|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
21.11.2009 10:46:44   
sjmm
Deja...se še ne poznamo...ampak kapo dol, kako tole vse sfolgaš in pohvale tvojmu..lepo si ga vzgojila, ha, ha, da tako lepo skrbi za vajinega sina, ko si odsotna!!
Naj ti ostane čim več trenutkov za tvoja ljubčka!!!!!!!!!

LP!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.11.2009 10:49:22   
sjmm
urša...helovček še tebi!!!!!!!!

Upam, da ste kje na sončku!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se odpravlamo k moji mami....nas kosilo čaka...mmmmmm, ne  bo treba kuhat, sem pa eno limonino pito spekla...no, glih ni tok lepa k sem si predstavlala, pa upam, da bo okusna...lep dan vam želim!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na sončka!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.11.2009 15:50:29   
simonakr
A ste še vse zunej??

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.11.2009 16:54:17   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
Deja - vem kako je to prej delat it, sam ti si šla pa še en mesec prej ko jest. Pa te čist zastopim da ko prideš domov da si zj.eban in da se ti nič ne da pa otrok se dere pa mož teži pa kosilo ni kuhano.... user posted image user posted image

ne ne.... to smo mi pošlihtali v prvem tednu....
on je na porodniški in se od njega tudi pričakuje da pošlihta vse kar bi drugače jaz če bi bila ba porodniški....
rihta otroka, pere perilo, pomiva posodo, kuha kosilo in pospravlja oz.sesa....
včasih pa se glede kosila zmeniva in mu ga prinesem iz službe...(sem za 10kosil plačala 20€)za ta dnar se mi ne splača kuhat doma...

IZVIRNO SPOROČILO: cita
Simona in Deja ko pomislim sta po eni strani kar srečni ko je že mimo tist prvi teden ali mesec ko sta šle v službo mene še to čaka sploh ne vem kako bom...me že sedaj stiska ampak sej če so vse mamice šla delat ma ja bom že jaz tud mogla

sej bo šlo... boš videla...

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
Deja...se še ne poznamo...ampak kapo dol, kako tole vse sfolgaš in pohvale tvojmu..lepo si ga vzgojila, ha, ha, da tako lepo skrbi za vajinega sina, ko si odsotna!!
Naj ti ostane čim več trenutkov za tvoja ljubčka!!!!!!!!!
LP!

sjmm - ja res je da se še ne poznamo... ampak se še bomo....hvala za pohvale.... ja mama me je naučila da prej ko dedca pošlihtaš... prej maš mir... veš jaz tvoje pisanje spremljam od kar si se nam pridružila, mi je v oči padel tvoj kraj bivanja... mam na Logu sorodnike, pa mi je tisti konec malo znan....
lp

No mi smo danes šli mal po nakupih in je danes ati nakupoval za sina.... moram prilepit slikce kake cotke je kupiluser posted image user posted image user posted image ....

zdaj pa šibam možek mi bo pomagal zamenjat žarnice - ki crkujejo ena za drugo - imamo tako svetlobo ko v srednjem veku....user posted image user posted image user posted image

se še kaj tipkamo....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.11.2009 17:30:36   
baki
dober večer....se kr pozna da je vikend.niste kaj preveč čvekale.sva bla z nikom dons sama doma.ata je šel v ribe katja je pri bici in dedanu,midva pa sva prišla ob 17.00 v stanovanje .je kr hiter že temnouser posted image user posted image .no zdej pa je možek prišel domov pa bo mal nika prevzel,da dam mal živčke na pašo če ne se mi bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.11.2009 18:04:34   
Ajvy

Mihailo od Mihailo vse naj naj za 9.mesecev...

user posted image

Ani od Alter Ego vse naj naj za 9.mesecev...

