Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:25:17
|
|
|
|
timy
|
Hej, hej me je kar sram, ko se že tako dolgo nisem oglasila. Eva spi sedaj le enkrat na dan po 1,5 ure in takrat skušam postoriti kar lahko. Zvečer pa sem tako utrujena, da ne uspem še brati. danes sva imeli posvetovalnico. Nove mere za 9. mesecev so : 9500 g in 76 cm, naslednji pregled 19. 2. 2009. Punce, upam, da ste vse ok, vaši sončki pa tudi. Vas grem malo brati.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:29:13
|
|
|
|
Ajvy
|
nisem vedla al naj se javim al ne....tolk me razjezite s tem e-kreganjem.....res....kr naenkrat se vname...... Če smem bom povedala svoje mnenje....tko je ....itak je razumljivo da si nismo vse enake..in da se ne razumemo enako...na podlagi postov si je vsaka o vsaki ustvarila svoje mnenje....potem so še kavice prišle itd.....seveda se favorizira osebe...in so nam nekatere manj všeč....al pa nam ne pašejo po defaultu....in zato ne vem zakaj je treba non stop pisat da smo vse the best in oh in sploh...k nismo....pač tko je.....kolk znamo biti pa diplomatski in kolk nizko se znamo spustit...to je po odvisno od posameznika..... Ene so pač občutljive na vsako besedo...ene na hitro preletijo post,ene sploh razumejo tisto kar jim paše....ene ne izražajo svojega mnenja...oz poredko...ene ga izrazijo in upajo ,da ga e bo nihče opazil...enim je pomembno za vsako stvar podat svoje mnenje.....potem ...ene smo mirne, spet druge poskočne...spet tretje nemirne......ene prcajo, pa jim je vseeno če se še kdo z njimi pošali....druge prcajo sebe in ostale,...spet tretje prcajo in se jih ne smeš dotaknit...takšne smo... Trde kot skale, mehke kot spužva...megla , dež...veter..orkan.... Ne vem kaj vam je tolk pomembno takoj ven padit..... Ne vem...... MAti me je naučila nečesa zelo pomembnega in to je diplomacija.....povsod jo potrebuješ..sploh pa pri izražanju.... Dejte mal diplomacije vklopit.....ker se mi zdi da velikorat udarite pod pasom....in to ni glih diplomatsko..... Še vedno sem odprta za vsa mnenja in če grem kateri na živce, rada izvem..ker mi to predstavlja izziv.... NIsmo vedno vsi vsem fajn...in tudi vse teme niso vsem fajn....in tudi vsi vici niso vsem isto smešni....imamo pa posebno vez....naše ptičke in čebelice.....in zaradi njih smo se našle in zaradi njih bomo vedno e-povezane......in to je treba čuvat in negovat.... NAjtežje na svetu je bit nekomu prijatelj...če tudi samo e-prijatelj,.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:29:53
|
|
|
|
Ajvy
|
preden se obesite na posamezne besede ....celota nosi pomen
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:35:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy preden se obesite na posamezne besede ....celota nosi pomen men je celota zelo razumna, še posebej mi je všeč, da se zavedamo svoje različnosti, saj prevečkrat pozabimo, da nas ravno to dela zanimive...tudi za prijetelje, sej če bi ble vse enake, vse enak mislile...ja kva bi pa pol čvekale?????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:38:48
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...full dobr...kolk je LUštkan....Tisa pa ne mara lade dober vic Duda...Tisa jo ima skoz...skor večino časa....jo ima zelo rada...pa sem misnla da jo ima Tarja full... Čebela...super za vodo...držim pestke za izvid Mihailo..čist preveč pridna KAtjuša...moj nečak je imel tkae napade trme...še ko je bil dojenček tako kot Benjamin....kar naenkrat je skup vžgal ,ko ga je hotela dat v pojsteljico..postal je ves mehek in vedno bolj moder....takrat ga je M. za noge prjela , ga obrnila na glavo in ga orenk po riti užgala, da je lahko prišel k sebi.... NIkole ne tepem otrok, v takem primeru pa bi ga....ker je hitr k sebi prišel...P je rekla, da je pravilno storila in da je mali zelo zelo brihten ,da možgani prehitevajo telo in da je to tko...s časoma je prenehal...verjamem da je grozn...men bi se po mojem srce ustavu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:43:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Baki...čimprej se pozdravi KAtjuša..pozabila sem povedat....da to vsekakor omeni P...da bo vedla...mogoče je kaj drugega...jst sem samo izkušnjo napisala.... Tamika...o joj... pozdravite se..... KAko pa si vedla da jee to to? Sunny....plavanje...GAja uživlje, a ne?? Jst komaj čakam ,da skočimo malo na bazen....sam moram počakat da bomo nekaj časa zdravi..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:45:45
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Hej, hej me je kar sram, ko se že tako dolgo nisem oglasila. Eva spi sedaj le enkrat na dan po 1,5 ure in takrat skušam postoriti kar lahko. Zvečer pa sem tako utrujena, da ne uspem še brati. danes sva imeli posvetovalnico. Nove mere za 9. mesecev so : 9500 g in 76 cm, naslednji pregled 19. 2. 2009. Punce, upam, da ste vse ok, vaši sončki pa tudi. Vas grem malo brati. Aja, plazimo se od 3. 11.
