![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 15:16:54
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...veš kdaj so nas naročili v razvojni? Konec januarja 2010...ma kaj lahko? No v glavnem smo danes se cepili, in Klara je bila presenetljivo tiho kot miška...Mogoče ker jo je pediatrinja cepla in ona jo naravnost obožuje...Smo pa "veliki" 70 cm, težko žez 7500g. Nas je preventivno dala v razvojno in vidite kdaj pridemo na vrsto...no bomo telovadli doma.... Sam odkar se uvajala v to gosto hrano mi je težko hodit na telovadbo zaradi urnika. Se bom mogla tudi jaz odvadit spat s Klaro zjutraj in vstajat, ker drugače ne bomo prišle nikamor. Še pediatrinja, ko me je vidla je rekla naj si kupim b complex, ker imam oslabljen imunski sistem. Po mesecu in pol nespanjaje to minimum...Najhuje mi je bilo, ko je rekla da zobko še dolgo ne bo...helllllpppppp....In še toliko o tem, kako je Klara pridna pri pediatru - ima zapisano da je Klara miren otrok!?!? Glumica moja mala!!! Nena...spet morim ja...sam še to, trenirkice od nexta so debelejše ali so bolj spomladanske? Momacus..alergija na jajca...oprosti moji nevednost, ampak ta alergija mine ali ostane vekomaj? Verjetno sedaj boste morali paziti in kupovati "alternativno" hrano (pašto brez jajc in podobno), kar verjetno ni poceni...bala... Danny vi ste boljše?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 15:24:20
|
|
|
|
DannyS
|
Čau mamesite...:) Mi smo boljše, v bistvu že včeraj smo bli boljši, ko še nisem začela dajat ranitala, se vidi da smo se naročili pri pediatrinji,... tipo odlašaš in odlašaš, ki misliš da se bo stanje samo popravlo na boljše in nič, pol pokličeš zdravnika in prideš tam in mikenega lih tisti dan, ne muči več skoraj nič.... sej HB, samo kaj, zdej ne vem sploh če bi mu dajala ranital, ker nisem lih zagovornik, da se za vsako figo fila otroka z zdravili. Zdaj smo dobili praške za 5 dni in če naj bi pomagali, bi jih pol moral jemat še 3 tedne,... samo meni se to zdi ful in ne vem če je lih dobro... uff sej ne veš kako je prav. Kako pa ste prišli do tega, da imaste alergijo na jajca momacus? Ste imeli kake znake? Sej mogoče si že napisala, pa sem jaz spregledala.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 15:31:56
|
|
|
|
momacus
|
alora kako smo ugotovili alergijo. nam se vlečejo "težave2 s kožo že od 2. meseca. smo že dali eno testiranej skozi pa je blo vse negativno razen na jajce drugi dan rahla reakcija in tako smo se danes testirali ponovno in je bla reakcija takoj. dobili smo ene 6 krem pa kapljice uffffffffffff zdaj se moramo izogibat jajcu,jajčnemu lecitinu in piščanjčjemu oz kurjemu mesu. od perutnine lahko samo purana. jajc pa od nobene perutnine ben ben temu se bomo z lahkoto izognili, samo da mine. bia z alergijo naj bi blo tako da če se držiš in do nekje drugega leta starosti ne daš alergena naj bi telo pozablo da je alergično....tako naj bi blo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 15:36:34
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Belen...veš kdaj so nas naročili v razvojni? Konec januarja 2010...ma kaj lahko? what'''''''''''''''''????????????? IN KAJ TI POMAGA DO TAKRAT???? kaj si wija???? ne wem no,js bi powedali to twoji P, če je sploh smisel da greš takrat al moreš prej????? mi gremo sicer februarja komaj spet w RA da vidimo kako bo, če sm se naučila ta handling
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 18:11:49
|
|
|
|
BIA79
|
Ma ne vem Belen, baje je polno... mah... Momacus, no če telo pozabi da je alergično je ok...sicer verjamem da je ena velika bala... Teičy sem brskala malo po netu za igrače, pa sem vidla to; http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p3356_Sesalec-Bosch-z-zvokom.html Poglej, če ti pride kaj prav, se mi zdi da jih imajo več različnih, samo pri temu piše da ima zvok. Strani sicer ne poznam, ampak poskusit ni greh. Meni je bolj všeč delat vse preko neta kot po trgovinah hodit :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 20:17:37
|
|
|
|
Belen
|
