|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:26:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:30:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:31:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Julijke 2008, 2. del
18.11.2009 21:31:43   
neboglasnica
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:33:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.11.2009 21:33:38   
glugluglu
majuska, jaz sem očitno bolj na komot, vstanem in rihtam samo sebe, kar traja ene pol ure, ali malo več, tu je mišljeno samo kopalnica in oblačenje. Za službo si edino spotoma v torbico vržem kakšen jogurt ali sadje (v službi grem na kosilo).
V tem času se Mark in Nina sama zrihtata in večinoma sama vzameta zajtrk (včasih je kakšna pomoč z moje ali Mitjatove strani), Mitja pa v tem času zrihta sebe in Tiana (Tianu ponavadi jaz zvečer pripravim za oblečt in, če je treba še kaj za v vrtec vzeti, če pa pozabim se mora pa Mitja zjutraj znajti), brez mleka - nič, Tian kakšen čaj spije, ali pa mu še to ne paše. Je pa zadnji na vrsti, zbudimo ga čisto na koncu, če se slučajno že prej ne zbudi tako kot zadnje čase. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.11.2009 21:34:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.11.2009 21:38:57   
neboglasnica
mAJUSKA IN gLUGLUGLU: OPS (črke)

Skratka, jaz vstanem po sinovi volji okrog petih, včasih pa še prej, ker ne morem spat. Kopalnica mi vzame bore malo časa, ker se ne ličim, tako da sem urejena tik tak. Punci se sami uredita, pozajtrkujemo in vpijemo GAS... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.11.2009 21:44:18   
metuljcek321
Hej-hoj!

Prihaja nekaj, kar vam bo skrajšalo minute ob čakanju na gole naših vrlih nogobrcev ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.11.2009 21:44:49   
metuljcek321
A kaj?  ......................................... mal daljši post .......................................

Almera, hello to Prague! Kako kaj? Pa fanta - se v redu rihtata? Je tvoj user posted image  že kaj bolje? Bor & 2 dudi - ta je pa dobra, ej. Si me nasmejala. Se pa strinjam, da bo mal tečno, k bo treba skenslat najprej eno, potem pa še eno "dudolino."

dudica - ima jo za spat, pa ko kakšen zob rine ven ... sem pa glih danes ugotovila, da štirica, ki ji je zobarica rekla štirica, sploh ni to, ampak je 5ka ... could it be, da ji ne bo prišla ven? Tudi meni namreč ena izmed štiric (prav tako spodaj) ni prilezla ven - at all.

zimska, a potem si imela 53 kg preden si zanosila z babyjem nr. 1? Oh dear, si bla pa res suhica (he, he, sem te tud jaz hotla dat v tisto skupino "suhih mamic," pa sem si potem premisnla, k je zraven pisalo "najstnice"user posted image  ... tukaj je mal problemčkauser posted image ). Si se potem posladkala?

Umpa, poročaj o napredku pri knjigah. Keep up the good work! Piši, piši, piši, izkoristi inspiracijo, ki jo imaš. Good luck! Kako pa Luka? Si šla potem kaj k P glede možne epilepsije?

bolančki, kako se držite? Gre na bolje? user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Majuška, kako je bilo v službi? So te kaj pogrešali?

mojček, daj poleti še kakšno extra flašo magične mešanice naredi za julijke - kupimo z veseljemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

niste resne. vse skačete po možekih... user posted image  

nope

it was the other way arounduser posted image  user posted image

romana, tole z datumi/uro pri vas je pa že kar majčken spooky skorajuser posted image  Dobr ste to popedenal, ni kaj.

rum kokos bonboni - ta temni al beli? Uf, kolk jih že doooolg nisem. Bom pisala decembrskim možem za kakšno mini dozico.

populis, a je bla danes tud budnica po eni uri al je vse potekalo po reglcih? Upam, da je Lara prijetno mrknila v krtkovi deželi.

Hvala, džanika.

Vstajanje ob 5-something - meridžizusanddžouzef, to je pa res zgodaj. Jaz sem up okoli 6.30, pa se mi zdi to tko komot & fajn. Sem se kar ornk razvadila, moram rečtuser posted image

flower, did you survive?user posted image

glugluglu, boš poročala o copatkih. Kakšne si vzela? Daj link, please, da mal pokukamo, v čem bodo šarmirali tvoji otroci. -... Ojej, uboga tvoja mladina! Pošiljam kup pozdravčkov, da bo hitr spet dobr! (Btw: v bližnji prihodnosti - beri: enkrat letos - priletiva z malečko k frendici v Logatec ... če boste že zdravi, se lahko kaj vidimo ... se beremo ...)

gr, aha, in potem se tako zaraste noht, da sploh ni kaj videt, da je bil nekoč širši. Kakšno pa je zdaj stanje pri tebi tam down under?

hruška, kako pa to, da moraš dipl. dat še v .pfd? Naj ti čim prej rata popedenat stvariuser posted image , ker tole so pa res že skor kurja čreva ...

3jemi - a misliš, da zaradi zobkov grize notranjo stran lička? Čist možno. Ampak, da se prav do krvi ... revček mali. Upam, da je res samo prehodna zadevščina & nič drugega. Novo leto - dio mio, res bo hitro tukaj ... in to me spomni, da moram sestavit vabilo za novoletno žurko za sodelavce - any ideas? Pa poslat vabila za naše najmlajše, ko jih bo obdaroval DM ... next week ...

vprašalnik o razvoju govora - dobili avgusta na sestanku pred vpisom v vrtec, ja.

