|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
20.11.2009 21:40:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lahko noč.

tudi vam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.11.2009 22:31:42   
leo**tia
glede piškotkov tii še do zdaj ni hb zaletelo tako zelo...ona sedaj papa tiste živali od milupe..pa lepo grize..no parkrat ji je zaletelo pa sedaj zna..če pa ji zaleti samo napravi kot da bo bruhala pa izpljune ven..no najraje imam ko ji dam plazma piškotke.tisto ji res še ni zaletelo..in ga zmaže na eks..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.11.2009 22:32:38   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Punce ste videle to user posted image user posted image user posted image

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=32070.11625

tam ko je slika dvojčic.... bolano kaj vse se nekateri spomnijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.11.2009 22:33:11   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

eno vprašanje:
koliko vas je user posted image prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže?

mi tudi.pred 1mesecem..imamo pa maxi cosi še od leota samo prevleko smo kupili..samo ona se ne vozi rada..cmeri v avtuuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.11.2009 22:39:30   
leo**tia
grem.tia spi že od 8..ma cel dan ni spala ker sem jaz z leotom šla logopedu pa jo je tast imel..ona se ob 9 zbudi,ob pol 11 gre nazaj spat-spi do 2 in potem še od pol 5-7 in še zvečer ob 9..spi res velikouser posted image ..danes pa samo 1uro čez dan..v vozeku..pojedla pa je tud malo..zjutraj noče nič drugega kot sadno kašicouser posted image ...pojedla je polovico 190gramske(sicer poje  celo),potem še pol popoldne,pa 1 monte,pa 2 kroga posebne salame,mleko pa še eno 190g kašico s jogurtom in sedaj 180 mleka+medolino....samo take bi jedla..samo kašice..pa juhico...pa kekse..ma je zbirčna..no vsaj to da poje.mislim da grejo zgornje enke ven pa ji paše bolj taka hrana..

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 20.11.2009 22:40:27 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.11.2009 22:58:18   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Punce ste videle to user posted image user posted image user posted image

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=32070.11625

tam ko je slika dvojčic.... bolano kaj vse se nekateri spomnijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.11.2009 23:00:47   
tasa_m

tasa

Pri vas ,pa morate vsak dan 15 km dol vdarit ,da otrok spi al kak?user posted image
ja, očitno res ja. Samo pol pa bom tud jaz začela po 2. rundi spat user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.11.2009 23:00:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

mama milchy user posted image user posted image user posted image user posted image

mamoM za predsednico! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.11.2009 23:02:06   
tasa_m
Tak jaz tud grem. Se gremo jutri fotografirat te pa moram bit spočita, da bom lepa na sliki user posted image  user posted image  user posted image

Samo mi teh 10km ni nič pomagalo, da bi mojo zabuhlost dol vzelo user posted image

Lahko noč ! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.11.2009 6:29:53   
Jutro,

evo pravijo rana ura zlata ura sem pokonci že od 5 mojega zbudila jaz še mal počivala in on odšel jaz pa v pogon...pr nas nič kaj včeraj skoz v pogonu ampak tako je to ko so otročki in ena velik pubertetnica ki bi ji škodlo če ne bi kaj slišala in seveda če bi mal rit premaknila no sej boste vsi nekoč imeli pubertetnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nekaj se me prehlad loteva ampak upam da me ne položi kam...drugače pa lahko rečem da je Lia malo bolje včeraj nisva šle ven ker je pihal k pr norcih...no zdej pa je treba it delat kavica že na pol spita kruh se peče stroj se pere in še kaj ajde dam v peto pa šibam danes ne bom pridna pri javljanju bom pa jutri upam da ne bo kak maček me obiskaluser posted image user posted image user posted image

pa še malo pokomentiram kar sem si zapomnila...

Neja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je hudo videt se spomnim ko sva bile enkrat na sprehodu z taso ko sva jo pospremli midve z Lio do avta se je Lii zaletela žemljica jaz sem bila popolnoma trda...bogaaaa

Persida stric google ima tega veliko sem vtipkala pa mi je ven vrglo samo zate super mami...

user posted image

kok je tole dobra risanka men...kako kaj bavca??

MamaM kadar berem tvoje poste pa sej ti skoz nekaj delaš včas imam kar slabo vest res si pridna in seveda uživajte na dopustu...da pa Lea ni zaspala joj kok je to hudo ko so fulll zaspani pa ne veš več kaj bi jim dal oni pa še kar jok in jok...Žigec pa naj uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

Trezika glede tistih dvojčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok je folk pokvarjen...user posted image user posted image user posted image user posted image veselo in razigrano otroštvo...

tasa vi pa ste imele ornik turo dobre punce...user posted image user posted image user posted image user posted image Kako kaj Lija??Čuj kdaj greva žurat??user posted image user posted image user posted image vse se bliža s hitrostjo...

