vijolca
|
Pa je spet konec vikenda, ta je bil res lep... Včeraj sem že mislila, da bo čas za rodit , me je začel trebul bolet, pa kar ni nehalo... popadki naj bi trajali samo kakih 30 s, ne? Mene je pol ure skupaj bolelo, potem sem še v medenici dobila tak občutek, kot da se kar širi - sem mislila, da sem mogoče ena tistih, ko sploh ne vejo, da so rodile?! No ja, upam lahko... Metkara, ja obiski znajo bit res , malo je sicer odvisno, kako blizu imate sorodnike in znance, tu sva midva kar malo "izvisela", ker so vsi v MB, v LJ pa še nisva tako dolgo, da bi si našla ful bližnje prijatelje (pa ne da bi jih tak potrebovala, ampak pomoči pa res ne bo nobene). Če se ti obiski kar napovejo, poskusi res poudariti, da imaš veliko dela in se ne počutiš dobro, to bi pa ja morali razumeti! Anaj, zdrži še malo! December je že tik pred vrati! Gre pa počutje zdaj na koncu res hitro navzdol... spanje, zatekanje, boleča medenica, potem še kakšni hormoni svoje naredijo... Včasih pomislim, kako sem se počutila pred enim tednom, ko sem kje bila ali kaj počela, in vedno ugotovim, da je bilo vse bistveno lažje. Trebuh raste praktično iz dneva v dan. Se tolažim, da zdaj pa res ni več daleč. Anuš, ta G je Tatalovič, a poznaš? Saj drugače ni slab, pa tudi to, da je pregledov minimalno, me še ne bi toliko motilo, v bistvu me moti, da imam ful tak občutek, da ko prideš tja nenaročen (pa to ni dostikrat, v nosečnosti samo 1x, vidim pa, ko katera druga pride), te sestra obravnava kot največjega gnoja (pa mogoče je zdaj malo bolje...). In potem, ko se meni zdi, da bi mogoče se morala it pokazat, vedno pomislim najprej na dobrodošlico, ki me bo tam pričakala... Vprašanje glede porodnišnice LJ, če slučajno veste: Kam točno greš, ko prideš tja s popadki, kje pustiš avto? Lahko partner začasno pusti avto kje pri vhodu? Ali te "vrže" ven in potem greš sam s torbo v P na sprejem, mož pa pride malo kasneje? Vhod je tisti od spredaj (z Zaloške), ali je kje od zadaj? Pa še to, kako je z velikostjo prtljage? Ne vem, ali naj spakiram en tak mali trdi letalski kovček ali večjo športno torbo, ki se bo verjetno dala stlačit v kako omarico, če bo slučajno prevelika (za razliko od kovčka...)? Hvala!
|