< Sporočilo je popravil timy -- 19.11.2009 21:46:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:47:24
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nisem vedla al naj se javim al ne....tolk me razjezite s tem e-kreganjem.....res....kr naenkrat se vname...... Če smem bom povedala svoje mnenje....tko je ....itak je razumljivo da si nismo vse enake..in da se ne razumemo enako...na podlagi postov si je vsaka o vsaki ustvarila svoje mnenje....potem so še kavice prišle itd.....seveda se favorizira osebe...in so nam nekatere manj všeč....al pa nam ne pašejo po defaultu....in zato ne vem zakaj je treba non stop pisat da smo vse the best in oh in sploh...k nismo....pač tko je.....kolk znamo biti pa diplomatski in kolk nizko se znamo spustit...to je po odvisno od posameznika..... Ene so pač občutljive na vsako besedo...ene na hitro preletijo post,ene sploh razumejo tisto kar jim paše....ene ne izražajo svojega mnenja...oz poredko...ene ga izrazijo in upajo ,da ga e bo nihče opazil...enim je pomembno za vsako stvar podat svoje mnenje.....potem ...ene smo mirne, spet druge poskočne...spet tretje nemirne......ene prcajo, pa jim je vseeno če se še kdo z njimi pošali....druge prcajo sebe in ostale,...spet tretje prcajo in se jih ne smeš dotaknit...takšne smo... Trde kot skale, mehke kot spužva...megla , dež...veter..orkan.... Ne vem kaj vam je tolk pomembno takoj ven padit..... Ne vem...... MAti me je naučila nečesa zelo pomembnega in to je diplomacija.....povsod jo potrebuješ..sploh pa pri izražanju.... Dejte mal diplomacije vklopit.....ker se mi zdi da velikorat udarite pod pasom....in to ni glih diplomatsko..... Še vedno sem odprta za vsa mnenja in če grem kateri na živce, rada izvem..ker mi to predstavlja izziv.... NIsmo vedno vsi vsem fajn...in tudi vse teme niso vsem fajn....in tudi vsi vici niso vsem isto smešni....imamo pa posebno vez....naše ptičke in čebelice.....in zaradi njih smo se našle in zaradi njih bomo vedno e-povezane......in to je treba čuvat in negovat.... NAjtežje na svetu je bit nekomu prijatelj...če tudi samo e-prijatelj,..... Tole si pa res dobro napisala Se čisto strinjam s tabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:50:40
|
|
|
|
sjmm
|
Mi smi drgač imeli še eno pestro popoldne, sva obe ženski pri hiši tik pred M , tak da se je kr mal iskrilo, še posebej, ker mlada gosodična težko obvladajo svoj najstniški jezik , pa še mal gre k fantoma pa tam zaseje kak prepir, al pa Mihcu kak fajn izdelk iz legic tko baj d vej podre...on pa v luft, pa se zakadi v njo...so bli ko no, pa sem hitr dela razdelila, je bil pomivalc za spraznt, pa ta zelene (olupki ipd.) smeti za odnest...ta čast je pripadla princeski, ta razgreti osemletnik pa se je ohlajal na poti do kontejnerjev za ločevanje odpadkov , naš bolnik pa je hišne smeti popedenal..plenice ipd k ima rad ta "dišeče" zadevce in potem je še Kmetija - bedarija odpadla in so se kr z dolgimi nosovi zrihtal za spat...pa je bil mir Majči se zvečer še kar zbuja, tak da vsake 10 minut letim dudo porihtat, pa mal poguncat, ampak pol ko pa pridem v spalnico spat je pa kr bolš...čudn
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:52:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita....lepo da si se javlja... Lii želim čimprejšnje okrevanje PIškot...samo kako ...če ji jo jaz olupim...a isto velja.... Hvala za predlog bom probala... Sem pa slišala da je veliko otročkov k so pikasti po mandarini in pomaranči..al pa dobijo pikasto ritko...nič takšnega...preraste z leti.. Bom probala...thx Tamika...sam res...boga familija...čist vas je podrlo...res upam,da se čimprje pocelite Urša...lepo in mirno nočko Boma...sej prav...rabimo revizorja Timy...lepo da si se javla....krasne mere ima Eva Kar velika pupa je ..a ne??bravo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 21:55:00
