|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
20.11.2009 9:10:54   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: baki

pozabla sem na dobro jutro.me je tk šokiral mail od tamike o tej prašičji gripi da dol padeš.sej pol če ne daš krvi tk sploh ne veš a jo maš?????

jutro user posted image user posted image
jaz bom pouser posted image , en tečen, drug tečen, en to, drugi tisto, mami daj čaj, robčke, pa se stepejo......mislim......kar nekaj.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......mami pa user posted image

P mu je v ponedeljek vzela bris žrela, izvid pa je prišel v četrtek - pozitiven na H1N1.... jaz nikoli ne bi rekla, da je to gripa user posted image .... vročina je ponehala, najvišja je bila pri marinu 39,3, drugače še smrkajo in kašljajo

punce res hvala za vse user posted image in user posted image .

mi je takoj lažje pri user posted image , ko vas prebiram.... prava moralna podpora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

o joj.

mene je tud ful strah.je bla feednica v londonu zdj je pa neki bolna pa to.pa jz že kr vidm da bosta tamaledva tud.kaj pa vem...ž
brrrrrrrrr stran mikrobi!!!!!!!!!!

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.11.2009 9:11:11   
MIHAILO
KLARI VSE NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.11.2009 9:13:05   
Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu popoldne in dobiš pomoč in da se mali tečkoti čim prej pozdravijo...aja to sem želela vprašat ste dobili kakšna zdravila???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.11.2009 9:21:52   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nisem vedla al naj se javim al ne....tolk me razjezite s tem e-kreganjem.....res....kr naenkrat se vname......

Če smem bom povedala svoje mnenje....tko je ....itak je razumljivo da si nismo vse enake..in da se ne razumemo enako...na podlagi postov si je vsaka o vsaki ustvarila svoje mnenje....potem so še kavice prišle itd.....seveda se favorizira osebe...in so nam nekatere manj všeč....al pa nam ne pašejo po defaultu....in zato ne vem zakaj je treba non stop pisat da smo vse the best in oh in sploh...k nismo....pač tko je.....kolk znamo biti pa diplomatski in kolk nizko se znamo spustit...to je po odvisno od posameznika.....
Ene so pač občutljive na vsako besedo...ene na hitro preletijo post,ene sploh razumejo tisto kar jim paše....ene ne izražajo svojega mnenja...oz poredko...ene ga izrazijo in upajo ,da ga e bo nihče opazil...enim je pomembno za vsako stvar podat svoje mnenje.....potem ...ene smo mirne, spet druge poskočne...spet tretje nemirne......ene prcajo, pa jim je vseeno če se še kdo z njimi pošali....druge prcajo sebe in ostale,...spet tretje prcajo in se jih ne smeš dotaknit...takšne smo...
Trde kot skale, mehke kot spužva...megla , dež...veter..orkan....
Ne vem kaj vam je tolk pomembno takoj ven padit.....
Ne vem......
MAti me je naučila nečesa zelo pomembnega in to je dipllomacija.....povsod jo potrebuješ..sploh pa pri izražanju....

Dejte mal diplomacije vklopit.....ker se mi zdi da velikorat udarite pod pasom....in to ni glih diplomatsko.....

Še vedno sem odprta za vsa mnenja in če grem kateri na živce, rada izvem..ker mi to predstavlja izziv....

NIsmo vedno vsi vsem fajn...in tudi vse teme niso vsem fajn....in tudi vsi vici niso vsem isto smešni....imamo pa posebno vez....naše ptičke in čebelice.....in zaradi njih smo se našle in zaradi njih bomo vedno e-povezane......in to je treba čuvat in negovat....
NAjtežje na svetu je bit nekomu prijatelj...če tudi samo e-prijatelj,.....

preden zazelim dobro jutro moram pohvalit tale postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.11.2009 9:22:20   
claud
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.11.2009 9:22:30   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu popoldne in dobiš pomoč in da se mali tečkoti čim prej pozdravijo...aja to sem želela vprašat ste dobili kakšna zdravila???

