Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:28:13
|
|
|
|
Ajvy
|
JUtro...drugič Mihailo...pa probajte potovat ponoči, da bo MIhailo spančkal Urša..vodja izmene sem v McD-ju....rada bi delala nočne...samo nisem prirpavljena žrtvovat rutine otrok....oz. da bi sam moj to delal...mau je zakompliciran...ne vem.... PPA tut mislim ,da po zakonu ne smem oz, mi ni treba...kar mi čist ugaja pr dveh malih piškah PIkica....Čestitke Aleksu za korake sjmm...matr to pa je precej zgodnja dogodivščina
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:28:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki mi puzamo......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:29:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Jaz sem za vsako figo prestrašena.... Kolumbo je prava cool mamica... Čebel@ včasih res pregrobo odreagira in hitro užaljena.... Ajvy vedno in povsod skrbi za nas... Katjuša je zelo mehkega srca... .......... itak,vse so super(no sej so),ampak jaz sem pa ena negativna oseba ........za danes mi je dovolj rr-ja ker se mi ne da več tega sranja brat!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:29:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa...jutri enkrat po 9-ti uri!!!!! a bo šlo?????????????????'
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:30:43
|
|
|
|
Čebel@
|
midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:35:55
|
|
|
|
Šaki
|
ma nej gre vse nekam napišem cel roman.pol pa nič....grem raje....joj tale komp aja pa fajn bodte .čawwwwwww pa veliko sončka!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:40:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ursa...jutri enkrat po 9-ti uri!!!!! a bo šlo?????????????????' Kadarkoli boste lahko Sprašujem da okvirno vem, pa da mal našo bomobo prej pospravim da te ne bo kap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:42:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan Dobr opravta Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna, ponavadi z nasmeškom na ustih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:42:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan nako...uspešno lovljenje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:43:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan Dobr opravta Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna, ponavadi z nasmeškom na ustih Vedno z nasmeškom.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:44:39
|
|
|
|
Šaki
|
matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:44:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ursa...jutri enkrat po 9-ti uri!!!!! a bo šlo?????????????????' Kadarkoli boste lahko Sprašujem da okvirno vem, pa da mal našo bomobo prej pospravim da te ne bo kap Ne pretiravej...ti sAM kofico pripravi...jaz pijem s kofeinom.... da me u luft drži.... če ne pa sam vodo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:46:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:46:53
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna.... Šaki pride včasih kak tak dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:48:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ursa...jutri enkrat po 9-ti uri!!!!! a bo šlo?????????????????' Kadarkoli boste lahko Sprašujem da okvirno vem, pa da mal našo bomobo prej pospravim da te ne bo kap Ne pretiravej...ti sAM kofico pripravi...jaz pijem s kofeinom.... da me u luft drži.... če ne pa sam vodo.... ej sej ne bom verjemi,... a veš da mam občutek da se pri teb vedno vse sveti, je pospravljeno,... se mi zdiš da si pri tem zelo pedantna Ni tko k pr nam da če zjutraj ne pospravim posode od zajtrka pa pač počaka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:49:14
|
|
|
|
Urša08
|
Šaki si me spomnila na kapučin si ga grem narest Mam tak mir, Žiga spi, Nejc se je pa tako zamotu kot da ga ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 12:49:53
|
|
|
|
Šaki
|
evo sm ga že spila. zdj pa grem kakšno kitico zadremat k tamali upam da nama rata ajd
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:00:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki evo sm ga že spila. zdj pa grem kakšno kitico zadremat k tamali upam da nama rata ajd Refren mora bit AFRIKA AFRIKA NOGOMET JEEEE NOGOMET.... dons se sam še o tem poje!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:11:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan Dobr opravta Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna, ponavadi z nasmeškom na ustih jst pa mislim, da si je težko pravo mnenje takole preko neta ustvart..... z čebelo sme ble 5 dni skupi na morju pa ne morem rečt da jo poznam.... mi je pa fajn je ful iskrena, všeč mi je njena "normalna" direktnost.... pove kaj ji paše kaj ji ne paše in ne vsiljuje svojih mnenj.... če bi lahko bi še kr enkrat ponovila druženje z njo noč in dan.... itak pa nisem jst tle da sodim kak in kaj je kdo niti nisem človek, ki bi bil zamerljiv (ok zamerim tko na hitro ampak zamere ne kuham v nedogled).... o nobeni si ne ustvarjam nekih mnenj ker to nima smisla, ker si lahko kaj narobe zamislim in delam krivico primer je kolumbo s katero sem imela kar lep konflikt (sem že pozabla zakaj, verjetno neki kr brezveze) vendar jo spoštujem in občudujem in mi je lepo kadar je prisotna ob meni jst vas imam vse rada take k ste.... sam ne se kregat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:11:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna.... sam da se nisi opekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:11:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Šaki evo sm ga že spila. zdj pa grem kakšno kitico zadremat k tamali upam da nama rata ajd Refren mora bit AFRIKA AFRIKA NOGOMET JEEEE NOGOMET.... dons se sam še o tem poje!!!!!!!!!!!! ob 15 bo prenos na tvslo iz LJ sprejem upam, da bom uspela gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:11:56
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela je uspešno ulovila hanino lulanje bravo mami bravo hana k tak dober cilja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:14:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss TANCI VAS VSE LEPO POZDRAVLJA..... SO SE KLIMATIZIRALI, VSI SO OK... ERIK JE V VRTCU. RAČUNALNIK JI ŠE VEDNO NE DELA. S HANO STA IMELI V TOREK POSVETOVALNICO------ KATJUSA ZA NA SEZNAM: HANA OD TANCI: 9 MESECEV: 8450 G, 71,5 CM PA PINGVINČKA ZA NA SEZNAM: OD 8,5 MESECEV TER IMA ŽE 5 ZOBKOV........OD 8,5 MESECEV.... hvala za pozdrave jo pogrešam tak da upam, da ji hitro zrihtajo računalnik....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:21:41
|
|
|
|
sjmm
|
helov!! evo nas s špancira, mali zdej spi, sem ukazala smrtno tišino, ker včer so ga ta velki zbudli po 45 minutah in je bil pol cel cirkus sem skuhala pisker kompota, galono čaja, da se bodo napajal in bacile utaplal kje je dans ta star nč ne vem...sploh se ga ne dobi na gsm...mogoče še uro štima..al je pa spet kej pokvaru za Majčka se že omakca kuha, pol še mal polente s smetanco, pa en puding mi pa bomo dans gobovo juhco,pa kruhek z zelišči in pa šmorn in kompot upam, da bojo rite site urša....men se tud zdi, da imaš vse lepo popedenano mat naloge...glih nisem talent...angla pa bol stoji bravo hana za lulanje, nas to jutri zjutraj čaka šaki...šit hapns evri daj ...ni kej...jz sm včeri cel kozac medu z rok spustila...na srečo se ni razbil, sam mal polil...je pa zdej kuhna na frišn spolirana glede prepira...men se itak vse fajne zdite...in vedno živim po načelu....živi in pust druge žvet...vsak ma pač svojo glavo...svoje mišljenje in če je dost brihten...to tud uporabla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 19.11.2009 13:27:39
|
|
|
|
sjmm
|
tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado...
< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.11.2009 13:28:08 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?