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...dobr si jih popedenčkala... JOj..jst sem bila tut naporen najstnik....jezik do Uzbekistana...pa še nazaj....ampak ne doma...doma sem samo sanjala...v šoli..kar je še huje... Te MAj voha... ..lisička mala...oz..pardon..lisjak
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 22:05:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Timy...lepo da si se javla....krasne mere ima Eva Kar velika pupa je ..a ne??bravo Ja, zelo velika, roke zelo trpijo še sreča, da se je začela plaziti, ker je vedno uporabljala mamine roke, da je prišla kam drugam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 22:05:59
|
|
|
|
piskot
|
oj ajvi ta tvoj post je bil pa ... oci su se mi orosile . a si ze razmisljala o tem, da bi kaksno knjigo napisala? aja, agrumi ... ko lupis mandarino vmes primes tudi tisti del kar si ze olupila ... ne vem, mejbi. pa saj ji tudi brez mandarin ne bo hudega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 22:07:16
|
|
|
|
sjmm
|
No, bejbe zdej sem še en goflanje na FB-ju opravla zdej pa mi moj pol kavča greje, tak da se grem mal spolirat pol pa se mal stisnt MIRNO NOČ VSEM!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 22:07:37
|
|
|
|
|
Čer, sedaj pa za res da se malo javim nisem veliko brala za nazaj kar pa sem pa bom skušala malo pokomentirat zlikala tko nisem ker je prišla sestrca nenapovedano še takrat ko imam voljo kaj delat morem pred soboto ker sem povabla svojo VELIKO ampak ko pa je potrebno pridet imam pa malo žlahto na večerjo za rojstni dan...sej na koncu bomo stara garda jaz,moj,Laura,sestra,fant pa pol sestrca pa seveda Lia ki bo spala in ne bo vidla ko bo mama kak deci ruknila ... Katjusa tole pa verjamem da je bilo hudo za videt sploh si ne morem predstavljat upam da se to popolnoma nikoli več ne zgodi Kako Florjan?? Čebel@ jaz te še nisem spoznala osebno ampak ko sem bila v stiski si mi lepo napisala kako in kaj zame si čudovita oseba in upam da se res končno popolnoma pozdravimo da vaju prideva z Lio obiskat komaj čakam Avjy ti si nekaj posebnega koliko volje koliko pozitive je v tebi vsakemu nameniš kanček svojega časa vse pokomentiraš kadar mi je hudo in malo potožim mi vedno nameniš kako lepo toplo besedo HVALA TI...kako kaj tvoji dve princeski?? Onasis tole cepljenje je res ena velika uganka kako bi bilo prav da človek naredi jaz upam in držim pesti da naredite tko da bo prav za vse vas posebej za Vita Urša08 tebi sem še dolžna pojasnilo obljubim da bom napisala ker mi je ogromno pomenil tisti ZS kako lahko nekdo tko misli na nekoga pa se še ne poznava osebno zlata si in povem vse v kratkem sedaj je Lia bolančkana pa še brez neta smo bili...bom obljubim kako kaj tvoja dva sončka?? Kolumbo upam da je tvoj mehur že kaj bolje in seveda lepo da sta dobra Rok in Maj ti si pa tko super vse obvladaš Tamika vam pa pošiljam vse za srečo da boste kmalu bolje in seveda da boste zdravi...dobra si resnično Sunny bravo za plavanje in seveda za lepe mere Gaje...joj kje so časi ko sva čvekale in čvekale sedaj se niti ne spomnim kdaj sva nazadnje upam da bova še če ne prej ko bova v babice če bo Laura pohitela bom kaj kmalu ampak ne ne naj bo pridna pa naj uživa mladost... Sjmm takole ko berem tvoje poste dobra si vse imaš poštimano 4 otročke pa vse tipi topi jaz imam dve punci pa mi stvari kdaj pa kdaj kar uidejo iz rok dobra mami si za bolančke pa Timy bravo za lepe mere Eve...uživajta kako hitro bo čas ko bo treba delat Kako ste kaj pri vas Piškot??? Boma kako kaj?? Vesnozaver kako kaj tvoj princ in seveda kako kaj ti??? Če sem katero spustila nisem nalašč ampak tole že dolgoooo nisem počela nisem pridna RR-jevka...Jutri bo pa ati zvečer varuška gre mami na eno prireditev malo si grem živčke dat na off sej paše a ne...če se zmenite glede enega izhoda sem vidla da je govora če ni predaleč sem jaz za...sej ko pomislim moram še izkoristit sedaj dokler sem doma pol je konec ... No pa nisem jaz Cita če še neki ne vprašam Lia je prehlajena pa kašlja nima vročine lhako greva ven ko je sonček al raje ne??? Sedaj pa šibam likat lepo nočko... papa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 6:21:00
