Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:06:00
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutro, mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tedna zrak pozdravljena, kako si?? Kako Enei??? za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zezneš Short: Sizes 6 - 16 to fit inside leg 27½"/70cm Regular: Sizes 6 - 22 to fit inside leg 29"/74cm Long: Sizes 8 - 22 to fit inside leg 31"/79cm Extra Long: Sizes 8 - 18 to fit inside leg 33"/84cm Eko to je tabelca za hlače... Prevod
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:08:25
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutro, mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tedna zrak pozdravljena, kako si?? Kako Enei??? za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zezneš Short: Sizes 6 - 16 to fit inside leg 27½"/70cm Regular: Sizes 6 - 22 to fit inside leg 29"/74cm Long: Sizes 8 - 22 to fit inside leg 31"/79cm Extra Long: Sizes 8 - 18 to fit inside leg 33"/84cm Eko to je tabelca za hlače... Prevod Aja in če imaš čas poglej kolko številk imam pri hlačaš, sej ne bi vedla kaj izbrati??? mogoče sem stupid
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:09:09
|
|
|
|
thaiss
|
seveda smo te pogrešale upam, da si zdej zdrava!! jaz sem matii naročila poleti nekaj,da sploh vidim kako se obnesejo njihove cunje, zdej za pozimi pa kar veliko, trenirke, majčke, puloverčke, hlače..sebi torbico......čevljev pa še nisem, nisem tolko pogumna
< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.11.2009 9:11:47 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:17:47
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Dobro jutro, mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tedna zrak pozdravljena, kako si?? Kako Enei??? za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zezneš Short: Sizes 6 - 16 to fit inside leg 27½"/70cm Regular: Sizes 6 - 22 to fit inside leg 29"/74cm Long: Sizes 8 - 22 to fit inside leg 31"/79cm Extra Long: Sizes 8 - 18 to fit inside leg 33"/84cm Eko to je tabelca za hlače... Prevod Aja in če imaš čas poglej kolko številk imam pri hlačaš, sej ne bi vedla kaj izbrati??? mogoče sem stupid številk imaš ful, zato ker imaš standardne, podaljšane... ti s vzami L(long) in pomagaj si s to tabelco, kjer imaš tudi evropske številke order size euro size 6 34 8 36 10 38 12 40 14 42 16 44 18 46 Height Petite: 4'11"-5'3" (150-160cm) Standard: 5'3"-5'6" (160-167.5cm) Long: 5'6"-5'10" (167.5-177.5cm)
< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.11.2009 9:19:18 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:20:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Short: Sizes 6 - 16 to fit inside leg 27½"/70cm Regular: Sizes 6 - 22 to fit inside leg 29"/74cm Long: Sizes 8 - 22 to fit inside leg 31"/79cm Extra Long: Sizes 8 - 18 to fit inside leg 33"/84cm Eko to je tabelca za hlače... Prevod če se ne motim, so to mere dožine hlačnice, od razkoraka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:25:35
|
|
|
|
n€na
|
ooooooooo, je pa stekla debata Zrak res smo te pogrešale tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem zbrala pogum in naročila preko nexta...sej naročanje ni tako hudo ampak mene bolj moti to da plačuješ s kartico... z robo od nexta sem pa full dadovoljna...sem zali kupla bundico in mi je v resnici lepša kot pa v katalogu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:48:59
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na ooooooooo, je pa stekla debata Zrak res smo te pogrešale tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem zbrala pogum in naročila preko nexta...sej naročanje ni tako hudo ampak mene bolj moti to da plačuješ s kartico... z robo od nexta sem pa full dadovoljna...sem zali kupla bundico in mi je v resnici lepša kot pa v katalogu Kolko številko si vzela?? za kolko let 2-3 al 3-4
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 9:53:28
|
|
|
|
thaiss
|
jaz mu jemljem majčke 3-4, trenirke 2-3, hlače 3-4
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 10:05:41
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jaz mu jemljem majčke 3-4, trenirke 2-3, hlače 3-4 pa mu ni ful veliko hlače 3-4
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 10:06:20
