|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
17.11.2009 8:26:36   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

uuu jutri pa imata mala biba in Nanćka pregled...še malo, pa bosta videli vajini pikici

Ja Pilotina prav imaš, že komaj čakamuser posted image .....Že imam metuljčke v trebuhu ko se spomnim.....Da vam pa ne povem kako je moj živčenuser posted image ....tako živčen, da si je kr dopust vzel in bo šel zraven mene.....me je full presenetu....

Pilotina ti pa pridno počivaj......

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.11.2009 9:15:28   
Martinčka
Pilotina in Anoimna stiskam pesti za vaju in vama pošiljam same pozitivne misliuser posted image
MalaBiba danes bo vse super.. samo glej da se ne rapočiš od sreče k boš vidla svojo pikicouser posted image

Jaz sem pa kr malo žalostna ker imam pregled že v 6 tednu ker se bojde včasih niti srček še ne sliši takrat pa vem da bom sam zaskrbljena potemuser posted image ...
me pa že od včeraj malo spodnji del trebuha buba pa izcedek imam že ves čas takšen kot da bi imela rahlo vnetje... nekaj med belo in svetlo rumenouser posted image ... a je to normalno? Vem pa da najverjetneje imam nižje maternico kot je normalno, ker so me na to že opozirili pred dvema letoma k sem bila na pregledu trebušne votline... sam bojde ni to nič takšnega... bolj me ta izcedek skrbi... bolečina je pa takšna kot je bila pred 10 dnevi zaradi katere sem šla test delat... a ve tudi občasno tako kaj začutite al nič???

joj jaz sem tudi takooo napihnjena da mi prov k si hlače zaprem tak mali šlaufek okoli ven pogleda.. me je prov groza... sam nekatere so pravile da so bile napihnjene dokler jim ni postalo fejst slabo, tako da imam raje da sem napihnjena še nekaj časauser posted image

pupe moje čuvajte nase in na svoje pikiceuser posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.11.2009 10:00:23   
KatMat
ja zdej mam pa tega pocas ze dost....20 dni ze zamuja...danes se grem ustulit k G

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.11.2009 10:15:44   
pupika
Katmat sporoči kako je bilo pri G, kajti 20 dni je dolga doba

Martinčka tvoje počutje in izcedek je kot pri meni, po tem izcedku sem jaz tudi sumila da sem zanosila, po moje ni to nič narobe, ker se v nosečnosti itak poveča sluznica, pa šraufa me itak že dalj časa, me je že začelo pred zamujanjem M.

Mala biba stiskam pesti in javi ko boš videla malo pikico.

Ene ste kar hitro naročene, jaz imam pa šele 17.12 se pravi ko bom že 10 tednov noseča, me je hotla celo januarja naročit, pa sem ji rekla, kaj ni malo pozno, pa je šla računat in me naročila decembra, češ, da do 12 tedna moram prit v prvo na pregled. V 12 tednu s epa dela že NS, pri nas da naša G kar napotnico za NS in jo imamo brezplačno, no vsaj v prvi nosečnosti sem jo imela pred 4 leti.

Lepo se imejte babike in uživajte.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.11.2009 11:32:05   
polhec
sončen dan vsem julijkam ;-)
mi smo včeraj prvič videli našega sončka velikega 133mm. Srček že prav veselo bije, tko da je blo prav prijetno. Rok poroda se je pa prestavil na 2.7.2010.

Glede spikanja v spodnjem delu trebuha in jajčnikih, men je ginekolog dejal, da lahko traja vso prvo tromesečje in da je to posledica širjenja maternice.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.11.2009 11:47:46   
Martinčka

O ste me malo pomirile... danes me tok buba spodaj da komej hodim.. in enkrat je bolj pri enmu jajčniku drugič bolj pri drugem... in sem zdejle komej si šla iskat v pekarno za jest... se mi pa zdi da želodec zdaj sploh nima podna.. user posted image

polhec a že tako veliko pikico imaš? joj ti je super... moja bo pa šele konec tedna okoli 3mm... še nevidna pikica:) kok je smešno ko smo vse julijke pa vseeno se tako pozna razlika da joj...

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.11.2009 12:04:37   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja zdej mam pa tega pocas ze dost....20 dni ze zamuja...danes se grem ustulit k G

Pravilno si se odločla.....si kar dobra, da si tako dolgo čakala.....javi nam kaj lepega.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.11.2009 12:14:56   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: polhec

mi smo včeraj prvič videli našega sončka velikega 133mm. Srček že prav veselo bije, tko da je blo prav prijetno. Rok poroda se je pa prestavil na 2.7.2010.

