|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
20.11.2009 21:52:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nisem vedla al naj se javim al ne....tolk me razjezite s tem e-kreganjem.....res....kr naenkrat se vname......

Če smem bom povedala svoje mnenje....tko je ....itak je razumljivo da si nismo vse enake..in da se ne razumemo enako...na podlagi postov si je vsaka o vsaki ustvarila svoje mnenje....potem so še kavice prišle itd.....seveda se favorizira osebe...in so nam nekatere manj všeč....al pa nam ne pašejo po defaultu....in zato ne vem zakaj je treba non stop pisat da smo vse the best in oh in sploh...k nismo....pač tko je.....kolk znamo biti pa diplomatski in kolk nizko se znamo spustit...to je po odvisno od posameznika.....
Ene so pač občutljive na vsako besedo...ene na hitro preletijo post,ene sploh razumejo tisto kar jim paše....ene ne izražajo svojega mnenja...oz poredko...ene ga izrazijo in upajo ,da ga e bo nihče opazil...enim je pomembno za vsako stvar podat svoje mnenje.....potem ...ene smo mirne, spet druge poskočne...spet tretje nemirne......ene prcajo, pa jim je vseeno če se še kdo z njimi pošali....druge prcajo sebe in ostale,...spet tretje prcajo in se jih ne smeš dotaknit...takšne smo...
Trde kot skale, mehke kot spužva...megla , dež...veter..orkan....
Ne vem kaj vam je tolk pomembno takoj ven padit.....
Ne vem......
MAti me je naučila nečesa zelo pomembnega in to je dipllomacija.....povsod jo potrebuješ..sploh pa pri izražanju....

Dejte mal diplomacije vklopit.....ker se mi zdi da velikorat udarite pod pasom....in to ni glih diplomatsko.....

Še vedno sem odprta za vsa mnenja in če grem kateri na živce, rada izvem..ker mi to predstavlja izziv....

NIsmo vedno vsi vsem fajn...in tudi vse teme niso vsem fajn....in tudi vsi vici niso vsem isto smešni....imamo pa posebno vez....naše ptičke in čebelice.....in zaradi njih smo se našle in zaradi njih bomo vedno e-povezane......in to je treba čuvat in negovat....
NAjtežje na svetu je bit nekomu prijatelj...če tudi samo e-prijatelj,.....

preden zazelim dobro jutro moram pohvalit tale postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpšiem.. čeprav je že večer...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
20.11.2009 21:55:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece user posted image ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h user posted image
TAMIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice
GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!!
CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve...
Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ...

Se se javim ...
nama se vidi da sva obe ovnici(to je pohvala)user posted image ........glej:jaz se nerada kregam in sem imela tudi popolnoma uničen dan,AMPAK:do sedaj ni bilo še nikoli nič narobe če je katera komentirala post ki ni nil namenjen njej,včeraj pa tebi to ni bilo prav.....mogoče ni bil mišljen tist JOJ kot nekaj slabega,ampak res ni fajn pogrevat tem za nazaj ker potem rata taka setuacija,kot je bila včeraj.......SPOŠTUJEM to da si se opravičila(si me res napadla zakaj se utikam) in se TI OPRAVIČUJEM NAZAJ ker sem se utaknila nekam kamor se zgleda nebi smela......to temo hočem ZAKLJUČIT,če je potrebno lahko še zaščiščujemo zadeve,ampak mislim da ni potrebe po tem.....z večino se ne poznamo osebno in marsikatera je lahko drugačno v privat življenju kot pa jo vidimo me tukaj,zato je brez veze delat ene slike o nekomu ker je razlika se z nekom v živo pogovarjat ali pa samo brati njegove poste......MIHAILO IN OSTALE:z vami sem postala (vsaj mislim) super mamica in sem vesela da sem se pridružila temu forumu in upam da vas bom lahko tudi v živo še spoznala,da vas objamem ker ste res super punce,super mamice in rada debatiram z vami.......je pa dejstvo da se je treba včasih skregat,da potem ceniš kaj imaš in da se imamo še rajši......ČE V BODOČE KATEROKOLI KAR KOLI MOTI,PROSIM DA RAZŠČIŠČIMO Z LEPIMI BESEDAMI,BREZ KLICAJEV(!) IN OSTRIMI BESEDAMI.VSAKA IMA KDAJ SLAB DAN IN ČE GA IMATA 2 OVNA,POTEM JE JOJuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol telim ptičicam...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
20.11.2009 21:56:24   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Klari od Milči vse naj naj za 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

se podpišem

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
20.11.2009 22:00:03   
boma2