user posted image

tudo od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.11.2009 18:05:01   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Deja - vem kako je to prej delat it, sam ti si šla pa še en mesec prej ko jest. Pa te čist zastopim da ko prideš domov da si zj.eban in da se ti nič ne da pa otrok se dere pa mož teži pa kosilo ni kuhano.... user posted image user posted image

ne ne.... to smo mi pošlihtali v prvem tednu....
on je na porodniški in se od njega tudi pričakuje da pošlihta vse kar bi drugače jaz če bi bila ba porodniški....
rihta otroka, pere perilo, pomiva posodo, kuha kosilo in pospravlja oz.sesa....
včasih pa se glede kosila zmeniva in mu ga prinesem iz službe...(sem za 10kosil plačala 20€)za ta dnar se mi ne splača kuhat doma...

user posted image user posted image user posted image za tako organiziranost! To je pa ful dobr!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.11.2009 18:21:44   
Jutta
Deja - super imata z možem zmenjenouser posted image user posted image user posted image

Cita - hvala za lepe željeuser posted image Princ je priden in imam novico - KONČNO SEDIMO:

Katjuša - Vid sedi pri 9 m

< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.11.2009 18:24:49 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.11.2009 18:32:16   
SURF
joj..toliko napišem pa mi eroraaaao...ne da se mi trenutno več...bom dugič zopetuser posted image

Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.11.2009 18:33:16   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

user posted image

tudo od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In od nas tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.11.2009 18:37:51   
simonakr

user posted image

user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.11.2009 19:05:25   
Onasiss
Čer.....

Mi smo bili na Sv Ani...je bilo luštno sam je full pihalo.....user posted image  pol smo šli pa še do mojga fotra , da ne bo kdaj reku, da nič ne pridemo...sicer pa gremo itak skupi na kosilo jutri...ampak to ne bo isto, ker bo še brat z družino in seveda njeno veličanstvo moja sestra....user posted image user posted image user posted image user posted image ... se že cel dan kuliram in si dopovedujem, da ne bom kake neumnosti naredila....user posted image user posted image ...ah bo že.....

Urša...upam, da si se lepo imela s prijateljicami na kosilu in da si uživala.....

jutta...bravo za sedenjeuser posted image user posted image user posted image

claud....dobre mere....user posted image

deja....dobro si to skockala svojga deca....user posted image user posted image

sjmm...verjamem, da paše da vsaj med vikendom nekdo skuha kosilo namesto tebe....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.11.2009 19:48:43   
baki
evo mene opet.oba moja moška že spita.bom zdej katjo poklicala da jo mal vprašam kok se kaj ima.pol pa pod tuš pa na kavč.želim vsem mirno noč.čav

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.11.2009 20:11:46   
Katjusa
evo punce mi smo spakirani ju3 še zadnje stvari zmečemo v torbe in opoldne nekje šibamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javla se verjetno ne bom več tako, da vam želi en res lep teden in spočijte si od mojih postov in teženje... pa se tikamo naslednji konec tednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa ne preveč tipkat, ker je seznam ostal na 51 strani in jst nimam danes časa ga obnovit......

aja pa mislim, da sem fasala neko vnetje spodaj vse me peče in imam ful zatečenouser posted image user posted image user posted image user posted image (mažem z cenastenom) no po vsem tem sem pa še krvava čeprav jem dabrostonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj se dogaja ampak dopusta si ne pustim pokvarit... bom že kako sam, da sem z mojimiuser posted image

ne preveč gledat našega malega čeleka ker se kjerkoli je le mogoče malo zaletiuser posted image
user posted image
takole pa ploskamo:
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.11.2009 20:30:26   
sjmm
helov...........

mi smo napokani skoz in skoz...nas je mami cel dan futrala z vsem mogočimuser posted image user posted image user posted image ...Maj je sam am, am, am,.....so se mu kr oči povečala in je vse lepo popapcal...zdej smo že kak teden na polnem kosilu: juhica, glavna jed, sladica...je tok pridkan....tud pri mojih je bil ful priden, pa lepo se nasprehodil,pa naspančkal...je bil pravi dobrovoljček...ostali pa so se seveda zamotili z mojim bratom (13 let), tko da smo imeli res miren dan....sem se še jz mal spočilauser posted image user posted image user posted image

deja..no, lepo...mogoče se pa še kej v živo srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...naj ti težavice hitro minejo in lep dopustek....fantiča sta prava princauser posted image user posted image user posted image

jutta ...bravo za sedenje

pa lep dober večer vsem skupaj...se še kej oglasm......user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.11.2009 20:42:01   
Urša08
čer

