|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
17.11.2009 10:53:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Thaiss kaj si na dopustu??

ne ne v službi...ma kot da bi bila na dopustuuser posted image user posted image ...imamo od prejšnejga tedna vse www strani free!!!!

a ekola... zato sem mislila da si na dopustu...

kje je še moj dopust....enkrat januarjauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.11.2009 12:54:23   
dskubin
zrak - čisto ista dogodivščina je bla pri nas, jaz sama doma, samo da se je Draž zaklenil. Tudi jaz sem kukala skozi ključavnico in pol z drugim ključem odklenila. Smo tudi umaknili vse ključe in niti ne vem kdaj, je očitno nekdo od obiskovalcev našel ključ od kopalnice in ga vrnil v vrata, ker se je potem uspelo tudi Diti zaklenit. So jo rešli, sklepam, da kar po istem postopku, samo sta se matrale svakinja in tašča, ker nas ni bilo doma ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.11.2009 12:57:01   
austen
ojlauser posted image
evo še mene....zasute s papirjiuser posted image ...še kafe sem kar na avtomatu popilauser posted image

punčka iz cunj.....ne vem nič o temuser posted image ...lani so nam dali obvestilo v omarico, letos pa ne vem ali jo bomo sploh delali ali ne..... a bu????

zaklenili se pri nas še nismo.... je pa odklenila vhodna vrata in šla malo po bloku .....user posted image ...ma ni bilo panike, ker sem jo slišala, da odklepa in jo pustila, ker me je zanimalo kaj bo sledilo.....user posted image

Zrak, Dskubin....kako sta? Počutje OK? Trebušček raste????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.11.2009 13:12:55   
dskubin
Trebušček raste????

Ne sprašuj, ne bi rabu tolk ;)

Drgač sm ok ja, danes sicer malo nizek pritisk, moram it v kak bar na pravi čaj. Sta pa tamala takoj vidla, da nisem glih v redu, k sem tako napol ležala na stolu, je Diti takoj vprašala da kaj je in Draž, da če mi prinese vodo. Ma zlati user posted image

Imamo sonček in smo bli do zdej zunaj, sicer je tudi 3x že začelo in prenehalo deževat, zdej pa gremo v pralniico pobrat robo iz stroja in dat v sušilca, pol pa pridemo kuhat.

Smo pa včeraj dobili 1 novega cimra, okoli 60, je verjetno prišu na kako konferenco. Čez kaki 2 uri pride receptor, da pušča voda spodaj in glej ga zlomka, niti prišu, je že naredil poplavo. Je dal mleko hladit v lijak v kopalnici in pozabil zapret vodo in je poplavlo mu kopalnico in hodnik in puščalo spodaj k sosedom. Njega seveda ni blo doma, je blo samo pol viskija praznega na mizi. No, sigurno je spraznu ponoči še ostalo, ker je zjutraj kuhinja smrdela kot user posted image , pa okno je pustil na stežaj odprto in je bil mraz zjutraj, pa še prepih skoui in skozi. Smo malo pojamrali in ga bojo verjetno danes preselili, čistilka in receptor niso mogli verjet, kako so sploh lahko 1 takega dali v apartma k majhnim otrokom, da mi bi pa mogli met svoje stanovenja. Jah, kot da ne vemo ;)

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.11.2009 13:53:27   
austen
...a to so vam kr enga **** tipa uturili v stanovanje al kaj???? svašta.....

Drgač sm ok ja, danes sicer malo nizek pritisk, moram it v kak bar na pravi čaj. Sta pa tamala takoj vidla, da nisem glih v redu, k sem tako napol ležala na stolu, je Diti takoj vprašala da kaj je in Draž, da če mi prinese vodo. Ma zlati user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.11.2009 14:10:16   
asso
U zrak... ja dogodivščine...