Inigo, tudi naša OBOŽUJE jogurte, pudinge ipd - se tolažim, da ji blaaaazno paše zdaj, k rastejo zobki & se mora osvežit. Potem ji dam pa navadni jogurt, notri pa pol banane in pol kakija & gas - poje to po obroku, ko pride iz vrtca. Ji paše ful!

Tipiti, hi, hi, hi.

neboglasnica, sem kliknla 5 zvezdic. Good luck frendu.

rondo Tomačevo - kaj pa tam pravzaprav dogaja, da je toliko nesreč? Kot po tekočem trakuuser posted image

nanka, ful dobr si to hitr zrihtala operacijo ... zdaj boš pa spet vsa smejoča in cvetoča, boš vidlauser posted image

Majuška, kdaj si potem ready za službo - mislim pred vrati stanovanja, moška v avtu? Kolk časa porabiš od 5.20, ko vstaneš, do takrat? Me zanima, k sem brala, pa ne znam zračunatuser posted image  user posted image

rebeca, RD, uspešno uvajanje v vrtec, zabava na obzorju - ma, ni da ni - go, go, gouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:46:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.11.2009 21:46:24   
neboglasnica
Kdor ne skače ni Slovenc user posted image user posted image user posted image
Dajmo fantjeuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.11.2009 21:47:45   
nanka
jaaaaaaaaaaaaaaaa, gol, bravo fantje, le tsko naprej.

No mi pa vstanemo ob 6, dragi si pripravi zajtr, jaz pa oblečem in umijem obe punci in sebe in ob 6.20 smo v avtu, ob 6.45 pa v službi, s tem da oddava še Zojo v vrtcu. Tavelika dva se sama zbudita in odpravita v šolo, z zajtrkom ali brez, nimam pojma če si kaj pripravita. Pripravim pa že zvečer vse, tako da samo pobiram s kupčka in je vse hitreje.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:48:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.11.2009 21:49:02   
nanka
Aja, pa tudi mi imamo  v šoli potrjeno novo gripo, tako da sem zdaj prepričana da jo je Matic staknil. 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.11.2009 21:50:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

rum kokos bonboni - ta temni al beli? Uf, kolk jih že doooolg nisem. Bom pisala decembrskim možem za kakšno mini dozico.

gr, aha, in potem se tako zaraste noht, da sploh ni kaj videt, da je bil nekoč širši. Kakšno pa je zdaj stanje pri tebi tam down under?

neboglasnica, sem kliknla 5 zvezdic. Good luck frendu.

rondo Tomačevo - kaj pa tam pravzaprav dogaja, da je toliko nesreč? Kot po tekočem trakuuser posted image

1. Še dobro, da si me spomnila, da danes še nisem bacilov pobila. Takoj bom.

2. Ne, ne, noht bo tak kot je, nekoliko ožji.

3. TX, user posted image .

4. Tam je cela norišnica, vsak dan. Da ne govorim o enem križišču dalje, tam šele vozijo kot po pravilu skozi rdečo, se sploh noben več ne jezi...

Zdaj pa rum kokos, pazi se me, prihajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.11.2009 21:51:55   
glugluglu

Skratka, jaz vstanem po sinovi volji okrog petih, včasih pa še prej, ker ne morem spat. Kopalnica mi vzame bore malo časa, ker se ne ličim, tako da sem urejena tik tak. Punci se sami uredita, pozajtrkujemo in vpijemo GAS... user posted image user posted image

meni dela največji problem "kaj oblečt", ne morem se navadit, da si zvečer pripravim, sem si že, pa sem se potem itak zjutraj premislila.

Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.11.2009 21:53:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

meni dela največji problem "kaj oblečt", ne morem se navadit, da si zvečer pripravim, sem si že, pa sem se potem itak zjutraj premislila.

Nimam težav, ker so mi prav same user posted image majčke in ene kavbojke. Ravno danes sems i komaj stlačila gor eno majčko, ki mi je sedaj nad popkom user posted image user posted image , namesto precej dlje dol. Nekaj bo res treba ukrent. Enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.11.2009 21:58:24   
nanka
grem pod tuš, punce dobro navijajte za naše, da dajo še 1 gol.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.11.2009 21:58:32   
glugluglu
metuljcek;

evo linka,

http://shop.ebay.com/littleoneshoes/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A1%257C39%253A1%257C72%253A2464&_ipg=25&_trksid=p3911.c0.m14&_pgn=2

isti kot na copatki.si, samo, da še več izbire.

jaz sem vzela kitaro, avtomobilcke in pa roza snežaka.

Neposredna povezava do sporočila: 4421
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:58:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.11.2009 22:01:08   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Nimam težav, ker so mi prav same user posted image majčke in ene kavbojke. Ravno danes sems i komaj stlačila gor eno majčko, ki mi je sedaj nad popkom user posted image user posted image , namesto precej dlje dol. Nekaj bo res treba ukrent. Enkrat.

jaz pa v službo ne nosim kavbojk, potem je pa tu cela reč.

Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:05:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.11.2009 22:08:41   
neboglasnica
mene bo kap...

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......