bia....ne wem no...sej kot hočeš-meni je wseeno,ampak a ne bi ti wprašala twojo P če ima smisla da greš s klaro komaj w RA čez dwa mesca??? zakaj bi te pol komi zdej poslala??? tanto fa bi te že prej, in bi čakala, poslala te je sedaj-kr zdaj rabi..... RA- tam majo kao wedno fulll dela.... wedno ko sm bila (2x) ni blo pred in za mano nikogar...to je isto kot ena,ki je rekla w RA da je kao gužwa in da bo mogla samoplačniško it '??!!! haloooooooooooo kaj smo vija, mi imamo -plačujemo to in je obwzno, dej dej..... samo lupijo tam kjer se ljudje pustijo... a če plačaš je kao fraj??? sorry če tko goworim,sam če ne zatežiš al vprašaš...je wse zastonj.... p.s.moje mnenje
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 21:39:07
|
|
|
|
nena30
|
ma tud mi k smo dobil RA smo bli na vrsti v 1tednu. In nikol gužve ni tam . Zdaj nam je pa RA zdravnica dala datum januarja, da vidi če je vse OK. In Belen se popolnoma strinjam s tabo. Če nisi tečen te kar pustijo čakat. Bia jest sem od neXta vzela 2je čist tanke hlačke (nisem vedla da o tako tanke) to o tiste zelene z barvnimi pikami 2v1, druge so tako normalno bombaž- od roza kompletka s tuniko in belo majčko. - to em naročila pri dojenčkih. Tam ko je pa za punce sem pa kupila 2x 3/4pajkice in " trenerkice iz pliša(hlače). Razen teh zadnjih je vse bolj tanko. Mi smo itak nakupili za spomlad, ker zdaj imamo vsega dovolj. Majo pa full več za fantke. Al se pa sam men tako zdi DannyS jest bi ranital dala otroku, če ga je predposal P. Saj mu nima kaj škodit. Lepo mu bo nardil film po želodčni steni in ravnovesje v želodčku. To je moje mnenje. Jao moj ma tako naglas ta nogomet, da se lisi sanja, da je na tekmi -kar naprej neki cmevka iz postelje! Boga!! Ati ji že zdaj obljublja, da bo hodila z njim na tekme...ima že celo prvo nogometno žogico SVAŠTA!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 21:52:08
|
|
|
|
BIA79
|
Ne vem, kaj vam reči...sem klicala in mi je dala datum januarja...sem vedla da je treba nekaj počakat, ampak..hmm...ampak 3 mesece...no, se bom sama angažirala do takrat, kaj naj naredim... Moj tudi gleda fuzbal, sam pri sosedu, ker drugače bi Klaro zbudil..tako in tako se sama že dovolj zbuja :) Kar se tiče nexta, sem videla da določene hlače so podložene...sam so čudni ti angleži ni kaj...sem gledala nekaj zame, pa se mi zdi da je samo spomladanska roba gor, sami kratki rokavi ali pa tanke majčke ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 22:29:17
|
|
|
|
teičy
|
dober večer! Tekma v giru in mamice na RR Sej jst tudi z eno učko gledam BIA79- hvala za pomoč. sm šla danes v direndaj in našla rdečega od rowente in tudi spušča glas tako da je drilo zrihtano upam da mu bo zanimivo momacus-kaj pa je bilo narobe s kožo tvojega . je bila suha, je imela izpuščaje, lišaje????kako si to opazila? ma bošček upam,da bo res minilo pri 2 letih, sicer pa so te alergije bolezen sodobnega časa. vedno več jih je groza DannyS-jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan in če bi se spet pojavilo bi mu dala ranital sicer ne. Mogoče bi poklicala v posvetovalnico in povedala da ga je minilo in če je ok da ga sploh ne daš. Neki me zanima. Je katera dojila tam do 9 oz 10m?Jaz sem zdaj počasi prenehala oz se je Liam sam počasi odstavil. Odkar sm mu začela dodajat je ugotovil da iz flaše fajn teče iz joške pa se mora malo mantrat in vleč.zdaj se z joško samo še igra in nič ne poje.Moje joške pa so kr polne.mogoče malo glupo vprašanje-ma mleko se najbrž še dela v malih količinah????in če ga ne bo spil kaj bo z njim.al to kr tako ostane???? ful mi je čudno Lp in upam da Slovenija zmaga, kr če me čaka šampanjec
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 22:35:30
|
|
|
|
teičy
|
Belen-jaz sm vedla da pridejo vn jajčki z isofixom ma sm mislila da ti bo italijan povedal.ko sm jaz kupovala je reku da pridejo enkrat jan-ferbruar...na koncu pa so prišli komaj junij al julij. To mi je povedal zadnjič ko smo dol kupovali avto sedež....Nisem pa sigurna če gre na stare.se moram pozanimat za punčko, ne
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 22:47:32
|
|
|
|
saruška
|
slovenija gre napreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........................................