|
|
|
|
|
Jutro, kako sem pridna včeraj zadnja danes prva prej pa tiho kot rit ...moj je šel delat jaz sem se vstala grem še zlikat do konca pa kaj nardit potem pa bo že Lia pokonci sej je že ampak ko dam kar malo na ignor ampak ni panike... Pošiljam vam eno dišečo in mamljivo kavico in zajterk...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 6:45:19
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer. danes smo dobili ivide. moji imajo gripo. o tamikaupam da jo hitr prebolijo,in da jih preveč ne zdela.upam da še tebe ne dobi.a majo visoko vročino?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 6:53:29
|
|
|
|
|
Tamika hvala za mail...bom prebrala ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 7:01:40
|
|
|
|
baki
|
pozabla sem na dobro jutro.me je tk šokiral mail od tamike o tej prašičji gripi da dol padeš.sej pol če ne daš krvi tk sploh ne veš a jo maš?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 7:44:12
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Cita hvala za zajtrk Punce nč še nisem brala ker mam rahlo gužvo ko bo čas vse preberem zdej vam pa samo dobro jutro voščim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:03:52
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - človek se kar malo zamisli nad tem, kar si napisala. Lepo napisano. Življenjsko. Sklepam, da si človek z veliko čustvene inteligence Cita - zelo lepo si pokomentirala. Uživaj danes zvečer! Pa upam, da tudi jutrijšnji načrti uspejo! Sjmm - če smo februarčice kot enolončnica, potem si ti začimbe v njej . Res začinjeni posti - popestrijo branje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:07:52
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro... ajvy........super napisano timy..... za mere......semte dala skoraj med pogrešane cita....... za Lio.......ven greš lahko če ni vročine urša,onasiss.....uživajta ob kavici drugo sem pa pozabila
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 20.11.2009 8:08:33 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:12:10
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...nočka ok...samo prekratka je bila... ..tko kot vsako noč... Timy...a se veliko prenosita....pol moraš ime pa že orenk mišice KAko si pa kaj ti?? PIškot...hvala za nasvet...bom ga kar resno vzela...je čas mandarin...pa še rada jih ima...pa je treba to izkoristit....tko da od zdej naprej jih perem...Hvala..... Glede knjige...hvala za kompliment. .. Cita...no, pa si se le orenk javla....super.... HVala za kompliment .....jah...veliko sem dala čez raznih stvari....tko da vem, da ni lahko.... ČE Lia nima čine...potem bodita kar veliko zunaj...samo če ni megle.... Uživaj v odklopu.... Hvala za zajtrk.... BAki...dobro jutro.... URša...a tolk zgodaj imaste že tak prometni zamašek lepo se popedenčkajte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:14:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutta...thx he he ...dobra o enolončnici Urša, ONasiss...ne narest dežja prosim. ..vikend je
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 20.11.2009 8:17:57
|
|
|
|
|
Urša ti si kar vzemi čas ko ne boš v gužvi se nam pa le pridruži Jutta hvala za želje ja upam da bo res fino sam da se še tale moja mala piška pozdravi da neha smrkat in kašljat bom najbolj srečna Avjy hvala ja ja sem se odločila da tko nimam kaj druga kot pa da se z vami pogovarjam dokaj redno kolikor mi bo le šlo ker ste fajna družba... Čebel@ hvala za pike poke...kako sem jih vesela res... Baki kako ste kaj vi?? Hvala za odgovore glede tega sem jaz tak preveč kompliciram al bi šla ven al ne pa sej sva že od ponedeljka noter tako da bi pasalo mislim da Lii malo zraka...hvala vam...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?