|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
21.11.2009 14:15:28   
Netta
Zdej greva pa z mojm v trgovino pa na kavico. Za jutri sva se pa zmenila, da greva kar mal na primorski konec user posted image . Komaj čakam. Že tolk dolg časa nisem nikjer bila.

ojej, ne hodit sem dol...tle je obupno vreme...nizka oblačnost...že ves teden je tak, povsod po sloveniji sonce, le pr nas nčuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.11.2009 14:15:32   
Netta
Mam pa eno vprašanje za vas punce...upam d ne bo preveč butasto...js sm še pred nosečnostjo mela desno dojko večjo od leve (to mi je zmer smešn k se pogledam v ogledalouser posted image , mogoč delujem mal butasto glede tega sm men je smešn), no in zdj v nosečnosti se pa ta razlika tok bolj vid kr so se mi dojke povečale...zdj pa me zanima a bo melo to kšno vezo pr dojenju kot npr.d bi mogla potem na desni dojki več dojit al pa kej?user posted image Upam d ni preveč butasto vprašanje.user posted image

ni butasto...tud jaz mam eno večjo...sta pa postali po prejšnjem dojenju bolj podobne velikosti

sicer pa sem imela jaz na tamali več mleka kot veliki...tak da velikost nima nobene veze,,,ne skrbi vse bo ok...

< Sporočilo je popravil **mirjam** -- 21.11.2009 14:16:02 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.11.2009 17:26:20   
*nivea
živjo

pri nas ves dan taka megla, da se mi nič ne da delat user posted image

user posted image danes nori, kak da bi htela ven priti...bomo vidli, kaj bo noč prinesla. sem mela sicer prej lažne popadke, sem se šla uležt, malo sem zaspala, pa je vse vredu blo.
za malo sem pripravila torbo, kaj bo user posted image prinesel za nama v bolnico, za sebe pa še nisem. ampak bom še tekom večera, ker me zdaj res prpa grabi, kaj pa če je to touser posted image

sicer pa naši tud ne paše če ležim na levem al na desnem boku. te pa bodi pameten. malo ležim na hrbtu, pa se obrnem, pa me spet začne dregat. zadnje čase ji nič ne pašeuser posted image

mejte se

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.11.2009 17:33:35   
Emili1
Ojla,

upam, da ste vse izkoristile lep dan. Kako bi bilo fino že vozičkat a ne??

Marusi
: meni tudi une posodice za umivanje od babyjou ne potegnejo. Mi delujejo kot, da je posoda za hrano za psauser posted image .
Kje ste jih pa ostale nabavile? Jaz sem mislila it kar v Merkur pogledat, za 2 navadni plastični skledici.

Vijolica:
mislim, da imava medve istega G, če se prav spomnim debate na začetku nosečnosti. Mane tudi tako poredko naroča, zaenkrat imam datume le do PDP in na dan PDP. A če je tisti dan ok, me bo najbrž naročil šele čez 5 dni, kot imaš ti datum. Pa zadnjič sem videla na ceniku, da ima test na streptokok b po 50 eur. user posted image A se nameravate testirat??

Pa še to, kakšen termometer za merjenje vročine user posted image ste nabavile? Digitalnega, navadnega..ne vem kako se odločituser posted image . Vsak nasvet dobrodošel!

Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.11.2009 18:36:40   
Zibka
Jaz pa imam tiste posodice od bebejou, pa se mi zdijo fajne user posted image
Termometer sem pa jaz kupila Omronovega za uho- farmacevtka me je opozorila,da je ta sicer med ušesnimi eden bolj zanesljivih, vendar je še vedno najzanesljivejši živosrebrni,ki pa ima seveda svoje minuse. Opozorila me je še, da ušesni izmeri 0,5stopinje višjo T kot podpazdušni in da je to treba upoštevati in navesti,če se npr. pogovarjaš z zdravnikom- torej do 37,5stopinj je normalna T. In da se je trebanaučit merit z njim.
In potem sva midva to testirala in šele po nekajkratnih poskusih sva uspela izmerit nekako 3krat zapored enako (ko zmeriš 3krat, rabi 10min pavze). Da prav nastaviš....
Baje pa v P merijo tudi s takim in če je tam zanesljivo, potem bo doma tudi..
Pa dobila sem še info,da tisti termometri za na čelo ali v dudici so še manj zanesljivi.. Pa vaše mnenje?
LP!

