|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
20.11.2009 13:15:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še eno vprašanje - a vaši user posted image  že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal user posted image

aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč user posted image

Ne, Nika še ni poštekala magičnega lončka.
Kot yania sem tudi jaz razočarana nad njimi. Kak magični, če pa pušča?? user posted image No, vsaj aventov mi pušča, zdaj imam še nubyja, pa ji še ni poštekal.

Testna vožnja - pridita na tortico na obalo. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
20.11.2009 13:16:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo.user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdej bom poizvedelovala še naprej.

magični lonček naša že kake 3 mesece pije iz njegauser posted image

Nič grem ker sem mal slabe volje.user posted image

Pa daj,,,objemček za tebe...ti kar vztrajaj,,,moj tudi službo išče...držim pesti da se kaj najde...user posted image user posted image user posted image

Sej bo, Lolita. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
20.11.2009 13:38:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

še eno vprašanje - a vaši user posted image  že vsi pijejo iz magičnih lončkov? jaz mu ga ponujam, pa še ni poštekal, za kaj naj bi se uporabljal user posted image

aja, pa uspelo mi je namontirat avtosedež, tako da morava zdaj enkrat na probno vožnjo, če mu bo sploh všeč user posted image

Kot yania sem tudi jaz razočarana nad njimi. Kak magični, če pa pušča?? user posted image No, vsaj aventov mi pušča, zdaj imam še nubyja, pa ji še ni poštekal.

mi imamo pa od Tommy Tippe, pa nič ne pušča... a ni fora teh lončkov ravno v tem, da naj ne bi puščali? user posted image

za tortice pa... nikoli ne veš user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
20.11.2009 13:38:35   
felix7

kam gremo? user posted image

glede tort pa bodi samo tiho, ko si pri korit user posted image

sej veš, kam user posted image
ja, torte pa... mož kar pozabi na to, da bi jih lahko kdaj prinesel user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
20.11.2009 13:38:41   
felix7

Živjo!!!

Šla na razgovor in popolno razočaranje, ker jih imajo dovolj in imajo tudi pripravnike, ki jih niti zapsolit n morejo, ker ne rabijo.user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdej bom poizvedelovala še naprej.

user posted image user posted image user posted image  ampak tebi za tvoj poklic najbrž ni treba skrbet, a ne? Mislim, vedno je bilo pomanjkanje tvojega kadra, če se ne motim...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
20.11.2009 13:45:16   

mi imamo pa od Tommy Tippe, pa nič ne pušča... a ni fora teh lončkov ravno v tem, da naj ne bi puščali? user posted image

Mi mamo tudi tak lonček kot ga ima Jure ampak naši Lii še to ni zanimivo sem ji ponudila že čaj ampak ni šans je raje žejna ji pa dam flašo pa pije ko da jo stradam žejeuser posted image user posted image user posted image bo že ko bo mi vedno moj reče jaz pa se sekiram kok sem neumnauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
20.11.2009 13:46:34   

Živjo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj zaporlitev to je tud eno sranje veliko...ampak bo boš vidla...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
20.11.2009 13:48:07   

čestitke vsem trem slavljencem!

user posted image

za vse bolančke pa

user posted image

njamiiiii tortica danes pozno popoldne ali pozno v noč bom pekla pecivo ampak kaj ko spečem pol pa se mi več ne luštauser posted image ...ampak bodo drugi pojedli...

Hvala za pike poke user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
20.11.2009 13:48:44   

Ja nič, evo,meni je včeraj skoraj uspelo preskočiti internet zvečer,sam malo sem pokukala tja na FB, pa to res , za 10 minut. Drugače pa smo jaz in od sestre fant belila naše stopnišče, par stenc, ampak sva uspela malo zakomplicirati, pa sva namešala 5 odtenkov rumene barve, no na koncu je bila že okeruser posted image ...sva se pa mučila z diagonalami in tko, da smo zaključili, no jaz sem s pomivanjem končala ob 23.30.....