hvala za  user posted image in user posted image
nič, razen CALPOL-a za zbijanje vročine... počitek in čajček user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.11.2009 9:26:42   
črticaa
evo nas

oglašam se samo da povem da se že več kot en teden borim za dominikovo zdravje,...mo bli a dežurni in v otroški,.. no VNETJE UŠES smo za konec dobiliuser posted image  tako da mamo cele zdrahe,...ampak na srečo je antibiotik prijel,....tako da danes je že bolje,.....
danes pa u leclercuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.11.2009 9:26:53   
MIHAILO

A imajo kaj zamasen nosek ,a mores kaj z aspiratorjem pucat?Jaz sem to delala 14 dni...od vceraj nima vec ,tko da smo pospravili aspiratorcek upam,da za dalj casa....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.11.2009 9:30:09   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

evo nas

oglašam se samo da povem da se že več kot en teden borim za dominikovo zdravje,...mo bli a dežurni in v otroški,.. no VNETJE UŠES smo za konec dobiliuser posted image  tako da mamo cele zdrahe,...ampak na srečo je antibiotik prijel,....tako da danes je že bolje,.....

Bogi...sem te ze pogresala nekaj casa,ker se nisi javila...upam,da bo Dominik kmalu zdrav...cuvite se..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.11.2009 9:30:28   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

evo nas

ja upam da bo hitro še boljše...
tele bolezni ejuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.11.2009 9:30:57   
črticaa
drugače pa velik  zdravja in lepe ćestitke za vse obmesečnice in roj. dneve ki sem jih zamudila,...

ayvy svaka ti čast, ZA POST,...NE VEM ČE JE KERA KJE KI SE NE MORE STRINJATI Z NJIM (ups, sj ne kričim)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.11.2009 9:33:27   
črticaa
aja sj nekej dobrega pa je,...

imamo 4 zobek

15.11

mihailo hvala,...sj če mi kera piše kj ne zs, odgovorim ker mi na mail sporoči,..mail pa skos gledam zarad šihta,...oh ja v tem tednu tud na FB nism nč bla user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.11.2009 9:38:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

nisem vedla al naj se javim al ne....tolk me razjezite s tem e-kreganjem.....res....kr naenkrat se vname......

Če smem bom povedala svoje mnenje....tko je ....itak je razumljivo da si nismo vse enake..in da se ne razumemo enako...na podlagi postov si je vsaka o vsaki ustvarila svoje mnenje....potem so še kavice prišle itd.....seveda se favorizira osebe...in so nam nekatere manj všeč....al pa nam ne pašejo po defaultu....in zato ne vem zakaj je treba non stop pisat da smo vse the best in oh in sploh...k nismo....pač tko je.....kolk znamo biti pa diplomatski in kolk nizko se znamo spustit...to je po odvisno od posameznika.....
Ene so pač občutljive na vsako besedo...ene na hitro preletijo post,ene sploh razumejo tisto kar jim paše....ene ne izražajo svojega mnenja...oz poredko...ene ga izrazijo in upajo ,da ga e bo nihče opazil...enim je pomembno za vsako stvar podat svoje mnenje.....potem ...ene smo mirne, spet druge poskočne...spet tretje nemirne......ene prcajo, pa jim je vseeno če se še kdo z njimi pošali....druge prcajo sebe in ostale,...spet tretje prcajo in se jih ne smeš dotaknit...takšne smo...
Ne vem......
MAti me je naučila nečesa zelo pomembnega in to je dipllomacija.....povsod jo potrebuješ..sploh pa pri izražanju....

Dejte mal diplomacije vklopit.....ker se mi zdi da velikorat udarite pod pasom....in to ni glih diplomatsko.....

Še vedno sem odprta za vsa mnenja in če grem kateri na živce, rada izvem..ker mi to predstavlja izziv....