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.11.2009 18:44:40   
*Mojca*
vijolica: jaz sem imela do zdaj 5 pregledov, imam pa samo še enega, pol naprej pa v P user posted image Če jih boš imela 10 bo še dobro user posted image

zibka: jaz imam ušesni termometer Braun termoscan. Sicer je drag ko sam user posted image , ampak je pa res fajn, hiter in precizen.

Mene pa vse tolk tišči in komi živim user posted image user posted image user posted image Hočem že rodiiitttttt user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.11.2009 19:02:32   
kaja13
Dojenje... po mojih izkušnjah tudi velikost ne vpliva na količino mleka. Jaz nikoli nisem bila prav joškasta, pa sem oba dojila cca 12m. Tako, da po moje nima veze če imaš eno večjo od druge.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.11.2009 19:05:15   
1čebela
O, kakšen lep dan...user posted image user posted image user posted image ! Prav luštno je blo na sončku.

Kar se tiče unih posodic za umivanje - tudi jaz imam tiste od bebejou, pa so mi kar všeč, tako da user posted image ... stvar okusa. Pri nas mamo itak vse roza, tako da boljš, da so G trofili pri napovedovanju spola. Drugač bomo imli pa roza fanta user posted image ...

Kar se tiče termometra, sem se tudi jaz dolgo odločala. Nazadnje sem se odločila za ušesnega od Omrona. Ga je kar par farmacevtov pohvalilo, je pa res, da se moraš prej navadit. Najboljš, da že prej malo potreniraš - na kakšni zdravi osebi. Saj za ziher mam pa tud še tistga navadnega, tako da če bo kriza bomo pa dvakrat merili.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.11.2009 19:13:22   
Emili1
Hvala punce za odgovor glede termometra. Neki bo res treba nabavit, čeprav upam,da ga bomo vse čimmanjkrat rabile.

Posodice: babyjou, sej nisem mislila glih tako jih spljuvatuser posted image . Ampak to mi ne sede, da sta 2 posodici zlepljeni skupi,..v enem delu. A imate ve take, ali obstaja še kaka druga varinata. Ker jaz sem v BC videla, sam te enojne...ali kako naj rečem, 2 posodici v eni.

(odgovor članu 1čebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.11.2009 19:24:42   
Zibka
Mi bomo imeli pa zeleno punčko user posted image Sicer je pa zelena nevtralna, ane? user posted image
Ja, Emili1, tiste 2 posodice v 1. Men je blo pa ravno zato ko sta 2 v 1 všeč: ker nesem 1krat, če bom rabla 2 posodice vode ali nesem 1krat in potem v ta prazno posodico dajem umazane krpice in spet 1krat odnesem vse hkrati. Ja, stvar okusa user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.11.2009 19:54:14   
metkara
Pozdravljene user posted image

pipika 13, ammam: tudi js sm mogla dat uspavat mucko pred enim tednom user posted image

**mirjam** : uf, išias user posted image Že prej sm imela probleme, zdj je pa še hujše! Imam kr obojestranskega. Me je včeraj sred trgovine tak zgrablo, da sm hodla čist sključena user posted image Drugač mi najbolj pomaga mazanje s kako hladilno kremo, masaža nikakor ne, ker potem še bolj razdražiš živec (me je enkrat moj tako zmasiral in mi je tak pasalo, drugo jutro je bilo pa še desetkrat hujšeuser posted image ).

Tincy 90: js mam tut že od nekdaj eno dojko večjo kot pa drugo. In prav zadnjič sem opazla, da so se mi po tisti večji dojki na spodnji strani naredile ful strije user posted image (moram trkat, ker sm jih zaenkrat opazla samo tam), čeprav si jih skoz mažem. Js si mažem tudi bradavice (uporabljam pa kr navadno olivno olje), če te pa bolijo pa verjetno lahko uporabiš še kakšno bepanthen mazilo (js ga mam že v torbi za v P).

Posodice za umivanje: js bom imela kr plastične posodice od sladoleda (1l), se mi zdijo glih prav velike, pa če imam dve...

