|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
16.11.2009 9:06:00   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Dobro jutro,
mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tednauser posted image

user posted image zrak pozdravljena, kako si?? Kako Enei???
za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri
http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf

zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zeznešuser posted image

Short: Sizes 6 - 16 to fit inside leg 27½"/70cm
Regular: Sizes 6 - 22 to fit inside leg 29"/74cm
Long: Sizes 8 - 22 to fit inside leg 31"/79cm
Extra Long: Sizes 8 - 18 to fit inside leg 33"/84cm

Eko to je tabelca za hlače... user posted image   Prevoduser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
16.11.2009 9:08:25   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Dobro jutro,
mi smo pa spali super, šli v vrtec dobre volje....dober začetek tednauser posted image

za čevlje NEXT ti svetujem da se držiš te tabelce. Sprintaj jo v velikosti 100% in mu pomeri

zase boš tudi našla tabelco, tako da je najboljše da se premeriš in naročiš, mogoče za prvič samo eno stvar, da se ne zeznešuser posted image

Aja in če imaš čas poglej kolko številk imam pri hlačaš, sej ne bi vedla kaj izbrati???
mogoče sem stupiduser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
16.11.2009 9:09:09   
thaiss
seveda smo te pogrešale user posted image  upam, da si zdej zdrava!!
jaz sem matii naročila poleti nekaj,da sploh vidim kako se obnesejo njihove cunje, zdej za pozimi pa kar veliko, trenirke, majčke, puloverčke, hlače..sebi torbico......čevljev pa še nisem, nisem tolko pogumnauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.11.2009 9:11:47 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
16.11.2009 9:17:47   
thaiss

Dobro jutro,

Aja in če imaš čas poglej kolko številk imam pri hlačaš, sej ne bi vedla kaj izbrati???
mogoče sem stupiduser posted image

številk imaš ful, zato ker imaš standardne, podaljšane...
ti s vzami L(long) in pomagaj si s to tabelco, kjer imaš tudi evropske številke

order size     euro size

34
36
10  38
12  40
14  42
16  44
18  46

Height
Petite: 4'11"-5'3" (150-160cm)
Standard: 5'3"-5'6" (160-167.5cm)
Long: 5'6"-5'10" (167.5-177.5cm)

< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.11.2009 9:19:18 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.11.2009 9:20:53   
thaiss

če se ne motim, so to mere dožine hlačnice, od razkoraka

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
16.11.2009 9:25:35   
n€na
ooooooooo, je pa stekla debatauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Zrak res smo te pogrešaleuser posted image

tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem zbrala pogum in naročila preko nexta...sej naročanje ni tako hudo ampak mene bolj moti to da plačuješ s kartico...

z robo od nexta sem pa full dadovoljna...sem zali kupla bundico in mi je v resnici lepša kot pa v kataloguuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.11.2009 9:48:59   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

ooooooooo, je pa stekla debatauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Zrak res smo te pogrešaleuser posted image

tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem zbrala pogum in naročila preko nexta...sej naročanje ni tako hudo ampak mene bolj moti to da plačuješ s kartico...

z robo od nexta sem pa full dadovoljna...sem zali kupla bundico in mi je v resnici lepša kot pa v kataloguuser posted image

Kolko številko si vzela?? za kolko let 2-3 al 3-4

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
16.11.2009 9:53:28   
thaiss
jaz mu jemljem majčke 3-4, trenirke 2-3, hlače 3-4

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
16.11.2009 10:05:41   
zrak

pa mu ni ful veliko hlače 3-4

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
16.11.2009 10:06:20   
dskubin

a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza... [/quote
Še vedno, v nizkih balerinkah s prsti zunaj, čevlji na boso nogo, kratke hlače in rokavi in mini krila, če je fajn mraz, si daš 3 konotjere ;), japonke so tudi ful in, študentke pa hodijo v trovino tudi v pižamah user posted image Ma boli njih za vreme, sej ni, da jim potem ni mraz, ker so vsi rdeči in se stiskajo, ma se mi zdi, da so o otroci, ko si nekaj umislijo. user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.11.2009 10:15:09   
asso

Dskubin a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi  z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza...

