Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 21:40:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lahko noč. tudi vam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 22:31:42
|
|
|
|
leo**tia
|
glede piškotkov tii še do zdaj ni hb zaletelo tako zelo...ona sedaj papa tiste živali od milupe..pa lepo grize..no parkrat ji je zaletelo pa sedaj zna..če pa ji zaleti samo napravi kot da bo bruhala pa izpljune ven..no najraje imam ko ji dam plazma piškotke.tisto ji res še ni zaletelo..in ga zmaže na eks..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 22:33:11
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? mi tudi.pred 1mesecem..imamo pa maxi cosi še od leota samo prevleko smo kupili..samo ona se ne vozi rada..cmeri v avtu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 22:39:30
|
|
|
|
leo**tia
|
grem.tia spi že od 8..ma cel dan ni spala ker sem jaz z leotom šla logopedu pa jo je tast imel..ona se ob 9 zbudi,ob pol 11 gre nazaj spat-spi do 2 in potem še od pol 5-7 in še zvečer ob 9..spi res veliko ..danes pa samo 1uro čez dan..v vozeku..pojedla pa je tud malo..zjutraj noče nič drugega kot sadno kašico ...pojedla je polovico 190gramske(sicer poje celo),potem še pol popoldne,pa 1 monte,pa 2 kroga posebne salame,mleko pa še eno 190g kašico s jogurtom in sedaj 180 mleka+medolino....samo take bi jedla..samo kašice..pa juhico...pa kekse..ma je zbirčna..no vsaj to da poje.mislim da grejo zgornje enke ven pa ji paše bolj taka hrana..
< Sporočilo je popravil leo**tia -- 20.11.2009 22:40:27 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 22:58:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: trezika Punce ste videle to http://www.mama.si/forum/index.php?topic=32070.11625 tam ko je slika dvojčic.... bolano kaj vse se nekateri spomnijo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 23:00:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa Pri vas ,pa morate vsak dan 15 km dol vdarit ,da otrok spi al kak? ja, očitno res ja. Samo pol pa bom tud jaz začela po 2. rundi spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 23:00:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: zorica mama milchy mamoM za predsednico!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 23:02:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak jaz tud grem. Se gremo jutri fotografirat te pa moram bit spočita, da bom lepa na sliki Samo mi teh 10km ni nič pomagalo, da bi mojo zabuhlost dol vzelo Lahko noč !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 6:29:53
|
|
|
|
|
Jutro, evo pravijo rana ura zlata ura sem pokonci že od 5 mojega zbudila jaz še mal počivala in on odšel jaz pa v pogon...pr nas nič kaj včeraj skoz v pogonu ampak tako je to ko so otročki in ena velik pubertetnica ki bi ji škodlo če ne bi kaj slišala in seveda če bi mal rit premaknila no sej boste vsi nekoč imeli pubertetnike ...nekaj se me prehlad loteva ampak upam da me ne položi kam...drugače pa lahko rečem da je Lia malo bolje včeraj nisva šle ven ker je pihal k pr norcih...no zdej pa je treba it delat kavica že na pol spita kruh se peče stroj se pere in še kaj ajde dam v peto pa šibam danes ne bom pridna pri javljanju bom pa jutri upam da ne bo kak maček me obiskal pa še malo pokomentiram kar sem si zapomnila... Neja tole je hudo videt se spomnim ko sva bile enkrat na sprehodu z taso ko sva jo pospremli midve z Lio do avta se je Lii zaletela žemljica jaz sem bila popolnoma trda...bogaaaa Persida stric google ima tega veliko sem vtipkala pa mi je ven vrglo samo zate super mami... kok je tole dobra risanka men...kako kaj bavca?? MamaM kadar berem tvoje poste pa sej ti skoz nekaj delaš včas imam kar slabo vest res si pridna in seveda uživajte na dopustu...da pa Lea ni zaspala joj kok je to hudo ko so fulll zaspani pa ne veš več kaj bi jim dal oni pa še kar jok in jok...Žigec pa naj uživa Trezika glede tistih dvojčic kok je folk pokvarjen... veselo in razigrano otroštvo... tasa vi pa ste imele ornik turo dobre punce... Kako kaj Lija??