Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 10:46:44
|
|
|
|
sjmm
|
Deja...se še ne poznamo...ampak kapo dol, kako tole vse sfolgaš in pohvale tvojmu..lepo si ga vzgojila, ha, ha, da tako lepo skrbi za vajinega sina, ko si odsotna!! Naj ti ostane čim več trenutkov za tvoja ljubčka!!!!!!!!! LP!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 10:49:22
|
|
|
|
sjmm
|
urša...helovček še tebi!!!!!!!! Upam, da ste kje na sončku!!!!!!! Mi se odpravlamo k moji mami....nas kosilo čaka...mmmmmm, ne bo treba kuhat, sem pa eno limonino pito spekla...no, glih ni tok lepa k sem si predstavlala, pa upam, da bo okusna...lep dan vam želim!!!! na sončka!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 15:50:29
|
|
|
|
simonakr
|
A ste še vse zunej??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 16:54:17
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Deja - vem kako je to prej delat it, sam ti si šla pa še en mesec prej ko jest. Pa te čist zastopim da ko prideš domov da si zj.eban in da se ti nič ne da pa otrok se dere pa mož teži pa kosilo ni kuhano.... ne ne.... to smo mi pošlihtali v prvem tednu.... on je na porodniški in se od njega tudi pričakuje da pošlihta vse kar bi drugače jaz če bi bila ba porodniški.... rihta otroka, pere perilo, pomiva posodo, kuha kosilo in pospravlja oz.sesa.... včasih pa se glede kosila zmeniva in mu ga prinesem iz službe...(sem za 10kosil plačala 20€)za ta dnar se mi ne splača kuhat doma... IZVIRNO SPOROČILO: cita Simona in Deja ko pomislim sta po eni strani kar srečni ko je že mimo tist prvi teden ali mesec ko sta šle v službo mene še to čaka sploh ne vem kako bom...me že sedaj stiska ampak sej če so vse mamice šla delat ma ja bom že jaz tud mogla sej bo šlo... boš videla... IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Deja...se še ne poznamo...ampak kapo dol, kako tole vse sfolgaš in pohvale tvojmu..lepo si ga vzgojila, ha, ha, da tako lepo skrbi za vajinega sina, ko si odsotna!! Naj ti ostane čim več trenutkov za tvoja ljubčka!!!!!!!!! LP! sjmm - ja res je da se še ne poznamo... ampak se še bomo....hvala za pohvale.... ja mama me je naučila da prej ko dedca pošlihtaš... prej maš mir... veš jaz tvoje pisanje spremljam od kar si se nam pridružila, mi je v oči padel tvoj kraj bivanja... mam na Logu sorodnike, pa mi je tisti konec malo znan.... lp No mi smo danes šli mal po nakupih in je danes ati nakupoval za sina.... moram prilepit slikce kake cotke je kupil .... zdaj pa šibam možek mi bo pomagal zamenjat žarnice - ki crkujejo ena za drugo - imamo tako svetlobo ko v srednjem veku.... se še kaj tipkamo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 17:30:36
|
|
|
|
baki
|
dober večer....se kr pozna da je vikend.niste kaj preveč čvekale.sva bla z nikom dons sama doma.ata je šel v ribe katja je pri bici in dedanu,midva pa sva prišla ob 17.00 v stanovanje .je kr hiter že temno .no zdej pa je možek prišel domov pa bo mal nika prevzel,da dam mal živčke na pašo če ne se mi bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 18:04:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Mihailo od Mihailo vse naj naj za 9.mesecev... Ani od Alter Ego vse naj naj za 9.mesecev... tudo od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 18:05:01
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Deja - vem kako je to prej delat it, sam ti si šla pa še en mesec prej ko jest. Pa te čist zastopim da ko prideš domov da si zj.eban in da se ti nič ne da pa otrok se dere pa mož teži pa kosilo ni kuhano.... ne ne.... to smo mi pošlihtali v prvem tednu.... on je na porodniški in se od njega tudi pričakuje da pošlihta vse kar bi drugače jaz če bi bila ba porodniški.... rihta otroka, pere perilo, pomiva posodo, kuha kosilo in pospravlja oz.sesa.... včasih pa se glede kosila zmeniva in mu ga prinesem iz službe...(sem za 10kosil plačala 20€)za ta dnar se mi ne splača kuhat doma... za tako organiziranost! To je pa ful dobr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 18:21:44
|
|
|
|
Jutta
|
Deja - super imata z možem zmenjeno Cita - hvala za lepe želje Princ je priden in imam novico - KONČNO SEDIMO: Katjuša - Vid sedi pri 9 m
< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.11.2009 18:24:49 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 18:32:16
|
|
|
|
SURF
|
joj..toliko napišem pa mi eroraaaao...ne da se mi trenutno več...bom dugič zopet Lepo in mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 19:05:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Čer..... Mi smo bili na Sv Ani...je bilo luštno sam je full pihalo..... pol smo šli pa še do mojga fotra , da ne bo kdaj reku, da nič ne pridemo...sicer pa gremo itak skupi na kosilo jutri...ampak to ne bo isto, ker bo še brat z družino in seveda njeno veličanstvo moja sestra.... ... se že cel dan kuliram in si dopovedujem, da ne bom kake neumnosti naredila.... ...ah bo že..... Urša...upam, da si se lepo imela s prijateljicami na kosilu in da si uživala..... jutta...bravo za sedenje claud....dobre mere.... deja....dobro si to skockala svojga deca.... sjmm...verjamem, da paše da vsaj med vikendom nekdo skuha kosilo namesto tebe....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 19:48:43
|
|
|
|
baki
|
