Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 7:38:37
|
|
|
|
taja1235
|
Dobro jutro še od mene... pri nas nič novega...sm pa vesela z naše nogometaše da so zmagali jeeeee IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 7:39:43
|
|
|
|
taja1235
|
A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 8:59:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sej ne da mam tolk cajta v službi sam DELAT se mi ne da ajdi zdej šibam med številke in papirje se še kaj javim pridne bodite vidim, da še vse spite , ko ste včeraj ble na tekmi Ti je oproščeno - papirji in številke niso ravno huda motivacija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 9:21:02
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 9:58:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Pf - hvala dej še ti kakšno fotko gor od tvoje punčike, kako je z mami? je že kej boljše? Kak naj dam slikco gor, če ne znam. Mami je že malo bolje, zgleda pa da ima novo gripo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 10:00:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom??? Žal ne, ne poznam zdravil. A to je za boljši apetit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 11:12:23
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo vredu.....trenutno sem v taki gužvi,da komaj na rr kaj pridem.mala mi vzame 100% mojega časa, nenormalno samo mama mama mama mama ves dan ..pa za šolo imam tolk dela da se ven ne vidim...... ..še hvalabogu ,da nimam nekih problemov z varstvom in jo tu in tam lahko dam čuvat,drugače bi se mi tak................... Zdaj pa grem na brtake naredit hrenovke v listnatem testu.....popoldne pa tak spet šola..... Fiška mislim natebe,naj ti hitro mine aja..M je danes celo noč prespala....kak to paše.se čist dručeče tud jaz počutim. spala je od osme zvečer pa do sedme zjutraj v kosu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 19:06:44
|
|
|
|
ključek
|
ojej, komaj na drugi strani sem nas našla. kaj je sedaj to???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 19:10:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Pf - hvala dej še ti kakšno fotko gor od tvoje punčike, kako je z mami? je že kej boljše? Kak naj dam slikco gor, če ne znam. Mami je že malo bolje, zgleda pa da ima novo gripo. dej jo meni pošlji na mail, pa jo bom jz nalimala gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:01:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK opa, to pa bo danes, jutro fiši so ti kej stolček pogreli SREČNO danes hvala, hvala...... kot vidite sem preživela ...ni bilo tako hudo.....po 2 letih ........ danes in jutri je šolanje, sem se mogla fajn koncentrirat, da sem v ang. zdržala tako dolgo....danes sem bila tam do 17, jutri malo manj.... potem pa.... drug teden spet 4 dni fraj, ker je moj stolček še zaseden (nadomeščanje ima pogodbo do konc meseca) in bi mogla tacajt stat .... mi kar paše ...grem dalje brat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:02:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Marija ...je pa cela mama...vsaj na prvi sliki mi zgleda ... hvala počaki ti pošljem še fotko od ata daj, daj pošlji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:05:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Fiška mislim natebe,naj ti hitro mine aja..M je danes celo noč prespala....kak to paše.se čist dručeče tud jaz počutim. spala je od osme zvečer pa do sedme zjutraj v kosu hvala .... ...pa bravo M.... naš tud zadnje čase lepo spi, samo kaj ko sem jaz bila danes že ob 4 auf ..no, saj sem se do 6 še po postelji vlačila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:08:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ribica mej se fletno v službi in naj ti vsak delavnik mine čim hitreje ...zband - hvala...... danes sem spet lahko potrdila teorijo, da je bolje z moškimi delat kot z ženskami.....pa še dosti bolj veseli so me bili .... o ženskih komentarjih pa čez par dni.....jih moram napisat, ker
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:08:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish hvala, hvala...... kot vidite sem preživela ...ni bilo tako hudo.....po 2 letih ........ danes in jutri je šolanje, sem se mogla fajn koncentrirat, da sem v ang. zdržala tako dolgo....danes sem bila tam do 17, jutri malo manj.... potem pa.... drug teden spet 4 dni fraj, ker je moj stolček še zaseden (nadomeščanje ima pogodbo do konc meseca) in bi mogla tacajt stat .... mi kar paše ...grem dalje brat NO, VIDIŠ, DA JE ŠLO!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:08:59
|
|
|
|
gold fish
|
zband - kuku .... vidim, da si prijavljen....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:10:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NO, VIDIŠ, DA JE ŠLO!!! ...je šlo ja, samo vedno bolj se mi zdi, da se jaz ne vidim več tam not...oni pa ful računajo name.... .....če omenim še skrajšanega...po moje jih itak kap....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.11.2009 20:11:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:12:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NO, VIDIŠ, DA JE ŠLO!!! ...je šlo ja, samo vedno bolj se mi zdi, da se jaz ne vidim več tam not...oni pa ful računajo name.... .....če omenim še skrajšanega...po moje jih itak kap.... če najdeš kaj boljšega, se ne oziraj na njih!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:12:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 A mi kera zna kej svetovat glede spodnjega.....a pozna kaako punco k so to uporabljali??? dobili smo pa POLYCAL in INFATRINI...a je katera to dajala svojim malčkom??? Žal ne, ne poznam zdravil. A to je za boljši apetit? taja - jaz jih tud žal ne poznam,.....prvič slišim zanje.... A na netu pa nisi nič našla na to temo? Mogoče bubi kaj ve....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:16:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če najdeš kaj boljšega, se ne oziraj na njih!!!! to se itak ne mislim...... samo zaenkrat niti ne mislim kaj druga iskat, zdaj ko je še pikec tak mali, pa še za nedol. čas imam.... je vseeno lažje za bolniško pa to....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:17:10
|
|
|
|
ključek
|
...........za mojega pridnega moža.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:18:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če najdeš kaj boljšega, se ne oziraj na njih!!!! to se itak ne mislim...... samo zaenkrat niti ne mislim kaj druga iskat, zdaj ko je še pikec tak mali, pa še za nedol. čas imam.... je vseeno lažje za bolniško pa to.... ja. to je res.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:20:07
|
|
|
|
zband
|
danes sem spet lahko potrdila teorijo, da je bolje z moškimi delat kot z ženskami.....pa še dosti bolj veseli so me biliuser posted image .... danes sem spet lahko potrdila teorijo, da je bolje z moškimi delat kot z ženskami.....pa še dosti bolj veseli so me bili .... to pa itak,ker moškega ne vidite kot tekmeca na ženskih področjih,,, nikoli ne rečete ta ma bo boljšo frizuro kot jaz,lepse našminkan,to bluzo sem jaz hotela kpiti a je ne bom ker jo ima on,ta ima pa boljšo postavo kot jaz in še in še
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:41:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Tak, en lep dan (včeraj) je za nami, bubi je star 4 leta . No, to je bilo meni včeraj pomembno, vsej ostali Sloveniji pač nekaj drugega Danes pa.... bogec bogi, mi je fuuuul zakuhal. Še zjutraj je bil tipi topi, ga peljem v vrtec.... pa so me že ob devetih klicali, da ima vročino HB je bubika ok, danes smo jo izolirali, pa upam, da se ni že zjutraj česa nalezla. Za vikend pa ne upam več kaj planov delat, praznovanje z otročki smo že odpovedali. Mogoče bo do sobote toliko ok, da bomo vsaj v krogu družine lahko tortico pojedli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NO, VIDIŠ, DA JE ŠLO!!! ...je šlo ja, samo vedno bolj se mi zdi, da se jaz ne vidim več tam not...oni pa ful računajo name.... tak je bilo pri meni,isto So full računali na mene....tak da ko so dobili po pošti odpoved jih je kar verjetno zadelo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.11.2009 20:51:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Marija, pa smo te le videli po dolgem času
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.