Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 16:07:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 16:11:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja. , tega se tudi jaz tako bojim, sploh zdaj na začetku je kriza, ko mu damo piškoteka za grickat, pa se mu kak večji kos odlomi, pa se mu zaleti... Ja sej, skoz sem jo gledala, pogledam za 5 sekund stran in se že davi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 17:28:38
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja. ojoj tega je mene zmeri ful strah in ji skoz une koščke s prsti ven iz ust vlečem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 17:39:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja. , tega se tudi jaz tako bojim, sploh zdaj na začetku je kriza, ko mu damo piškoteka za grickat, pa se mu kak večji kos odlomi, pa se mu zaleti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 18:19:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 18:20:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? mi ravnokar, no, samo še na krstno vožnjo moramo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 18:22:20
|
|
|
|
zorica
|
Živijo punce!Se nisem nič oglašala ker sem cele dneve zunaj.Tu pri nas je tako lepo vreme da ne moreš verjeti da je november.Pa še naprej je napovedano , tako da je greh biti notri, še posebej če si v stanovanju. Najaa te čist razumem kako ti je bilo.Tudi nama se je že penil, ko je v usta spravil flasterček ko so mu kri jemali.Sva mislila da naju bo kap.Ampak je HB obrnjen na glavo ven izpljunil. Drugače pa Jan ful lepo žveči, že prej ko je imel samo 2zobeka je pojedel pol žemljice kot odrasel.Sedaj ko jih ima 4 pa je itak frajer.Mu pa greta ven že 5in 6 Mi pa smo danes jedli ribo in krompir, pa je skoraj ponorel od veselja Zelo rad je in do sedaj še ene hrane ni ven izpljunil.Pa je jedel že vse,...razen seveda svinjskega in meda. Včeraj pa sem mu kupila tudi ciciban hišne copatke da več ne bo tako padal, ker mu je po parketu tako drselo.In se sedaj gor postavlja na vseh koncih in krajih Ja pije pa tudi že lep čas iz magičnega lončka,kozarčka ali pa plastenke.Plastenko mu bolj za hec dam, da se važi da pije kot odrasli, ker jaz vedno pijem naturelo in me vidi.
< Sporočilo je popravil zorica -- 20.11.2009 18:24:58 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 18:32:48
|
|
|
|
zorica
|
mama milchy jaz sem Jana dela v avtosedež od Romer že pri 6mesecih,ker je imel že skoraj 9kg in je P rekla da je dovolj čvrst da ga lahko.Bil pa je vedno v ležečem položaju.In je res užival oz. še vedno uživa v vožnji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 18:49:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? mi ravnokar, no, samo še na krstno vožnjo moramo Mi že pred dvema tednoma.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:16:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še eno vprašanje - a vaši že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal Mi imamo Nikovega, Nuby in Avent ampak gospodična si z njim nima kaj dost za počet. Še vedno je navaden cucelj zakon bo že saj ima še čas IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? mi še ne, še imamo kar nekaj fora. Čeprav pa ji je že ful tečno v jajčki in se sploh noče zaigrat :S
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:16:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čao, mami mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo a to kar samo od sebe al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:16:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja naš je ugotovil, da zna kej povedat in zdaj se cele dneve dere... Jao Sej lepo, da zna kej povedat samo cel dan poslušat PAPA, MAMA, DADA, DEJDEJ, BABA... Ampak res skoz, cel dan. Ja pa mislim, da se bo tjulen kmalu spremenil v kužka. Še to vam moram povedat, mi hodmo na plavanje v Atlantisa in smo imeli zadnjo vajo z rokavčki, noro. Šlauf bom kr prodala ( ok najprej bom počakala, da vidim kako se bodo rokavčki v morju obnesl), ker mali obožuje rokavčke in ga lahko za kakšen meter kar spustiš in se sam obdrži na vodi. Res super.