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza... [/quote Še vedno, v nizkih balerinkah s prsti zunaj, čevlji na boso nogo, kratke hlače in rokavi in mini krila, če je fajn mraz, si daš 3 konotjere ;), japonke so tudi ful in, študentke pa hodijo v trovino tudi v pižamah Ma boli njih za vreme, sej ni, da jim potem ni mraz, ker so vsi rdeči in se stiskajo, ma se mi zdi, da so o otroci, ko si nekaj umislijo.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 10:15:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Dskubin a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza... Ha, ha... to bi bilo zame Jaz bi tudi hodila z japonkami, ampak mi je nerodno
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 10:21:54
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Dskubin a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza... Ha, ha... to bi bilo zame Jaz bi tudi hodila z japonkami, ampak mi je nerodno zato pa smo tako zatrti, ker nam je vse neki nerodno in si ne upamo nič...slovenci pač..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 10:57:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jaz mu jemljem majčke 3-4, trenirke 2-3, hlače 3-4 pa mu ni ful veliko hlače 3-4 odvisno od modela, trenerke so full velike in široke, hlače pa ne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 11:50:22
|
|
|
|
dskubin
|
Isto naročam tudi jaz za Diti 3-4, ker bo šlo v sušilca, pa niso majčke ne vem kako velike, samo rokavčki malce za zavihat. Trenerke pa tudi 2-3, ker se mi zdijo kar precej široke in so tudi po sušilcu še pravšnje ;) Gremo se mi ven malo tuširat, pa račke gledat ;)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.11.2009 12:06:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Gremo se mi ven malo tuširat, pa račke gledat ;) uživajte :) sej mi imamo danes tudi eno škifeco od vremena, megla... bljak
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 7:03:25
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro... včeraj mi je neki net zaje.bavu in se nikakor nisem mogla prijavit na RR... Jaz sem Zali naročila bundico 3-4 in ji ni ne vem koliko prevelika in ji bo prav še polovico naslednje zime trenerkice sem pa ji naročila 2-3 in ji bodo prav do poletja ko bo treba oblečt kratke hlače majčke pa še nisem nobene vzela imam pa namen in ji bom vzela 2-3... Zdej bom pa spila eno kavico
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 8:41:12
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 9:44:03
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss dobro jutro UFFF... res je dobro.. vam pa moram povedat avanturo z Eneiem ki se je zaklenu v stranišče... Groza... še dobro , da je tista širša ključavnica ... 15 minut sem mu z druge strani govorila naj obrača ključ pa na eno stran pa na drugo in ravno ko je bilo za odklenit ni mogu tako močno obrnit ključa....pol sem mu rekla naj ga proba vzet ven.. pa seveda tudi ni šlo, ker ga ni znal postavit čisto ravno... pol pa sem jaz kukala čez ključavnico in gledala da bo ključ v ravni liniji s ključavnico, da ga lahko z drugim porinem ven... moram reči da je bil ful ubogljiv in poslušal...in končno je tudi ratalo, tako da sem z drugim ključem porinila ven ključ in odklenila.. Res je bil priden , brez panike.. še sama sva bila doma.. Panika je mene dajala, po hrbtu sem čisto mokra ... Seveda sem vse ključe ven pobrala in glej danes zjutraj ponovno zagledam ključ v vratih stranišča... nekdo si je kar privošču ga dat noter.. ne vem pa kdo.. ker smo imeli pobiranje oljk in je bilo kar neki ljudi...Drugo leto ste vabljeni.. Včeraj smo imeli govorilne ure... v glavnem vse oh in sploh.. upam da bo tako tudi ostalo...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:03:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak vam pa moram povedat avanturo z Eneiem ki se je zaklenu v stranišče... Groza... še dobro , da je tista širša ključavnica ... 15 minut sem mu z druge strani govorila naj obrača ključ pa na eno stran pa na drugo in ravno ko je bilo za odklenit ni mogu tako močno obrnit ključa....pol sem mu rekla naj ga proba vzet ven.. pa seveda tudi ni šlo, ker ga ni znal postavit čisto ravno... pol pa sem jaz kukala čez ključavnico in gledala da bo ključ v ravni liniji s ključavnico, da ga lahko z drugim porinem ven... moram reči da je bil ful ubogljiv in poslušal...in končno je tudi ratalo, tako da sem z drugim ključem porinila ven ključ in odklenila.. Res je bil priden , brez panike.. še sama sva bila doma.. Panika je mene dajala, po hrbtu sem čisto mokra ... Seveda sem vse ključe ven pobrala in glej danes zjutraj ponovno zagledam ključ v vratih stranišča... nekdo si je kar privošču ga dat noter.. ne vem pa kdo.. ker smo imeli pobiranje oljk in je bilo kar neki ljudi...Drugo leto ste vabljeni.. Včeraj smo imeli govorilne ure... v glavnem vse oh in sploh.. upam da bo tako tudi ostalo... ajej, vi pa jih imate s ključi A se ti ni enkrat že v avto zaklenil...al sem zamešala?? Mi nimamo nikjer ključev, še iz vhodnih vrat jih jemljemo ven, ker Matia si sam odklene vrata in gre v blok kričat super za vrtec nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:04:51