NIsmo vedno vsi vsem fajn...in tudi vse teme niso vsem fajn....in tudi vsi vici niso vsem isto smešni....imamo pa posebno vez....naše ptičke in čebelice.....in zaradi njih smo se našle in zaradi njih bomo vedno e-povezane......in to je treba čuvat in negovat....

preden zazelim dobro jutro moram pohvalit tale postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.11.2009 9:41:23   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A imajo kaj zamasen nosek ,a mores kaj z aspiratorjem pucat?Jaz sem to delala 14 dni...od vceraj nima vec ,tko da smo pospravili aspiratorcek upam,da za dalj casa....

ni treba pucat, ker kar naprej ven teče user posted image

mami pa user posted image , da funkcionira user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.11.2009 9:46:43   
claud
tamika-naj pujsi cimprej odpujsajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a so mu bris iz nosu vzeli...ker od kolegice tamali so ga in to s ful dolgo palcko u nos zarinejo in se je baje mala ful drla...user posted image user posted image

cebela-huda cebelauser posted image user posted image

katjusauser posted image user posted image a misls da bi od trme kr nehu dihatuser posted image user posted image user posted image
Larissi se veckrat kj zatakne pr hrani, pa zaenkrat kr mirno odreagiram...ce bi se mi pa tuk casa neki dusila pa sploh ne vem kaj bi nardilauser posted image
Upam da se ne ponovi....user posted image

cita tale tvoja laura je pa pojavauser posted image user posted image obe sta lepiuser posted image user posted image
wauuuuuuuuuuu kok ti je lepo reklauser posted image bi jokico prlimala zraven pa se tuki ne spodobi k bi mogu met nasmesek pri temuser posted image

sjmm tvoj pujsi je res hud s tole presernovo cupouser posted image
sta z Larisso za skup...on preseren tko ona pa rojena na presernauser posted image user posted image

mihailo pozabi na prepir...danes je nov dan...gremo naprejuser posted image

crtica-user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image joj jst se to za usesa najbolj bojim...bolj kot ene navadne vrocineuser posted image
za zobekuser posted image user posted image user posted image

No mi mamo dons sistematski pregled tko da mere povem kasneje...
ne vem a sm ze povedala da sm zacela mal delat...tko po 4 ure na dan zaenkrat in mi kr ugaja da se mal spocijem tamuser posted image
Spimo kr vredi, zbujamo se 1x na noc...
Larissa je pravi razgrajac..vse vidi, vse najde, vse razmece...evo takle mamouser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 20.11.2009 9:48:02 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.11.2009 9:48:58   
Čebel@

JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece user posted image ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h user posted image
TAMIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ONASIS IN URSA UZivajte,pa slikice
GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!!
CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve...
Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ...

Se se javim ...
nama se vidi da sva obe ovnici(to je pohvala)user posted image ........glej:jaz se nerada kregam in sem imela tudi popolnoma uničen dan,AMPAK:do sedaj ni bilo še nikoli nič narobe če je katera komentirala post ki ni nil namenjen njej,včeraj pa tebi to ni bilo prav.....mogoče ni bil mišljen tist JOJ kot nekaj slabega,ampak res ni fajn pogrevat tem za nazaj ker potem rata taka setuacija,kot je bila včeraj.......SPOŠTUJEM to da si se opravičila(si me res napadla zakaj se utikam) in se TI OPRAVIČUJEM NAZAJ ker sem se utaknila nekam kamor se zgleda nebi smela......to temo hočem ZAKLJUČIT,če je potrebno lahko še zaščiščujemo zadeve,ampak mislim da ni potrebe po tem.....z večino se ne poznamo osebno in marsikatera je lahko drugačno v privat življenju kot pa jo vidimo me tukaj,zato je brez veze delat ene slike o nekomu ker je razlika se z nekom v živo pogovarjat ali pa samo brati njegove poste......MIHAILO IN OSTALE:z vami sem postala (vsaj mislim) super mamica in sem vesela da sem se pridružila temu forumu in upam da vas bom lahko tudi v živo še spoznala,da vas objamem ker ste res super punce,super mamice in rada debatiram z vami.......je pa dejstvo da se je treba včasih skregat,da potem ceniš kaj imaš in da se imamo še rajši......ČE V BODOČE KATEROKOLI KAR KOLI MOTI,PROSIM DA RAZŠČIŠČIMO Z LEPIMI BESEDAMI,BREZ KLICAJEV(!) IN OSTRIMI BESEDAMI.VSAKA IMA KDAJ SLAB DAN IN ČE GA IMATA 2 OVNA,POTEM JE JOJuser posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.11.2009 9:56:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

