Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:37:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Za vse bolane pa koš .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:38:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
cita od kje jemlješ smrkce?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:38:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedežev .Baje božiček prinese . kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:40:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:42:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret zate in da Lea čimprej zaspi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:51:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret Pošlji jo k meni pri nas se spi od 18 h.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:52:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret Pošlji jo k meni pri nas se spi od 18 h. Persida; dhl pošiljka na poti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:53:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedežev .Baje božiček prinese . kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska; V mb-u Turbo malček ,ker ,pa se jim ni dalo potrudit ,da bi prodali kar dva v paketu mam naročena tobija v bc.Ko ga dobimo ,pa lupinica leti po zraku .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:54:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret Pošlji jo k meni pri nas se spi od 18 h. Persida; dhl pošiljka na poti Čakam še grem malo za šivalni stroj ta čas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:56:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa Pri vas ,pa morate vsak dan 15 km dol vdarit ,da otrok spi al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:59:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čao, mami mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo a to kar samo od sebe al kako? ma ja, očitno je dovolj zrasel, da se je tudi solznica povečala in sama odmašila, al kaj jaz vem skratka, je minilo samo od sebe no, preden se je pa to zgodilo, smo pa probali svega i svašta.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:59:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedežev .Baje božiček prinese . kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska; V mb-u Turbo malček ,ker ,pa se jim ni dalo potrudit ,da bi prodali kar dva v paketu mam naročena tobija v bc.Ko ga dobimo ,pa lupinica leti po zraku . mi tudi imamo naročeno v BC; upam, da kmalu pride; a tvoja dva še sedita lepo v lupinici?
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 20.11.2009 21:02:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:00:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy mi kdo pomaga uspavat Leo? že od 19te se mučimo ma ne gre, pa je full zaspana; v bistvu od 7:30 ko je ustala pa do zdaj je spala celih 15minutk, pa sitnaari za znoret Pošlji jo k meni pri nas se spi od 18 h. Persida; dhl pošiljka na poti Čakam še grem malo za šivalni stroj ta čas počaki, nisem še odposlala, ker gospodična še eno večerjo mora popapat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:00:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA lTak ,da polj ko bomo vsekali še dve dvojčici bom začela dajat takoj ko pridemo z bolnice .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:09:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
SPI ta danes pa je bla dolga, uff
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:13:02
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy SPI ta danes pa je bla dolga, uff jeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:14:18
|
|
|
|
zorica
|
mama milchy
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:15:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica mama milchy mamoM za predsednico!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:17:00
|
|
|
|
zorica
|
Jan tudi spi že od 18.30 le da je do sedaj dvakrat v snu zajokal.Verjetno podoživlja padce na ritko čez dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:18:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: zorica mama milchy mamoM za predsednico! Najaa, predsednico česa; zdaj ko sem se tle na stol usedla, sem ugotovila kolko me križ boli; noro; samo tega pa pri nas še ni blo; še dobro, da je Žiga pri mojih, ker če ne bi znorela pomoje bi še on sitnaru
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:28:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedežev .Baje božiček prinese . kje pa si jih to rezervirala? jaz sem novga že naročla, ma nimam pojma kdaj pride; lupinico bom pa dala stran, ker noter v bundi je kot uno strašilo sredi njive in niti ni naslonjena nazaj, če jo preveč zategnem, jo pa vse stiska; V mb-u Turbo malček ,ker ,pa se jim ni dalo potrudit ,da bi prodali kar dva v paketu mam naročena tobija v bc.Ko ga dobimo ,pa lupinica leti po zraku . mi tudi imamo naročeno v BC; upam, da kmalu pride; a tvoja dva še sedita lepo v lupinici? Sedita ko sardele pa kar naprej se hoče pretegovat pa se ne moreta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:30:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:36:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lahko noč. Nočko, pa upam, da se kej naspiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......