Ploha
|
No kaj? no kaj pa je? ja nč ni, ane. ka bi pa blo...da ne rečem kaj... kolokvij: vse lepo in prav, se mi zdi da računske so mi kar šle, saj mislna sm, samo pri eni mi je prišel strašno čuden rezultat to sem vedla, sam sem šla 3x čez pa je isto pršli, cimbara butasta sm šla pa poj doma gledat tisto nalogo in kaj je blo? eno številko sem narobe vstavla že kuj na začetku tako da je cela naloga adijo. super ane? no prej sem imela še mal upanja, zdaj ga nimam več...to je čist tipično zame, večino izpitov, kolokvijev in testev sem zarad tega padla, ker sm površna da te srat prime, sem tak jezna k hudič, res, prav jezi me to, glavo mam sam za frizuro očitno pa še ta j v k*****, jeb**** cesta, 300 kosmatih kokoši itd..... moj ljubek, bobek, dragi (mim grede te besede so mi taaaaaak zoprne pa grozne, da mi slabo rata) je zbolel. meta spi, kaj jo daje zadnji teden ne vem, sitnaaaaaaa je ko podrepna muha,...skos neki javka, zdej ne vem neki jo tudi muči, bi rekla zobki, ne vem pa ne, sej nism dohtar...zbuja se ponoči kar dostkrat sicer kmalu zaspi, sam ona se kar dere v tri dni (verjetno se ne, sam sred noči mi edin to na misel pride) vsako jutro mi eno uro prej vstaja in že kuj se dere, prej se mi je zmer smejala zdej se dereeeeeeeeeee...... no kaj še, da zdele povem.... brat mi take traparije iz svoje glave ven trosi, da sm skor drisko fasala, pa dobr mu je delno oproščeno, samo to je že druga zgodba, long story.... nasledno soboto ne morem na tečaj, ker nimam varstva.... zadnji teden sem živčna in sekiram se (vse pomalem), zarad tega me tudi želodc boli, no zdej je mal bol.... v bajto je burja trešla... punce da naute mislne da klele neki jamram, v končni fazi sem prav dobre volje, edin kar mi res ni kul je kolokvij, ampak tud to bom prežvela ane, ka pa čem nism nič žalostna, prou vesela sem da je ta teden za mano pa je vse dobr. edin kar lahko to moje veselje spremeni v samo žalost je da mi še meta zboli pa da nam mogla na srečanje vsem bolančkom sploh moj najlepšejši cukr zet pozdravite se čim prej zvezdica: če spi bi ga pustila, če pa še naraste bi mu pa zbijala. srečanje danes: hudiiii otročki, sami lepotci in lepotičke, cukri mali, res noro vm je mogl bit, komi čakam sredo zvezdica: patrik je pa tak lep dečko, res res. pa še ena slikca je bila mislim da od erika (nea) če se ne motim, tud lepotec in pol lov ju ol!
< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.11.2009 21:32:36 >
|