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 22:48:43
|
|
|
|
saruška
|
dober večer punce! eko jst sem evforična, najbž mislite da sem čudna ....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.11.2009 23:04:26
|
|
|
|
Hator
|
Bia79, a greš v KP v RA? Razlog, fžda tako čakaš je v tem, da so skoraj cel december na dopustu (tako mi je rekla sestra, ki dela pri njih), pa še selili se bodo v tretje nadstr. in so prenaročali tiste, ki so bili dec. naročeni na november in januar. Zato verjetno toliko za čakat.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 7:36:33
|
|
|
|
Belen
|
mi imamo danes 5.mesecew
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 9:16:05
|
|
|
|
momacus
|
jutro Naša, Lija teyči ja ima suho kožo na nartu za koleni na zapestjih na glavci in za ušesi. je mel tudi na vratu in na ličkih ma je šlo stran ...upam da za vedno glede dojenja pa , melko se ti bo š enekaj časa delalo v manjših količinah in po moje če ga en boš stiskala vn se ti zna nardit mastitis saruška upam da si kaj spala to noč-zaradi nogometa mislim ha ha nena jaz pa imam 3 moške pri hiši in nobeden ni fuzbaler ha ha ha. bo tvoja pikica priljubljena med fanti ko bo zrasla
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 10:23:44
|
|
|
|
nena30
|
momacus če bo mela tak karakter kod zdaj...bo mela vse pod komando!! Jest bi se eno , da bo z mamico po štacunah ferbec pasla . Bo treba nekaj ukrenit v tej smeri. Zdaj sem že prebolela poporodne muke. No decembra mam še enkrat psihiatra in mislim, da mi bo tud tablete ukinu...Pol pa akcija. Joj saruška kaj bi bil moj vesel, da bi mene grabila nogometna euforija! Bia jest si zase nebi nič upala kupit, pri nextu. A si vidla kera anoreksična manekenka predstalja njihove izdelke? meni bi sle hlače glih na roke !! Ja sem prezrla, da je malemu Florjanu veliko bolje. Ma, če je res ok ma Teyči prav!! Naša, Lia čestitke!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 10:29:21
|
|
|
|
momacus
|
ha ha nena jaz mam sestro ki rada hodi po trgovinah, predstavljaj si imet 36 let in sestro staro 18 ajajajaj hčera pa mislim da mi ni usojena, mam dva mulca in po 2 carskih mislim da smo končali z
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 12:56:55
|
|
|
|
nena30
|
Tud to ni slabo. Moja sestra je pa čist kontra. Ona bi vse naročila prek spleta, tud špežo! Njen mož je pa pravo nasprotje. On bi pa hodu po štacunah, pa cotke, pa pred špeglom...ma je fejn dečko in za pogledet in po karakterju- pa še shoping obožuje. Ne vem a ga je ta mala zadela na loteriji !?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 12:59:55
|
|
|
|
momacus
|
haha ke srečo ma , moj mož pa ima potrjeno alergijo na trgovine . razen obi, merkur in podobne meni je pa čisto vseeno al splet al trgovina, kakor kdaj, samo sm omejena na slo splet kr nimam pravih kartic ...na srečo , en en se hecam, zapravljam v mejah normale, včasih pa si kaj privoščim
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 13:20:42
|
|
|
|
Belen
|
js pa sm prawi shopping manijak
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 16:05:31
