Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 7:37:53
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lahko greva ven ko je sonček al raje ne??? Hvala za odgovore...glede teh stvari sem jaz totalni panik pa nič ne upam... cita, pravijo,da če je samo prehlad, naj bo otročka peljal malo ven na sonček, baje naj bi to samo koristilo...tako,da, če je kolikor toliko toplo, ne piha, pa nimate vročine, kar pojdite ven, brez problema...no, to je moje mnenje, bodo še druge povedale ...tko,zdaj si grem pa lase umit, skrajni cajt
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 7:55:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lahko greva ven ko je sonček al raje ne??? Hvala za odgovore...glede teh stvari sem jaz totalni panik pa nič ne upam... cita, pravijo,da če je samo prehlad, naj bo otročka peljal malo ven na sonček, baje naj bi to samo koristilo...tako,da, če je kolikor toliko toplo, ne piha, pa nimate vročine, kar pojdite ven, brez problema...no, to je moje mnenje, bodo še druge povedale Če je otrok brez vročine, gre komot ven
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 7:56:08
|
|
|
|
spps
|
Pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 7:59:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa dobro jutro vsem Kako si kaj spps????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:04:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa dobro jutro vsem Kako si kaj spps???? Kaj naj rečem...Dogaja na polno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:04:58
|
|
|
|
novo
|
Jej, spet sem med vami, da vam mal težim. Smo bili brez neta, se mi je mešalo, ampak zdaj sem tu. Za nazaj vas ne bom brala, ker je preveč, obljubljam pa, da se bom vključevala koliko mi bo dopuščala naša "zaspana", ki se je odločila, da ne bo med zaspanci. Škoda, babi pravi, da ni nič po meni!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:05:19
|
|
|
|
novo
|
Aja, pa dobro jutro vsem!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:05:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lahko greva ven ko je sonček al raje ne??? Hvala za odgovore...glede teh stvari sem jaz totalni panik pa nič ne upam... cita, pravijo,da če je samo prehlad, naj bo otročka peljal malo ven na sonček, baje naj bi to samo koristilo...tako,da, če je kolikor toliko toplo, ne piha, pa nimate vročine, kar pojdite ven, brez problema...no, to je moje mnenje, bodo še druge povedale Če je otrok brez vročine, gre komot ven Se strinjam.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:07:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Jej, spet sem med vami, da vam mal težim. Smo bili brez neta, se mi je mešalo, ampak zdaj sem tu. Za nazaj vas ne bom brala, ker je preveč, obljubljam pa, da se bom vključevala koliko mi bo dopuščala naša "zaspana", ki se je odločila, da ne bo med zaspanci. Škoda, babi pravi, da ni nič po meni! Si si le prišla do neta? zdaj pa lahk nadoknadiš :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:09:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Jej, spet sem med vami, da vam mal težim. Smo bili brez neta, se mi je mešalo, ampak zdaj sem tu. Za nazaj vas ne bom brala, ker je preveč, obljubljam pa, da se bom vključevala koliko mi bo dopuščala naša "zaspana", ki se je odločila, da ne bo med zaspanci. Škoda, babi pravi, da ni nič po meni! Si si le prišla do neta? zdaj pa lahk nadoknadiš :D Morem mal vadit tipkanje, sem že pozabila! Pa vi, kak ste, kaj novega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:11:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lahko greva ven ko je sonček al raje ne??? Hvala za odgovore...glede teh stvari sem jaz totalni panik pa nič ne upam... cita, pravijo,da če je samo prehlad, naj bo otročka peljal malo ven na sonček, baje naj bi to samo koristilo...tako,da, če je kolikor toliko toplo, ne piha, pa nimate vročine, kar pojdite ven, brez problema...no, to je moje mnenje, bodo še druge povedale Če je otrok brez vročine, gre komot ven Se strinjam. Hvala vam punce!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:11:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa dobro jutro vsem Kako si kaj spps???? Kaj naj rečem...Dogaja na polno sej vem tebi nikoli dolg čas!!! Kako kaj Marcel in tavelika princeska?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:12:44
|
|
|
|
|
Novo tudi vam vse naj naj za 8.mesecev...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:13:14
|
|
|
|
|
Danes so me pa smrki čist prevzeli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:13:20
|
|
|
|
novo
|
Js pa spet grem! Greva izkoristit sonce. Lepo čvekajte do tačas!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:13:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Novo tudi vam vse naj naj za 8.mesecev... Hvala, se greva zdaj napit!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:15:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Felix kako si kaj ti?? Kako kaj JUrček?? čao, mami mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:17:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa dobro jutro vsem Kako si kaj spps???? Kaj naj rečem...Dogaja na polno sej vem tebi nikoli dolg čas!!! Kako kaj Marcel in tavelika princeska? Mali gloda Larisine copate ( si dviguje imunski sistem), Larisa je pa danes ponoči dobila vročino ( mislim,da zna bit kakšna angina), In pri vas kaj novega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:18:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Jej, spet sem med vami, da vam mal težim. Smo bili brez neta, se mi je mešalo, ampak zdaj sem tu. Za nazaj vas ne bom brala, ker je preveč, obljubljam pa, da se bom vključevala koliko mi bo dopuščala naša "zaspana", ki se je odločila, da ne bo med zaspanci. Škoda, babi pravi, da ni nič po meni! Si si le prišla do neta? zdaj pa lahk nadoknadiš :D Morem mal vadit tipkanje, sem že pozabila! Pa vi, kak ste, kaj novega? Ma nič posebnega. kronično pomanjkanje spanja -ampak to ni nič novega- Čakam nda dan, ko sem ne bom crkjena že vstala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:18:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Felix kako si kaj ti?? Kako kaj JUrček?? čao, mami mi smo krasno, edino oči bi bil lahko kaj več doma no, ampak vseeno nam ni hudega. Jure priden in zadovoljen, po skoraj 8 mesecih (od 5. dne starosti) se mu je končno pozdravilo oko, ki je bilo non stop vneto Sicer pa - upam, da se naslednji teden vidimo Super, da se je okec pošlihtal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:20:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa dobro jutro vsem Kako si kaj spps???? Kaj naj rečem...Dogaja na polno sej vem tebi nikoli dolg čas!!! Kako kaj Marcel in tavelika princeska? Mali gloda Larisine copate ( si dviguje imunski sistem), Larisa je pa danes ponoči dobila vročino ( mislim,da zna bit kakšna angina), In pri vas kaj novega? zaLariso...pr nas nč novega razen male Lie ki smrka in kašlja...sej bo vikend je tle juhuuuu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:20:32
|
|
|
|
mmmc
|
Dobro jutro in za obmesečnice!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:23:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Dobro jutro in za obmesečnice! Ojla! in kako ste kaj vi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 20.11.2009 8:25:31
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Dobro jutro in za obmesečnice! Ojla! in kako ste kaj vi? Mali me je pred eno uro vrgu iz pojstle, drugače pa smo super. Bolezen nas še ni srečala, toktok. Ko se sonček pšokaže v megleni LJ, pa gremo v mesto po ribice, pa na kavico... Pol pa sestrco na Brnik peljemo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......