Čuj kdaj greva žurat?? vse se bliža s hitrostjo... Felix in Pocka ni problema jaz spečem vi pa pojeste jaz sem takoj za...danes bo dan za peko imate kakšne želje Tasa je jedla v pon. pr nas pecivo pa je bilo užitno tako da ni blema... NO takole če sem jaz pozabla se opravičavljem ampak sedaj pa šibam delat danes se ne javljam ker ne bo časa zvečer pa mal možgančke na off pa kak deci spit pa sej to je hudič ko vidim še pijačo me vrtže ne rabim pit pravijo če si trezen neroden kaj boš šele pijan ... Lep vikend!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 6:33:10
|
|
|
|
|
Za malo kalorij... Potem kakšna taka kot jo sedaj jaz pijem ki ni najbolj redilna... Takole sedaj pa prijetno srkanje kavice in dober tek...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 8:22:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Mi smo že od 6ih pokonc, počasi gremo ven, na sprehod do trgovine, potem pa avto malo popucat, pa kosilo moj danes kuha, pa spet ven na turo do tašče, 1, 5 hoje, upam, da se ne bo spet kak potepuški pes prilinil na naju
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:18:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:24:20
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - a vaši že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč Naš že od 4 meseca, odkar pije dodatno tekočino. Sem poskusla in je šlo, čeprav so od 6 meseca. Sem hotla čimanj flaško turit, da se nebi zato odvadil dojenja. Tko, da mi od 4. meseca Ja mi smo tud sedež v 2 dneh iz Nemčije ( po netu naročil) dobil. Montiran je že in mali je zadovoljen, ker v lupinci je že težil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:27:20
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo. tak da zdej bom poizvedelovala še naprej. magični lonček naša že kake 3 mesece pije iz njega Nič grem ker sem mal slabe volje. Vsaka stvar je za nekaj dobra, mogoče je pa tko bolje in te čaka nekaj boljšega!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:27:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, no, naša gospodična pa je spala do 8:00 z enim bujenjem za hranjenje; tko da smo recimo da naspani, ker je mami pol še film do 1gledala tko da ne komentiram nič.... evo: smo na hitro stuširali in zdaj se zavija v dekico, da mu je toplo... stroj cunj sem dala prat, enega moram dat sušit in že pripravljam potovalke, ko pol včeraj nisem kaj dosti, pa čaka me stroj cunj za zlikat; je-bela cesta kolko šstrac se nabere..... cita: nič slabe vesti imet; sej sem že napisala, da mi ni hujšega, ko zjutraj ustat in it takoj pospravljat al pa je v kuhinji v škafu umazana posoda, ni šans; pa posesat al pobrisat pa itak moram, ko je Lea skoz na tleh; samo kaj bo ko bo še en ptuk narejen, to bo pol dela, pa vsa una pajčevina, pa prah, pa bomo služkinjo nabavli In, drage moje, kako ste? spps, yania, kako otročki, so kej boljši danes? glede službe, Lolita: nič obupat, kr naprej iskat in ni prezgodaj; srečno a se katera veseli odhoda v službo? malo smotano vprašanje ma kaj; meni bi prav pasalo malo odklopa, recimo 4-5ur da me ni doma, pa ne me zdaj napadat; ampak sem že debelo leto doma in zjutraj, ko ustanem je isto kot da bi stisnila gump replay še nekaj sem hotla napisat ma sem pozabla; nič, grem pakirat dokler se Lea tako lepo igra aja; magični lonček; mi ga še nimamo in ne vem če ga bom kupla, ker že pri Žigi je to magično puščalo
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 21.11.2009 9:32:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:30:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - a vaši že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč Naš že od 4 meseca, odkar pije dodatno tekočino. Sem poskusla in je šlo, čeprav so od 6 meseca. Sem hotla čimanj flaško turit, da se nebi zato odvadil dojenja. Tko, da mi od 4. meseca Ja mi smo tud sedež v 2 dneh iz Nemčije ( po netu naročil) dobil. Montiran je že in mali je zadovoljen, ker v lupinci je že težil. kje prek neta pa si to naročla; pa kolko pride poština? jaz sem gleda preko ene spletne sptrani iz Anglije, samo s poštino vred me pride več kot v Babycentru čeprav je stolček senejši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:31:33