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, čestitke :) Tebi in tvojim pupicam... Ma jaz sem tudi manjak, ma bolj za to, ker pogledam na 100 koncih kje kaj kupit. Tu seveda mislim, kar se tiče večjih nakupov. Glih danes sem govorila z eno mamico, ki je šla v trgovino in kupila avtosedež, pa niti slučajno ni pogledala ocene avtosedeža, pa sedaj ne vem al sem jaz čudna al kaj...seveda bi svojemu otroku kupila vse naj naj, ampak vse ima svoj limit (predvsem moja denarnica)...več kot 250 eurov za avtosedež ne mislim dat, sam tudi eno kanto ne bom kupila...sicer se mi poraja vprašanje,zakaj dajajo sploh kante od avtosedežev na trg (in seveda ne po nizkih cenah)? Danes sem čisto črnogleda ja vem...sam vam povem,da me počasi zmanjkuje. Danes pri telovadbi pol vaj nisem mogla delat, ker se mi je vrtelo v glavi, še to vreme toliko bolj pripomore k mojemu slabemu počutju... No jaz, včeraj nisem gledala tekme, antisfiga :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 17:29:19
|
|
|
|
spetko
|
dober dan punce.. kako ste? evo spet jaz...vsake tolko se oglasim.. sej zdej se bom verjetno bolj pogosto ker bom v službi pa ni panike da sem na netu ja slovenija gre naprej...wuhu mi smo HB dobili avtosedež od svakinje ki imajo sina starega 4,5let in je prerasel svojega pa so nam dali njihovega..pa še je mai-cosi...tko da...super..ena skrb manj.. drugače pa res dajejo preveč nabite cene jaz tud neki kupujem na netu neki pa v štacunah..ampak več v štacunah... moj pa kakor kdaj...enkrat se mu ful da it v šoping zraven...drugič pa ga niti raje ne vprašaj :) kaj novega? belen.. za 5 mesecev... drugače pa ja...moj mi fulkrat vzame avto in not je vse...ne dam pa vozička v blok ker nimamo ne kolesarnice ne nič...in pol nočem da mi ga tam neki tikajo in to...al pa ker jih motijo da mi ga tam neki..šarajo po njemu
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 18:15:06
|
|
|
|
nena30
|
Spetko glede vozička si lahko podava roke. Mi smo tud v bloku. Pa sem ga nekaj časa imela pod stppnicami. Pa ne boste verjele. Tu mamo enga maijaka (ne morem drgač rečt ), ki v svoji garaži KUHA VINO. In potem ga preliva v sod, kateri stoji v predprostoru v kleti, ki naj bi bla last vseh. Zamislite si kako to duva po vsem stopnišču in kleteh. za posrat. In noben nič, ej!! Mi smo se pa preselili sem avgusta, pa še podnajemniki smo in nemamo prava glasanja!! Če nebi vidla ne bi verjela!!!! No zato mam voz raj v avtu, ker bi bil drugače prepojen z vinskimi hlapi!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.11.2009 22:31:26
|
|
|
|
teičy
|
Hej! Tudi jaz gledala tekmo kr mam okoli sebe same nogometne manijake in mi drugo ne preostane. Bravo Slovenijaaaaaaaaaaaaa!!! Naši in Liji pa pošiljem poljubčke momacus misliš da se mi res lahko naredi mastitis o dio,neeee! ma sej se nismo kar naenkrat prenehali dojit. Vsak dan malo manj. po moje so se joške navadle na to, ha????joj, upam da bo vse ok! sej malo me bolijo ma upam da je to zato kr me na previjalni vedno ful brca....bomo vidli Hm nakupovanje....ko se nimam kam dat grem po trgovinah malo gledat in zapravljat. Še posebno če so to veliki centri je super. Enim je to velika neumnost, kot mojemu ,a kaj čemo.Še dobro da nismo vsi isti . Upam da bo sinčku tudi všeč tako da bova skupaj pohajala.Alternativa mu bo športanje s tatijem
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.11.2009 9:40:22
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, opet ni sonca.... ampak mi s ne damo
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.