|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
19.11.2009 13:34:15   
kayica24
Čebel@ .... Če si dobro prebrala sem tudi zase napisala negativen opis..Ker me resnično poznate po tem da kompliciram in se zasikeram za vsako malenkost...Jaz pa tebe poznam po tem, da se kar hitro ujeziš in si užaljena, kar pa ne mislim, da nisi dobra, oziroma, da te ni fajn brat...Oziroma, da imajo vse tako mnenje..Tako te vidim jaz...Pa ne zmeraj...Brez tebe tudi to naše druženje ne bi bilo to kar je..Ker si naša "članica", ki res full pridno sodeluje pri debatah....Ampak večkrat "uletiš" s kakim takim postom...Tako kot danes....Žal...user posted image ...Pač hočem povedat, da ne znaš sprejet kritike...

Evo, jaz sem s tem za danes končala, ker sem povedala svoje...V prvi vrsti sem pač hotela zaščitit Mihailo, ker punce ni hotela in noče nič slabega...

Lep dan vsem...

Moj dragi se sprehaja z najino pupo, jaz pa user posted image sesat, posodo umivat, pospravljat, kuhat....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.11.2009 13:37:27   
MIHAILO
Tako midva sva bila na sprehodu potem je Mihailo pojedel kosilo in ze ajcka svoj popoldanski spanec.,je po kosilo hotel takoj spat ampak ,ker je napolnil plenicko sem ga morala se previti in je bill zelo tecen,ko sem ga oblekla je sam glavico naslonil k meni in ze spal...user posted image ...jaz pa kuham za naju kosilo in pocasi pakiram,da ne bom jutri pol na hitro...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.11.2009 13:39:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado...

user posted image  

je bilo pa ukusno mmmuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:47:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.11.2009 13:54:34   
Jutta
Cebelica kje si???
Imaš ZS...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.11.2009 13:54:57   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image  

Njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.11.2009 14:16:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

user posted image  

Njamiuser posted image user posted image user posted image

a prstke pa ne bo polizaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš je tud tak kadar je kej čokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.11.2009 14:38:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan

Dobr opravtauser posted image Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna,  ponavadi z nasmeškom na ustih user posted image

Vedno z nasmeškom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj punce moje zlate stauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.11.2009 14:41:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan

Dobr opravtauser posted image Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna,  ponavadi z nasmeškom na ustih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst pa mislim, da si je težko pravo mnenje takole preko neta ustvart..... z čebelo sme ble 5 dni skupi na morju pa ne morem rečt da jo poznam.... mi je pa fajn je ful iskrena, všeč mi je njena "normalna" direktnost.... pove kaj ji paše kaj ji ne paše in ne vsiljuje svojih mnenj.... če bi lahko bi še kr enkrat ponovila druženje z njo noč in dan....
itak pa nisem jst tle da sodim kak in kaj je kdo niti nisem človek, ki bi bil zamerljiv (ok zamerim tko na hitro ampak zamere ne kuham v nedogled).... o nobeni si ne ustvarjam nekih mnenj ker to nima smisla, ker si lahko kaj narobe zamislim in delam krivicouser posted image user posted image user posted image user posted image
primer je kolumbo s katero sem imela kar lep konflikt (sem že pozabla zakaj, verjetno neki kr brezveze) vendar jo spoštujem in občudujem in mi je lepo kadar je prisotna ob meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst vas imam vse rada take k ste.... sam ne se kregatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.11.2009 14:42:03   
Čebel@

čebela je uspešno ulovila hanino lulanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami bravo hana k tak dober ciljauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sem že v nulo zverziranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.11.2009 14:45:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Jaz sem za vsako figo prestrašena....
Kolumbo je prava cool mamica...
Čebel@ včasih res pregrobo odreagira in hitro užaljena....
Ajvy vedno in povsod skrbi za nas...
Katjuša je zelo mehkega srca...
..........

itak,vse so super(no sej so),ampak jaz sem pa ena negativna osebauser posted image user posted image user posted image ........za danes mi je dovolj rr-ja ker se mi ne da več tega sranja brat!

