Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm zdej je mali omagal ta drugo rundo, mojga še ni, z mulčki smo pojedli, posoda še čaka, sem rekla, da 5 minut si pa lahk vzamem naš tretarček je poštevanko gulil, naš bolnik je prepisoval snov, mal je še mami, ker so ga že čist prsti bolel..je reku..lej jih sploh ne čutm, s ta velko smo mal enačbe ponovile...bo kontrolka vsak cajt, zdej pa še kitaro povadita, pa imamo play time ko se Maj zbudi aja, pa morm našega Majčija pohvalit, da že tretji dan lepo papca nespasirano zelenjavco in gre kar lepo dol, mogoče malce počasneje, pa sej je itak kr prehitro goltal...ja, se vidi da je že 9 mesečnik, ha, ha še . a tud ve kaj opažate, tisti ki imajo dudico, da večji kt je več jo ima?? naš jo pred kakim mesecem še povohal ni čez dan, zdej pa če jo kje zagleda, jo hoče nujno imet in pol cuclja k da bi bil čist out,no, sej je še mali, me niti ne moti, pa vseeno...mogoče tudi zaradi zobk...sem že mal pozabla, kako to laufa k je že 8 let od prejšnjega bejbija sjmm joj tole z dudo se jaz pri Nejcu spomnim dobesedno tako kot si napisala večji kot je bil rajši jo je mel, sem mu jo kaj pa vem okol leta in pol dala samo še za spat in če je ni videl je blo ok, kokr jo je pa najdu jo je pa s takim navdušenjem dudlav
|