|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.11.2009 10:52:19   
nagaja28
Živjo,

Evo, prišla nazaj od ginekologa in dobila datum 1. pregleda, ki je šele 22.12.user posted image . No, bo vsaj eno lepo darilo za božička. Takrat misliva tudi povedati drugim, če me ne bojo že prej zgruntali user posted image .

Nam je tudi skoraj vseeno, kaj bo. Doma imamo že enega fantka, tako, da bi bilo fino, če bo punča, da bi imeli parček, za sinčka bi bilo pa bolje, da bo fantek, da se bosta lahko skupaj igralauser posted image . Imam pa kar občutek, da bo fantek. Jaz si želim eno punčko, imela naj bi pa vsaj 3 otroke, tako, da je punčka lahko tudi naslednjič user posted image .

Jaz tudi našega malčka dvigujem, ampak tako z nogami, da ne obremenjujem trebuha. Poskušam ga dvigovat čim manj, samo v voziček, po stopnicah in iz postelje pa ne more še sam zlezt oz. hodit.

Pozdravljena Fenderca, zdaj nas je pa že kar nekaj.

Horoskop moram pa še prej preštudirati, ampak za enkrat se lepše sliši lev, čeprav bi bilo fajn, da se rodi 17., ker je že 1. sin rojen 17. sicer ne julija ampak vseeno.

Lepo bodite

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.11.2009 10:56:39   
kajčy
jaz imam tudi prvi pregled 21.10.tko da imam najverjetneje rok 25.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.11.2009 12:33:56   
čebela29
čestitke vsem bodočim mamicam :)

da se vam še jaz pridružim :D
moj datum pa je 10.7. a imam šele prvi pregled pri G 15.12., a nč zato, sej dnevi res kar bežijo :)

bodite lepo ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.11.2009 13:02:33   
Joie
Ojla čvekice! Mi smo tud včeraj zagledali + na testeku. Predviden rok je 25.7.2010! Imamo pa doma že julijko 08! Uf kak se fajn počutim, da sem končn enmu lahko to povedala! user posted image user posted image user posted image

No moj je kar skakal od veselja, jz pa priznam, da sem imela malo mešane občutke - po eni strani sem ful vesela, ker sem si želela imeti spet julijčka, po drugi me je pa kar malo šokiralo, da je spet takoj ratal! user posted image  

(odgovor članu čebela29)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.11.2009 13:12:01   
kajčy
JOIE-zgleda da mamo pol obe isti datum,sicer sem pa tudi jaz prvic v pricakovanju in upam da bo potekalo vse tako kot je treba

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.11.2009 13:50:48   
buškolinka
user posted image user posted image user posted image za vse nove julijke'10

slučajno se našla en članek, ki bi ga katera morda želela prebrati, zato vam posredujem povezavo: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/med-nosecnostjo-prepovedana-zdravilna-zelisca.html

no, v Lj. se je tudi sonček pokazal user posted image user posted image ...še malo pa bom lahko šla na zrakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.11.2009 14:02:31   
mala biba
Drage julike, dobr dan.....

Da se vam javim.....pregled uspešen....pikica 13,20 mm  (uhh kak smo velikiuser posted image ).....rumenjakov mehurček odkoder dobiva hrano dober viden....skratka vse bp.

Tak sem bila v šoku ko sem vidla, ko je začel razlagat, da je vse ok, da sem pozabila vprašat če bije srčekuser posted image .....seveda bije, če ne bi dobila materinske knjižice.....imam tudi slikico na kateri mi je pokazal kje so rokice, nogice......čeprav jaz nič ne vidimuser posted image .....skratka zaenkrat vse ok.

Naslednji pregled imam 29.12....čez 6 tednov.....user posted image

Nuhalno pa 28.12....
.....drage moje, tiste, ki še tega nikol niste vidle, da je to nekaj zares tako lepega.....pa čeprav  sem vidla pikico za kratek čas mi je kar zastal dih......in bom zdej s slikico lažje čakala do konca naslednjega meseca.....pa lep pozdrav....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.11.2009 14:30:37   
Martinčka
MalaBiba o kako lepo.. super! joj mene pa skrbi ker se nič kaj ne bo vidlo v ponedeljek:(... a ma še katera v 6t pregled al mam samo jaz tako hitro?

dobrodošle nove nosečkeuser posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.11.2009 14:45:26   
pupika
Martinčka jaz sem imela pri prvem otroku pregled ko sem bila noseča 6t4dni, pa se je vse že lepo videlo. že celo srček je bil.
Tak, da se ne sekiraj zaradi tega, drugače pa sigurno najbolj veš kako se počutiš, jaz sem točno vedela pri prvem sinčku da tokrat pa bo v redu, ker sem imela nosečniške znake, medtem ko pri prazni GV in IMN nisem imela skoraj nobenih znakov razen izostanek menstruacije.

