|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
19.11.2009 9:06:22   
Čebel@
LEP DAN

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.11.2009 9:11:45   
MIHAILO
CEBELA ne bodi otrocja,ne zelim se prerekati ,ker nimam casa in ne razloga za to...zelo grdo si mi napisala in zato sem ti napisala ,da ,ce ONASIS ne bo vsec moja sala mi bo ona napisala ,ker sem se z njo hecala in ne s teboj ,da me imas pravico obtozevati...
Dugac pa tole ni prvic ,da tkole NAPADAS punce na forumu in potem napises da gres ,da se ne bos javila en teden itd ...tako ,da se ne sekiram,vem da nisemm nic narobe naredila...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.11.2009 9:11:55   
sjmm
Dobro jutro!!!

hvala za čestitke, Maj pošilja pozdravčkeuser posted image user posted image ...je bil tko priden ponoč, sam zvečer k sva navijala , sem pa skoz skakala dnevna-spalnica...so kr stopinje v podnu, ne vem kva mu je blo, pol po enajsti je bil pa mir, pa nisva imela nč naglasuser posted image user posted image user posted image

No, jaz sem kao ful naspana...k če mi ga ne serje ta mal,pa kej ta star organizira....tkole :se mu je prejšen teden gsm pokvaru, pa ga nese popravt, kartico pa v eno starino vtakne, včeri dobi nazaj, prerihta kartice, naštima alarm in mi prinese na nočno omarco...ok, vse lepo in prav....pa se jz zbudim k zvoni alarm..ura 6.30...joj, Maj se ni nč zbudu, nč mleka pil...a še diha...no, je bil ok...pol grem v kuhno, zuni ful tema, nardim mlek in končno v kzhni pogledam na uro..pol treh...pa še na drugo...pol treh?????no, pa sem ugotovila, da je moj sam alarm nastavu, uro pa je pozabu na frišn naštimat!!!!!!!!pol ga zbudim in mu povem...itak ni registreru...mu zjutri še 1x povem...pa me sam debel gledauser posted image user posted image user posted image

grem na:
user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.11.2009 9:15:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat user posted image

MIhailo...waw...fajn se potepajte...
Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....resuser posted image

Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit user posted image user posted image

Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočilauser posted image upam,da ti uspe najdit pomoč

Ja saj bomo pa pauze delali...upam,da bo vecino spal ,ker bomo sli bolj proti veceru,po mozevi sluzbi,njegova ura pa je ob 20h za spanje...mal mam treme ,ker je bilo tako poleti ampak to je bilo verjetno zaradi vrocine kljub klimi je bil ves moker v lunici ,zdaj je bolj prijetno,ko ni vec tko vroce...
Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajnuser posted image pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...

Mihailo ne boj se vožnje, če bo Mihailo bošček pa mal več pavz nardite pa bouser posted image Uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.11.2009 9:15:37   
Katjusa
tule je pa vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.11.2009 9:16:47   
MIHAILO
URSA kam je pa sel moj odgovor user posted image upam,da si ga nasla...se sibam zrihtat dokler se mihailo spancka in pripravit sadje potem pa greva na sprehodeka in na soncka...
Lepo se imejte..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.11.2009 9:19:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

CEBELA ne bodi otrocja,ne zelim se prerekati ,ker nimam casa in ne razloga za to...zelo grdo si mi napisala in zato sem ti napisala ,da ,ce ONASIS ne bo vsec moja sala mi bo ona napisala ,ker sem se z njo hecala in ne s teboj ,da me imas pravico obtozevati...
Dugac pa tole ni prvic ,da tkole NAPADAS punce na forumu in potem napises da gres ,da se ne bos javila en teden itd ...tako ,da se ne sekiram,vem da nisemm nic narobe naredila...
veš kaj:misli si kar si želiš-ti si začela......ne mislim iti za 1 teden zato ker imaš TI slab dan......jaz sebe nimam za  tako da napadam,in mi je vseeno če me ti tako vidiš!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.11.2009 9:19:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tule je pa vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem opazilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.11.2009 9:40:13   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto Onasiss da ne boš iskala
user posted image user posted image user posted image user posted image

aja.....jutr?? bi šlo????