evo mene opet.oba moja moška že spita.bom zdej katjo poklicala da jo mal vprašam kok se kaj ima.pol pa pod tuš pa na kavč.želim vsem mirno noč.čav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 20:11:46
|
|
|
|
Katjusa
|
evo punce mi smo spakirani ju3 še zadnje stvari zmečemo v torbe in opoldne nekje šibamo javla se verjetno ne bom več tako, da vam želi en res lep teden in spočijte si od mojih postov in teženje... pa se tikamo naslednji konec tedna aja pa ne preveč tipkat, ker je seznam ostal na 51 strani in jst nimam danes časa ga obnovit...... aja pa mislim, da sem fasala neko vnetje spodaj vse me peče in imam ful zatečeno (mažem z cenastenom) no po vsem tem sem pa še krvava čeprav jem dabroston nimam pojma kaj se dogaja ampak dopusta si ne pustim pokvarit... bom že kako sam, da sem z mojimi ne preveč gledat našega malega čeleka ker se kjerkoli je le mogoče malo zaleti takole pa ploskamo:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 20:30:26
|
|
|
|
sjmm
|
helov........... mi smo napokani skoz in skoz...nas je mami cel dan futrala z vsem mogočim ...Maj je sam am, am, am,.....so se mu kr oči povečala in je vse lepo popapcal...zdej smo že kak teden na polnem kosilu: juhica, glavna jed, sladica...je tok pridkan....tud pri mojih je bil ful priden, pa lepo se nasprehodil,pa naspančkal...je bil pravi dobrovoljček...ostali pa so se seveda zamotili z mojim bratom (13 let), tko da smo imeli res miren dan....sem se še jz mal spočila deja..no, lepo...mogoče se pa še kej v živo srečamo katjuša...naj ti težavice hitro minejo in lep dopustek....fantiča sta prava princa jutta ...bravo za sedenje pa lep dober večer vsem skupaj...se še kej oglasm......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 20:42:01
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem doma. Na srečanju smo se mele luštno, je tok pasalo Sedele smo na sončku kofetkale, čajčkale,... potem smo šle še v mehiško na kosilo - Kolumbo a se ti je kej kolcalo v glavnem men tale mehiška ful sede, mi je noro dobro Pokomentirala vas bom jutri. Zdej grem še mal na kavčka k možeku. nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 20:51:44
|
|
|
|
sjmm
|
urša...lepo, da si se mela fajn!!!!!!!!! Zdej morm pa mal vojsko postrojit, da se bodo kej za šlafat prpravl, mali je še kr poskočn k je v avtu eno kitico oddremal...no, jaz pa si želim, da bi blo še mal miru..no, so neki glasni..laufam NOČKO VSEM!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:07:20
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 MIHAILO in ANA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!! se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:09:13
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo punce mi smo spakirani ju3 še zadnje stvari zmečemo v torbe in opoldne nekje šibamo javla se verjetno ne bom več tako, da vam želi en res lep teden in spočijte si od mojih postov in teženje... pa se tikamo naslednji konec tedna aja pa ne preveč tipkat, ker je seznam ostal na 51 strani in jst nimam danes časa ga obnovit...... aja pa mislim, da sem fasala neko vnetje spodaj vse me peče in imam ful zatečeno (mažem z cenastenom) no po vsem tem sem pa še krvava čeprav jem dabroston nimam pojma kaj se dogaja ampak dopusta si ne pustim pokvarit... bom že kako sam, da sem z mojimi ne preveč gledat našega malega čeleka ker se kjerkoli je le mogoče malo zaleti takole pa ploskamo: katjuša ... pocajti se.... pa želim vam lep počitek... tvojima srčkoma pa
< Sporočilo je popravil boma2 -- 21.11.2009 21:11:55 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:10:30
|
|
|
|
boma2
|
čer........... punce mene zanima, če je katera že bila v palmanovi village? al nekaj takega in cene... :) prosim... ali je full drago al full pocen... Baje je pa tudi v trstu nekaj k je full pocen? a katera kej ve o tem... obje je pa otroško in za nas... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:14:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa...pozdravi se...in UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:20:20
|
|
|
|
boma2
|
nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:30:05
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? Mis mo super, danes smo imeli delovno soboto, pozno popldan pa smo si vezli prosto in šli po tregovinah. Tako sva niku kupila dve novi igrači, pa eno skodelico za jest. Pa mal sva morala še hladilnik nafilat. kolumbo - upam, da si danes že kaj bolje, in da upoštevaš navodila da moraš veliko pit in še več počivat. urša - sem poskušala, da bi šel prej spat, pa mi je že nekako uspelo ga navaditi da gre spat ob devetih, pa se mi je potem okoli pol štirih zbudil. Ker pa js ful rada spim mi je bila to nočna mora. Tk da ga zdej zopet dajem spat ob desetih in potem spi lepo do sedmih zjutraj, al pa še malo dlje. sej gabom še poskušala navaditi da gre prej spat. deja- joj potem pa je res zoprno, da si mogla tak kmalu v službo. No pa sej vidim, da se tvoja dva prav lepo znajdeta, ko sta sama doma. claud- lepe mere katjuša - pusti težave doma in jih ne jemli zraven na dopust. Lepo se imejte in maksimalno uživajte in se spočijte.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 21.11.2009 21:31:14
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nočko, in lepo se spočij in naspi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?