Felix in Pocka ni problema jaz spečem vi pa pojeste jaz sem takoj za...danes bo dan za pekouser posted image user posted image user posted image user posted image imate kakšne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image Tasa je jedla v pon. pr nas pecivo pa je bilo užitno user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ni blema...

NO takole če sem jaz pozabla se opravičavljem ampak sedaj pa šibam delat danes se ne javljam ker ne bo časa zvečer pa mal možgančke na off pa kak deci spit pa sej to je hudič ko vidim še pijačo me vrtže ne rabim pituser posted image user posted image user posted image user posted image pravijo če si trezen neroden kaj boš šele pijanuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lep vikend!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.11.2009 6:33:10   
Za malo kalorij...

user posted image

Potem kakšna taka kot jo sedaj jaz pijem ki ni najbolj redilna...

user posted image

user posted image

Takole sedaj pa prijetno srkanje kavice in dober tek...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.11.2009 8:22:34   
Lolita23
Jutro!!!

Mi smo že od 6ih pokonc, počasi gremo ven, na sprehod do trgovine, potem pa avto malo popucat, pa kosilo moj danes kuha, pa spet ven na turo do tašče, 1, 5 hoje, upam, da se ne bo spet kak potepuški pes prilinil na najuuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.11.2009 9:18:09   
mama_milchy

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.11.2009 9:24:20   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še eno vprašanje - a vaši user posted image  že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal user posted image

aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč user posted image

Naš že od 4 meseca, odkar pije dodatno tekočino. Sem poskusla in je šlo, čeprav so od 6 meseca. Sem hotla čimanj flaško turit, da se nebi zato odvadil dojenja. Tko, da mi od 4. meseca
Ja mi smo tud sedež v 2 dneh iz Nemčije ( po netu naročil) dobil. user posted image user posted image user posted image
Montiran je že in mali je zadovoljen, ker v lupinci je že težil.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.11.2009 9:27:20   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo.user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdej bom poizvedelovala še naprej.

magični lonček naša že kake 3 mesece pije iz njegauser posted image

Nič grem ker sem mal slabe volje.user posted image

Vsaka stvar je za nekaj dobra, mogoče je pa tko bolje in te čaka nekaj boljšega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.11.2009 9:27:21   
mama_milchy
Jutro,

no, naša gospodična pa je spala do 8:00 z enim bujenjem za hranjenje; tko da smo recimo da naspani, ker je mami pol še film do 1gledala tko da ne komentiram nič....

evo: user posted image smo na hitro stuširali in zdaj se zavija v dekico, da mu je toplo...

stroj cunj sem dala prat, enega moram dat sušit in že pripravljam potovalke, ko pol včeraj nisem kaj dosti, pa čaka me stroj cunj za zlikat; je-bela cesta kolko šstrac se nabere.....

cita: nič slabe vesti imet; sej sem že napisala, da mi ni hujšega, ko zjutraj ustat in it takoj pospravljat al pa je v kuhinji v škafu umazana posoda, ni šans; pa posesat al pobrisat pa itak moram, ko je Lea skoz na tleh; samo kaj bo ko bo še en ptuk narejen, to bo pol dela, pa vsa una pajčevina, pa prah, pa bomo služkinjo nabavli user posted image

In, drage moje, kako ste?

spps, yania, kako otročki, so kej boljši danes?

glede službe, Lolita: nič obupat, kr naprej iskat in ni prezgodaj; srečno

a se katera veseli odhoda v službo? malo smotano vprašanje ma kaj; meni bi prav pasalo malo odklopa, recimo 4-5ur da me ni doma, pa ne me zdaj napadat; ampak sem že debelo leto doma in zjutraj, ko ustanem je isto kot da bi stisnila gump replay user posted image

še nekaj sem hotla napisat ma sem pozabla;

nič, grem pakirat dokler se Lea tako lepo igra

aja; magični lonček; mi ga še nimamo in ne vem če ga bom kupla, ker že pri Žigi je to magično puščalo user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 21.11.2009 9:32:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.11.2009 9:30:52   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

še eno vprašanje - a vaši user posted image  že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal user posted image

aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč user posted image

Naš že od 4 meseca, odkar pije dodatno tekočino. Sem poskusla in je šlo, čeprav so od 6 meseca. Sem hotla čimanj flaško turit, da se nebi zato odvadil dojenja. Tko, da mi od 4. meseca
Ja mi smo tud sedež v 2 dneh iz Nemčije ( po netu naročil) dobil. user posted image user posted image user posted image
Montiran je že in mali je zadovoljen, ker v lupinci je že težil.

kje prek neta pa si to naročla; pa kolko pride poština? jaz sem gleda preko ene spletne sptrani iz Anglije, samo s poštino vred me pride več kot v Babycentru čeprav je stolček senejši

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.11.2009 9:31:33   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, Nika še ni poštekala magičnega lončka.
Kot yania sem tudi jaz razočarana nad njimi. Kak magični, če pa pušča?? user posted image No, vsaj aventov mi pušča, zdaj imam še nubyja, pa ji še ni poštekal.