Drgač pa mene že tudi kar matra. Sm dopoldan precenila svoje zmožnosti in šla tla brisat, pol sma šla še na en obisk in sem prišla domov čist povožena in že odspala urco pa pol (moj pa še zdj vlečeuser posted image ).

Lep večer user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.11.2009 21:04:08   
Afrodita1
ejuser posted image ,
tincy90 dojke se ti bodo še najbolj izoblikovale po porodu (naslednji dan). takrat se razlika ne bo niti preveč videla. je pa tako kot pravijo ostale, nima veze kakšne so, pomembno je da teče mlekouser posted image . glede mazanja bradavic, jaz jih nikoli nisem, nisem imela težav, ne pred in ne po porodu.
emili1 mi imamo klasični in digitalni termometer. v uporabi je klasični. čeprav (hvala bogu) malokrat. kot pravite čim manj tem boljšeuser posted image .
zibka nisem za termometer v dudici. hčerka sploh ne ve kaj je to duda (ni je imela). tako, da ta varianta ni prišla v poštev že od začetka. sem pa slišala, da niso preveč natančniuser posted image , ne vemuser posted image .
uporabljamo posodice 2v1. so kar praktične, vodo prineseš in to je to.
srečnice user posted image (nekatere), mi smo danes cel dan v megli(in to gosti) pri 5stopinjah. jaz pa spim super od 23.30. pa do 8.00., le da grem v tem času 5x na wcuser posted image . na srečo našuser posted image spi z mano. je pa zato čez dan živahen 100na urouser posted image .

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.11.2009 8:39:24   
taraji
dobro jutro drage mamice in souser posted image

vidim, da še kar spite - no jaz sem se ravno včeraj hvalila možu, da spet kar dobro spim - danes sem se pa zbudila ob pol treh in nikakor nisem mogla zaspati nazaj. Do kakšnih šestih sem se še nekaj matrala in malo dremala, potem pa sem kar vstala.

Vidim, da ste včeraj v večini z mano vred izkoristile lep dan. No, midva sva šla potem popoldan še v šoping in sedaj imam do zadnje malenkosti prav vse kar potrebujem.user posted image user posted image user posted image zame - sem kar ponosna nase. Sem si pa danes pripravila tudi torbo za P, pere se mi še zadnji stroj perila za našo bebico in ko bo to posušeno pripravim še torbo za bebico in potem lahko samo še čakamo. No, pa kljub temu, da imam že vse pripravljeno upam, da naša bebica še malo počaka - ne vem, ampak tko mi je fino sedaj, ko je pri meni v bušiju, da bi še kar nekaj časa ostala 2v1user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oa še par pik za Matevža in Vaneta da čimprej oditeta z mamicami domov.

Moram sedaj še malo prebrati za nazaj, ker nisem utegnila - sem samo na brzino preletela, če je katera decemberka mogoče spet prehitevala po levi, pa vidim, da ste vse še lepo pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj imate v planu za danes?

Midva greva k našim na kosilo, še prej bom bom naredila skutino sladico - njami, potem pa še kakšen sprehod in malo lenarjenja, pa bo nedelja minila.

Veliko sončka želim vsem pa lepo izkoristite dan.

La vita e bella

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.11.2009 9:07:38   
kaja13
Dobro jutro, sotrpinke!!!

Mi imamo že sonček, komaj čakam, da grem na sprehod. Ko habi odteče svojih 10km, greva na PST.  Potem pa po mulca, ki sta pri babi prespala. Med vikendom se kar tepejo za njiju, nama pa tudi paše... če bi bilo treba kam iti, vsaj z mulcema ne bi bilo problemov. Itak, da nimava take sreče... rodila bom ponoči med tednom, po možnosti sama, ker habi ne bo mogel z mano zaradi otrokuser posted image .

Mazanje bradavic... po prvem porodu sem si jih ene 14 dni mazala s Lanolin Multi mum kremo, pa iste blazinice sem uporabljala in je bilo super. Po drugem porodu pa nisem rabila čisto nič. Med nosečnostmi si jih nikoli nisem z ničemer mazala.