Čer,

sedaj pa za res da se malo javim nisem veliko brala za nazaj kar pa sem pa bom skušala malo pokomentirat zlikala tko nisem ker je prišla sestrca nenapovedano še takrat ko imam voljo kaj delatuser posted image user posted image user posted image user posted image morem pred soboto ker sem povabla svojo VELIKO ampak ko pa je potrebno pridet imam pa malo žlahto na večerjo za rojstni dan...sej na koncu bomo stara garda jaz,moj,Laura,sestra,fant pa pol sestrca pa seveda Lia ki bo spala in ne bo vidla ko bo mama kak deci ruknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Katjusa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa verjamem da je bilo hudo za videt sploh si ne morem predstavljat upam da se to popolnoma nikoli več ne zgodiuser posted image user posted image user posted image Kako Florjan??

Čebel@ jaz te še nisem spoznala osebno ampak ko sem bila v stiski si mi lepo napisala kako in kaj zame si čudovita oseba in upam da se res končno popolnoma pozdravimo da vaju prideva z Lio obiskat komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Avjy ti si nekaj posebnega koliko volje koliko pozitive je v tebi vsakemu nameniš kanček svojega časa vse pokomentiraš kadar mi je hudo in malo potožim mi vedno nameniš kako lepo toplo besedo HVALA TI...kako kaj tvoji dve princeski??

Onasis tole cepljenje je res ena velika uganka kako bi bilo prav da človek naredi jaz upam in držim pesti da naredite tko da bo prav za vse vas posebej za Vitauser posted image user posted image

Urša08  tebi sem še dolžna pojasnilo obljubim da bom napisala ker mi je ogromno pomenil tisti ZS kako lahko nekdo tko misli na nekoga pa se še ne poznava osebno zlata si in povem vse v kratkem sedaj je Lia bolančkana pa še brez neta smo bili...bom obljubim kako kaj tvoja dva sončka??

Kolumbo upam da je tvoj mehur že kaj bolje in seveda lepo da sta dobra Rok in Maj ti si pa tko super vse obvladašuser posted image user posted image user posted image

Tamika vam pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse za srečo da boste kmalu bolje in seveda da boste zdravi...dobra si resničnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny bravo za plavanje in seveda za lepe mere Gaje...joj kje so časi ko sva čvekale in čvekale sedaj se niti ne spomnim kdaj sva nazadnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bova še če ne prej ko bova v babiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo Laura pohitela bom kaj kmalu ampak ne ne naj bo pridna pa naj uživa mladost...

Sjmm takole ko berem tvoje poste dobra si vse imaš poštimano 4 otročke pa vse tipi topi jaz imam dve punci pa mi stvari kdaj pa kdaj kar uidejo iz rok dobra mami siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timy bravo za lepe mere Eve...uživajta kako hitro bo čas ko bo treba delatuser posted image user posted image

Kako ste kaj pri vas Piškot???

Boma kako kaj??

Vesnozaver kako kaj tvoj princ in seveda kako kaj ti???

Če sem katero spustila nisem nalašč ampak tole že dolgoooo nisem počela nisem pridna RR-jevka...Jutri bo pa ati zvečer varuška gre mami na eno prireditev malo si grem živčke dat na off sej paše a ne...če se zmenite glede enega izhoda sem vidla da je govora če ni predaleč sem jaz za...sej ko pomislim moram še izkoristit sedaj dokler sem doma pol je konecuser posted image user posted image ...

No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lhako greva ven ko je sonček al raje ne???

Sedaj pa šibam likat lepo nočko...

papa

Hvala za vprašanje...