Testna vožnja - pridita na tortico na obalo. user posted image

Mi imamo aventovega in ne pušča user posted image
Nikoli ni puščal in sem zelo zadovoljna z njim.user posted image
Smo kupili že drugega, ker smo prvega zgubili, pa smo ga potem našli, tako da imamo kar dva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.11.2009 9:58:23   
PERSIDA
Dobro jutro.
Noč minila v stokanju in preobračanju ,iz noska že nekaj curlja tak ,da krivdo pripisujem temu.
Drugač pa spočita sem kot nikoliuser posted image  ,spi se mi nič ,tak ,da počitka ne rabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Cot imam malo morje za likat,stanovanje ko bomba,v sušilcu cunje od včeraj komu lepše kot meniuser posted image user posted image user posted image .Ampak meni se ne da nič in danes je obratovalni čas zaprt.Samo riti filam danes in previjam ,pa posteljo ravnam kolko se bo dalouser posted image user posted image user posted image .Ve ,pa kar v akcijo ,če imate motivacije preveč ,pa kar proti Be******...user posted image

mama_m - jaz sem iz službe odsotna od lani konc junija in NIČ NE POGREŠAM SLUŽBE .Če bom imela srečo ,da dobim podaljšano porodniško do avgusta drugo leto bo to full cool.Res v službi imam skoraj same brezvezne sodelavke ,ki sem jim skoz rit ščitla in delala namesto njih ,ker sem pač v tem boljša od njih in če zmorem mi ni noben problem.Glede na to ,da se danes samo ena spomni na mene pol veš kako rade me majo.Samo takrat ko te rabijo si jim dober in te imajo ful,ful rade.Tak ,da zaradi mene sem še kako leto lahko domauser posted image user posted image user posted image .Samo delo ni tak slabo samo imamo skupinsko normo to,pa je šit.Ja nič jaz bom raje poslušala kak me gnjavita bavca kot ,pa tečne babe.Družbo ,pa vsi rabimo to,pa definitivno.Kaj bom drugo leto počela ko greste vse v službo še ne vemuser posted image .Verjetno bomo za žogo letali zunajuser posted image .
Ja nič dretje ,čao.....

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.11.2009 10:12:08   
mmmc

eno vprašanje:

Mi dva dni nazaj, je bil že zelo tečen v lupinci, je kar stokal pa se jezil. Drugače je pa dobrovoljček in zdaj v sedežu je spet nakuliran. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.11.2009 10:12:40   
mediuhec

Če bom imela srečo ,da dobim podaljšano porodniško do avgusta drugo leto bo to full cool.

persida, res upam da ti rata!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.11.2009 10:13:27   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

eno vprašanje:

mi bomo danes testirali. upam da ne bo štrajk kot pri lupinici user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.11.2009 10:15:06   
mediuhec

Družbo ,pa vsi rabimo to,pa definitivno.Kaj bom drugo leto počela ko greste vse v službo še ne vemuser posted image .

imaš prav, sedaj se dobivamo vsak teden, potem pa bo težka! vsak bo letal za vsakodnevnimi obveznostmi...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.11.2009 10:17:30   
MamaM jaz sem tudi že doma skoraj leto dni pa popolnoma nič ne pogrešam službe ne bi šla nazaj vsaj dokler Lia ne bi dopolnala 3.leta...ampak to lahko le sanjamuser posted image ...ne mislim pa nič slabega s tem...

Persida ja seveda jaz mislim da imaš vse možnosti da ti podalšajo porodniško iz srca ti privoščim...pa če se bo le dalo počivaj danes zraven princev ko bosta šla spat...

Ja nč otrok spi kako dolgo sam ona ve jaz pa morem it mal delat raje pa bi šla spat...ampak to so željeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 21.11.2009 10:18:20 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.11.2009 10:25:00   
PERSIDA
cita - bodi pridna še za meneuser posted image .Kaj zdaj kdaj bom spet vidla ta pridni dveuser posted image ?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......