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:16:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo. tak da zdej bom poizvedelovala še naprej. magični lonček naša že kake 3 mesece pije iz njega Nič grem ker sem mal slabe volje. Saj bo, ne zgubit upanja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:17:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer. Sem prišla mal do računalnika. Dopoldan sva z babi in teto Saro prepešačle dobrih 10 km oz. še kak km več. Popoldan pa smo tud šle še na eno turo - okoli 3km. Tak da sem crkjena v nulo. Ampak počutim pa se OK, sam jjutri bom verjetno obležala spps za Lariso in zate da se končno malo naspiš yania za Nejo, da se pozdravi . A bomo videli kakšne slikice sobice? cita da bo Lia čimprej zdrava, da bosta lahko prišle v Mb. na obisk Če sem koga pozabila se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 19:38:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
ooo, kako smo pri naši hiši sitni, pa same babe smo doma; še malo in znorim, res [sm=smiley29.gif spakirano nimamo še nič, jutri me čaka vse; komaj sem uspela od kosila pomit in pospravit, tla v kuhinji so katastrofalna, ko je moj dopoldan klobase delal; no, vsaj tistih 10 mint ko je prej spala sem uspela oprat prevleko od lupinice; ma kakšne ej; pa jutri moram še skopat, da gre čist v varstvo, pa v lekarno, trgovino in valjda moj dela cel dan, Piškoti: Lea že kr neki časa papca piškotke, prvo sem ji id Milupe une ta mehke-ki se full hitro topijo v ustih, zdaj pa je plazmo in jo itak imam skoz na očeh za vse bubane otročke in za mamice za vse slavljence
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:12:59
|
|
|
|
zorica
|
tak pa ni nobene tu da bi čvekale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:23:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. Nama je šlo ene 5 let življenja. ojoj.... tega je mene najbolj strah...ko ne vem če bi znala prav odreagirat....rada paničarim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:23:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica tak pa ni nobene tu da bi čvekale jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:24:25
|
|
|
|
trezika
|
Sem bla na aerobiki kako je pasalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:32:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica tak pa ni nobene tu da bi čvekale jaz sem tukaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:33:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer. Danes smo se hodili kopat.Mi tečaj plavanja itak imamo že od poletja .Danes se je Tomaž učil tauhat.In to celo uspešno.Z babico sta se nastavljala pred objektiv ,da imamo dokaz kako plavata nakar naenkrat se Tomaž prekucne.Glavo pod vodo mislim ,da še v isti sekundi je bil iz vode in hb nič pil vode samo jasno mu ,pa nič ni blo.Po neuspešnem fotografiranju smo kar zaključli s kopanjom .No saj sta bila primerno utujenA ŽE.Pa zmatrana od penzionistov ko ju je skoz nekdo ogovarjal.Ko bi mene kaki reševalec iz vode kdaj ogovarjal .Samo res včasih je že ravno tečno ko smo v središču pozornosti. Ja in spita od 18h jaz ,pa tudi grem ker tota noč ki je sedaj bla je bla za bruhat skoz se mi je Anže zbujal ,pa jokal,pa stokal ,pa ne dude ,pa ne flaše ne vem kaj mu je blo samo vem ,da sem ko zombi bla zjutraj.Voda ,pa še me je itak dodatno scerala. lonček- naš nukov nič ne pušča edino ko veselo stiskata za cucelj.Končno ,pa pijeta oba iz kozarčka ker jima je tak bolj zanimivo pa še več spijeta in to čist navadno vodo.Prej sem ,pa skoraj doktorirala pri pijači ko nočeta nič pit.Tak ,da polj ko bomo vsekali še dve dvojčici bom začela dajat takoj ko pridemo z bolnice . Naši slavljenci Klara,Maruša,Blaž ,Lija vse naj ,naj pa kar veselo za nami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 20:34:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy eno vprašanje: koliko vas je prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže? Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedežev .Baje božiček prinese .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......