Drugače pa imam Najo spet doma, ko kašlja ko deda, sem jo kar poslala dol k moji mami, da prezračim...ma sploh ne vem, kam naj jo lociram, da bo čimmanj  bacilov krožilo in da vsaj probam Timona rešit tele viroze...sej vročine nima, samo kašelj je pa obup. Zdaj ji po pol šumečke dajem 3x na dan, Prospan.
Je pa žalostna, ko ni šla na drsanje v vrtcu , no in jaz njo pošljem dol, in jo slišim, da je v samem tankem puloverčku na balkonu in maha svoji vzgojiteljici, ko so ravno prišli z avtobusom z drsanja user posted image user posted image ..in moja mami- ja sej je samo pomahala Božici ...jaz pa kr penasta...ja pa ene 2 minute poslušam- Julijaaaaaa, Nikaaaaa, Bojanaaaaa.....ko se dere...ma naj gre nekam,,,da ne govorim o copatih, ko jih bom s sekundnim gor pripopala....

ja nič, Timon je odspal svojih 20 minut,,,očitno ima dovolj...kosilo bo pa za nas njoki v smetanovi omaki s šunko in parmezanom, pa motovilec in radič s fižolom, Timona bo pa bučko dobil, ko jo že dolgo ni, pa jajček mu bom danes skuhala...točno...ma bo treba začet..
Včeraj sva odprla Milupino mlečno kašico HRUŠKA...ma fuuuulll mu je dobra...zjutraj pa je mlatil čokolino..tudi všeč, samo una zvečer je bila bolj njami...

ok, babuške,,upam da se je ne primorski strani megla razkadila, pejte mal na sončka, štajerci ga itak imate skos,,,pri nas je tudi ....no, mi bomo tudi šli na en kratek điro...
nič, se tipkamo kasno...
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Najo da bo čim prej nehala kašljat joj bogi naši otročki ko so bolni in seveda da Timon kaj ne dobi...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
20.11.2009 13:52:51   
pocka

magično puščauser posted image user posted image user posted image

felix - če prideš na obalo, a grem lahko z vami na tortico?user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
20.11.2009 13:55:39   
pocka
yania - pikepoke za Najo,da se hitro pozdravi

lolita - glavo pokonci, saj boš našla kaj zase, ne skrbi...ti kar vztrajaj!!!

cita - mmmm pecivo, če ti bo kaj viška hodilo, se priporočam...pri nas je ravno obratna težava, ga spečem,pol ga pa tričetrt sama pojemuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
20.11.2009 13:58:21   
pocka
joj kako sem se zdaj Blažu nasmejala...čim sliši muziko začne "plesat", ful je doberuser posted image user posted image ...sem zadnjič kupila v Trstu tamalima enega kužka,ki pleše pa poje, zdaj pa oba plešeta zraven,ko ga vklopimo....sem hotela na FB dat filmčka včeraj,pa mi ne rata, a me lahko katera razsvetli kako se da gor videouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
20.11.2009 14:25:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

cita - mmmm pecivo, če ti bo kaj viška hodilo, se priporočam...pri nas je ravno obratna težava, ga spečem,pol ga pa tričetrt sama pojemuser posted image user posted image

pri nas je pa še kontra problem - bi jedla, pa se mi ne da pečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
20.11.2009 14:25:40   
felix7

joj kako sem se zdaj Blažu nasmejala...čim sliši muziko začne "plesat", ful je doberuser posted image user posted image ...sem zadnjič kupila v Trstu tamalima enega kužka,ki pleše pa poje, zdaj pa oba plešeta zraven,ko ga vklopimo....sem hotela na FB dat filmčka včeraj,pa mi ne rata, a me lahko katera razsvetli kako se da gor videouser posted image

yania to nalaga preko google picassa

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
20.11.2009 14:25:41   
felix7

felix - če prideš na obalo, a grem lahko z vami na tortico?user posted image user posted image

veš da, samo ko prideva z yanio naslednjič na morje, bova prišli samo v lepem vremenu, da bomo lahko vozičkali in se smejali Ljubljani v megli user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
20.11.2009 14:28:05   
mediuhec