JUTRO...3.pisem ,ker me ven mece user posted image ...nocka ok,Mihailo spi,ko se zbudi poje sadje in greva ven...jaz sem ze vse posravila ob 7h user posted image
TAMIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GLEDE "kreganja" To je najmanj kar sem si jaz zelela,ampak tudi do tega pride...jezi me samo ,ker nisem nic grdega komu rekla ,a sem bila ""obdrena"da delam JOJ iz tega...vceraj sem cel dan samo o rr-ji tuhtala,ponoci sem CEBEL sanjala(ja ,prav imate sem bila obremenjena s tem in sem jo zato tudi sanjala)...vceraj sem vse poste ignorirala o tej temi ampak ,ker se pisete o tem ,sem se jaz morala nekaj...Res je kot je AJVY napisala,da nas veze ena vez-PTICKI IN CEBELICE ...zato nisem tu ,da bi komu kaj grdo zelela ali pisala ampka,da izmenjujemo misljenja,ne pa ,da se kregamo...a mogoce veste koliko dobrih stvari sem se z vami naucila???VELIKO ,to je moj prvi otrok in marsikaj nisem vedela,lahko recem nic in karkoli sem tukaj napisala sem dobila ogd..vcasih se do p. ni bilo potrebno it,zdaj vidite koliko mi pomenite?Jaz to cenim-zelo!!!
CEBEL ceprav mislim,da se ti nimam za kaj opravicevati se ti opravicujem,ce sem te s cimerkoli uzalilaker mislim,da lepa beseda vedno mesto najde.Ne bom samo sebe zagovarjala ,da ti ne bilo treba tako grdo mi odg. na post,ki je bil namenjen ONASIS in s katerim nisem hotela nic slabega,mogoce ,ce bi te LEPO vprasala :zakaj si mi tako grdo odg. mogoce ne bilo kar je bilo,ampak kdo to ve...
Stem postom sem zakljucila to grdo temo...lahko pisem se samo lepe in pozitivne stvari -ker to sem JAZ...

Se se javim ...
nama se vidi da sva obe ovnici(to je pohvala)user posted image ........glej:jaz se nerada kregam in sem imela tudi popolnoma uničen dan,AMPAK:do sedaj ni bilo še nikoli nič narobe če je katera komentirala post ki ni nil namenjen njej,včeraj pa tebi to ni bilo prav.....mogoče ni bil mišljen tist JOJ kot nekaj slabega,ampak res ni fajn pogrevat tem za nazaj ker potem rata taka setuacija,kot je bila včeraj.......SPOŠTUJEM to da si se opravičila(si me res napadla zakaj se utikam) in se TI OPRAVIČUJEM NAZAJ ker sem se utaknila nekam kamor se zgleda nebi smela......to temo hočem ZAKLJUČIT,če je potrebno lahko še zaščiščujemo zadeve,ampak mislim da ni potrebe po tem.....z večino se ne poznamo osebno in marsikatera je lahko drugačno v privat življenju kot pa jo vidimo me tukaj,zato je brez veze delat ene slike o nekomu ker je razlika se z nekom v živo pogovarjat ali pa samo brati njegove poste......MIHAILO IN OSTALE:z vami sem postala (vsaj mislim) super mamica in sem vesela da sem se pridružila temu forumu in upam da vas bom lahko tudi v živo še spoznala,da vas objamem ker ste res super punce,super mamice in rada debatiram z vami.......je pa dejstvo da se je treba včasih skregat,da potem ceniš kaj imaš in da se imamo še rajši......ČE V BODOČE KATEROKOLI KAR KOLI MOTI,PROSIM DA RAZŠČIŠČIMO Z LEPIMI BESEDAMI,BREZ KLICAJEV(!) IN OSTRIMI BESEDAMI.VSAKA IMA KDAJ SLAB DAN IN ČE GA IMATA 2 OVNA,POTEM JE JOJuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.11.2009 9:57:01   

Ne vem......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.11.2009 10:00:13   
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Se se javim ...

