tut doma... Razen na sprehod bomo šli. Bi mogla v NM po mobitel, pa se mi ne da v avto pa gas...pa še na en špancir Ah, sej moj še spi, tut če bi šli, bi šli po 12... Bom vidla Spi ...jaz bi tud še...sm ugotavljala da je slabš ce celo noč spim,ker sm pol še kr zaspana O, jaz bi tut še, samo nekdo mora za otroka poskrbet Mene itak jezi, ker hodi prepozno spat in potem še čez vikend zamudi pol dneva z nama... Se mu ne da nič dopovedat Ja sej je res...moj je tud takoj ko je vstal je mogu it ven neki zalepit ker bomo dali lučke po škarpi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:33:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja sej je res...moj je tud takoj ko je vstal je mogu it ven neki zalepit ker bomo dali lučke po škarpi Ma ok, tvoj vsaj gre neki koristnega nardit Kaj čmo, taki so, naši so, boljših nimamo Mislim da se je J. zbudil, pa se nič ne dere. Pohvalno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:34:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja sej je res...moj je tud takoj ko je vstal je mogu it ven neki zalepit ker bomo dali lučke po škarpi Ma ok, tvoj vsaj gre neki koristnega nardit Kaj čmo, taki so, naši so, boljših nimamo itak...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kisove obkladke sem dala, sam nič ne pomagajo ma sm klicala dežurno je rekla da je viroza ki resaja tako da baje to traja do enega tedna potem pa zgine ima jo 38,5 - 39°C aha pol zdej k mu je vroče mu vročina pada, super nč uživajte grem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:37:48
|
|
|
|
Tanja_
|
jutro... čveka kaj pa če ima novo gripo?Zanjo je značilna tako visoka temperatura. Drugače pa-spali smo okej,sam enkrat vstali.Zdej gremo pa na Rakitno, pa k mojim na kosilo.Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ jutro... čveka kaj pa če ima novo gripo?Zanjo je značilna tako visoka temperatura. Drugače pa-spali smo okej,sam enkrat vstali.Zdej gremo pa na Rakitno, pa k mojim na kosilo.Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe... ma skor ne verjamem, k tanova gripa bi po moje šla mu na dihala, k ima probleme s stem, pa še druge stvari so k spremljajo gripo, on ima pa samo visoko vročino
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:43:35
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja uživajte maximalno,danes bo še lep dan...bomo videli kako bo čez teden. Mi bomo tudi uživali danes,gremo na krst pa na kosilo...pol pa itak še celo popoldne sediš in govoriš ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:47:14
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo! Sam to stran sem šele prebrala...Čveki upam da ni kaj hujšega z tamalim!!! Naj vročina čim prej pade. Mi smo super fajn, ati je zdaj sestavil voziček, sem ga oprala, k je bil že umazan malo, jst še srkam kavico, Anej se je lih prebudil, je malo zadremal v spalnici,...počas se gremo pol zrihtat in k mojim na kosilo. Danes smo stari pol leta!!!! Kk hitro gre cajt, še prehitro bojo dojenčki postali mali malčki. In se bojo začele male vragolije. Jesus...komi čakam. Hihi Je pa že pravi lumpek, prav karakter svoj kaže,...se razjezi in brunda, grdo pogleda, če mu kaj ne paše me z rokco tko tepe po rami . Ko vidi flaško mleka se razjezi, dokler ni v ustih, pa še in še bi lahko rekla...res dogaja zdaj ta trenutek. Je prav luštno gledat kako zanimivi postajajo in sladki. Drgač pa je pr nas full megla, upam da bo kaj sončka danes, čeprav dvomim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica čestitke za pol leta, mi smo tud stari pol leta no ti ne bom nič govorila, sam to ti povem, uživaj dokler ti ne more ukazovat, k pol boš sam za njim laufala......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 9:54:50
|
|
|
|
lake
|
Pokica čestitke za pol leta. Cveka za sinčka. Tanja Kako je blo na kontroli v razvojni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 10:02:15
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 pokica čestitke za pol leta, mi smo tud stari pol leta no ti ne bom nič govorila, sam to ti povem, uživaj dokler ti ne more ukazovat, k pol boš sam za njim laufala...... Ja seveda, tudi vi!!! Čestitke tudi vam! Sj maš čisto prav, zdaj lahko samo še brunda, kaj ko bo jezička vrtel. Ojoj. Ma bo treba brzdat tale močan karakter. Na previjalki ga sploh ne morem več oblačit, se mi 100x obrne in kar vse lovi, kar mu pride pod roke...eno stvar mu dam, pa že lovi za drugo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 10:03:55