Pri nas pa je bilo v soboto tako, da se je tašča zaklenla venuser posted image user posted image user posted image in ključ je ostal na notranji strani vrat... verjetno je bil malo zasukan in ko je šla ven se je zaklenlo...
Hvala bogu so si spomnili poklicat tistega tipa, ki odklepa tudi avte (baje za policijo) in je v 5 minutah pokasiral 50€, no vsaj nam ni bilo potrebno šipe razbijat in se potem jajcat za popravit...
Preden pa je prišel k nam pa je odklenu en avto kjer se je otrok zaklenil noter (teh je ogromno primerov)... drugače mi imamo ključe vse v vratih. No, Nastia je pridna in tudi odklene vhodna vrata... Tarin pa... ni še pogruntala, da se bi zaklenlauser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.11.2009 16:33:39   
dskubin
...a to so vam kr enga **** tipa uturili v stanovanje al kaj???? svašta.....

Ja, ker smo trenutno na kampusu in nismo v stanovanju ampak v apartmajih, podobno, kot v LJ. 4 sobe (no, naša je malo večja), ki si delimo kuhinjo (ampak smo do sedaj bli samo mi + en mlad Pakistanski študent, ki se ne rokuje z ženskami user posted image ), imamo pa vsak svojo kopalnico. Ma bomo zdražli še teh 10 dni, potem pa bomo v hiški.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.11.2009 7:36:54   
zrak
Dskubin to je pa res škifo, da ti dajo enega takega pijanca... še nevarnost za otroke... Hvala še 100x za pomoč..

Austen... rastemo... na fuulluuu .. popek je že skoču venuser posted image .. ne vem kaj bo do konca.. po kilih pa niti ne vem, ker se ne vagam.. pozabim.. bom že na pregledu videla..

zdaj pa na delo..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.11.2009 7:41:52   
NAVT
Punčke iz cunj???? Kolikor se spomnem iz roditeljskega, naj bi jih delali, ja. Ampak jaz nisem zastopla, da jih delamo sami doma, temveč z malimi v vrtcu.

Ej, Thaiss, kaj pa izlet z vlakom??? Na Aljoševi oglasni deski je obvestilo, tudi na oglasni deski sosednje igralnice od naših otrok je obvestilo, pa okoli po vrtcu sem tudi videla, celo pri dojenčkih... pri nas pa nič. A ti kaj veš o tem???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.11.2009 8:56:39   
thaiss
Dobro jutro,
vreme škifo, volja lih tako....

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Punčke iz cunj???? Kolikor se spomnem iz roditeljskega, naj bi jih delali, ja. Ampak jaz nisem zastopla, da jih delamo sami doma, temveč z malimi v vrtcu.

ne, sami jih bomo narediliuser posted image  Mi smo jih lani delali skupaj v vrtcu....
sej je šlampasto vse skupaj, sem kar malo razočarana nad tako skopimi informacijamiuser posted image  mogoče zato, ker sem bila navajena da je v prejšnji skupini vsak dre* visel na oglasni deski, letos pa nič. Ko so imeli Kostanjčkov dan so dali obvestilo en dan prej, ampak ob 14 uri, in kako bom jaz vedlauser posted image user posted image
Za punčko iz cunj, pa sem slučajno dobila informacijo iz drugega paviljona, da jo morajo naredit do konca tedna. Majrim je včeraj vprašala in baje da imamo čas do konca meseca....hvala!!!!

Ej, Thaiss, kaj pa izlet z vlakom??? Na Aljoševi oglasni deski je obvestilo, tudi na oglasni deski sosednje igralnice od naših otrok je obvestilo, pa okoli po vrtcu sem tudi videla, celo pri dojenčkih... pri nas pa nič. A ti kaj veš o tem???
sem lih danes zjutraj vidla, da povsod visi to obvestilo, pri nas pa ničuser posted image  Matia je lani šel in je bil zelo navdušen, mogoče se tudi letos odločimo. Mi pa ni bilo všeč to, da so jih lani delili, eni en dan, drugi naslednji....

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.11.2009 7:40:27   
NAVT
Thaiss, včeraj sem vprašala Patricijo in je rekla, da sta se z Nevo pogovarjali, da njihova skupina v celoti ne bi šla. Sicer sem pa videla, da je oglasna deska za našo skupino v garderobi. Tam visi tudi obvestilo za izlet z vlakom. Lani so jih delili zato, ker ni bilo dovolj prostora za vse naenkrat - glede na to koliko vagonov so dobili.
Aljoša bo šel sigurno, za punce se pa še nismo odločili.
Me pa moti, da obvestila za našo skupino ne visijo pred vrati igralnice in to bom rekla. Pa za punčke iz cunj tudi ni bilo tako dogovorjeno, da jih delamo doma, ampak skupaj na delavnici v vrtcu. Glede tega bom tudi stegnila jezik.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.11.2009 8:11:29   
n€na
Dobro jutro!!!!