|
|
|
|
nektarina
|
itak..prej ali slej pogruntajo vse... moji si vzamejo stol in pol odpirajo vrata... Jaz sem enkrat že ostala zaklenjena venih , ampak krivda ni bila njihova ampak moja. Sem preveč dala skupaj balkonska vrata in vhodna vrata so bila zaklenjena. Ni bilo drugega kot razbit okno ...... kaj vse sem prestala v tistih 5 minutkah. Na koncu pa ko pride moj domov zagleda ključe v avtu .... sem bila sigurna ,da sem ključe vzela in avta , ker nikoli jih ne puščam notri..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:21:10
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak vam pa moram povedat avanturo z Eneiem ki se je zaklenu v stranišče... Groza... še dobro , da je tista širša ključavnica ... 15 minut sem mu z druge strani govorila naj obrača ključ pa na eno stran pa na drugo in ravno ko je bilo za odklenit ni mogu tako močno obrnit ključa....pol sem mu rekla naj ga proba vzet ven.. pa seveda tudi ni šlo, ker ga ni znal postavit čisto ravno... pol pa sem jaz kukala čez ključavnico in gledala da bo ključ v ravni liniji s ključavnico, da ga lahko z drugim porinem ven... moram reči da je bil ful ubogljiv in poslušal...in končno je tudi ratalo, tako da sem z drugim ključem porinila ven ključ in odklenila.. Res je bil priden , brez panike.. še sama sva bila doma.. Panika je mene dajala, po hrbtu sem čisto mokra ... Seveda sem vse ključe ven pobrala in glej danes zjutraj ponovno zagledam ključ v vratih stranišča... nekdo si je kar privošču ga dat noter.. ne vem pa kdo.. ker smo imeli pobiranje oljk in je bilo kar neki ljudi...Drugo leto ste vabljeni.. Včeraj smo imeli govorilne ure... v glavnem vse oh in sploh.. upam da bo tako tudi ostalo... ajej, vi pa jih imate s ključi A se ti ni enkrat že v avto zaklenil...al sem zamešala?? Mi nimamo nikjer ključev, še iz vhodnih vrat jih jemljemo ven, ker Matia si sam odklene vrata in gre v blok kričat super za vrtec nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit??? ja Thaiss res je, na srečo je bil prtljažnik odprt.. Nektarine se spomnem tvoje avanture... grozno Thaiss kaj si na dopustu??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:27:10
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit??? nam so rekli, da je treba do petka...moram it danes kupit volno, da ji nardim še laske :) Zrak...nič kaj lepa izkušnja...tudi mi smo jo imeli, ko je pri 1,8 letih mene ven zaklenila :(( sem mislila da se mi zmeša...na začetku je bilia vsa mirna, se je celo uro igrala, naslednjo uro pa je bil čas za večerjo in spanje, jaz pa nikakor nisem mogla do nje....Šipe nisem mogla razbit, ker so predebele, sem pa počakala mojga, da je splezal na streho skozi strešno okno in že je bil pri zali...i tkao sva bili rešeni :)) In od takrat naprej ni v nobenih vratih ključa Zdej sem si privoščila en burek...se mi ga je zluštalo in sem ga morala, samo to ni v skladu z izgubljanjem kilogramov Zdej pa čakam še eno dobro kavico
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:48:44
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss kaj si na dopustu?? ne ne v službi...ma kot da bi bila na dopustu ...imamo od prejšnejga tedna vse www strani free!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:50:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit??? nam so rekli, da je treba do petka...moram it danes kupit volno, da ji nardim še laske :) nam niso nič rekli ...se bom lotla danes....sploh ne vem kje imam kak ostanek blaga....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.11.2009 10:51:22
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss kaj si na dopustu?? ne ne v službi...ma kot da bi bila na dopustu ...imamo od prejšnejga tedna vse www strani free!!!! a ekola... zato sem mislila da si na dopustu...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?