|
RE: Julijke 2008, 2. del 18.11.2009 21:44:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
A kaj? ......................................... mal daljši post ....................................... Almera, hello to Prague! Kako kaj? Pa fanta - se v redu rihtata? Je tvoj že kaj bolje? Bor & 2 dudi - ta je pa dobra, ej. Si me nasmejala. Se pa strinjam, da bo mal tečno, k bo treba skenslat najprej eno, potem pa še eno "dudolino." dudica - ima jo za spat, pa ko kakšen zob rine ven ... sem pa glih danes ugotovila, da štirica, ki ji je zobarica rekla štirica, sploh ni to, ampak je 5ka ... could it be, da ji ne bo prišla ven? Tudi meni namreč ena izmed štiric (prav tako spodaj) ni prilezla ven - at all. zimska, a potem si imela 53 kg preden si zanosila z babyjem nr. 1? Oh dear, si bla pa res suhica (he, he, sem te tud jaz hotla dat v tisto skupino "suhih mamic," pa sem si potem premisnla, k je zraven pisalo "najstnice" ... tukaj je mal problemčka ). Si se potem posladkala? Umpa, poročaj o napredku pri knjigah. Keep up the good work! Piši, piši, piši, izkoristi inspiracijo, ki jo imaš. Good luck! Kako pa Luka? Si šla potem kaj k P glede možne epilepsije? bolančki, kako se držite? Gre na bolje? Majuška, kako je bilo v službi? So te kaj pogrešali? mojček, daj poleti še kakšno extra flašo magične mešanice naredi za julijke - kupimo z veseljem IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 niste resne. vse skačete po možekih... nope it was the other way around romana, tole z datumi/uro pri vas je pa že kar majčken spooky skoraj Dobr ste to popedenal, ni kaj. rum kokos bonboni - ta temni al beli? Uf, kolk jih že doooolg nisem. Bom pisala decembrskim možem za kakšno mini dozico. populis, a je bla danes tud budnica po eni uri al je vse potekalo po reglcih? Upam, da je Lara prijetno mrknila v krtkovi deželi. Hvala, džanika. Vstajanje ob 5-something - meridžizusanddžouzef, to je pa res zgodaj. Jaz sem up okoli 6.30, pa se mi zdi to tko komot & fajn. Sem se kar ornk razvadila, moram rečt flower, did you survive? glugluglu, boš poročala o copatkih. Kakšne si vzela? Daj link, please, da mal pokukamo, v čem bodo šarmirali tvoji otroci. -... Ojej, uboga tvoja mladina! Pošiljam kup pozdravčkov, da bo hitr spet dobr! (Btw: v bližnji prihodnosti - beri: enkrat letos - priletiva z malečko k frendici v Logatec ... če boste že zdravi, se lahko kaj vidimo ... se beremo ...) gr, aha, in potem se tako zaraste noht, da sploh ni kaj videt, da je bil nekoč širši. Kakšno pa je zdaj stanje pri tebi tam down under? hruška, kako pa to, da moraš dipl. dat še v .pfd? Naj ti čim prej rata popedenat stvari , ker tole so pa res že skor kurja čreva ... 3jemi - a misliš, da zaradi zobkov grize notranjo stran lička? Čist možno. Ampak, da se prav do krvi ... revček mali. Upam, da je res samo prehodna zadevščina & nič drugega. Novo leto - dio mio, res bo hitro tukaj ... in to me spomni, da moram sestavit vabilo za novoletno žurko za sodelavce - any ideas? Pa poslat vabila za naše najmlajše, ko jih bo obdaroval DM ... next week ... vprašalnik o razvoju govora - dobili avgusta na sestanku pred vpisom v vrtec, ja. Inigo, tudi naša OBOŽUJE jogurte, pudinge ipd - se tolažim, da ji blaaaazno paše zdaj, k rastejo zobki & se mora osvežit. Potem ji dam pa navadni jogurt, notri pa pol banane in pol kakija & gas - poje to po obroku, ko pride iz vrtca. Ji paše ful! Tipiti, hi, hi, hi. neboglasnica, sem kliknla 5 zvezdic. Good luck frendu. rondo Tomačevo - kaj pa tam pravzaprav dogaja, da je toliko nesreč? Kot po tekočem traku nanka, ful dobr si to hitr zrihtala operacijo ... zdaj boš pa spet vsa smejoča in cvetoča, boš vidla Majuška, kdaj si potem ready za službo - mislim pred vrati stanovanja, moška v avtu? Kolk časa porabiš od 5.20, ko vstaneš, do takrat? Me zanima, k sem brala, pa ne znam zračunat rebeca, RD, uspešno uvajanje v vrtec, zabava na obzorju - ma, ni da ni - go, go, go
|