Strije... vsako jutro se najprej v ogledalo cela pregledam in zaenkrat jih še niuser posted image . Sam se mi zdi, da je koža na trebuhu že čist na koncu svojih zmogljivostiuser posted image ... bomo videli kdo bo prej popustil... tale moj lump al koža.

Posodice... tudi meni odgovarja 2v1. V eno sem si vodo naštimala, v drugo pa sem umazane krpice metala.  Se pa strinjam, da izgledao kot pasjeuser posted image posodice za hranjenje.

No tko, zdaj grem pa na sprehod... po polžje!!!

Lep dan vsem!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.11.2009 14:02:09   
*nivea
user posted image            user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED ~ SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26)               RODILA 09.10.09     1970 g, 39cm  user posted image
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )~ 28. 8. user posted image
~  Nelly08 (?) ~ (1user posted image    0 user posted imageuser posted image

user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  user posted image
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )    user posted image     
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana  user posted image
~ katja.nero (31) ~ (3.user posted image 2.user posted image ) ~ Celje  user posted image

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ user posted image
~ metkara (?) ~ (1.user posted image    0.user posted image )  30.11. user posted image

user posted image  4.12.
~ orhideja75 (?) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~27.11. user posted image

user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) user posted image
~ tamala88 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) user posted image

user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~  user posted image

user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~  user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image    user posted image
~ Luna2008 (?) ~ (2 user posted image    1user posted image ) ~ Komenda   user posted image

~ blondy_81  (?)     RODILA 02.11.09     2800 g, 49cm  

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje  ~ 27.11. ~ user posted image  

~ lana24  (?)                   RODILA 11.11.09     2660 g, 51 cm  
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image3.12. user posted image
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~1.12.  user posted image    

user posted image  9.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 14. 10. ~ user posted image

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )     user posted image                      
~ maya2 ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 6.11. user posted image
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče user posted image
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor user posted image
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  9.11. user posted image
~ *nivea    (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 24.11.  user posted image

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana 10.11.  user posted image
~ **mirjam** (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 30.11. user posted image

user posted image 12.12.
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode ~ 1.12.  user posted image
~ *kristy*  (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~   ~  user posted image      
~ Tincy90 (18) ~ (1.user posted image    0.user posted image ) ~ Mirna  24.11. user posted image

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana  user posted image
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ Murska Sobota ~ 16.9.  user posted image
~ Puffy (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~  30.11. user posted image

user posted image  15.12.
~ tintara (32)                RODILA 27.10.09     2000 g, 43 cm
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted imageuser posted image

~ Ninča77  (32)              RODILA 25.10.09    3360g, 49cm 
~ Afrodita1 (?) ~ (2.user posted image     1.user posted image )   27.11.  user posted image  

user posted image  16.12.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana user posted image
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje    user posted image
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj   user posted image
~ araz (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - 24.11.   user posted image
~ triperesnadeteljica (35) ~ (4.user posted image     3.user posted image~ 24.11. user posted image
~ mel* (?)~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~   user posted image

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Ljubljana  user posted image
~ dreamz  (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Obala  ~ 8.9.  user posted image
~ vagica (28) ~ (1user posted image    0user posted image ) 20.11. user posted image

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~24.8.  user posted image
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje ~ user posted image
~ capucinka (?)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 4.11.  user posted image

user posted image  19.12.
~ tulpika (34) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) 3.11. ~ user posted image
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj  user posted image

user posted image 20. 12.
~ zoja88 (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image  user posted image

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )  user posted image

user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image ) user posted image
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija  user posted image
~ Darca_k (35) ~ (2.user posted image    1.user posted image~ Maribor user posted image
~ pikapoka78 (?) ~ (2.user posted image    1.user posted image~    user posted image

user posted image 24 12.
~ Sončeek (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) user posted image
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~  user posted image

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) user posted image
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )  ~   user posted image
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted imageuser posted image
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.  ~ 27.11 user posted image
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~20.11. ~  user posted image
~ Momtobe (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~   user posted image

user posted image 26.12.
~ 1čebela (34) ~ (1.user posted image  0.user posted image )  ~Novo mesto   user posted image

user posted image   27.12.
~ taraji (37) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) 30.11.  user posted image
~ *Mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana  ~24.11.  user posted image

user posted image 28.12.
~ pipika 13 (36) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 30.11.  user posted image
~ mala bejba (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image  user posted image

user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto   ~ 3.12. user posted image
~ ROmama (?) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~   user posted image
~ kleopatra28 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image~ Nemčija  user posted image

