|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
20.11.2009 8:03:59   
taja1235
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235
A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali???

vem, da je ena moja kolegica kupovala v avstriji nek dodatek k prehrani za malčka, ki je vzpodbujal apetit in je rekla, da tisti avstrijski res ful pomaga. se bom pozanimala...

drugi info o tem pa nimam... mi smo bili bližje metinemu vidiku problema, pa se je zdaj kar lepo uravnalo.

ja bi te prosila če mi lahko napišeš kateri izdelek je kupovala....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.11.2009 8:18:48   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zband

to pa ni dobrouser posted image

jaz bi se na tvojem mestu probal,kaj zmeniti v službi ,vsaj malo da otroka ne vodiš v vrtec.

vzemi raje kakšen dan dopusta al pa nekaj

naj partner koristi tistih 90 dni ki mu pripada do tretjega leta otrokove starosti pa naj se malo crklja z bubiko doma in naj jo razvaja,jaz bi naredil touser posted image

Bubika zaenkrat ni problem, ker so jasli ločene od vrtca (sosednja stavba) in se otroci ne mešajo (niti zjutraj in popoldan ne). Pri nas se "mešata" doma user posted image

Jaz dopusta kar tako ne morem vzet, ker mi minister predpiše, kdaj ga lahko koristim, pa čeprav mi je letos ostalo 19 dni in mi bo verjetno propadel. Saj se mi zdi, da tvoja žena dela v podobni službi user posted image

Saj danes greva k zdravniku (včeraj nama je rekla, naj ostaneva doma, razen če se poslabša), pa bubi je tudi veliko bolje, vročina ni tako visoka, bruhal ni več in kar je najvažnejše, diha normalno (ima problem zapletov z bronhitisi v preteklosti).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.11.2009 9:20:27   
KAHLO
Ojla!!!!

Vsem bolnikom in bolnicam.....želim čimprejšnjo okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi se še na srečo uspešno izogibamo raznim boleznim....evo že trkam po lesuuser posted image user posted image user posted image

MTY.....te čist razumem kako neprespano noč si mogla met ob padcu LN......ampak tlko v tolažbo....Ronja kar naprej skače po kavču, čeprav jo kregava in je že dvakrat čofnila dol, malega vrageca čist nič ne izuči....zadnič sta nekaj z atijem telovadla pa je mu je čofnila.....in sta se oba tako vstrašla da nisem vedla kirga prvo tolažituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sta zdaj vsaj za nekaj časa prenehala z akrobatskimi igramiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja123....veš da sem že večkrat zasledila na RR ....da svetujejo akacijin med za povečanje apetita....sicer članka oz. debate nisem brala.....ampak.....poglej malo po RR....mogoče bo pa kr uporabno, pa zveni bl naravnouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
20.11.2009 9:23:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dober večer user posted image

Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta user posted image . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega user posted image user posted image user posted image

Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino  user posted image

HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli.

Čestitke Bubiju in da bil čimprej zdrav.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.11.2009 9:24:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image ...........za mojega pridnega moža.

no ja, če bi napisala še zakaj......user posted image user posted image

ker me ful crklja te dni, ko sem bolana.user posted image

Bravo. Tako je tudi prav. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.11.2009 9:25:55   
pf

drugače pa....user posted image user posted image user posted image ....ponoči mi je LN padla iz postelje............spala je pri meni, ker se je okoli pol polnoči zbudila in se ful jokala, in ker sva bili itak sami, sem jo vzela k sebi. pa je bil na njeni strani povšter, ampak ker se to premetava non stop, se mi je zvrnila dol. HB da imava nizko posteljo in da je padla na roke. sicer je malo jokala, ampak v spanju, niti zbudila se ni, sem jo hitro potolažila, jo stisnila k sebi in že je spala naprej. jaz pa ne.user posted image user posted image budna kot sova sem jo gledala in čakala, kdaj pride ati domov, ker potem lahko zaspim brez skrbi, ker čez njega ne more pasti na tla.user posted image

sicer ni bilo nobenih posledic, zjutraj se je vsa naspana malo čez 6 zbudila, pela celo pot do vrtca in je ena izmed redkih, ki jo vzgojiteljice pohvalijo, da je vedno nasmejana v vrtcu (sploh zjutraj).user posted image

Pridna punca. Veseljak je, nimaš kaj. Pa HB, da se je nočni padec dobro končal.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.11.2009 9:28:13   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kupi čeladouser posted image
ojla

jaz sem prebrala "kupi čokolado"... se vidi, da mi jutranja doza ogljikovih hidratov manjka user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.11.2009 9:31:02   
pf
Dobro jutro punce.
Tudi Lana nekaj štrajka s hrano. Linote noče več jest. Kaj ve dajete malčkom za zajtrk (ko so doma ali čez vikend) in večerjo?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.11.2009 9:46:38   
KAHLO
PF....ronja si  tud zmišljuje......zdaj je prešaltala na čokolešnik, obezno pa mora dobit še kos kruha....nekaj cajta je bla za zajtrke full na jogurtu pa skuti....pa se je naveličala.....včeraj pa se je za večerjo basala z makaroniuser posted image je atiju pol večerje pojedla....tako da je pol mlečni obrok odpadeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.11.2009 9:49:43   
zband
podobni služb

to imaš pa pravuser posted image

čim hitreje se pozdravite in uživajte v veselem decembru,ki bo kmalu tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.11.2009 10:42:41   
taja1235

KAHLO

oo super....hval aza nasvetek bom pogledala mal po netku...
mam tako štalo v sluzbi...bom bom čimprej...