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - a vaši že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč Ne, Nika še ni poštekala magičnega lončka. Kot yania sem tudi jaz razočarana nad njimi. Kak magični, če pa pušča?? No, vsaj aventov mi pušča, zdaj imam še nubyja, pa ji še ni poštekal. Testna vožnja - pridita na tortico na obalo. Mi imamo aventovega in ne pušča Nikoli ni puščal in sem zelo zadovoljna z njim. Smo kupili že drugega, ker smo prvega zgubili, pa smo ga potem našli, tako da imamo kar dva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 9:58:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro. Noč minila v stokanju in preobračanju ,iz noska že nekaj curlja tak ,da krivdo pripisujem temu. Drugač pa spočita sem kot nikoli ,spi se mi nič ,tak ,da počitka ne rabim .Cot imam malo morje za likat,stanovanje ko bomba,v sušilcu cunje od včeraj komu lepše kot meni .Ampak meni se ne da nič in danes je obratovalni čas zaprt.Samo riti filam danes in previjam ,pa posteljo ravnam kolko se bo dalo .Ve ,pa kar v akcijo ,če imate motivacije preveč ,pa kar proti Be******... mama_m - jaz sem iz službe odsotna od lani konc junija in NIČ NE POGREŠAM SLUŽBE .Če bom imela srečo ,da dobim podaljšano porodniško do avgusta drugo leto bo to full cool.Res v službi imam skoraj same brezvezne sodelavke ,ki sem jim skoz rit ščitla in delala namesto njih ,ker sem pač v tem boljša od njih in če zmorem mi ni noben problem.Glede na to ,da se danes samo ena spomni na mene pol veš kako rade me majo.Samo takrat ko te rabijo si jim dober in te imajo ful,ful rade.Tak ,da zaradi mene sem še kako leto lahko doma .Samo delo ni tak slabo samo imamo skupinsko normo to,pa je šit.Ja nič jaz bom raje poslušala kak me gnjavita bavca kot ,pa tečne babe.Družbo ,pa vsi rabimo to,pa definitivno.Kaj bom drugo leto počela ko greste vse v službo še ne vem .Verjetno bomo za žogo letali zunaj . Ja nič dretje ,čao.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:12:08
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mi dva dni nazaj, je bil že zelo tečen v lupinci, je kar stokal pa se jezil. Drugače je pa dobrovoljček in zdaj v sedežu je spet nakuliran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:12:40
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če bom imela srečo ,da dobim podaljšano porodniško do avgusta drugo leto bo to full cool. persida, res upam da ti rata!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:13:27
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? mi bomo danes testirali. upam da ne bo štrajk kot pri lupinici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:15:06
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Družbo ,pa vsi rabimo to,pa definitivno.Kaj bom drugo leto počela ko greste vse v službo še ne vem . imaš prav, sedaj se dobivamo vsak teden, potem pa bo težka! vsak bo letal za vsakodnevnimi obveznostmi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:17:30
|
|
|
|
|
MamaM jaz sem tudi že doma skoraj leto dni pa popolnoma nič ne pogrešam službe ne bi šla nazaj vsaj dokler Lia ne bi dopolnala 3.leta...ampak to lahko le sanjam ...ne mislim pa nič slabega s tem... Persida ja seveda jaz mislim da imaš vse možnosti da ti podalšajo porodniško iz srca ti privoščim...pa če se bo le dalo počivaj danes zraven princev ko bosta šla spat... Ja nč otrok spi kako dolgo sam ona ve jaz pa morem it mal delat raje pa bi šla spat...ampak to so želje
< Sporočilo je popravil cita -- 21.11.2009 10:18:20 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 21.11.2009 10:25:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
cita - bodi pridna še za mene .Kaj zdaj kdaj bom spet vidla ta pridni dve ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......