enako!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
20.11.2009 14:28:12   
mama_milchy
olla,

evo mi smo kosilo popapcali, smo imeli juhico, postrv na žaru in krompir z blitvo; vse je lahko jedla tudi Lea, ker ni blo nič pretirano slano; sedaj pa smo babe same doma in moramo pospravljat pa likat pa prat pa pakirat počasi;

no, kot kaže mi je po dveh mesecih le uspelo prodat navetto in tudi lupinico tako da Leo selimo v večjega; ja kaj čmo; sem jo zdaj poskusno posedla noter in ji je fajn ko nas vse vidi; super;

zdaj pa je šel user posted image delat, spotoma pa pelje Žigca k dediju in babici, da si mama malo odpočije pa on da je na mini počitnicah, ga grem jutri zvečer iskat

grem, lea cmiri

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
20.11.2009 14:43:29   
Lolita23

Živjo!!!

user posted image user posted image user posted image  ampak tebi za tvoj poklic najbrž ni treba skrbet, a ne? Mislim, vedno je bilo pomanjkanje tvojega kadra, če se ne motim...
ž

Ja pomanjkanje je ja, sm zaposlujejo ne, no v bolnicah pa mogoče,sej upanja še nisem izgubila, za kak zdr. dom ali dom upokojencev, naslednji teden naprej...

Mi imamo od aventa magični lonček in nimamo problemov, kljub temu da je od 9 mesecev naprejuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
20.11.2009 14:57:52   
pocka
evo, mi je uspelo naložiti video na FB (po pomoti celo dvakrat, sem blond v originalu, kaj čmouser posted image )...

mamaM - fajn pakiraj

felix - dobrodošle na obalo, lahko pa danes ali jutri pridete, pa nam sonček pripeljete

grem, Blaž glasno protestira user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
20.11.2009 15:13:22   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Aja naš user posted image je ugotovil, da zna kej povedat in zdaj se cele dneve dere...
Jao
Sej lepo, da zna kej povedat samo cel dan poslušat PAPA, MAMA, DADA, DEJDEJ, BABA... Ampak res skoz, cel dan. Ja pa mislim, da se bo tjulen kmalu spremenil v kužka. user posted image user posted image user posted image
Še to vam moram povedat, mi hodmo na plavanje v Atlantisa in smo imeli zadnjo vajo z rokavčki, noro. Šlauf bom kr prodala ( ok najprej bom počakala, da vidim kako se bodo rokavčki v morju obnesl), ker mali obožuje rokavčke in ga lahko za kakšen meter kar spustiš in se sam obdrži na vodi. Res super.

naša tudi zdaj že par dni čeblja, meni je pa ful lepo, ko začne mama mamam bababa mamaabaaba dadauser posted image
user posted image za plavanje z rokavčki, pri nas pa tega ne prakticirajo

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
20.11.2009 15:13:37   
trinity22

moja ne pije iz magičnega l. zna si sicer potegnit tekočino v usta, ko ima pa polna usta jih pa odpre namesto da bi pogoltnila in pol ji teče vse naokoli, pije pa lepo iz navadnega kozarca
user posted image user posted image za sedež

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
20.11.2009 15:17:40   
trinity22
meni pa je Tiana sedaj tule zraven na zizi zaspalauser posted image se je mal pocartala, tak ni spala že par mesecev, včasih pa je bil to vsakodnevni običajuser posted image joj kak čas beži in zdaj je že prav težka za držatuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
20.11.2009 15:19:31   
Najaa
Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. user posted image Nama je šlo ene 5 let življenja.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
20.11.2009 15:31:30   
felix7

Midva sva pa danes Niko obračala na glavo, da se ni zadušila s piškotom. user posted image Nama je šlo ene 5 let življenja.

ojoj, kar zmrazilo me je user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
20.11.2009 15:59:20   
pocka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tega se tudi jaz tako bojim, sploh zdaj na začetku je kriza, ko mu damo piškoteka za grickat, pa se mu kak večji kos odlomi, pa se mu zaleti...

< Sporočilo je popravil pocka -- 20.11.2009 16:00:05 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......