Mi smo kr uredu, večinoma imam konc dneva jezik do tal... Ker ponoči Žiga kr vztraja s jokanjem.. pa spije dva požirka  čaja pa zaspi.. :( Tako, da sem zjutraj k avioon.. ampak dokler smo zdravi je ok... :) PA vi?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.11.2009 22:00:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer.
danes smo dobili ivide.
moji user posted image imajo user posted image gripo.

o tamikaupam da jo hitr prebolijo,in da jih preveč ne zdela.upam da še tebe ne dobi.a majo visoko vročino?

tamika hvala za e-mail...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.11.2009 22:02:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

jaz mam pa en predolog

A ste za da se en večer me dobimo same brez user posted image da mal počvekamo?

ja kdaj zvečer.. :) to bi bile sanje

zakaj sanje?

ne uzvedljivo pri meni razen če bi bilo to po 20 uri oziroma 21.. ko grejo spat... ::)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.11.2009 22:02:51   
boma2

user posted image

cortka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.11.2009 22:04:34   
boma2

zdaj vidim, da ni nobenga tukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.11.2009 22:44:09   
Ajvy
jst sem še vedno tukaj...no an FB :-)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.11.2009 5:54:25   
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Živjo želiva vsem!!!

Joj, sam par urc naju ni pa tolkkkkk robe za brat...sem sam na hitr preletela, bom pol k bo spal mal bol zares

evo naše mere 75 cm, 9600g, glavica 46cm

imamo 6ti zobek, se plazimo po trebuščku in po riti, pa vstanemo ob opori

No, drgač pa vode nismo ulovili...ponovi vajo seveda, najprej je bla vrečka ful gor zalimana, pa prazna, pol pa odlimana, pa neki not, sam je še tist med pregledom vn stekluser posted image user posted image user posted image

Kri ok, mali pa tak junak...nobenga znaka joka, sam neki je zapel, pa ga je sestra lepo pohvalila, pa se je še mal nasmejal, pa njeno uro je hotu pogledat...pa smo šliuser posted image user posted image user posted image

Zdej je pa mal oddremal, še malca pa greva vn, sva en kruh prstavla, pa za bolnika en čaj..k je bil revček 11leten sam, pa si tud za pit ne zna vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image

No, se še kej tipkamo!!!!!!!!

Čestitike za lepe mere...ja sej veš tile naši veliki bolniki so veliko bolj bogi kot najmlajši sej pr nas ni nč drugačeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.11.2009 6:13:09   
Jutro,

kok sem jezna vse lepo pokomentiram in me ven vrže pa ja da jz ne bom ven vrgla tegale strojauser posted image user posted image ...zdej pa bom kar se spomnimuser posted image user posted image user posted image spomin imam pa tko kot zlata ribica pol veste da bo kar težko...

Urša lepo da ste uživali cel dan seveda prvo v družbi Onasis in potem s svojimi fantiuser posted image user posted image user posted image aja še to kje se dogovarjate za srečanje al kaj sem nekaj prebrala???

Boma hvala ja bo sej veš če ne pa mal p.o.r.i.n.e.m.o pa smo na konju mal hecauser posted image user posted image user posted image

Timy sploh ne govori jaz ko sem začela porodniško mi je bilo že groza da bom mogla kmalu delat ko vidim tkole katero nosečko bi čas kar mala nazaj zavrtelauser posted image ...in kje pa delaš ti??Vidim da pa imate doma eno trmasto dete si lahko z Lio roke podatauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti se pa le pazi in veliko pij da se bom kmalu pocajtala pa seveda le izkoristi bolniško pa hvala za pohvale slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm res tvoji otročki so pa tko simaptični in ko berem tvoje poste mi je prav lepo koliko imaš volje energije za 4 navihance ampak verjamem da je pa lepo...jaz prihajam iz kar velike družine ker imam pol brate in pol sestro in sem si vedno le zato želela enega ali dva otročkauser posted image nikoli ne vem kaj bo na stara leta ampak kar sem rekla to sem naredila da bi imela veliko razliko in da bi imela dve punci evo nekaj mi je le uspelo...

Jutta glede službe jaz upam držim pesti da se izteče tako kot se moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako kaj mali princ??

Avjy hvala za pohvale velikokrat se spomnim nate in si mislim kako bi rada te spoznala ker pa si ena taka oseba hmmm kako se naj izrazim dobra...