Vso srečo.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.11.2009 14:53:38   
Joie
Martinčika - tud jz sem mela prvič pregled v 6t, pa se je srček že videl. V nasprotnem primeru ti bo samo potrdila nosečnost in prisotnost GV - in te naročila  čez kakih 14 dni na ponovni UZ!

Mala biba - ja ne da se opisat, ko končno vidiš svojo pikico. Men je blo najboljš na NS - razločno vidiš vsak prstek posebej!

Kajčy - user posted image  sva že dve za isti datum! Bomo vidle kako se ga bomo kaj držale! Prvič sem ga prehitela samo za en dan!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.11.2009 21:18:24   
nagaja28
Dobrodošle nove. No, zdaj pa nisem več zadnja na seznamu, user posted image .

Drugače me bo pa počasi začelo kar malo skrbeti, ker nimam nobenih nosečniških znakov, razen izostanek menstruacije in pozitiven nosečniški test. Nobenih krčev in slabosti za enkrat. Sice je šele 5 tednov, ampak se mi zdi, da sem imela v 1. nosečnosti napete prsi takoj po zanositvi.
Kako pa je kaj s to prazno GV? Na tem forumu sem prvič prebrala, da je to možno. Sem mislila, da je samo zanositev, ali pa ne.
Upam, da sem samo srečka, ki nima slabosti in krčev in da je vse ok. user posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.11.2009 21:37:21   
anajrim
Nagaja 28 pri moji 1. nosečnosti je bilo tako kot pri tvoji sedanji, bodi brez skrbi vse bo OK.

Lahko noč

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.11.2009 21:38:10   
Martinčka
nagaja28 ziher je vse ok, tako da si samo srečka ki ji ni slabo... meni tudi ni kaj ekstra slabo pa sem bojde z jutrišnjim dnem v 6 tednu... hhihi.. slabo mi je samo k eno uro nimam nič v ustih za jest pa še to samo tko da čutim slabost ne pa da bi laufala na wc... upam da me to ne doleti... meni so se prsi povečale kr hitro, zdaj pa se je ustavilo... tako da upam da je vse ok:) itak se ne morejo skos večat k jih že zdej komej v modrček stišim user posted image ...

No jaz samo komaj čakam ponedeljek da vidim kaj bo rekla ginekologinja...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.11.2009 21:54:02   
nagaja28
Hvala anajrim in Martinčka za spodbudne besede. Bo treba očitno zdržat še en dooooooolg mesec do pregleda user posted image .
Ostajamo pozitivniuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.11.2009 22:21:05   
kajčy
nagaja28-   tudi jaz nimam nobenih težav razen izostanek m in 3 pozitivni testi.edino trebuh imam vsake toliko casa bolj napihnjen.nuhalno in prvi ultrazvok pa imam sele 21.12 tko da bo to po mojih izracunih v 10 tednu.lep pozdrav vse veselim nosečkam

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.11.2009 7:16:45   
oton
jutrooo
da se vam še jaz pridružim, je to moja 4 user posted image , žal že dve neuspešniuser posted image
zdaj pa upamo na najbolje in da čez devet mesecev vse v naročju držimo svoje user posted image
po mojih izračunih imam PDP 18.7. , bolj točen datum vam sporočim po prvem pregledu, katerega imam 2.12. joj ga komaj čakam
sicer se z pilotino  že malo poznava, skupaj čvekava v pričakovanju +++
kaj več vam kasneje napišem, sem v službi in nimam glih kaj dosti časa za RR
želim vam lep dan in velikoooo sončka in pazite na sebe in vaše pikice

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.11.2009 8:03:51   
mala biba
Čestitam vsem novim nosečkam, jupiiiuser posted image ....naj bo čim več poletnih user posted image

Nagaja28....nič ne skrbi tako sem se tudi jaz spraševala in bila v skrbeh....zdej pa imam to teto slabost, ki mi vsak dan po malem nagaja.....sploh v popoldanskem časuuser posted image

No ko ste nekatere spraševale kako je z user posted image ....včeraj sem vprašala G in mi je povedal, da tudi pri zdravi nosečnosti in da je vse ok, da naj bi nosečnice user posted image s kondomi, ker prihaja do reakcij....ženska nožnica je kisla....moškim pa že prej kej uide....to je alkalno in potem pride do neželjenih reakcij kot je kakšen izcedek vseh mogočih barv.....