sory ampak do solz sem se nasmejala, te kr vidm kok si napičena....se sekeri se, matematika ti ja mal potrplenja pobrala, drgač si pa čist kuuuul

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tipičen ovenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.11.2009 14:46:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Cebelica kje si???
Imaš ZS...

evo meuser posted image .....sem šla na sprehod preluftat glavouser posted image ......sem ti poslala mailuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.11.2009 14:47:07   
Čebel@

user posted image  
user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.11.2009 15:09:28   
sjmm
a se vas da kej v dobro voljo spravt

Franc in  Pepca sta se odpravljala na  ples v maskah.
Franc se je že  oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred   TV-jem.

Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta  ples. Ti  pojdi kar sam, jaz pa

bom raje  doma  gledala Esmeraldo..."

Franci pač iz  izkušenj  ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato

veselo  odpeketa sam na ples.

Po dveh urah gledanja  Esmeralde  in ostalih

vrhunskih dosežkov mehiške filmske   industrije, postane Pepci  dolgčas, zato

sklene, da  bo vseeno šla na ta ples.

Obleče kostum, ki ga  Franci še  ni videl

in pot pod noge. Ko pride  tja, vidi med  maskami tudi krokodila, ki veselo

skače okrog žensk in  jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje,   si

Pepca misli:

"Hmm kaj če bi jaz malo  sprobala  njegovo zvestobo?", zato ga

veselo poboža  po  jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova   sama..."

Krokodil je bil takoj za akcijo in jo   odpelje v neko sobo, tam Pepca

dvigne kiklo,   krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!!

Pepca po tem  dogodku diskretno  zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob  pol

petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi  in ga  vpraša:"Kak je blo?"

Franci:"Eeeeeh, tak  pač, bolj  dolgcajt."

"Dolgcajt ! ?     Zakaj pa  dolgcajt ?"

"Veš, ko sem prišel tja, sem  videl,  da so sami butli tam, zato sem  kostum

posodil  Poldetu in šel k Štefanu na tarok do  jutra. Ne boš

pa verjela,  kaj se je zgodilu   Poldetu......! ! ! "

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.11.2009 15:18:05   
Čebel@

a se vas da kej v dobro voljo spravt

Franc in  Pepca sta se odpravljala na  ples v maskah.
Franc se je že  oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred   TV-jem.

Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta  ples. Ti  pojdi kar sam, jaz pa

bom raje  doma  gledala Esmeraldo..."

Franci pač iz  izkušenj  ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato

veselo  odpeketa sam na ples.

Po dveh urah gledanja  Esmeralde  in ostalih

vrhunskih dosežkov mehiške filmske   industrije, postane Pepci  dolgčas, zato

sklene, da  bo vseeno šla na ta ples.

Obleče kostum, ki ga  Franci še  ni videl

in pot pod noge. Ko pride  tja, vidi med  maskami tudi krokodila, ki veselo

skače okrog žensk in  jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje,   si

Pepca misli:

"Hmm kaj če bi jaz malo  sprobala  njegovo zvestobo?", zato ga

veselo poboža  po  jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova   sama..."

Krokodil je bil takoj za akcijo in jo   odpelje v neko sobo, tam Pepca

dvigne kiklo,   krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!!

Pepca po tem  dogodku diskretno  zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob  pol

petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi  in ga  vpraša:"Kak je blo?"

Franci:"Eeeeeh, tak  pač, bolj  dolgcajt."

"Dolgcajt ! ?     Zakaj pa  dolgcajt ?"

