Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 8:54:33
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro Fajn spali. Od 19h-1.15 in do 6.30. Mami je potegnila do 8h, ati in L pa sta se zrihtala in igrala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 8:57:30
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Jutro, mi spali do zdej, upam da čez eno uro ne bo sitnaril v avtu, ga grem zdej zmatrat, da bo zaspal pole, tko da se vidimo, aja pa tud mene zanima točno kje je...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:11:05
|
|
|
|
yelci
|
Predvidevam, da po stopnicah gor, pol pa desno, a to je tam, k sladice prodajajo Zvezdica, kako ste, a pridete?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:12:21
|
|
|
|
*x*y*z*
|
a pol kr brez vozička? joj kdaj se mi menimo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:16:37
|
|
|
|
yelci
|
****, to sm tud jst premišljevala, ampak, sej itak ne rabš vozička, bojo kobacal, razn, če greš pol v šoping A če jst zdele nardim kus kus, pa bučke in brokoli, a bo zdržal do 1, ko mava midva kosilo? A nardim še za katero?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:18:23
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Tineju je enkrat uspelo lulat v kahlico.user posted image Tinej, zdaj pa kar tako naprej...čim večkrat mu ponudit možnost in pol fejst pohvalit in bo hitro pogruntal zvezdica, yelci, snikolina ( ) za vaše male škratke, da čim prej ozdravijo in se začnejo boljše počutit jutro .....mi smo fajn spali in hitro vstali približno to sem hotla napisat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:22:13
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 jutro... kaka noč bruh, bljak, jah...... ja kdo ga zdaj tak sračka ula, neo al ati? , nekam utrujena si zadnje čase,glej, da ne boš pregorela
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:27:05
|
|
|
|
farfala
|
čakam na fotoreportažo iz LJ , fajn se imejte babe, če se seveda najdete , kolosejum je taaaaak veeeelik
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:28:13
|
|
|
|
khurde
|
mornin'
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:30:15
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mornin' jutro, moja najljubša s smetano in cimetom ploha mogoče te pa želodec boli, ker si spila preveč kave
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:31:27
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala čakam na fotoreportažo iz LJ , fajn se imejte babe, če se seveda najdete , kolosejum je taaaaak veeeelik a res, zdej me je pa kr strah, a ve katera vsaj kako se bar kliče???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:35:18
|
|
|
|
farfala
|
Sreda, 25.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje, kjer so tepihi Z avtoceste greš dol Celje center, na semaforju greš levo, potem pa 4 ali 5 semafor -je na levi strani ob cesti planet tuš-ne moreš sfalit. Tam zaviješ levo in parkiraš 1. ploha 2. farfala 3. barba 4. ulla 5. marta 6. zvezdica 7. yelci 8. hijacinta Dopišite se, zdaj pa resno in to vseeeeee!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:36:24
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: farfala čakam na fotoreportažo iz LJ , fajn se imejte babe, če se seveda najdete , kolosejum je taaaaak veeeelik a res, zdej me je pa kr strah, a ve katera vsaj kako se bar kliče??? hecam se
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:37:11
|
|
|
|
farfala
|
mimi kaj ti ne prideš v sredo v CE?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:40:58
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 jutro... kaka noč bruh, bljak, jah...... ja kdo ga zdaj tak sračka ula, neo al ati? , nekam utrujena si zadnje čase,glej, da ne boš pregorela kak nauš utrujen, če miljonkr vstaneš dons je ula vpila celo noč...tamal pa tud...samo jamranje, dretje, premetavanje fajn se mejte babe dons
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 9:43:49
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: farfala čakam na fotoreportažo iz LJ , fajn se imejte babe, če se seveda najdete , kolosejum je taaaaak veeeelik a res, zdej me je pa kr strah, a ve katera vsaj kako se bar kliče??? hecam se dobro da se ker sem se že predstavljala kako se zgubljam po dvoranah, pa vsi nekaj mečejo v mene, ker ne vidijo podnapisov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 10:55:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