Vprašala sem tudi glede te nove gripe in je dejal da priporoča nosečnicam, samo da naj do 12 tedna počakamo pol pa lahko gremo na cepljenje.....ker do 12 tedna se otrok razvija in da lahko pride do česa...no to sem napisala, če slučajno katero zanima.

Lep dan vam želim.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.11.2009 8:08:32   
anajrim
Dobro jutro!

Pozdravlejene vse nove user posted image , res je lepo videti da nas je že toliko. Pa naj še kdo reče da slovencem rodnost pada!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? Jaz se počutim super! Dojke me še vedno bolijo, slabost je občasno prisotna, včasih me pa tu a tam tudi malo uščipne spodaj!

Mene zanima ali se katera vozi s kolesom in če se še vedno???

Ali bo katera smučala v prihajajoči zim???

Bodite super in najlepša pa upam da prikaže sonček v Ljubljani! MIslim da je to sedaj samo megla user posted image

Papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 368
19.11.2009 8:28:05   
Martinčka
Oton držim pesti da bo vse super to nosečnost! seveda da bo, kar pozitivne misli v glavo zbasat pa bouser posted image

anajrim midva imava že kar doolgo rezervirano smučanje tako da greva na ski-opening... Ampak letos jaz ne bom smučala... veš kako je, jaz skor vsako leto precej padem in ker imam zelo krhke kosti si seveda vedno kaj zlomim... sem že imela cca 8 ali 9 zlomov.. kaj pa vem, ne štejem več... in kot prvo padec ni vredu ker nikoli ne veš kako boš padel, ali kako te bo kdo prevrnil ker če si sam dost previden pa drugi okoli tebe ponavadi niso... in pa če si kaj zlomim si ne smem potem kosti slikat ker sem noseča in je samo sranje... tako da jaz bom to leto preskočila... si bom vzela zraven skibuce in bom lepo hodila ob smučišču in šla z gondolo do vrha v kočo na kakšno vročo čokolado in se malo sončku pokazat nad oblake, šla bom na kakšno masažiko in končno bom imela čas da prberem kakšno fajn knjigo:) Greva pa v Colfosco v Italijo.. je tak prijeten hotelček v čisto domačem sicer tirolskem stilu in že komaj čakam da dam vse na off... tako da čeprav sem se letos full veselila smučanja sem našla nove pozitivne točke v letošnjem smučarskem dopustu:) hihi...

Jaz pa sem najinim staršem naročila majčke Julija bom babi in Julija bom dedi (za moje ki še nimata drugih vnučkov) in za njegove spet bom babi, spet bom dedi ker že imata vnukinje... :) tako da upam da bodo do ponedeljka tukaj da če mi ginekologinja v ponedeljek pove da je vse ok, da jim dava majčke:)

se mi pa do ponedeljka tako vleče da joj! no zredila sem 0,4kg tako da tudi teža ne počiva:)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.11.2009 8:35:38   
pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 30.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
tinca10

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.
Srčekgirll

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina

Nančka

06.7.
07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

NMJ

09.7. 
10.7.
kammy
čebela29

11.7.
12.7.
mojcii
Hančika
čarodejka
Pikica5

13.7. 
skratek46

14.7.

niky31

15.7.
krota

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton

19.7.
buškolinka

20.7.
21.7.
tix

22.7.
anonimna 13

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka

24.7.
nagaja28

25.7.
kajčy
Joie

26.7.
27.7.
28.7.
29.7.
30.7.
31.7.

