![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:01:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli. za bubija...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:07:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za mojega pridnega moža. no ja, če bi napisala še zakaj...... ker me ful crklja te dni, ko sem bolana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:30:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom??? Jaz tega ne poznam, tudi se ne daje kar tako.... Če te kaj konkretnega zanima, povej, se lahko pozanimam. Verjetno pa gre za kake zelo kalorične zadeve, polnovredne obroke - vse potrebne aminokisline, maščobe, vitamine, minerale,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:31:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za mojega pridnega moža. no ja, če bi napisala še zakaj...... ker me ful crklja te dni, ko sem bolana. za moža in zate.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:35:22
|
|
|
|
ključek
|
bubi, je princeska okej??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:42:54
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa.... ....ponoči mi je LN padla iz postelje............spala je pri meni, ker se je okoli pol polnoči zbudila in se ful jokala, in ker sva bili itak sami, sem jo vzela k sebi. pa je bil na njeni strani povšter, ampak ker se to premetava non stop, se mi je zvrnila dol. HB da imava nizko posteljo in da je padla na roke. sicer je malo jokala, ampak v spanju, niti zbudila se ni, sem jo hitro potolažila, jo stisnila k sebi in že je spala naprej. jaz pa ne. budna kot sova sem jo gledala in čakala, kdaj pride ati domov, ker potem lahko zaspim brez skrbi, ker čez njega ne more pasti na tla. sicer ni bilo nobenih posledic, zjutraj se je vsa naspana malo čez 6 zbudila, pela celo pot do vrtca in je ena izmed redkih, ki jo vzgojiteljice pohvalijo, da je vedno nasmejana v vrtcu (sploh zjutraj).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:44:40
|
|
|
|
zband
|
kupi čelado ojla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:49:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kupi čelado ojla a bejž??? dober večer. zbandkoti že spijo?? no, vsaj 3.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:51:08
|
|
|
|
zband
|
štirje sam jst se še mal trudim vidim,da te je nekaj zmatralo ta teden in da imaš dela proste dneve-kako lepo ampak vreme pa zamujaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:52:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband štirje sam jst se še mal trudim vidim,da te je nekaj zmatralo ta teden in da imaš dela proste dneve-kako lepo ampak vreme pa zamujaš en mičken sem ga danes izkoristila, sem šla zraven na sprehod. ker itak mi bo jutr zaključila bolniško, tko da....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:53:20
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:53:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubi, je princeska okej?? Ja, bubika je zaenkrat zdrava. Zato pa smo jo danes prepustili babici. Preventiva, ker še ne vemo, kaj je z bubijem. Veliko otrok v vrtcu je zbolelo včeraj in danes
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:55:12
|
|
|
|
zband
|
pol pa imate še vikend za izkoristit in izkoristite ga kar se da. tudi mi ga bomo dva na počitnice do torka trije pa doma in se bomo mal crkljali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:59:09
|
|
|
|
zband
|
Veliko otrok v vrtcu je zbolelo včeraj in danes user posted image bubi vreme je krivo saj je sredi zime 17 stopinj čez dan-kuk je mrzlo mi smo našega že v ponedeljek umaknili iz vrtca-preventiva z malo bubiko pa bo vse ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 21:59:43
|
|
|
|
zband
|
mty-noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 22:01:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband Veliko otrok v vrtcu je zbolelo včeraj in danes user posted image bubi vreme je krivo saj je sredi zime 17 stopinj čez dan-kuk je mrzlo mi smo našega že v ponedeljek umaknili iz vrtca-preventiva z malo bubiko pa bo vse ok Ja, če imaš to možnost.... jaz je nimam Poleg tega so še v torek bili kompletni, v glavnem nič bolezni..... od včeraj do danes pa veliko otrok bruha, vročina,....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 22:06:27
|
|
|
|
zband
|
to pa ni dobro jaz bi se na tvojem mestu probal,kaj zmeniti v službi ,vsaj malo da otroka ne vodiš v vrtec. vzemi raje kakšen dan dopusta al pa nekaj naj partner koristi tistih 90 dni ki mu pripada do tretjega leta otrokove starosti pa naj se malo crklja z bubiko doma in naj jo razvaja,jaz bi naredil to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 22:20:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...........za mojega pridnega moža. kaj je pa nardil, da je tak priden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 22:26:18
|
|
|
|
zband
|
pregrešne misli fišica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:12:49
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom??? Žal ne, ne poznam zdravil. A to je za boljši apetit? sm uceri zvedla.....polycal ima v sebi samo ogljikove hidrate...nic drugega... infatrini ma pa baje vitamine minerale... za bolšji apetit....mi ni znal pa noben povedat....so pa ljudlje razlicnega mnenja eni so rekl ne dajat tega otroke drugi so za..... js sm se tko odlocila ce bo mali vsec ji bom dala drugace pa ne......preprosto ;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:17:39
|
|
|
|
taja1235
|
bubi hvala za pomoč...če pa še kej zveš mi pa napiši....vsaka info dobrodošla ;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:29:25
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:32:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kupi čelado ojla jaz sem prebrala "kupi čokolado"... se vidi, da mi jutranja doza ogljikovih hidratov manjka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:35:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? vem, da je ena moja kolegica kupovala v avstriji nek dodatek k prehrani za malčka, ki je vzpodbujal apetit in je rekla, da tisti avstrijski res ful pomaga. se bom pozanimala... drugi info o tem pa nimam... mi smo bili bližje metinemu vidiku problema, pa se je zdaj kar lepo uravnalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.11.2009 7:38:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak naj dam slikco gor, če ne znam. Mami je že malo bolje, zgleda pa da ima novo gripo. joj, pf - upam, da že gre na bolje! pa bubuiju tudi...ostali pa upam, da ste zdravi ko dren! glede slikce so pa tudi druge poti, če je sama ne želiš znat prilepit...lahko jo npr. po mejlu kateri pošlješ...ali pa jo vtakneš v kuverto in pošlješ...se bo že našla katera, ki jo bo poskenirala in dala gor Lahko tut js...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 20.11.2009 7:48:47 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.