Jaz sem doma. Na srečanju smo se mele luštno, je tok pasalouser posted image Sedele smo na sončku kofetkale, čajčkale,... potem smo šle še v mehiško na kosilo - Kolumbo a se ti je kej kolcalouser posted image user posted image user posted image v glavnem men tale mehiška ful sede, mi je noro dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pokomentirala vas bom jutri. Zdej grem še mal na kavčka k možeku.

nočkouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.11.2009 20:51:44   
sjmm
urša...lepo, da si se mela fajn!!!!!!!!!

Zdej morm pa mal vojsko postrojit, da se bodo kej za šlafat prpravl, mali je še kr poskočn k je v avtu eno kitico oddremal...no, jaz pa si želim, da bi blo še mal miru..no, so neki glasni..laufam

NOČKO VSEM!!!!!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.11.2009 21:07:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

MIHAILO in ANA vse naj, naj za obmesečje!!!!!!!!!

user posted image

se podpišem

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.11.2009 21:09:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo punce mi smo spakirani ju3 še zadnje stvari zmečemo v torbe in opoldne nekje šibamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javla se verjetno ne bom več tako, da vam želi en res lep teden in spočijte si od mojih postov in teženje... pa se tikamo naslednji konec tednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa ne preveč tipkat, ker je seznam ostal na 51 strani in jst nimam danes časa ga obnovit......

aja pa mislim, da sem fasala neko vnetje spodaj vse me peče in imam ful zatečenouser posted image user posted image user posted image user posted image (mažem z cenastenom) no po vsem tem sem pa še krvava čeprav jem dabrostonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj se dogaja ampak dopusta si ne pustim pokvarit... bom že kako sam, da sem z mojimiuser posted image

ne preveč gledat našega malega čeleka ker se kjerkoli je le mogoče malo zaletiuser posted image
user posted image
takole pa ploskamo:
user posted image

katjuša ... pocajti se....

pa želim vam lep počitek...

tvojima srčkoma pa user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 21.11.2009 21:11:55 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.11.2009 21:10:30   
boma2

čer...........

punce mene zanima, če je katera že bila v palmanovi village? al nekaj takega in cene... :) prosim... ali je full drago al full pocen...

Baje je pa tudi v trstu nekaj k je full pocen? a katera kej ve o tem... obje je pa otroško in za nas... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.11.2009 21:12:22   
boma2

user posted image

user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image

od nas tudi... :) user posted image user posted image user posted image ta drugičč.. :)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.11.2009 21:14:00   
Onasiss
Katjusa...pozdravi se...in UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.11.2009 21:20:20   
boma2

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.11.2009 21:30:05   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Mis mo super, danes smo imeli delovno soboto, pozno popldan pa smo si vezli prosto in šli po tregovinah. Tako sva niku kupila dve novi igrači, pa eno skodelico za jest.
Pa mal sva morala še hladilnik nafilat.

kolumbo - upam, da si danes že kaj bolje, in da upoštevaš navodila da moraš veliko pit in še več počivat.

urša - sem poskušala, da bi šel prej spat, pa mi je že nekako uspelo ga navaditi da gre spat ob devetih, pa se mi je potem okoli pol štirih zbudil. Ker pa js ful rada spim mi je bila to nočna mora. Tk da ga zdej zopet dajem spat ob desetih in potem spi lepo do sedmih zjutraj, al pa še malo dlje.
sej gabom še poskušala navaditi da gre prej spat.

deja- joj potem pa je res zoprno, da si mogla tak kmalu v službo. No pa sej vidim, da se tvoja dva prav lepo znajdeta, ko sta sama doma.

claud- lepe mere user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - pusti težave doma in jih ne jemli zraven na dopust. Lepo se imejte in maksimalno uživajte in se spočijte.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.11.2009 21:31:14   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nočko, in lepo se spočij in naspi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?