Čebel@ ja moja Laura je vseh muh natlačena no včeraj pridemo domov iz tiste prireditve pa ji rečem čuj pod tuš pa spat pa je bila ura skor 22 ona pa men ja mami pa kaj misliš a moram kar jaz pa ja Laura poglej kulk je ura joj si pa mal pozabla a ne kaj pa najin kopromis za vikend sem rekla jutri je sobota in če boš pridna čez dan naredla kaj za šolo boš lahko kako minutko dlje bedela je rekla ja sej veš jutri je pa tvoj dan moraš počivat pa bom jaz dlje bedela kako je to lepo vse je za nekaj dobro...user posted image user posted image user posted image Kako Hana??

Piskot ti si pa tud kar mal preveč pridna ampak kaj ko nas vso delo počaka...tako da enkrat kar moremo...

Katjusa tebi in tvojim pa kar se da lep in prijeten dopust uživajte ko se vrnete se pa vidimo...user posted image user posted image user posted image

Mihailo uživajteuser posted image user posted image user posted image

No nekako takole kar sem pozabla se opravičujem...pr nas nič kaj včeraj smoz v pogonu ampak tako je to ko so otročki in ena velik pubertetnica ki bi ji škodlo če ne bi kaj slišala in seveda če bi mal rit premaknila no sej boste vsi nekoč imeli pubertetnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nekaj se me prehlad loteva ampak upam da me ne položi kam...drugače pa lahko rečem da je Lia malo bolje včeraj nisva šle ven ker je pihal k pr norcih...no zdej pa je treba it delat kavica že na pol spita kruh se peče stroj se pere in še kaj ajde dam v peto pa šibam danes ne bom pridna pri javljanju bom pa jutri upam da ne bo kak maček me obiskaluser posted image user posted image user posted image

Lep vikenduser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.11.2009 6:32:38   
Za malo kalorij...

user posted image

Potem kakšna taka kot jo sedaj jaz pijem ki ni najbolj redilna...

user posted image

user posted image

Takole sedaj pa prijetno srkanje kavice in dober tek...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.11.2009 6:41:05   
Mihailo od Mihailo vse naj naj za 9.mesecev...

user posted image

Ani od Alter Ego vse naj naj za 9.mesecev...

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.11.2009 7:50:06   
Deja
JUTRO!!!

Moja dedca še spita pa da malo odgovorim.....

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta
Deja
- tole pa res zveni naporna služba. A ti potem še ostane kaj energije za doma? Imaš pa res ful pridnega možauser posted image user posted image user posted image Upam, da znaš cenituser posted image
Kako ti pa kljub vsemu znese dojenje? A se dojita ponoči ali ti uspe kljub delu dojit tudi čez dan? Čestitke, da ti ratuje.

Ja je res naporno... včasih mi gre kar na jok, ko se peljem domov ko sem čist izmozgana pa si mislim - kak je to ne fer da se moraš tak razdajat za tuje otroke, pol pa za svojega ni energije....
No pa sej se ponavadi med vožnjo domov skuliram...user posted image
Ja moj mož je ZAKON!!!! Je res priden!!!
Dojenje pa imamo pri naši hiši zrihtano takole: zjutraj prej ko grem (ali ob 5h ali ob 7h) ga vzamem iz posteljice ga priklopim in on v spanju obavi svoje....user posted image
Potem pa spet ko pridem domov (ali ob 13.30 ali ob 16h) ga priklopim - ker drugače bi eksplodirala - in takrat ponavadi oba zaspiva za kako urco - v tem času si naberem energije za popoldne...
zadnje dojenje pa mamo okoli 22h - prej ko gremo spat...

super, si da vse to zmoreš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . in kako to, da si šla že v službo. no sej si mogoče že kje napisala, sam nisem brala za nazaj.

brkn - glede službe - jaz sem drugače vzgojiteljica in pri nas je isti šit ko v šolah, ali začneš delat 1.9. ali pa sploh ne... in ker sem mela pogodbo za določen čas in je bla šansa, sem se prijavila na razpis in bila izbrana...zopet sem dobila za določen čas 1 leto... tak da me junija zopet čaka pisanje prišenj.... samo boljše to, kot pa da bi bila od februarja 2010 pa do sept 2010 brez prihodka....