Draga Polhec....13 mm si misla neuser posted image .......kak fajn, upam da jutri zagledam tudi jaz nekaj takega......sem vesela vsake dobre novičke...kar tako naprej punce....

Martinčka.....v 6 tednu se že baje vidi utrip srčka....sicer je pa tudi odvisno od UZ naprave.....

Pupika, nič ne skrbi vse bo ok....verjemi, da boš pa veliko več videla kot pa me, ki imamo pregled prej...tudi jaz sem bila zelo presenečena, kar nisem mogla verjet, da sem dobila tako hitro datum, ker je naš G tako zaseden, da prideš na vrsto za 1 pregled šele okol 10 tedna....tako ima napisano tudi na vratih.....zato sem kar debelo pogledala in 2x vprašala če sem prav slišala.....če te pa resnično skrbi, lahko greš tudi samoplačniško kam, da boš malo pomirjena.....ti verjamem, da je hudo čakati, tudi jaz sem bila prepričana da bom imela pozno pregled in sem bila sigurna da grem prej samoplačniško......sam zdej pač ne bom šla, ker sem datum sorazmerno hitro dobila.....le pogumno!

< Sporočilo je popravil mala biba -- 17.11.2009 12:16:11 >

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.11.2009 13:13:51   
polhec
ja "mala biba" misla sm 13,3mm, sam vejce ni blo nikjer ;-)
tut jst ti želim, da čim prej vidiš malega sončka, ki pridno raste v tebi

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.11.2009 14:11:51   
Martinčka
no 13,3 je pa že nekaj drugega.. sicer pa še vedno precej večje od moje drobtinice:)
danes sem prej popihala iz službe ker me toook špika da joj... bom raje počivala da ne bo kaj hudega...

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.11.2009 16:59:42   
Kliki
Punce lepo pozdravljene!
M mi zamuja sicer samo 6dni, ampak ponavadi je zelo točna tako da malo upanja na user posted image  vseno imam.
Testek bom delala v petek ali pa v ponedeljek.

V upanju da se vam pridružim vas lepo pozdravljam.

Neposredna povezava do sporočila: 336
17.11.2009 18:16:09   
Martinčka
Kliki in zakaj ne delaš testeka že kar danes? 6 dni zamujanja je že precej... sicer smo si zelo različne, tudi po firbcu vidimuser posted image  ampak meni je plusek pokazalo 5 dni PRED pričakovano M... ne vem kako zdržite takoo dolgo... no res pa sem delala test samo zato ker mi je bilo vse skupaj zelo čudno v telesuuser posted image

kok zanimivo, da eni smo žalostni ker imamo prehitro pregled ker s ebojimo da nič ne bomo vidli, drugi pa zato ker ga imajo prepozno... Jaz bom imela pregled v 6t in par dni in me je najbolj strah da me bo potem še par tednov skrbelo do naslendjega pregleda če še ne bom slišala srčkauser posted image ... vseeno pa komaj čakam da vidim kaj se bo vidlo in da vidim če si nisem te nosečnosti sam namislilauser posted image ... včasih se res prov dobim k razmišljam kaj pa si vse sam domišljam!? hihi...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.11.2009 18:39:43   
Pikica5
Hey hey punce,

sedaj pa tudi jaz ne bom več anonimna user posted image , vse je super, nosečnost je dovoljena, tudi je en sam otroček, velik je 6mm in lepo mu bije srček, zraven je pa lep rumenjak in tudi vrečka je čisto popolna, čisto drugačna od prej tako da, jupi ;)

Jaz ziher grem na NS ker mi je ne samo pač, za te bolezni ampak tudi full je lepo pa en lep spominček je ;)

Želim vam lep večer

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 17.11.2009 18:40:08 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 338
17.11.2009 19:50:15   
KatMat
NO danes nisem sla k dr...ker je moj dragi pozno prisel domov in nisem ujela dr.....male pa tud ne morm sabo odnest k nima kje bit...skratka naredila pa sem se en test ki je bil spet neg

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.11.2009 20:21:32   
nagaja28
joj, KatMat, mene bi tole že fino živciralo, kolk mora šele tebe :) Upam pa, da se izteče po tvojih željah.
Jaz sem tudi bolj taka kot Martinčka, da grem prej delat test, čeprav se pol tista črtica bolj slabo vidiuser posted image , tako, da Kliki, hitro test naredit, da se nam zagotovo pridružiš user posted image .