Naj že gre enkrat ta megla stan in posije sončekuser posted image

Je huje ko v Ljubljaniuser posted image ...sem govorila včeri z enimi iz LJ in so mi rekli, joj kako lep sonček imamo mi tukajuser posted image ...

Mi pa do zdej  ni pomagala nobena kava...se mi spi 100 na uro...moram malo na z rakuser posted image

punčka iz cunj............ne vem kako naj lase pripopam na glavo??????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.11.2009 9:01:47   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Dobro jutro!!!!

se strinjam!!!!!!!!!!!! dovolj megle!!!!!

Je huje ko v Ljubljaniuser posted image ...sem govorila včeri z enimi iz LJ in so mi rekli, joj kako lep sonček imamo mi tukajuser posted image ...

Mi pa do zdej  ni pomagala nobena kava...se mi spi 100 na uro...moram malo na z rakuser posted image

kofi??????

punčka iz cunj............ne vem kako naj lase pripopam na glavo??????????????user posted image user posted image user posted image

šivanko v roke in šivatuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.11.2009 9:12:41   
thaiss
Dobro jutro
meni bo glavo razneslo, sem se že z glavobolom zbudila, to si mi ni zgodilo že dolgo. Krivo je itak vremeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Thaiss, včeraj sem vprašala Patricijo in je rekla, da sta se z Nevo pogovarjali, da njihova skupina v celoti ne bi šla. Sicer sem pa videla, da je oglasna deska za našo skupino v garderobi. Tam visi tudi obvestilo za izlet z vlakom. Lani so jih delili zato, ker ni bilo dovolj prostora za vse naenkrat - glede na to koliko vagonov so dobili.
Aljoša bo šel sigurno, za punce se pa še nismo odločili.
Me pa moti, da obvestila za našo skupino ne visijo pred vrati igralnice in to bom rekla. Pa za punčke iz cunj tudi ni bilo tako dogovorjeno, da jih delamo doma, ampak skupaj na delavnici v vrtcu. Glede tega bom tudi stegnila jezik.

ne vem kako se lahko one dve odločijo da njihova skupina v celoti ne bo šla, zakaj pa??? Jaz sem Matii včeraj že omenjala da mogoče gre letos tudi, tako da če bo možno bo šel. Dej malo jih podrezaj, ker to ni vredu, da moramo za vse starši naokoli sami zvohatuser posted image  
Kot sem jaz dojela, je oglasna deska v garderobi za vse štiri igralnice, sej že od septembra visijo gor ista obvestila....

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.11.2009 9:47:06   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

Dobro jutro!!!!

se strinjam!!!!!!!!!!!! dovolj megle!!!!!

kofi??????

povej uro, in kje :)) pa še thaiss vpraši, da ne bo samo na avtomatu kafe pilauser posted image user posted image user posted image

šivanko v roke in šivatuser posted image

OK pridem popoldne k tebi pa mi boš zašila...sem vidla da stvar obvaldaš...jaz pa nimam šivankeuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.11.2009 9:51:20   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ne vem kako se lahko one dve odločijo da njihova skupina v celoti ne bo šla, zakaj pa??? 

TEGALE PA TUDI JAZ NE RAZUMEMuser posted image user posted image user posted image

na podlagi česa so se pa odločale, kdo bo šel in kdo ne...zakaj si en zasluži in drugi neuser posted image user posted image  Saj so ja skupina in bodo ja valda šli vsi skupi....bi blo treba malo zaropotat....

Moram pa jaz pohvalit naše vzgojiteljice...vse obesijo na steno, povejo osebno, včasih tudi listek pade v torbo...če pa otroka ni v vrtcu in je neka aktivnost ali roditeljski sestanek pa te pokličejo po telefonu in povejo kako je na stvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.11.2009 9:52:54   
n€na
austen...nisem pozabla veš....mi pečica dela bolj počasi in se CD še pečeuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.11.2009 10:33:10   
Sibil_
Dan!