"Veš, ko sem prišel tja, sem  videl,  da so sami butli tam, zato sem  kostum

posodil  Poldetu in šel k Štefanu na tarok do  jutra. Ne boš

pa verjela,  kaj se je zgodilu   Poldetu......! ! ! "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image doberuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.11.2009 16:13:25   
MIHAILO
No tko ,jaz sem skoraj vse spakirala,morem se za naju oblacila in kozmetiko in za Mihaila hrano,dude ,igrace to bom jutri...stanovanje je tipi topi in zdaj pa cakam da user posted image pride iz sluzbe...se tipkamo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.11.2009 16:16:11   
Šaki

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna....

user posted image

sam da se nisi opeklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se nism mogla k sem samo perah dala notr pol sem pa hotla vodo vlit..ma ejuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.11.2009 16:17:26   
Katjusa
sjmm .... zanimivo..... razmišljam, da si kupim kako maskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.11.2009 16:23:04   
Katjusa
jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiraluser posted image ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trmauser posted image v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak loviuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.11.2009 16:36:32   
Čebel@

jst sem imela pa pred dobro uro ful paniko sem letala z benjaminom okol bajte pa mamico iskala..... benjamin na enkrat ni mogu več dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image in panik kot sem jst sem ga sam pograbla in začela letat sem in tja..... mislim, da pojedu nič ni ampak je samo protestiraluser posted image ker ko se je stvar umirila sem ga odložla v sobo sama sem šla pa iskat flaško s čejem v kuhinjo in je spet začeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je jedu in šel spat.... me kr mel skrbi sam mislim, da je sam taka trmauser posted image v prvi rundi je trajalo ene 5 minut, da je zečel dihat mal bol normalno drugače je pa kr kot da zrak loviuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal kuhinjo pospravit imam tako kot bi nekdo nekaj kuhal notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.11.2009 16:58:35   
MIHAILO

Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal...
A

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.11.2009 17:03:57   
sjmm

Boga ti in Beni...bi tut jaz bila tako panicna...men je pa danes Mihailo tako jokal pri oblacenju ,ker je bil zaspan in sem ga komaj oblekla ,je tudi tako trmasto jokal brez razloga samo tecen je bil ,ker ko sem ga oblekla in vzela je takoj zaspal...
A

joj, se mi kr smiliš, jaz sem pred leti nečakinjo pazila in je imela podobne izpade, no, ona je bla tok trmasta , če kaj ni bilo po njeno je začela tulit, pa nobenga glasu iz nje, sam ustnice čist modre in je kr nehala dihat, smo morali ful pazit, ker je pol kr po tleh padla, no mi smo jo samo po vratu zmočili z mrzlo mokro krpo in je bilo hitro ok, pa potem se nismo jezili in to pogrevali...pač ko da ni blo, čeprav se človk čist prestraš...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.11.2009 17:10:38   
sjmm
zdej je mali omagal ta drugo rundo, mojga še ni, z mulčki smo pojedli, posoda še čaka, sem rekla, da 5 minut si pa lahk vzamem

naš tretarček je poštevanko gulil, naš bolnik je prepisoval snov, mal je še mami, ker so ga že čist prsti bolel..je reku..lej jih sploh ne čutm, s ta velko smo mal enačbe ponovile...bo kontrolka vsak cajt, zdej pa še kitaro povadita, pa imamo play time user posted image user posted image ko se Maj zbudi

aja, pa morm našega Majčijauser posted image pohvalit, da že tretji dan lepo papca nespasirano zelenjavco in gre kar lepo dol, mogoče malce počasneje, pa sej je itak kr prehitro goltal...ja, se vidi da je že 9 mesečnik, ha, hauser posted image user posted image

še user posted image . a tud ve kaj opažate, tisti ki imajo dudico, da večji kt je več jo ima?? naš jo pred kakim mesecem še povohal ni čez dan, zdej pa če jo kje zagleda, jo hoče nujno imet in pol cuclja k da bi bil čist out,no, sej je še mali, me niti ne moti, pa vseeno...mogoče tudi zaradi zobk...sem že mal pozabla, kako to laufa k je že 8 let od prejšnjega bejbijauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.11.2009 17:11:21   
sjmm
mam kuhno...atomsko...grem rešvat kar se da....baj za zdaj!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.11.2009 17:17:01   
Urša08
Katjuša ojoj groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj misliš zarad česa je do tega prišlouser posted image kako kr nehal dihatuser posted image si ne morem predstavljati tvojih občutkov takratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?