TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h TAMIKA ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!! CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve... Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ... Se se javim ... nama se vidi da sva obe ovnici(to je pohvala) ........glej:jaz se nerada kregam in sem imela tudi popolnoma uničen dan,AMPAK:do sedaj ni bilo še nikoli nič narobe če je katera komentirala post ki ni nil namenjen njej,včeraj pa tebi to ni bilo prav.....mogoče ni bil mišljen tist JOJ kot nekaj slabega,ampak res ni fajn pogrevat tem za nazaj ker potem rata taka setuacija,kot je bila včeraj.......SPOŠTUJEM to da si se opravičila(si me res napadla zakaj se utikam) in se TI OPRAVIČUJEM NAZAJ ker sem se utaknila nekam kamor se zgleda nebi smela......to temo hočem ZAKLJUČIT,če je potrebno lahko še zaščiščujemo zadeve,ampak mislim da ni potrebe po tem.....z večino se ne poznamo osebno in marsikatera je lahko drugačno v privat življenju kot pa jo vidimo me tukaj,zato je brez veze delat ene slike o nekomu ker je razlika se z nekom v živo pogovarjat ali pa samo brati njegove poste......MIHAILO IN OSTALE:z vami sem postala (vsaj mislim) super mamica in sem vesela da sem se pridružila temu forumu in upam da vas bom lahko tudi v živo še spoznala,da vas objamem ker ste res super punce,super mamice in rada debatiram z vami.......je pa dejstvo da se je treba včasih skregat,da potem ceniš kaj imaš in da se imamo še rajši......ČE V BODOČE KATEROKOLI KAR KOLI MOTI,PROSIM DA RAZŠČIŠČIMO Z LEPIMI BESEDAMI,BREZ KLICAJEV(!) IN OSTRIMI BESEDAMI.VSAKA IMA KDAJ SLAB DAN IN ČE GA IMATA 2 OVNA,POTEM JE JOJ
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|