|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
20.11.2009 16:07:41   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. user posted image Nama je šlo ene 5 let življenja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
20.11.2009 16:11:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. user posted image Nama je šlo ene 5 let življenja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tega se tudi jaz tako bojim, sploh zdaj na začetku je kriza, ko mu damo piškoteka za grickat, pa se mu kak večji kos odlomi, pa se mu zaleti...

Ja sej, skoz sem jo gledala, pogledam za 5 sekund stran in se že davi. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
20.11.2009 17:28:38   
trinity22

ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image tega je mene zmeri ful strah in ji skoz une koščke s prsti ven iz ust vlečem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
20.11.2009 17:39:22   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tega se tudi jaz tako bojim, sploh zdaj na začetku je kriza, ko mu damo piškoteka za grickat, pa se mu kak večji kos odlomi, pa se mu zaleti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
20.11.2009 18:19:23   
mama_milchy
eno vprašanje:
koliko vas je user posted image prestavlo iz lupinice v večje avtosedeže?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
20.11.2009 18:20:21   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

eno vprašanje:

mi ravnokar, no, samo še na krstno vožnjo moramo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
20.11.2009 18:22:20   
zorica

Živijo punce!Se nisem nič oglašala ker sem cele dneve zunaj.Tu pri nas je tako lepo vreme da ne moreš verjeti da je november.Pa še naprej je napovedano user posted image user posted image user posted image , tako da je greh biti notri, še posebej če si v stanovanju.

Najaa te čist razumem kako ti je bilo.Tudi nama se je že penil, ko je v usta spravil flasterček ko so mu kri jemali.Sva mislila da naju bo kap.Ampak je HB obrnjen na glavo ven izpljunil.
Drugače pa Jan ful lepo žveči, že prej ko je imel samo 2zobeka je pojedel pol žemljice kot odrasel.Sedaj ko jih ima 4 pa je itak frajer.Mu pa greta ven že 5in 6 user posted image

Mi pa smo danes jedli ribo in krompir, pa je skoraj ponorel od veselja user posted image Zelo rad je in do sedaj še ene hrane ni ven izpljunil.Pa je jedel že vse,...razen seveda svinjskega in meda.

Včeraj pa sem mu kupila tudi ciciban hišne copatke da več ne bo tako padal, ker mu je po parketu tako drselo.In se sedaj gor postavlja na vseh koncih in krajih user posted image

Ja pije pa tudi že lep čas iz magičnega lončka,kozarčka ali pa plastenke.Plastenko mu bolj za hec dam, da se važi da pije kot odrasli, ker jaz vedno pijem naturelo in me vidi.

< Sporočilo je popravil zorica -- 20.11.2009 18:24:58 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
20.11.2009 18:32:48   
zorica

mama milchy jaz sem Jana dela v avtosedež od Romer že pri 6mesecih,ker je imel že skoraj 9kg in je P rekla da je dovolj čvrst da ga lahko.Bil pa je vedno v ležečem položaju.In je res užival oz. še vedno uživa v vožnji.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.11.2009 18:49:45   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

eno vprašanje:

mi ravnokar, no, samo še na krstno vožnjo moramo user posted image

Mi že pred dvema tednoma.

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.11.2009 19:16:30   
tasa_m

še eno vprašanje - a vaši user posted image  že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal user posted image
Mi imamo Nikovega, Nuby in Avent ampak gospodična si z njim nima kaj dost za počet. Še vedno je navaden cucelj zakon user posted image
bo že saj ima še časuser posted image

eno vprašanje:

mi še ne, še imamo kar nekaj fora. Čeprav pa ji je že ful tečno v jajčki in se sploh noče zaigrat :S

Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.11.2009 19:16:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Blažu od Pocke vse naj naj za 8.mesecev

Maruši od Trezike  za naj naj 8.mesecev

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nas, ker mi jih imamo tudi 8. danes!

Čestitke Maruša, Blaž in Zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.11.2009 19:16:34   
tasa_m

čao, mami user posted image  mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma user posted image  no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto user posted image user posted image user posted image  Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo user posted image

a to kar samo od sebe al kako?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
20.11.2009 19:16:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Aja naš user posted image je ugotovil, da zna kej povedat in zdaj se cele dneve dere...
Jao
Sej lepo, da zna kej povedat samo cel dan poslušat PAPA, MAMA, DADA, DEJDEJ, BABA... Ampak res skoz, cel dan. Ja pa mislim, da se bo tjulen kmalu spremenil v kužka. user posted image user posted image user posted image
Še to vam moram povedat, mi hodmo na plavanje v Atlantisa in smo imeli zadnjo vajo z rokavčki, noro. Šlauf bom kr prodala ( ok najprej bom počakala, da vidim kako se bodo rokavčki v morju obnesl), ker mali obožuje rokavčke in ga lahko za kakšen meter kar spustiš in se sam obdrži na vodi. Res super.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
20.11.2009 19:16:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo.user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdej bom poizvedelovala še naprej.