Punce-imete kaj izkušenj s pohištvom iz IKEE?Kupujemo namreč novo stanovanje in rabimo opremo, pa jaz nisem še nič kaj dosti kupovala v Ikei-ozioma od pohištva še čist nič-pa bi rabila nasvet, kaj se res tam splača kupit, pa da je kvalitetno.

Aja-kje se dobivate na kavici, bi se vam mogoče kdaj pridružila če bo cajt.user posted image

Vrtec-mi ponavadi probušimo skoraj vse aktivnosti, ker otroci pozabijo povedat da kaj rabijo, mož pa sploh ne gleda obvestil.In tako nam uide. Ampak teh punčk pri nas ne delajo, pa tudi na izlet z vlakom še niso šli.

Mogoče pa se vzgojteljicam ne da it z vlakom in potem so se odločile, da kar cela skupina ne gre?Saj menda one odločajo o aktivnostih, al ne?user posted image

Pri nas v vrtcu je baje ful vzgojiteljic in otrok bolnih, ne vem pa če za novo gripo ali samo viroze.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.11.2009 10:52:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dan!

Punce-imete kaj izkušenj s pohištvom iz IKEE?Kupujemo namreč novo stanovanje in rabimo opremo, pa jaz nisem še nič kaj dosti kupovala v Ikei-ozioma od pohištva še čist nič-pa bi rabila nasvet, kaj se res tam splača kupit, pa da je kvalitetno.
o ke lepo, kam se boste selili???
jaz nimam izkušenj, me pa čaka to enkrat spomladi, začetek poletja, tako da imam še cajtuser posted image

Aja-kje se dobivate na kavici, bi se vam mogoče kdaj pridružila če bo cajt.user posted image Cimos, prvo oz. drugo nadstropje.....user posted image

Vrtec-mi ponavadi probušimo skoraj vse aktivnosti, ker otroci pozabijo povedat da kaj rabijo, mož pa sploh ne gleda obvestil.In tako nam uide. Ampak teh punčk pri nas ne delajo, pa tudi na izlet z vlakom še niso šli.

Mogoče pa se vzgojteljicam ne da it z vlakom in potem so se odločile, da kar cela skupina ne gre?Saj menda one odločajo o aktivnostih, al ne?user posted image Ta izlet ni za skupino, ampak individualno otrok+starš, kdor želi se prijavi in plača

Pri nas v vrtcu je baje ful vzgojiteljic in otrok bolnih, ne vem pa če za novo gripo ali samo viroze.user posted image Pri nas, trkam, so vsi zdravi, razen ene punčke ki je imela operacijo žrelnice. Upam, da tako ostane!!

LP,
Sibil RR

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.11.2009 10:58:19   
thaiss

pa še thaiss vpraši, da ne bo samo na avtomatu kafe pilauser posted image user posted image user posted image

hvala za povabilouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.11.2009 14:27:44   
austen
evo pa še malo pavze.....ma kaj ki (kot ponavadi) ni nobene tukajuser posted image

Sibil......mi sicer nimamo pohištva iz Ikee, ma tisti ki jih poznam in ga imajo so zadovoljni.  Jaz sem jo žal odkrila prepozno user posted image ....bi mi prišparalo tedne čakanja na kuhinjo, dnevno.......

punce....bliža se veseli december...... bi šle na kak babji večer.....?????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.11.2009 19:05:33   
dskubin
jaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.11.2009 19:08:22   
majrim
evo še mene po dolgem časuuser posted image ...enostavno ne utegnem..so prektaki dneviuser posted image
navt...user posted image user posted image user posted image ....sem kar malo razočarana nad našo glavno vzgojiteljicouser posted image ...kar se vlaka tiče,mi bomo šli - vsaj jaz z Nežo grem,ker lani nismo ble...zame ne bo nihče odločal dokler plačujem za vse in to ne malo!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.11.2009 19:09:15   
majrim

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

jaaaaaaaaaaauser posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.11.2009 19:11:06   
majrim
user posted image user posted image [sm=bravo.gip

p.s....ta stavek mi je full všeč in pisan tebi dskubinuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?