pupika
|
KatMat veliko sreče in upam, da ti bo G povedala lepo novico, jaz mislim, da če si imela že po porodu menstruacijo, je ne bi smela kar tako zgubit, se prav spomnim kako je bilo pri meni, jaz sem jo dobila po 8 mesecih po porodu in je bila potem vedno točna na 28 dni, kljub temu, da sem še ta čas dojila. Niky31 upam, da si si lepo razkužila od te ta nove gripe, in te obide tale nova gripa. Jaz si potihem bolj želim eno pupiko, ker imamo že enga fantiča nova, naš mali pa je zadnjič pel, mami ima pa dojenčka v trebušču, ki ga bo rodila mojga bratca, pa sem se samo smejala. Pa po vsej verjetnosti bo rak, edino če bi rodila čez rok, bi bil levček, saj levčki smo zelo pozitivne osebe, jaz sem lev, bi pa bilo enkratno če bi rodila za svoj r.dan. Kiki kaj čakaš, naredi že ta test, tudi jaz sem ga delala že pred M par dni in je bilo pozitivno, pa še potem ko mi je zamujala, sem ponovila. Nagaja28, tudi mene malo muči tole nošenje našega malega, naš mali jih ima 16 kg, pa ga je treba zjutraj zbudit in odnest v dnevno, danes zjutraj sem morala bit to jaz, ker je mami vedno na prvem mestu, me je pa pozitivno danes presenetil, ker se je odločil, da ga bom jaz peljala v vrtec, pa sva se zmenila, da gre sam iz avta v vrtec po hribu, pa je obljubil, da bo šel in je bilo brez problema, je šel sam, potem naju je srečala vzgijiteljica in rekla, da ne more verjet da gre sam, ker ga ponavadi vedno nesemo, no večinoma ga mož vozi zjutraj, in ga je vzg. zelo pohvalila. Pikica5 vse čestitke, vauu vi pa imate doma že dva mala in to dvojčka, bo kar pestro pri vas. Pilotina tole z zeliščami pa vem, da ni fajn pretiravat v nosečnosti, veš mogoče kaj kako je z črnim čajem, to naj bi bil čajevec in ali ga lahko pijemo ali ne. Zaenkrat toliko in vse lepo pozdravljam in čuvajte na svoje pikice.
|