Če bosta prišli bomo doma user posted image user posted image user posted image

ja....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.11.2009 9:45:19   
simonakr
Čebela, Mihajlo - NEHITA SE KREGAT!!!! RESNO MISLIM DRUGAČ PRIDEM PA OBEMA RITE IZPRAŠIM!!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.11.2009 9:52:48   
Onasiss
Bom probala na hitro in lepo....user posted image  glede na to, da si si Mihailo vzela čas in poiskala moj post, kjer si mi jasno pokazala, da sem se zmotila, se ti opravičujem....  še dobr da ni kaka večja vsota....user posted image user posted image user posted image ...sicer pa jaz tega ne razumem kot šalo....sory...user posted image

čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.11.2009 10:02:20   
sjmm
Midva z Majem pošiljava Larissi...vse naj naj za obmesečnico !!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.11.2009 10:07:31   
sjmm
Glede prepirov...ne vem točno kako tole tukaj laufa...se pač tudi različna mnenja krešejo...nikar pa tok vroče krvi...sej vse pride...vse mine prjatli so pa za zmer!!!!user posted image

Pa včeri dojenje.....dans.....ah sej bo...jz sem tud mojmu skalp pustila k me je tkole ponoč pokonc metal...on ima ful srečo...zaspi še preden se uleže..jaz pa ene 5x 1000 ovčk preštejem,pa pol knjige preberem, pa lulat, pa pit, pa cajtng...pa še mam filing , da ne morm spat...se mi zdi spanje že od nekdaj stran metanje cajta....k sem bla mejhna je moj oči pol k me je uspavu tam ob 11 zvečer po kolenih iz sobe lezu...ha,ha

No, bom tele dva moja k sta doma dons mal vn peljala, sej Jana že vse boli od poležavanja...je bl moje nespalne sorte....pa mormo mal na luft

No, pa pridne bodite tak cajt, da se ne bo spet vse kadil....mal hecauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.11.2009 10:09:04 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.11.2009 10:09:07   
Čebel@

čebel@....ne sekiraj se... sedaj se osredotoči na matematiko.....user posted image user posted image
sem ti poslala mailuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.11.2009 10:10:59   
Čebel@
kolumbo........a ti tudi rasturaš mato???????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.11.2009 10:11:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem vidla...morm najprej fasungo pospravt....pol se bom pa lotila zadeve....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.11.2009 10:11:48   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Midva z Majem pošiljava Larissi...vse naj naj za obmesečnico !!!!!!

user posted image

Midve tid vama ghiupšžizuetqeerttui pa user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.11.2009 10:13:28   
Čebel@

sem vidla...morm najprej fasungo pospravt....pol se bom pa lotila zadeve....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sloh ni panike,te ne bom čisto nič priganjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 10:24:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 10:27:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.11.2009 10:36:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Kje si še vidla enga k obvlada ingliš in matouser posted image ...to je druga polovica možganov k men ne delauser posted image user posted image user posted image

DEJ POŠLJI ŠE MEN NALOGE, ti bom probala kej zrihtat....mam eno kolegico učiteljico matematike na OŠ, mislm d bi mogla znat rešit....OD KATJUŠE MOŽEK mislm d mato inštruira.....ti kr pošlji vsem....SEJ VEŠ, VEČ GLAV VEČ ZELJA
dej mi plis na ZS pošli tvoj mail pa ti bom poslalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.11.2009 10:36:55   
Onasiss

URŠA tvoji otroc mi pošiljajo prazne SMSjeuser posted image

Mogoče je pa Urša..... ji je dolgčas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.11.2009 10:38:09   
Onasiss

Kje si še vidla enga k obvlada ingliš in matouser posted image ...to je druga polovica možganov k men ne delauser posted image user posted image user posted image

DEJ POŠLJI ŠE MEN NALOGE, ti bom probala kej zrihtat....mam eno kolegico učiteljico matematike na OŠ, mislm d bi mogla znat rešit....OD KATJUŠE MOŽEK mislm d mato inštruira.....ti kr pošlji vsem....SEJ VEŠ, VEČ GLAV VEČ ZELJA

GA maš na seznamu.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.11.2009 10:43:25   
Čebel@

GA maš na seznamu.....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ....sem najdla seznam in poslala mailuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 10:46:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?