|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
19.11.2009 19:31:33   
Čer,

na hitro se javim grem likat ko zlikam pa malo pokomentiram lahko pa rečem da imamo pestro Lia bolančkana smrkava pa nekaj kašlja...a smem nekaj vprašat Tamika a če nima vročine pol ni panike za tole gripo jaz sem totalni panik...se javim obljubim...

aja bom potem tudi mal več prebrala smo bili skor dva dni brez neta in nisem nič na tekočem...

< Sporočilo je popravil cita -- 19.11.2009 19:33:42 >

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.11.2009 19:54:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tarja je še zdej pikasta kadar je mandarino ali pomarančo

poskusi ji jo fajn oprat. jaz sem imela iste tezave. pa sem ugotovila, da sem alergicna samo na skropiva na lupini. potem sem vsakic mandarino oprala s praskom za posodo pomivat in jo brez problema pojedla. prej so mi jih pa ene par let drugi lupili. pojedla sem jih lahko, samo prijeti jih nisem smela.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.11.2009 19:54:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
katjusa, ojej...Mene bi tudi panika zagrabla po mojem...Pa a misliš da je res zaradi trme???user posted image Mej ga pod kontrolo!user posted image

Upam, da je samo od trme...... bomo vidli zdej ga imamo vi pod drobnogledom.... babi je že 2x prišla vporašat kako je.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
19.11.2009 19:56:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

poskusi ji jo fajn oprat. jaz sem imela iste tezave. pa sem ugotovila, da sem alergicna samo na skropiva na lupini. potem sem vsakic mandarino oprala s praskom za posodo pomivat in jo brez problema pojedla. prej so mi jih pa ene par let drugi lupili. pojedla sem jih lahko, samo prijeti jih nisem smela.

banjamin je tud bil zadnič pokast okol ust k je mandarino jedu... sam ni nič lupine tipal... res pa je da je jst nisem umila in sem z itimi rokami mu dajala v usta..... bom probala drugič umit.... sme tud jst to slišala, da je lahko vzrok za mozolčke....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
19.11.2009 20:04:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!
Mi2 z Gajo smo s plavanja in je blo fajn-Itak!user posted image Moj pa zdej dela večerjo-čevape in pomfri...Njamsi!user posted image

A si pozdravila Maksi? Kako je? A je Zarja ok?user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
19.11.2009 20:04:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

na hitro se javim grem likat ko zlikam pa malo pokomentiram lahko pa rečem da imamo pestro Lia bolančkana smrkava pa nekaj kašlja...a smem nekaj vprašat Tamika a če nima vročine pol ni panike za tole gripo jaz sem totalni panik...se javim obljubim...

aja bom potem tudi mal več prebrala smo bili skor dva dni brez neta in nisem nič na tekočem...

mislim, da je navaden prehlad, tako da ni panike, dokler ni vročine.
jaz za svoje user posted image ne bi nikoli rekla, da imajo gripo user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

spodnje nadstropje (tast in tašča) ima angino.
AMEN za našo bajto - nas je vse dojelo in dotolklo

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
19.11.2009 20:08:58   
TAMIKA3
LARISA in MAJ vse naj naj za obmesečje!!!!!!!!!

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
19.11.2009 20:12:30   
piskot
uf, kok se dogaja.

torej, upam da so se strasti pomirile.

ajvi bravo za premike!

katjusa o sranje. upam da je bila res samo trma.

tamika ja drek pek. kje ste jo staknili? posiljamo vam en kup zdravja!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
19.11.2009 20:13:02   
Onasiss
Tamika............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem brez besed... jaz se jo bojim tele gripe kot hudič križa...

Katjusa............user posted image user posted image user posted image  Če ma Beni kaj po teb...je prva liga  IN ZIH NI KEJ RESNEGA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.11.2009 20:13:16   
piskot
aja kolumbo brusnice! sok ali suhe. mene so ze veckrat resile pri mehurju.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.11.2009 20:20:31   
TAMIKA3
punce res še enkrat hvala za user posted image in user posted image ... zaradi vas mi je lažje prebroditi te katastrofe, ki so nas doletele user posted image user posted image user posted image .
user posted image spijo, grem še jaz malo na user posted image , bom najverjetneje kar tako user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

mirno in prespano nočko user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 19.11.2009 20:23:12 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.11.2009 20:20:35   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.11.2009 20:26:06   
Urša08
Pri nas še živahno. Grem zdej Nejca spat poslat - beri ponovno, pa Žigca pocrklat. Če se ne javim več vam želim lahko nočko.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.11.2009 20:38:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ja čist resno user posted image . me je danes klicala p , da je maiev bris, ki ga je vzela v ponedeljek, pozitiven. user posted image so imeli vročino, kašljajo, pa iz noskov jim teče. nič hujšega- gripa kot gripauser posted image , tako da ne se vstrašit user posted image

Tamika joj bogica, kaj vse mate na kupuuser posted image user posted image user posted image Upam da si vsaj ti po nesreči že boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vse skup zdržiš, pa en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa vesela da se nam mal javiš user posted image

se podpišem.. Tamika držte se....

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.11.2009 20:41:58   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

banjamin je tud bil zadnič pokast okol ust k je mandarino jedu... sam ni nič lupine tipal... res pa je da je jst nisem umila in sem z itimi rokami mu dajala v usta..... bom probala drugič umit.... sme tud jst to slišala, da je lahko vzrok za mozolčke....

Zdaj se je pa meni nekaj razsvetlilo - Vid ima tudi izpuščajčke, ki izgledajo kot majhni mozoljčki!!! Pol pa verjetno ni alergija, ampak je mandarine prijemal!!! V kolkem času pa izginejo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.11.2009 20:41:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiraluser posted image ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trmauser posted image v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak loviuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa res hudo.. :( Upam, da tega ne doživiš več... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.11.2009 20:42:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

LARISA in MAJ vse naj naj za obmesečje!!!!!!!!!

user posted image

se podpišem

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.11.2009 20:43:54   
Jutta
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se ne ponovi več!!! Če pa jetrma boš pa hitro ugotovila, če bo še kdaj to naredil (upam, da ne bo). So pa naši malčki zdaj v takšni starosti, ko nas že ful berejo in izsiljujejo, zato moramo ful pazit, da ne popuščamo, kadar ni treba.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.11.2009 20:44:38   
boma2

jaz mam pa en predolog

A ste za da se en večer me dobimo same brez user posted image da mal počvekamo?

ja kdaj zvečer.. :) to bi bile sanje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.11.2009 20:45:11   
Jutta
Tamika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.11.2009 20:51:10   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da vsi gledate nogomet...

vau, boma2 ti se pa na večer razživišuser posted image user posted image user posted image user posted image

ona je vedno revizor dneva user posted image

ja to mi full ustreza... ko otroci zaspijo si prikradem mal časa za rrr pa za tko fejst punce... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.11.2009 20:53:03   
Urša08

jaz mam pa en predolog

zakaj sanje?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.11.2009 21:02:18   
Jutta

jaz mam pa en predolog

Ja, lahko (moram še mojega prosit za dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.11.2009 21:13:44   
Urša08
No sedaj sem pa že izpod tuša, spila čajček in grem mal na kavčka pogledat če je kej pametnega po tvuser posted image

Onasiss boš znala pridt do mene? Če ne boš sigurna ti kr pokličiuser posted image

Nočko vsem pa naj bo čim daljša in slajša

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.11.2009 21:15:54   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?