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja je res naporno... včasih mi gre kar na jok, ko se peljem domov ko sem čist izmozgana pa si mislim - kak je to ne fer da se moraš tak razdajat za tuje otroke, pol pa za svojega ni energije....

točno to sm jst kot otrok mela občutek pri moji mami, ki je vzgojiteljica in čeprav je tudi mene zelo vleklo v ta poklic sem se ravno zarad tega v prvi nosečnosti poslovila od vrtca.........

sej boljše da se nisi odločila.... plača je itak tak-tak, delaš ko črna živina, materiala za v roke za kako izdelovanje ni, ker je recesija, pol pa s svojim denarjem kupuješ da kahko kaj nardiš za otroke... uf... mi kr kocine po konci stojijo....
Sva se pa z možem malo hecala in pogovarjala kako bo ko bo Žiga šel v šolo - sej vem da je še daleč...... takrat nikakor ne morem dobiti fraj--- ker je začetek šolskega leta in moraš biti v službi....user posted image user posted image user posted image za druge moraš biti tam... svojemu pa ne moreš biti v oporo....user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: boma2
Deja vidim da si gor, dej povej kako ste pri vas? Je naporno v službi? Pa možek se znajde z  ? Mu bo kaj hudo zaključit porodniško?

ojla.... ja sem bla malo gor... včasih če mi čas dopušča vas mal preberem....
drgač je pri nas vse OK.
Žiga lepo raste in kolovrati po bajti... že kake 3 tedne hodi ob opori...
se je že začel počasi spuščati - no mislim da bo kar kmalu šibal po dveh okoli...
imamo že 2 zobka spodaj in 2 zgoraj, ki pa še rineta na plano... kar ga pa nič kaj ne matra... spi celo noč...
dojiva se 2-3krat na dan - odvisno od obveznosti v moji službi...
ja v službi je zelo naporno...
imam tako skupino da so eni še v plenicah, drugi pa grejo septembra v šolo in potem delaš ko budala, da najdeš dejavnosti za vse...
da niso enim pretežke, in drugim prelahke.... je full dela....
možek se z Žigcem zelo dobro znajde...
sej mi je že prej pri vsem pomagal...
zdaj pa mu tudi rihtanje gospodinjstva ne dela težav... pozna vse stroje (pomivalni, pralni) in jih redno tudi uporablja
veš tudi ko bo možek porodniško zaključil, bo žigca čuval še naprej kot ga do sedaj...
ker ima s.p. in lahko dela takrat ko si sam zmisli... tudi popoldan, ko bom jaz doma ali pa ponoči....

ga ne nameravam dati v vrtec, čeprav bi ga mesto v vrtcu takoj dobila...ker imamo full placa....
LEPO POZDRAVLJENE VSE!!!

Kje pa je tak vrtec, kjer je full placa?

ta vrtec je pri nas na štajerskem.... v okolici Rogaške Slatine....

LEPO POZDRAVLJENE VSE!!!!!!!!!!!!!!! zdaj pa šibamo mal v šoping!!!!

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.11.2009 8:43:45   
simonakr
Jutro punce!
Deja - vem kako je to prej delat it, sam ti si šla pa še en mesec prej ko jest. Pa te čist zastopim da ko prideš domov da si zj.eban in da se ti nič ne da pa otrok se dere pa mož teži pa kosilo ni kuhano.... user posted image user posted image

Urša - pojma nimam kaj ji je, čist možno da so zobje ker ma zgorej čist napeto; čeprov čez dan ni ne vem kako tečna. Pa smešno je da je včerej zvečer čist v redu zaspala, pol okrog polnoči pa jok pa histerija pa sploh se ne pomiri ko ji grem dudo dat samo še bolj se dere. Jo vzamem v naročje je ok, jo vzamen v postlo se dokaj hitro pomiri, če jo pa nazaj položim je pa kriza pa dretje. Pa se že pomiri pol pa spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal pospravlat pol pa zapravljat!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 21.11.2009 8:45:51 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.11.2009 9:17:12   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vas pozdravljajo in se zahvaljujejo za user posted image in user posted image .
tristan spi, ostali user posted image , mami user posted image , ati služi user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.11.2009 9:20:35   
TAMIKA3
MIHAILO in ANA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!!