1.PREGLEDI

12.11.2009
azarmitra
13.11.2009 samy30
18.11.2009 Nančka
19.11.2009 mojcii
19.11.2009 NMJ
20.11.2009 Vika1
23.11.2009 Martinčka
24.11.2009 balem
24.11.2009 Keri
25.11.2009 Kiwa
25.11.2009 Srčekgirll
25.11.2009 Hančika
26.11.2009 pilotina
26.11.2009 buškolinka
30.11.2009 Ninchy
30.11.2009 veky
01.12.2009 šipek
02.12.2009 tix
02.12.2009 oton
03.12.2009 anajrim
04.12.2009 čarodejka
07.12.2009 niky31
15.12.2009 čebela29
17.12.2009 pupika
21.12.2009 kajčy
22.12.2009 Nagaja28
29.12.2009 mala biba

NS
3.12.2009 tinca10
21.12.2009 kajčy
28.12.2009 mala biba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.11.2009 8:42:13   
pilotina
upam, da sem vse dodala na seznam in popravila kar je bilo treba

mala biba user posted image user posted image user posted image

oton user posted image lepo, da sva skupaj tudi tukaj

jaz sem bolje, vročine več nimam, pa tudi grlo me ne boli več toliko...spila sem na litre čaja user posted image ...sem pa v torek morala vzeti en lekadol, ker se mi je vročina višala in sem imela fajn bolečine...ampak sedaj gre na bolje in to je važno

sem na hitro preletela datume, da dodam na seznam...vas kasneje berem in kej pokomentiram

vsem user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.11.2009 9:17:05   
Joie
Nagaja28 - jaz tud v prvi nosečnosti nisem imela nobenih značilnih znakov, no saj tudi zdaj ne - razen špikanja v maternici. Sicer je še prehitro, ampak vseeno upam, da me doleti čimmanj nosečniških tegob. Aja - včasih pride do prazne GV - kadar se plodek not ne razvije - moji frednici so rekli, da zgleda nič ne bo, pa so potem v 11t le našli malo pikico! user posted image

Punce mene še nekaj zanima - a katera še doji? Sem opazila, da vas ima kar nekaj male otročke doma. Naša je sicer stara že 16m sam je tak navezana na zizo, da nimam srca, da bi ji jo vzela... Sicer smo meli plan, zakjučit do novega leta.... bomo videli.... se mi zdi, da so mnenja glede tega ful različna! Če telo ne bi folgalo vsega delat, bi verjetno tak prišlo do pomanjkanja mleka, al kako? user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.11.2009 10:55:36   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

No ko ste nekatere spraševale kako je z user posted image ....včeraj sem vprašala G in mi je povedal, da tudi pri zdravi nosečnosti in da je vse ok, da naj bi nosečnice user posted image s kondomi, ker prihaja do reakcij....ženska nožnica je kisla....moškim pa že prej kej uide....to je alkalno in potem pride do neželjenih reakcij kot je kakšen izcedek vseh mogočih barv.....

Vprašala sem tudi glede te nove gripe in je dejal da priporoča nosečnicam, samo da naj do 12 tedna počakamo pol pa lahko gremo na cepljenje.....ker do 12 tedna se otrok razvija in da lahko pride do česa...no to sem napisala, če slučajno katero zanima.

Lep dan vam želim.....

zanimivo, sama sem imela rjavkast izcedek vse do dne, ko sva user posted image in potem je čudežno izginil user posted image user posted image user posted image no, zgleda, da vsaka rabi drugačno zdravilo user posted image

hmmm...cepljenje...jst sem se odločila, da se ne bom...da mam dovolj dober imunski sistem, da mi ne pride do živega...sicer sem pa kr z nekaj kolegicami govorila, so vse mnenja, da še ni dost preverjeno, da bi riskirale...kaj pa vemuser posted image ...mene to ne moti toliko, kot dejstvo, da se mi zdi čisto nepotrebno v telo vnašati vse te kemikalije...sta pa moja tast in tašča doktorja in me nista kaj dosti dolgo prepričevala v nasprotno...sta bila z mojo razlago kar nekako zadovoljena in me nista prepričevala v nasprotno

Neposredna povezava do sporočila: 373
19.11.2009 11:04:06   
Hančika
buškolinka..tudi jaz imam podobno izkušnjo..z user posted image ..dan po tem nimam nič rjavega izcedka..tko da prov zanimivo..user posted image

No glede cepljenja...jst se tut ne bom šla cepit, ker se mi zdi da je vse skupaj preveč napihnjeno s strani medijev in da veliko bolj pomagajo domača zdravila (čajčki in sadje) ter svež zrak...je pa tudi res da jaz nimam veliko stika z različnimi ljudmi in me tudi zato malo manj skrbi..

lep sončen dan vam želim..pa čuvejte svoje pikice...user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.11.2009 12:41:40   
Kliki
Evo mene kot kaže se vam na žalost ne bom pridružla ker sem zjutraj na wc papirju med belim tokom opazla malo krvi in to ponavadi napove hodobnico.user posted image

(odgovor članu Hančika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?