mal prepozno sem vidla. Upam, da ste se našle :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 16:32:32
|
|
|
|
marta82
|
Dan. Kako ste? Jaz sem bila danes pri mami v salonu (je frizerka) in me je malo postrigla pa pobarvala, da malo bolj spodobno zgledam. Kuhala sem špinačo in pire pa pečenico za naju (Tinej je bil bogi brez meska, ga je imel pa včeraj v piščančji juhici, midva pa ne, tak da smo "kvit" ) Zdaj grem pa s prijateljico na kavo, Tinej in dragi bosta imela pa moški popoldan.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 16:42:14
|
|
|
|
ronja
|
Kako ste? Today is just not my day!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 16:45:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kako ste? Today is just not my day! Kaj te muči?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 16:55:04
|
|
|
|
sonček33
|
Oj, nilč ne klepatamo. Ati in mali sta šla ven ob 9.30, se vrnila ob 11.15, jaz sem kuhala, sva pojedla, ati je šel delat , midva pa ven in sva prišal zdaj. Torej od 9.30 do zdej ej bil samo 1 urco notri. Vmes sva šla še k mojim pojest banano in skuto, voščit mojmu očetu, ki danes praznuje. Zdej sem mu pa prinesla od nečakinje poganjalca in razturava po dnevni. Kuhala - zase nič, za malega piščančji file v smetanovi omaki+makaroni. jaz bom za večerjo motovilec. Jutri pa pica. Ronja, kaj te muči. Marta jaz bi tut mogla it k frizerju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 17:06:09
|
|
|
|
ronja
|
- lubi ma teren, ga cel dan ni - avto je bil parkiran v p.m. čist zraven gradbišča, da smo morale čez blato gazit, da smo prišle do njega, zdaj je tak seveda tudi od znotraj, ker je bil sp. zic naštima na lubija in torej čist nazaj, torej če sem hotela dat Ronjo not, je s svojimi blatnimi čevlji vse posvinjala - ni nič kriva, saj nima kam dat nog - samo jaz si pa tut prej nisem upala prestavit zica, ker ne maram, da čaka na cesti... pa še bala se je unih gradbincev (ona je ko kuža, se boji vseh v uniformi, ni glih tipična ženska ) - to je bilo za začetek - Lejla ŽE CEL LJUBI DAN TEŽI - no, na srečanju ni, sicer pa OBUP - avto je crknil - iz srečanja me je pripeljala **** - hvala!!!! - ker nismo bile pravi čas doma, sta obe zaspali v avtu, kar pomeni, da doma nista, kar pomeni, da danes nisem še nič pametnega jedla - LAČNAAAAAAAAAAAAA - do večera zdaj ne bo nobena spala, bosta pa zoprni - Ronja še ni, Lejla pa že ves čas teži in mora bit non stop v rokah, pa še tam ni ok, jest ne morem nič, ker ona vse zgrabi, non stop me cuka, ščipa in grize in mene že vse boli!!! ... povzetek: POLN KUFER MAM VSEGA!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 17:13:03
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, ronja, pa ti gre res vse narobe. Naj te potolaži, da bo dneva kmalu konec, da pride ljubi in da bo vse ok. Jutri bo nov dan.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 17:14:55
|
|
|
|
Nea
|
ronja - točno vem kako se počutiš. Če ti je kaj v tolažbo, se meni taki dnevi tudi dogajajio, s tem da moj dela cele dneve in sem za vse sama + da imam 3 V sredo je Lara imela telovadbo in ker jih nisem imela kam pustit sem vse tri zraven pelala. Erik ful zaspan, Laro pa smo mogli eno uro čakat... Erik pa ni hotel zaspat niti v naroočju niti v vozičku... na koncu ko je Lara končala, se ni yhotela obut, Erik se joka, Ema se ne premika ker je glih takrat našla neko ful zanimivo knjigico. Jaz pa samo dve roki in ZELO MOČNE ŽIVCE. Pol pa je prišla ena prijazna teta in popazila na Erika dokler sem jaz laro oblekla in Emo naterala da je čas za domov it.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 20.11.2009 18:30:30
|
|
|
|
khurde
|
ronja, nea, čist verjamem, da včas rabiš jeklene živce in ogroooomnoooooo potrpljenja babnice, a boste kej raportirale?!? itak ste se imele super, anede jaz na vrtu tut smo bili ravno toliko nekje not kot sonček in lovre (to mi je tok simpatična izpeljava, res , se nisem mogla ustavit, da ne bi tko napisala )... mala spi, jaz grem za faks mal delat, morm en kup enih knjig predelat evo, prav super dan mi je bil, upam, da bo jutri tut tako vreme
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?