Punce, jaz sem pa tole hotla vprašat. Vse tiste, ki imate doma že male nagajivčke, ali jih še nosite, oziroma jih boste dvigale in nosile med nosečnostjo. Moj malček ima 10,5 kil in se zelo rad nosi in kobaca po meni.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.11.2009 20:33:55   
anajrim
nagaja28. jaz imam doma malega 12 kg, 2 leti pa se še ful nosi, tako da jaz ga vsak dan nosim v vrtec in domov, ni pa blizu. upam na najbolje. bomo videli kaj bo rekla G.

En lep večer vsem skupaj!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.11.2009 21:15:16   
niky31
Ojla PUPIKE user posted image !!

Sem vas prav pogrešala. Dvakrat sem uspelanekaj malega prebrat ma nisem utegnila nič napisat.

Najprej vsem novim srečkam user posted image četitke user posted image user posted image .

Šipek; hvala zatvojo skrbin vse napotke,upam da je tudi tvoje grlo bolje. user posted image

Nagaja28; hvala za napotke,bonbončke pridno ližem user posted image

Pilotina: upam,dani nič hudega in daboš kmalu bolje user posted image

Vam moram povedati kaj se mi je zgodilo v ponedeljek:
Ker sem melavročino 37,3 in ker so mi svetovali naj grem k zdravniku sem zjutraj šla v ambulanto sem se usedla da počakam na sestro ko pride in začne deliti maske za novo gripo. Okrog mene so bili trije z novo gripo. Svetujem vam da preden greste v ambulanto da se posvetujete s svojo zdravnico, ker vam povem da sem celi dan si razkuževala ustanos, roke in vse karsem lahko.

Šipek, veš tvoji napotki so res pravi,vam bom pa še poslala napotke za novo gripo, če mogoče katera potrebuje.
Samo komaj v ponedeljek ker do ponedeljka ne bom mogla.

Pazite nase in na svooje pikice.user posted image user posted image

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.11.2009 21:43:38   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Kliki in zakaj ne delaš testeka že kar danes? 6 dni zamujanja je že precej... sicer smo si zelo različne, tudi po firbcu vidimuser posted image  ampak meni je plusek pokazalo 5 dni PRED pričakovano M... ne vem kako zdržite takoo dolgo... no res pa sem delala test samo zato ker mi je bilo vse skupaj zelo čudno v telesuuser posted image

Ja sej če bi ga mela doma bi ga mogoče že naredila. Tako imam pa dopust in nisem šla nikamor. Ja 6dni je že kar nekaj samo me je po eni strani strah da bom razočarana ker bo test neg. Ampak če mi bo zamujala še tako lepo naprej pa testek kmalu pade.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
17.11.2009 21:59:08   
niky31
Hančika;Pazi nase in nasvojo pikico, ne smeš delatipreveč težkih del, po moje če se tije pojavilizcedek je toopozorilo da jebilo preveč. Bolje da greš na kakšen pregled oziroma se posvetuješ z G. user posted image

PUPKA; imaš pa super slikco

POLHEC;čestitkeuser posted image user posted image user posted image

KIKI: vso srečo,držim pestke dabi pokazalo plusek.user posted image user posted image

Kaj si pa bolj želite fanka ali punčko?

In katero zanmenje RAKCA AL LEUČKA? user posted image

Uživajte vsak trenutek nosečnosti in pazite na pikice, ki bodo kmalu vrliki kot fižolčkiuser posted image

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.11.2009 23:32:04   
Anonimen

NO danes nisem sla k dr...ker je moj dragi pozno prisel domov in nisem ujela dr.....male pa tud ne morm sabo odnest k nima kje bit...skratka naredila pa sem se en test ki je bil spet neg

Sam jaz ne vem no, po porodu ne moreš pričakovat tako točne menstruacije. Lahko imaš zdaj spet pavzo za par mesecev. Če je test negativen je negativen.Brez zamere.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
18.11.2009 7:51:01   
pupika
KatMat veliko sreče in upam, da ti bo G povedala lepo novico, jaz mislim, da če si imela že po porodu menstruacijo, je ne bi smela kar tako zgubit, se prav spomnim kako je bilo pri meni, jaz sem jo dobila po 8 mesecih po porodu in je bila potem vedno točna na 28 dni, kljub temu, da sem še ta čas dojila.

Niky31 upam, da si si lepo razkužila od te ta nove gripe, in te obide tale nova gripa. Jaz si potihem bolj želim eno pupiko, ker imamo že enga fantiča nova, naš mali pa je zadnjič pel, mami ima pa dojenčka v trebušču, ki ga bo rodila mojga bratca, pa sem se samo smejala. Pa po vsej verjetnosti bo rak, edino če bi rodila čez rok, bi bil levček, saj levčki smo zelo pozitivne osebe, jaz sem lev, bi pa bilo enkratno če bi rodila za svoj r.dan.