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   user posted image

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~    user posted image                      
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted imageuser posted image
~ coccolo123 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) user posted image user posted image

SKUPAJ
user posted image - 17
user posted image -  17
user posted image - 47

user posted imageuser posted image + user posted image  = 81

Podatke za seznam pišite krepko ali z drugo barvo, da se hitreje opazijo

< Sporočilo je popravil *nivea -- 22.11.2009 14:11:31 >

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.11.2009 14:11:55   
*nivea
user posted image

user posted image

DECEMBERČKI 2009

Datum        Ime (starost)         PDP         Ime otročka        Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia  user posted image     1970 g      39 cm  user posted image
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž    user posted image     3360 g      49 cm
27.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane       user posted image     2000 g      43 cm  
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca     user posted image      2800 g      49cm

11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž       user posted image     2660 g      51 cm  

user posted image   

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.11.2009 17:23:05   
ShopGirl
Kok mamo pa mi lep seznam! user posted image  Nivea hvala, super si.

17:17 je razmerje punčk in fantkov!!! wiiii...gremo punce! user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.11.2009 19:22:25   
ammam
pipika 13, našemu mucku pa je bilo ime Srečko. Kljub imenom nista imela sreče glede bolezni. jaz pravim, vsaj tisti kratek čas, ko je bil pri nas, mu je bilo lepo.

Naša pikica je zelo živahna. Ponoči se je tako premikala, da me je ob strani trebuha kar bolelo.

Me pa močno jezijo ti moji izpuščaji. Sploh se ne umirijo in na trenutke srbijo kot user posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.11.2009 20:30:57   
metkara
Hej, kak ste preživele nedeljo? Pri nas je bil sonček, samo piha pa tudi skoz, js pa imam še tak občutljive sinuse, da me takoj napiha. Še od par dni nazaj jih čutim, ko sma šle s prijatlco na sprehod, pa me je zgleda napihalo. Sm se mogla prej it že vlečt, pa si dat obkladek na glavo. Takoj, ko se mi začne bliskat pred očmi, vem kaj slediuser posted image .

Sma pa imela tudi celo popoldne obiske, ki kar niso znali it domov user posted image user posted image Pa še majhnega otroka imajo, pa še tako živ je...Seveda pa nisem rekla, da naj grejo domov, da sm zmatrana in, da me je še glava začela bolet user posted image   Kako bo kaj potem, ko bo bebika? Se bo treba naučit tut kakega "vljudno" zavrnit in rečt, da smo zmatrani in, da naj res pridejo samo na kratek obisk...

Sm pa danes (s svakinjino pomočjo) sestavila voziček (sm se včeraj sama matrala, pa sm skor diplomirala zravn, pa je pol blo čist u iziuser posted image ) in probala namestiti jajčko v avto, tako da zdj še samo čakamo bubicouser posted image Se mi je danes sanjalo, da imam popadke in sm se potem zbudila in sm mogla prav razmišljat, če jih res nimamuser posted image

Lepo čuvajte svoje bebiceuser posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
23.11.2009 7:24:39   
anaj22
dobro jutro

pa mi je končno ratalo nekje prebrati

se vidi da je bila včerj lepa nedelja in smo zgleda vse po vrsti uživla z svojimo najdražjimi

jaz kar ne morem dočakt da grem rodit, sam imam občutek da bomo šli kar decembra, da ne bomo tok ful prehitevali, čeprov je vse že čist dol in komje hodim.

spanje - kaj je že to? mi ne paše ne leve ne desni bok, ne na hrbtu, ne pol sedečei in ne sedeči položaj, ko nemorem spat sem sam tečna ko user posted image .

Dons bo pa zgleda eno smotano vreme, me že zdaj hoče glava bolet.

Midva sav tudi včerj sestavli vozička in sem ugotovila, da sem pri trikolseniku pozabila oprt zimsko vrečo, tko da me čaka pranje še tega, pa eno poličko moramo še montirat v kopalnici, potem pa res mislim da je vse pripravljeno, če se potem ne bom spet kaj spomnilauser posted image .