Ha, ha... to bi bilo zame user posted image
Jaz bi tudi hodila z japonkami, ampak mi je nerodno user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
16.11.2009 10:21:54   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Dskubin a gor še vedno ženske hodijo tudi pozimi  z boso nogo in sandalčki. Se spomnem ko smo bli na krajšem dopustovanju, da so te ženske kar v sandalčih z visoko peto na boso nogo tekle okoli... samo da je lepo, tudi če so bili prsti plavi od mraza...

Ha, ha... to bi bilo zame user posted image
Jaz bi tudi hodila z japonkami, ampak mi je nerodno user posted image

zato pa smo tako zatrti, ker nam je vse neki nerodno in si ne upamo nič...slovenci pač..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.11.2009 10:57:26   
thaiss

pa mu ni ful veliko hlače 3-4

odvisno od modela, trenerke so full velike in široke, hlače pa ne

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.11.2009 11:50:22   
dskubin
Isto naročam tudi jaz za Diti 3-4, ker bo šlo v sušilca, pa niso majčke ne vem kako velike, samo rokavčki malce za zavihat. Trenerke pa tudi 2-3, ker se mi zdijo kar precej široke in so tudi po sušilcu še pravšnje ;)

Gremo se mi ven malo tuširat, pa račke gledat ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.11.2009 12:06:16   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Gremo se mi ven malo tuširat, pa račke gledat ;)

uživajte :)
sej mi imamo danes tudi eno škifeco od vremena, megla... bljak

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.11.2009 7:03:25   
n€na
Dobro jutro...

včeraj mi je neki net zaje.bavu in se nikakor nisem mogla prijavit na RR...
Jaz sem Zali naročila bundico 3-4 in ji ni ne vem koliko prevelika in ji bo prav še polovico naslednje zimeuser posted image trenerkice sem pa ji naročila 2-3 in ji bodo prav do poletja ko bo treba oblečt kratke hlačeuser posted image user posted image

majčke pa še nisem nobene vzela imam pa namen in ji bom vzela 2-3...

Zdej bom pa spila eno kavicouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.11.2009 8:41:12   
thaiss
dobro jutro

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.11.2009 9:44:03   
zrak

dobro jutro

UFFF... res je dobro..

vam pa moram povedat avanturo z Eneiem ki se je zaklenu v stranišče... Groza... še dobro , da je tista širša ključavnica ... 15 minut sem mu z druge strani govorila naj obrača ključ pa na eno stran pa na drugo in ravno ko je bilo za odklenit ni mogu tako močno obrnit ključa....pol sem mu rekla naj ga proba vzet ven.. pa seveda tudi ni šlo, ker ga ni znal postavit čisto ravno... pol pa sem jaz kukala čez ključavnico in gledala da bo ključ v ravni liniji s ključavnico, da ga lahko z drugim porinem ven... moram reči da je bil ful ubogljiv in poslušal...in končno je tudi ratalo, tako da sem z drugim ključem porinila ven ključ in odklenila.. Res je bil priden , brez panike.. še sama sva bila doma..  Panika je mene dajala, po hrbtu sem čisto mokra ...

Seveda sem vse ključe ven pobrala in glej danes zjutraj ponovno zagledam ključ v vratih stranišča... nekdo si je kar privošču ga dat noter.. ne vem pa kdo.. ker smo imeli pobiranje oljk in je bilo kar neki ljudi...Drugo leto ste vabljeni..

Včeraj smo imeli govorilne ure... v glavnem vse oh in sploh.. upam da bo tako tudi ostalo...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.11.2009 10:03:20   
thaiss

vam pa moram povedat avanturo z Eneiem ki se je zaklenu v stranišče... Groza... še dobro , da je tista širša ključavnica ... 15 minut sem mu z druge strani govorila naj obrača ključ pa na eno stran pa na drugo in ravno ko je bilo za odklenit ni mogu tako močno obrnit ključa....pol sem mu rekla naj ga proba vzet ven.. pa seveda tudi ni šlo, ker ga ni znal postavit čisto ravno... pol pa sem jaz kukala čez ključavnico in gledala da bo ključ v ravni liniji s ključavnico, da ga lahko z drugim porinem ven... moram reči da je bil ful ubogljiv in poslušal...in končno je tudi ratalo, tako da sem z drugim ključem porinila ven ključ in odklenila.. Res je bil priden , brez panike.. še sama sva bila doma..  Panika je mene dajala, po hrbtu sem čisto mokra ...