magični lonček naša že kake 3 mesece pije iz njegauser posted image

Nič grem ker sem mal slabe volje.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Saj bo, ne zgubit upanja..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.11.2009 19:17:05   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
20.11.2009 19:20:46   
tasa_m
Dober večer.
Sem prišla mal do računalnika.
Dopoldan sva z babi in teto Saro prepešačle dobrih 10 km oz. še kak km več. Popoldan pa smo tud šle še na eno turo - okoli 3km. Tak da sem crkjena v nulo. Ampak počutim pa se OK, sam jjutri bom verjetno obležala user posted image user posted image

spps za Lariso user posted image user posted image user posted image in zate da se končno malo naspiš user posted image user posted image
yania za Nejo, da se pozdravi user posted image user posted image user posted image . A bomo videli kakšne slikice sobice?
cita user posted image user posted image user posted image da bo Lia čimprej zdrava, da bosta lahko prišle v Mb. na obisk user posted image

Če sem koga pozabila se opravičujem. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
20.11.2009 19:38:32   
mama_milchy
ooo, kako smo pri naši hiši sitni, pa same babe smo doma; še malo in znorim, res user posted image user posted image user posted image [sm=smiley29.gif

spakirano nimamo še nič, jutri me čaka vse; komaj sem uspela od kosila pomit in pospravit, tla v kuhinji so katastrofalna, ko je moj user posted image dopoldan klobase delal; no, vsaj tistih 10 mint ko je prej spala sem uspela oprat prevleko od lupinice; ma kakšne ej; pa jutri moram še user posted image skopat, da gre čist v varstvo, pa v lekarno, trgovino in valjda moj dela cel dan,

Piškoti: Lea že kr neki časa papca piškotke, prvo sem ji id Milupe une ta mehke-ki se full hitro topijo v ustih, zdaj pa je plazmo in jo itak imam skoz na očeh

za vse bubane otročkeuser posted image in za mamice user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse slavljence user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
20.11.2009 20:12:59   
zorica

tak pa ni nobene tu da bi čvekale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
20.11.2009 20:23:37   
trezika

ojoj.... tega je mene najbolj strah...ko ne vem če bi znala prav odreagirat....rada paničarim user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.11.2009 20:23:54   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

jaz sem tu user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.11.2009 20:24:25   
trezika
Sem bla na aerobiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je pasalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.11.2009 20:25:41   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Blažu od Pocke vse naj naj za 8.mesecev

Maruši od Trezike  za naj naj 8.mesecev

user posted image

Tudi od nas, ker mi jih imamo tudi 8. danes!

Čestitke Maruša, Blaž in Zoja user posted image user posted image user posted image

najlepša hvala

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.11.2009 20:32:22   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: zorica

jaz sem tukaj user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.11.2009 20:33:23   
PERSIDA
Dober večer.
Danes smo se hodili kopat.Mi tečaj plavanja itak imamo že od poletjauser posted image .Danes se je Tomaž  učil tauhat.In to celo uspešno.Z babico sta se nastavljala pred objektiv ,da imamo dokaz kako plavata nakar naenkrat se  Tomaž prekucne.Glavo pod vodo mislim ,da še v isti sekundi je bil iz vode in hb nič pil vode samo jasno mu ,pa nič ni blo.Po neuspešnem fotografiranju smo kar zaključli s kopanjomuser posted image .No saj sta bila primerno utujenA ŽE.Pa zmatrana od penzionistov user posted image  ko ju je skoz nekdo ogovarjal.Ko bi mene kaki reševalec iz vode kdaj ogovarjal user posted image .Samo res včasih je že ravno tečno ko smo v središču pozornosti.
Ja in spita od 18h jaz ,pa tudi grem ker tota noč ki je sedaj bla je bla za bruhat skoz se mi je Anže zbujal ,pa jokal,pa stokal ,pa ne dude ,pa ne flaše ne vem kaj mu je blo samo vem ,da sem ko zombi bla zjutraj.Voda ,pa še me je itak dodatno scerala.
lonček- naš nukov nič ne pušča edino ko veselo stiskata za cucelj.Končno ,pa pijeta oba iz kozarčka ker jima je tak bolj zanimivo pa še več spijeta in to čist navadno vodo.Prej sem ,pa skoraj doktorirala pri pijači ko nočeta nič pit.Tak ,da polj ko bomo vsekali še dve dvojčici bom začela dajat takoj ko pridemo z bolniceuser posted image .

Naši slavljenci Klara,Maruša,Blaž ,Lija vse naj ,naj pa kar veselo za nami.user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.11.2009 20:34:51   
PERSIDA

eno vprašanje:

Mojadva bi se že selila ,če jima nebi prodali sedeževuser posted image .Baje božiček prineseuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......