Mazanje bradavic, če jih bo potrebno jih bom potem, pa kremce sem jaz v P dobila za bradavice in še eno ker sem imela ful mleka, da ni prišlo do zastoja.

velikost jošk res ne upliva na količino mleka, definitivno se po dojenju joške čist spremenijo. Itak pa med dojenjem je dostikrt ene joška večja od druge sploh ko se ena sprazni druga pa še čaka. Pri meni se je dostikart videlo iz katere joške je trena jesti.

lana tko kot ti je že ena svetovala - ena ziza en podoj, če imaš dosti mleka mu ne dodajaj, pa dobro jej, veliko pij in počivaj. Pa bu super mleko in veliko ga bo.  Pa tudi če se čez dan dojita na dve uri, če mali potrebuje se bo mleko delalo, mami ti samo uživaj, počivaj in se ne sekiraj.

tko sedaj grem pa na zajtrk

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
23.11.2009 7:47:41   
Anuš
tincy90: še dobro, da nismo simetrični- to bi bil dolgčasuser posted image . Po mojem ti delata obe enako, tako da dojiš enako pogosto na L in D strani. Mažeš si jih po moje lahko, sam ne jih pa preveč matratuser posted image

vijolca
: kam ti hodiš h G?

Emili
: navadna posodica iz plastike zadostuje user posted image 1 je dost. Odpadki grejo lahko direkt v vrečko ali smeti (v rabljeno plenico zaviješ in neprodušno zaprešuser posted image , pa vse v 1 neseš v smeti). termometer: navaden iz nekega alkohola - digitalne je treba nosit umerjat, kar se meni ne dauser posted image . Smo mel digitalnega, pa nikol ne veš kdaj začne goljufat.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
23.11.2009 7:57:11   
*Mojca*
Jutro!

Jah, vikend je bil naporen. V soboto sem fanta poslala h tašči in v nulo spucala stanovanje, včeraj pa smo šli v živalski vrt. In tamauga je ugriznu en mini prašič user posted image No, sej ne ful, ga je po mojem bolj na hard obliznu, ampak je bil jok user posted image Da ne bo pomote, ga nisem spustila k prašičem, to so tisti, ki se jih lahko boža user posted image Se je pa navadu da krava dela MUUUUU user posted image

S pripravljanjem stvari za user posted image sem tolk daleč, da sem se naredila seznam kaj rabim za P in kaj rabi dojenček za P. In je skoraj vse pripravljeno. Počasi bo treba še lupinco iz kleti prinest, pa voziček sestavit...naslednji vikend dobim še eno rundo cunjic in potem upam da je to to.

Masiranje bradavic: jaz tega nism nič prakticirala in tud zdaj ne bom. Mazilo pa imajo ful fajn v P in dobiš še zalogo za domov.

Zunaj je pa en tak klinčev dan, da bom verjetno kr v postli. No, mogoče potem skočim na kako kavo. Bomo videli.

En lep dan vam želim, jaz grem še malo spat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
23.11.2009 8:18:44   
vijolca
Pa je spet konec vikenda, ta je bil res lep...user posted image

Včeraj sem že mislila, da bo čas za rodit user posted image , me je začel trebul bolet, pa kar ni nehalo... popadki naj bi trajali samo kakih 30 s, ne? Mene je pol ure skupaj bolelo, potem sem še v medenici dobila tak občutek, kot da se kar širi - sem mislila, da sem mogoče ena tistih, ko sploh ne vejo, da so rodile?! user posted image No ja, upam lahko...

Metkara, ja obiski znajo bit res user posted image , malo je sicer odvisno, kako blizu imate sorodnike in znance, tu sva midva kar malo "izvisela", ker so vsi v MB, v LJ pa še nisva tako dolgo, da bi si našla ful bližnje prijatelje (pa ne da bi jih tak potrebovala, ampak pomoči pa res ne bo nobene). Če se ti obiski kar napovejo, poskusi res poudariti, da imaš veliko dela in se ne počutiš dobro, to bi pa ja morali razumeti! user posted image

Anaj, zdrži še malo! December je že tik pred vrati! Gre pa počutje zdaj na koncu res hitro navzdol... spanje, zatekanje, boleča medenica, potem še kakšni hormoni svoje naredijo... user posted image Včasih pomislim, kako sem se počutila pred enim tednom, ko sem kje bila ali kaj počela, in vedno ugotovim, da je bilo vse bistveno lažje. Trebuh raste praktično iz dneva v dan. Se tolažim, da zdaj pa res ni več daleč.