|
|
|
|
Tanja_
|
lake tok sem jezna nanjo....Vse je narobe, da ima pest še vedno stisnjeno, da rit dviguje, da dvigne na trebuščku vse roke in noge u luft kot plavalec, dase preko levega boka ne obrača na trebuh. H. je itak 20 minut sam tulila, ker smo jo zbudil. Skratka-imamo kontrolo čez 3 mesece, nič mi ni dala fizioterapije, ampak če me bo skrbel nej jo pa kr pokličem.WTF?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 10:19:39
|
|
|
|
Dudica1
|
čestitke obmesečnikom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 11:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ bomo držale pestke, da bo na razgovoru tako kot mora biti! čestitke Anejčku in Niki! pol leta ni mala šala (posebej ne za mamici... čudoviti sta!) sem še vedno sama z otročkoma... več ali manj. moj je sicer pospravil posodo v pomivalni stroj, potem pa spet šel... no, zdaj pa je končno prišel in bosta šla z O. do mojih,... U. bo pa bližja babica popazila,... zdaj pa premišljujem, če ne bi to rajši izkoristila za spanec kot pa pisanje diplome... kaj je pomembnejše?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 11:37:08
|
|
|
|
lake
|
Cveka Tudi Niki vse najboljše. Tanja Pomoje najboljš da pokličeš tisto privat FTH, pa nej ti še ona pove. K.tja Definitivno spanec Jst sm iz trgovine, počakam da se Taja zbudi, in bova šle najbrž na pokopališče na sprehod, pa mal svečke prižgat. Moj medtem itak da ni mel nič dela z njo, ker sm jo dala spat predno sm šla, in še vedno spi. Standard.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 12:04:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pospravit bi mogla, ampak ni volje.Nervozna sem zaradi razgovora,ki itak ne bo uspešen...In zaradi službe... Pospravljanje počaka, jaz bi tudi mogla pa nimam volje. Za razgovor se pa poskusi ne sekirat in odmisli, ker drugače ne boš dala 100% od sebe. Veš da bomo me držale pesti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 12:06:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem še vedno sama z otročkoma... več ali manj. moj je sicer pospravil posodo v pomivalni stroj, potem pa spet šel... no, zdaj pa je končno prišel in bosta šla z O. do mojih,... U. bo pa bližja babica popazila,... zdaj pa premišljujem, če ne bi to rajši izkoristila za spanec kot pa pisanje diplome... kaj je pomembnejše? A ma tvoj tako službo da hodi toliko okoli? Jaz sploh nisem navajena, da bi moj kam šel sredi dneva, razen če ga pošljem v trgovino. Ima sicer svojo telovadbo, ampak to je zvečer, ko J. ponavadi že zaspi. Definitivno spanec, ker ti ga po moje kronično primanjkuje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 12:07:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ lake tok sem jezna nanjo....Vse je narobe, da ima pest še vedno stisnjeno, da rit dviguje, da dvigne na trebuščku vse roke in noge u luft kot plavalec, dase preko levega boka ne obrača na trebuh. H. je itak 20 minut sam tulila, ker smo jo zbudil. Skratka-imamo kontrolo čez 3 mesece, nič mi ni dala fizioterapije, ampak če me bo skrbel nej jo pa kr pokličem.WTF?! Kr neki... Če ti niso dal fizioterapije potem že ni tako grozno. Jaz bi jo peljala še po drugo mnenje pa potem videla kaj in kako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 12:08:06
|
|
|
|
majana79
|
Drugače pa čestitke vsem obmesečnikom!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 13:14:46
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke Niki in Aneju za 6 mesecev je katera rekla muffini? sem jih ravno vzela iz pečice čakam, da se M. zbudi, da greva na sprehod je treba izkoristit sonček!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 13:15:17
|
|
|
|
majuška10
|
dan! najprej čestitke vsem obmesečnikom , pridno rastite še naprej, čveka, upam da se boste čimprej pocajtali in vročino zbili, vsem ostalim želim lepo nedeljo, tko, na hitro sem prebrala zadnjo stran, nimam časa, zdej kuham kosilo za tamalega, ati naš spi, ker je bil v nočni, midva sva se pa sprehajala po Arboretumu. v glavnem, tole s spanjem gre pa v ekstreme, dons smo ponoči spali sam 3 ure, nevem več kaj naj naredim, pa še 3x se je pokakal ponoči, 2x jedel; vedno bolj sem podobna zombiju, malega pa itak kot da se to ne tiče, res nevem več kaj naj naredim!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?