LP

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.11.2009 10:44:09   
taja1235

Tkole malo v INFO

Akacijev med
Akacijev med dobimo iz akacij iz središčnih predelov Homoljskih planin. Je svetlo zelene barve. Ima posebnen vonj in okus. Zelo počasi kristalizira v majhna zrnca in tedaj dobi mlečno belo barvo.
Zdravilne lastnosti
Akacijev med je zaradi prijetnega okusa in manjših količin cvetnega prahu (ki se ne priporoča, ker je lahko povzročitelj alergij), pa tudi izraženih zdravilnih lastnosti, zelo pomemben v prehrani mlajših oseb. Zaradi posebnega aromatičnega okusa spodbuja tek in hitro nadomešča izgubljeno energijo. Uravnava izločanje kislin v želodcu, pomemben pa je tudi zato, ker preprečuje bronhialne težave.
Priporočena uporaba:
Akacijev med je najučinkovitejši, če ga vsako jutro jemljete eno čajno žličko pred zajtrkom (po potrebi tudi več), lahko pa ga tudi vmešate v toplo vodo, mleko, čaj in, še bolje, v jabolčni kis.
Shranjevanje:
Akacijev med shranite pri sobni temperaturi in v temnem prostoru.
Opomba:
Naravna lastnost meda je, da kristalizira. Kristalizirani med postaja spet tekoč na naslednji način: kozarec meda damo v posodo z vodo, segreto do največ 50 ºC, saj le tako ohrani vse zdravilne lastnosti.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.11.2009 10:52:08   
taja1235
Akacijev med

Je tekoč, skoraj brezbarven ali nežno rumen, milega okusa in brez izrazitega vonja, zato ga nekateri imenujejo tudi damski med. Velja kot odličen namaz na kruh in nepogrešljivo sladilo za čaj, kavo in sadne torte. Ta med pomirja in deluje ugodno pri nespečnosti, težavah v obdobju mene ter za neješče otroke.

pa še tole sm najdla....zdej pa šibam res to nabavt ;)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.11.2009 16:29:39   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dober večer user posted image

Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta user posted image . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega user posted image user posted image user posted image

Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino  user posted image

HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli.

za bubija...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem .....user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa vse najboljše za 4 letauser posted image ......  (jaz sem imela 26.11 v glavi)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.11.2009 16:30:04   
gold fish

user posted image user posted image user posted image ...........za mojega pridnega moža.

no ja, če bi napisala še zakaj......user posted image user posted image

ker me ful crklja te dni, ko sem bolana.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.11.2009 16:32:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

pregrešne misli fišica

že spet user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.11.2009 16:38:51   
gold fish
..no, ko glih o bolniških pa to pišete....

sem rekla včeraj v službi šefici, da je mali v vrtcu ok, da rad gre, samo upam, da ne bo dosti bolan...... ona pa nazaj...ja zdaj si bla tak dovolj dolgo doma, da kaka bolniška tak ne pride v poštev...user posted image

...sem danes govorila z direktorico in je rekla, da je naj ne poslušam, pri eni uhi not, pri drugi ven.... tako da.....ona čisto razume,če bo treba doma ostat....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.11.2009 19:24:30   
pf
Lara, Gloria, Meta, Saraya kje ste kaj in predvsem kako ste kaj? A ste se izgubile? Tukaj je rr. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.11.2009 20:09:58   
ključek
ojla, punce!!!user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.11.2009 20:11:13   
ključek
danes sem bila pri zdravnici, me je pomirila, da nimam tanove gripe, ker so pri njej znaki-bruhanje in visoka vročina, jaz imam virozo, in sem do torka še doma.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.11.2009 20:14:20   
Lara Croft

Ojla.... Ste kej pogrešale moje ime gor med uporabniki? user posted image

Ma sem imela migreno.... no, zdej je mimo.... in sem vsa hepi... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.11.2009 20:18:02   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara, Gloria, Meta, Saraya kje ste kaj in predvsem kako ste kaj? A ste se izgubile? Tukaj je rr. user posted image

Evo, sem nazaj... user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.11.2009 20:24:13   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro punce.
Tudi Lana nekaj štrajka s hrano. Linote noče več jest. Kaj ve dajete malčkom za zajtrk (ko so doma ali čez vikend) in večerjo?

Čokolino, kosmiče v mleku dobi za zajtrk..... za večerjo tudi čokolino in kosmiče pa puding, gres ji skuham, skutko pa kak biškotek, monte in kak biškotek, kuhan pršut s kruhom, mlečni riz, jugurt z maslenimi rogljički vege paštetko s kruhom.... en dan sem ji skuhala marelične njoke pa jih je spluvala ven...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.11.2009 20:36:54   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ojla.... Ste kej pogrešale moje ime gor med uporabniki? user posted image

Ma sem imela migreno.... no, zdej je mimo.... in sem vsa hepi... user posted image

ja smo te pogrešale. migreno?? joj....se nisva ravno par dni nazaj o tem pogovarjali??? no, samo da si boljše. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.11.2009 9:36:19   
zband
sonček je in mi smo skuštraniuser posted image user posted image

dnevi sreče
dnevi žalosti
se prepletajo v življenju vseh ljudi

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.