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.11.2009 9:25:07   
claud
Lepo soncno dobro juttro!

Mi smo imeli vceraj sistematski pregled....vse stima....
Tehta 8260, in ima 72cm.....Pokukal pa je danes tudi 6. zobek!!!!!!

Zdj gremo pa mal ven1

lep vikend!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.11.2009 9:28:49   
simonakr
Tamika dej povej kako kaj prebolevajo gripo. Ena naša nosečka jo je tu prebolela pa prav da ni tko huda, da je še navadna bolj huda!

Aja razsajata pa še ene 2 trebušna virusa - tko da če ne dobiš enga dobiš pa ta druzga!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.11.2009 9:30:18   
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Lepo soncno dobro juttro!

Mi smo imeli vceraj sistematski pregled....vse stima....
Tehta 8260, in ima 72cm.....Pokukal pa je danes tudi 6. zobek!!!!!!

Zdj gremo pa mal ven1

lep vikend!

bravo za tako lepe mereuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.11.2009 9:38:01   
Šaki
MORNING!!!!user posted image

zunaj je prečudovit dan....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.11.2009 9:49:49   
Simona in Deja ko pomislim sta po eni strani kar srečni ko je že mimo tist prvi teden ali mesec ko sta šle v službo mene še to čaka sploh ne vem kako bom...me že sedaj stiska ampak sej če so vse mamice šla delat ma ja bom že jaz tud moglauser posted image user posted image

Tamika kako kaj tvoji princi kaj bolje??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.11.2009 9:50:17   
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

MORNING!!!!user posted image

zunaj je prečudovit dan....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.11.2009 10:33:29   
sjmm
HELOV!

Da vas mal pozdravim na ta lep dan!!!!Nočka nekaj srednjega, mleko spet ob pol 4, a nič zato, jaz tko rada vidim, da spije tisto flaško...še mal bejbi zgleda..k je že tak junakuser posted image user posted image
claud...fajn mereuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...upam, da je gripa že počasi odpujsala domov!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od Maja!!!

MIHAILO in ANA.
....vse naj naj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM SKUPAJ PA EN LEP DAN!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.11.2009 10:43:23   
sjmm

sjmm res tvoji otročki so pa tko simaptični in ko berem tvoje poste mi je prav lepo koliko imaš volje energije za 4 navihance ampak verjamem da je pa lepo...jaz prihajam iz kar velike družine ker imam pol brate in pol sestro in sem si vedno le zato želela enega ali dva otročkauser posted image nikoli ne vem kaj bo na stara leta ampak kar sem rekla to sem naredila da bi imela veliko razliko in da bi imela dve punci evo nekaj mi je le uspelo...

Helov še tebi  cita!!

Sem bila čist raznežena k sem tole prebrala, hvala, sem pa vesela, da si uresničila svoj plan o otročkih, men je zlo pomembno, da se nam nekatere želje pa le uresničijo, se potem res dobro počutimo v svoji koži....

mi2 z mojim sva si že na začetku nekako zarisala 3 v ne prevelikem razmaku in nama je uspelo...kok sva bla pridnauser posted image user posted image user posted image , kljub pritiskom njegovih, so bli že proti drugemu, da ne govorim o tretjem, ko sva že imela paruser posted image user posted image user posted image ...k da je to pomembno,no, ta stari  so pač otroci socializma al , kr neki, v glavnem sva vedno z eno nogo na tem, da se bova odselilauser posted image user posted image ...pol pa so se stvari mal umirile, vse je že neki let lepo teklo...otroci v šoli, stanovanje nekako prenovljeno, firma laufala, mi2 kar imela mal cajta zase....v meni pa je zagorela fuuuul velka želja še po enem malem čmrlju...no, pa je navkljub vsem cinikom prišel naš Majči....in vsi smo ga fulll veseli in nam zlati vsak naš dan s svojimi sončnimi učki. V glavnem mi ni nikoli žal, da imam 4, pa čeprav semv bistvu vanje vprežena 24/7/365 . Res pa je, da bi mi od časa do časa prišel prav kak prost dan ali vsaj popoldan....no, na to upam, ko bom naslednje leto imela svojo formulo in bom bol mobilnauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?