user posted image

Čebel@ zelo lepo napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.11.2009 10:03:45   
Punce hvala ja res je tale moja Laura en velik sonček polna enih muh pridna kadar sama hoče jezik pa nabrit kot prava pubertetnica...ena stvar ji rečem čuj danes boš pa šla spat ob 21 pa reče mami pa ne no sej je vikend pa rečem mami se je tko odločila ona pa reče čuj jaz pa sem se odločila da nardiva kompromis pa ne grem spat ob 21 pa grem spat mal pozneje a ne sej se boš strinjala ko te imam rada pa pride do mene me objame pa reče no vidiš mami kako je lepo ko se razumeva in je pol kao una ura kar pozabljena pr njej res je polna muh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kadar ni pr men vedno res vedno pošlje sms pa napiše mami moja tebi in moji sestrci ki vaju imam najraje pošiljam dva lupčka Lalika Lali

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.11.2009 10:09:32   
TAMIKA3

Punce hvala ja res je tale moja Laura en velik sonček polna enih muh pridna kadar sama hoče jezik pa nabrit kot prava pubertetnica...ena stvar ji rečem čuj danes boš pa šla spat ob 21 pa reče mami pa ne no sej je vikend pa rečem mami se je tko odločila ona pa reče čuj jaz pa sem se odločila da nardiva kompromis pa ne grem spat ob 21 pa grem spat mal pozneje a ne sej se boš strinjala ko te imam rada pa pride do mene me objame pa reče no vidiš mami kako je lepo ko se razumeva in je pol kao una ura kar pozabljena pr njej res je polna muh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kadar ni pr men vedno res vedno pošlje sms pa napiše mami moja tebi in moji sestrci ki vaju imam najraje pošiljam dva lupčka Lalika Lali

user posted image user posted image user posted image user posted image laura

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.11.2009 10:49:14   
sjmm

Živjo želiva vsem!!!

Joj, sam par urc naju ni pa tolkkkkk robe za brat...sem sam na hitr preletela, bom pol k bo spal mal bol zares

evo naše mere 75 cm, 9600g, glavica 46cm

imamo 6ti zobek, se plazimo po trebuščku in po riti, pa vstanemo ob opori

No, drgač pa vode nismo ulovili...ponovi vajo seveda, najprej je bla vrečka ful gor zalimana, pa prazna, pol pa odlimana, pa neki not, sam je še tist med pregledom vn stekluser posted image user posted image user posted image

Kri ok, mali pa tak junak...nobenga znaka joka, sam neki je zapel, pa ga je sestra lepo pohvalila, pa se je še mal nasmejal, pa njeno uro je hotu pogledat...pa smo šliuser posted image user posted image user posted image

Zdej je pa mal oddremal, še malca pa greva vn, sva en kruh prstavla, pa za bolnika en čaj..k je bil revček 11leten sam, pa si tud za pit ne zna vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image

No, se še kej tipkamo!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.11.2009 11:24:28   
Jutta
Jaz imam pa danes enega slabših dni. Šefa mi je le uspelo doklicat. Sem bila na obisku pri njem in izvedela, da bo moja služba, po vsej verjetnosti kmalu moja bivša služba...
Tako pač nastradamo tisti, ki imamo pogodbe za določen čas, ker  je kao recesija...

Onasiss - hvala ker si se ponudila za varuško, samo malčka nisem imela časa vozit na Rudnik, pa sem ga vzela s sabo, pa je bilo tudi OK.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.11.2009 11:28:07   
piskot
dan.

jaz sem ze opravila shoping, pa postelje preoblekla, posesala, kosilo nastimala. ana je bila medtem na sprehodu user posted image .

jutta a ni recesije ze konec? sicer pa ce pogledas s svetle strani, si vsaj izvedela, pa ce bos imela podaljsano, imas vsaj cas iskat novo sluzbo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.11.2009 11:44:24   
Čebel@
cita.......Laura zna zelo lepo obračati besede-res je zlatauser posted image user posted image user posted image
sjmm.......user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled......jaz sem pa že čisto zverzirana glede lovenja vode ko sva jo že tolikokrat loviliuser posted image
jutta.....se strinjam s piškot-dobra stran je dala lahko iščeš novo službo....sigurno boš našla kaj pametnega.....ne sikeraj seuser posted image user posted image user posted image
piškot.......ti si bila pa čist pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?