Seveda sem vse ključe ven pobrala in glej danes zjutraj ponovno zagledam ključ v vratih stranišča... nekdo si je kar privošču ga dat noter.. ne vem pa kdo.. ker smo imeli pobiranje oljk in je bilo kar neki ljudi...Drugo leto ste vabljeni..

Včeraj smo imeli govorilne ure... v glavnem vse oh in sploh.. upam da bo tako tudi ostalo...

ajej, vi pa jih imate s ključiuser posted image user posted image   A se ti ni enkrat že v avto zaklenil...al sem zamešala??
Mi nimamo nikjer ključev, še iz vhodnih vrat jih jemljemo ven, ker Matia si sam odklene vrata in gre v blok kričatuser posted image user posted image

super za vrtecuser posted image

nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.11.2009 10:04:51   
nektarina
itak..prej ali slej pogruntajo vse... moji si  vzamejo stol in pol odpirajo vrata...

Jaz sem enkrat že ostala zaklenjena venih , ampak krivda ni bila njihova ampak moja.  Sem preveč  dala skupaj balkonska vrata  in vhodna vrata so bila  zaklenjena. Ni bilo  drugega kot razbit okno ...... kaj vse sem prestala v tistih 5 minutkah.
Na koncu pa ko pride  moj domov  zagleda ključe v avtuuser posted image  .... sem bila sigurna ,da sem ključe vzela in avta , ker  nikoli jih ne puščam notri..

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.11.2009 10:21:10   
zrak

ajej, vi pa jih imate s ključiuser posted image user posted image   A se ti ni enkrat že v avto zaklenil...al sem zamešala??
Mi nimamo nikjer ključev, še iz vhodnih vrat jih jemljemo ven, ker Matia si sam odklene vrata in gre v blok kričatuser posted image user posted image

super za vrtecuser posted image

nena, austen, helenav----> vi ki hodite tudi v izolski vrtec, kaj je z Unicefovo punčko iz cunj, kdaj/ do kdaj jo je treba naredit???

ja  Thaiss res je, na srečo je bil prtljažnik odprt..

Nektarine se spomnem tvoje avanture... grozno

Thaiss kaj si na dopustu??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.11.2009 10:27:10   
n€na

nam so rekli, da je treba do petka...moram it danes kupit volno, da ji nardim še laske :)

Zrak...nič kaj lepa izkušnja...tudi mi smo jo imeli, ko je pri 1,8 letih mene ven zaklenila :(( sem mislila da se mi zmeša...na začetku je bilia vsa mirna, se je celo uro igrala, naslednjo uro pa je bil čas za večerjo in spanje, jaz pa nikakor nisem mogla do nje....Šipe nisem mogla razbit, ker so predebele, sem pa počakala mojga, da je splezal na streho skozi strešno okno in že je bil pri zali...i tkao sva bili rešeni :))

In od takrat naprej ni v nobenih vratih ključauser posted image user posted image

Zdej sem si privoščila en burek...se mi ga je zluštalo in sem ga morala, samo to ni v skladu z izgubljanjem kilogramovuser posted image user posted image user posted image Zdej pa čakam še eno dobro kavicouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.11.2009 10:48:44   
thaiss

ne ne v službi...ma kot da bi bila na dopustuuser posted image user posted image ...imamo od prejšnejga tedna vse www strani free!!!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.11.2009 10:50:53   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

nam so rekli, da je treba do petka...moram it danes kupit volno, da ji nardim še laske :)

nam niso nič rekli user posted image user posted image  ...se bom lotla danes....sploh ne vem kje imam kak ostanek blaga....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.11.2009 10:51:22   
zrak

ne ne v službi...ma kot da bi bila na dopustuuser posted image user posted image ...imamo od prejšnejga tedna vse www strani free!!!!

a ekola... zato sem mislila da si na dopustu...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?