Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* nisem stroga, sam pošten pa je treba bit, za to pa se borim dej pa če si ves potek prav naredila, pa sam površna bla, brani se mal na zagovoru, pa reči da napake delamo vsi, pa površnost je posledica nosečnosti, kar zakamufliraj malo. Za fotografiranje pa me je verjetno navdušil tata, k tud on rad ljubiteljsko slika, pa ful mam jst slik mojih, pa rada jih gledam, pa zato tud slikam, nič se nisem učila, pa sej niti profi aparata nimam, sam tko, k ga mam v roki sam slikam in iščem dobre poze, sej sem pravla sem od lani do zdej napolnila enih 10 albumov sigurno ker sem morala še za par let nazaj razvit in se mi zdi da se non stop samo s temi slikami ukvarjam, ko pa jih stavim pole v album se mi zdi da razvijem po več enakih, sam mal drugačne so med sabo, ampak vsaka po svoje lepa in ne morem da ne bi razvila te čiiist razumem, ker sem ista, za 19 RD, dobila digitalca in zdaj slikam pa slikam, prav tako iščem dobre poze in lepo naravo, 10 zelo podobnih slik, bi reku "istih" amapk se ne morm odlčt kera je lepša , jest jih še razvit nikol nism dala, računam pa na to, da bom po metinmu 1 RD pregledala, nardila selekcijo in dala razvit pa v albume, da maš na papirju. bom probala kej skup spacat s kolokvijam
|