Kiki kaj čakaš, naredi že ta test, tudi jaz sem ga delala že pred M par dni in je bilo pozitivno, pa še potem ko mi je zamujala, sem ponovila.

Nagaja28, tudi mene malo muči tole nošenje našega malega, naš mali jih ima 16 kg, pa ga je treba zjutraj zbudit in odnest v dnevno, danes zjutraj sem morala bit to jaz, ker je mami vedno na prvem mestu, me je pa pozitivno danes presenetil, ker se je odločil, da ga bom jaz peljala v vrtec, pa sva se zmenila, da gre sam iz avta v vrtec po hribu, pa je obljubil, da bo šel in je bilo brez problema, je šel sam, potem naju je srečala vzgijiteljica in rekla, da ne more verjet da gre sam, ker ga ponavadi vedno nesemo, no večinoma ga mož vozi zjutraj, in ga je vzg. zelo pohvalila.

Pikica5 vse čestitke, vauu vi pa imate doma že dva mala in to dvojčka, bo kar pestro pri vas.

Pilotina tole z zeliščami pa vem, da ni fajn pretiravat v nosečnosti, veš mogoče kaj kako je z črnim čajem, to naj bi bil čajevec in ali ga lahko pijemo ali ne.

Zaenkrat toliko in vse lepo pozdravljam in čuvajte na svoje pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.11.2009 9:11:03   
Martinčka
jaz sme zadnjič en članek zasledila o zeliščih in nosečnosti in nisem črnega čaja zasledila.. sem pa kar bila presenečena nad nekaterimi drugimi zelišči ki niso najbolj primerni za nosečnice..med njimi je bila celo kamilica!

meni je čiiisto vseeno al bo punčka ali fantek... po eni strani si full želim punčko da bi pač jo lahko oblačila v tiste čedne male oblekice in žabice pa ji čopke delala.. po drugi strani bi pa imela fantka ker imamo okoli nas same pupe... tako da mi je res vseeno kaj bo samo da bo zdravo pa bo mami ubogalouser posted image

drugače bi pa skoraj raje imela levčka... ni posebnega razloga, samo znak se mi bolj dopade:) hhihi.. sam nekateri kalkulatorji mi zdračunajo pdp 22ga, nekateri pa 23ga.. tako da se nič ne ve kako bo.. če bo kaj po mami bo tako zamujal in bo čez rokuser posted image .. lenuhec:)

Kaj boste vse vprašale za spol? Jaz ne bom ker želim da je presenečenje... ko bom pa drugič nosečka bom pa vprašala... prvič pa naj bo presenečenje.. da bom bolj pritiskala na koncu k bom že tok firbčnauser posted image haha...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.11.2009 9:26:37   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sam jaz ne vem no, po porodu ne moreš pričakovat tako točne menstruacije. Lahko imaš zdaj spet pavzo za par mesecev. Če je test negativen je negativen.Brez zamere.user posted image

eni pa pravijo da ni mozno da jo zopet zgubil...pri meni je bilo isto kot pri pupiki...tocno na 28dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.11.2009 10:37:35   
Fenderca
Živjo punce, jaz sem še ena srečkauser posted image , ki upa da se tokrat use srečno iztečeuser posted image . Kakšnih posebnih znakov še ni razen boleče prsi in spodnji del trebuha. Aja moj dan naj bil 16.7. Komaj čakam na pregled da vidim kako pikica napreduje.
Lep danuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.11.2009 10:38:49   
tix
Prav težko čakam pregled, "samo" še 14 dni, da vidim najino user posted image .
Razen še vedno občasnih bolečin v trebuhu (podobnih kot med M) drugih znakov nimam, čakam kdaj mi bodo joškice kej zrastle user posted image user posted image user posted image pa komaj čakam da bom imela kaj trebuščka, ne sam unga od hraneuser posted image

So me pa učer začeli zobje boleti, groza, potem pa še uho, pa učasih mal glava....user posted image

Vedno sem si želela punčko, čeprav kar nekako čutim, da bo fantek user posted image user posted image , vprašala pa bi ker sem itak firbec, moj možek bi bil pa rad presenečen jaz bi pa itak težko zadržala, tako da vrjetno ne bom, razen če ga prepričam nasprotno user posted image

Lepo se mejte punce, jaz sem z gorenjske, kdaj se kej dobimo user posted image

< Sporočilo je popravil tix -- 18.11.2009 10:39:14 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?