Anuš, ta G je Tatalovič, a poznaš? Saj drugače ni slab, pa tudi to, da je pregledov minimalno, me še ne bi toliko motilo, v bistvu me moti, da imam ful tak občutek, da ko prideš tja nenaročen (pa to ni dostikrat, v nosečnosti samo 1x, vidim pa, ko katera druga pride), te sestra obravnava kot največjega gnoja (pa mogoče je zdaj malo bolje...). In potem, ko se meni zdi, da bi mogoče se morala it pokazat, vedno pomislim najprej na dobrodošlico, ki me bo tam pričakala...

Vprašanje glede porodnišnice LJ, če slučajno veste: Kam točno greš, ko prideš tja s popadki, kje pustiš avto? Lahko partner začasno pusti avto kje pri vhodu? Ali te "vrže" ven in potem greš sam s torbo v P na sprejem, mož pa pride malo kasneje? Vhod je tisti od spredaj (z Zaloške), ali je kje od zadaj?
Pa še to, kako je z velikostjo prtljage? Ne vem, ali naj spakiram en tak mali trdi letalski kovček ali večjo športno torbo, ki se bo verjetno dala stlačit v kako omarico, če bo slučajno prevelika (za razliko od kovčka...)? Hvala!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
23.11.2009 8:42:30   
zalbi
Hej!

Uhh ja vikend je mimo - mi smo užival v petek in soboto na štajerskem, je blo res super vreme, včeri pa smo bli doma, pa popoldne pri enih prijatlih, smo šli po gugalnik... tako da počasi so stvari na kupu...

anaj22 - uhhh spanje... mam noč k dobro spim, pa pride noč, ko nič ne spim... groza...

mojca - pridna za čiščenje, jst se danes lotim otroške sobe - je v katastrofalnem stanju:)... skladišče... Sara ima samo potk do postelje... tako da veselo ma delo:). Pa cunjice so skor že vse oprane, likanje pa še čaka...

jst pa imam preglede zdej pri G vsak teden do konca, pa vsakič ctg. Je fajn, ampak naporno.

a v lj P dobiš kremo za mazanje bradavic?

Tako, zdej pa spijem kavo... mogla bi it do trgovine, pa ne vem če se mi bo dalo v tem bednem vremenu...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
23.11.2009 8:42:49   
araz
Dobro jutro,

Še en vikend je za nami. Zdej je pa res samo še malo. Naslednji teden se začne že december user posted image .

Midva sva šla pa včeri mal namorje pogledat, kljub temu, da je bilo vreme tam napovedano bolj slabo. ampk je bilo vseeno luštno. Sprememba okolja in zraka mi je prav dobro dela user posted image . Sva šla najprej v Koper mal se sprehajat, pa na tortico potem pa še v Piran v akvarij mal ribe pogledat.
Da vam ne povem, kolk sem bila zmatrana, ko sem prišla domov. Tud spat nisem mogla. Pa moja pikica je tko brcala, da me je res vse bolelo. Že v avtu je imela celo žurko (očitno se rada ali pa nerada vozi ,ker vedno tko razgraja, ko se vozim).

Tud mene trebuh čedalje bolj ovira. Zame je preobračanje iz levega na desni bok pravi podvig. Tako, da sedaj prakticiram kar tako, da spremenim smer (tam kjer imam glavo so potem noge in obratno).

Vijolica v Lj p greš lahko tudi od zadaj (tam kjer je zavod za transfuzijo). In z avtom te lahko tvoj dragi pripelje čist do vhoda te da ven in potem gre parkirat, če slučajno tam ni nič placa. Midva sva to zadnjič preverila, ko sem šla tja na pregled (za vsak slučaj, če bom mogla it po hitrem postopku v Lj).

Danes bo pa res en len dan. Upam da mi uspe vsaj kaj pospraviti. Čez vikend nisem nič user posted image .

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.