Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:03:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lepa,lepa škoda ,da je tak daleč bi hodli malo pecat Persida, samo dovlj dolgo ribiško palico moraš kupit, da jo zapecate Na kake pali svetlolasce ali temno ,ker mamo oboje pri naši hiši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:04:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ga maš ti tudi? Te pa si še grem jaz enega Cuba libre Bandidisa odpret. Mi je tak dober ta! men tudi samo ga nimam. Jaz mam doma Bavario z 0% alkohola te pa daj tega. Ajde, na zdravje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:05:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer in hkrati lahko noč ... ne mi dat neopravičenih ampak danes ne bom čvekala, ker se slabo počutim .... pridno navijajte in čvekajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:06:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Na kake pali svetlolasce ali temno ,ker mamo oboje pri naši hiši kaj ti handle delaš? Hočeš da jutri tud Tomaž in Lija sedita vsak na svoji strani? A ni ovolj da se že Klara in Valentin grdo gledata?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:07:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:10:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lepa,lepa škoda ,da je tak daleč bi hodli malo pecat Persida, samo dovlj dolgo ribiško palico moraš kupit, da jo zapecate Na kake pali svetlolasce ali temno ,ker mamo oboje pri naši hiši je že izdelala vprašalnik, tisti ki ga uspešno reši, jo dobi sicer pa danes barve za lase delajo čudeže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:10:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Na kake pali svetlolasce ali temno ,ker mamo oboje pri naši hiši kaj ti handle delaš? Hočeš da jutri tud Tomaž in Lija sedita vsak na svoji strani? A ni ovolj da se že Klara in Valentin grdo gledata? onadva se že nena...njena mati hoče špetir delati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:13:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!! Samo se mi zdi, da se nakam preveč zaganjajo, potem pa jim bo spet lufta zmanjkalo. Se opavičujem če mislim, zmotno, ker pač nimam pojma o fuzbalu, gledam le take odločilne tekme.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:14:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy je že izdelala vprašalnik, tisti ki ga uspešno reši, jo dobi sicer pa danes barve za lase delajo čudeže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:14:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Na kake pali svetlolasce ali temno ,ker mamo oboje pri naši hiši kaj ti handle delaš? Hočeš da jutri tud Tomaž in Lija sedita vsak na svoji strani? A ni ovolj da se že Klara in Valentin grdo gledata? onadva se že nena...njena mati hoče špetir delati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:14:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
da vam povem kaj se je danes zgodilo: grem kopat Leo in Žigo pa reče Žiga da se lahko kr skup v banji kopata in ju es dam skupaj v banjo, pa čofata in se špricata in pol reče Žiga: ˝ma mama, še dobro da nas kopaš, ki smo umazani ko pujski˝ in jaz nazaj, da sta res prava pujska saj imata mlečno kašo od uha do uha, ta čas pa pripravljam Lei brisačo in njemu spodnje perilo, pa Žiga nadaljuje: ˝ma res, full sva umazana, še huje ko pujska, poglej vodo˝ se obrnem in pogledam, Lea pa veselo kaka noter v banjo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:15:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy da vam povem kaj se je danes zgodilo: grem kopat Leo in Žigo pa reče Žiga da se lahko kr skup v banji kopata in ju es dam skupaj v banjo, pa čofata in se špricata in pol reče Žiga: ˝ma mama, še dobro da nas kopaš, ki smo umazani ko pujski˝ in jaz nazaj, da sta res prava pujska saj imata mlečno kašo od uha do uha, ta čas pa pripravljam Lei brisačo in njemu spodnje perilo, pa Žiga nadaljuje: ˝ma res, full sva umazana, še huje ko pujska, poglej vodo˝ se obrnem in pogledam, Lea pa veselo kaka noter v banjo ja kaj, Lea je pač poskrbela da imata oba brezplačno blatno kopel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:16:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!! Samo se mi zdi, da se nakam preveč zaganjajo, potem pa jim bo spet lufta zmanjkalo. Se opavičujem če mislim, zmotno, ker pač nimam pojma o fuzbalu, gledam le take odločilne tekme. ma ne znajo zaklučit kaj moram jaz tja it al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:16:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy da vam povem kaj se je danes zgodilo: grem kopat Leo in Žigo pa reče Žiga da se lahko kr skup v banji kopata in ju es dam skupaj v banjo, pa čofata in se špricata in pol reče Žiga: ˝ma mama, še dobro da nas kopaš, ki smo umazani ko pujski˝ in jaz nazaj, da sta res prava pujska saj imata mlečno kašo od uha do uha, ta čas pa pripravljam Lei brisačo in njemu spodnje perilo, pa Žiga nadaljuje: ˝ma res, full sva umazana, še huje ko pujska, poglej vodo˝ se obrnem in pogledam, Lea pa veselo kaka noter v banjo ja kaj, Lea je pač poskrbela da imata oba brezplačno blatno kopel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:19:41
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!! Moj pravi, da naši zanalašč ne dajo gola, ker jim je Abramovič plačal. Hahahahha, kok je smešn je živčn k hudič in k naši falijo, pravi da zanalašč mimo streljajo, ker ne morš tolkrat falit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:20:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy da vam povem kaj se je danes zgodilo: grem kopat Leo in Žigo pa reče Žiga da se lahko kr skup v banji kopata in ju es dam skupaj v banjo, pa čofata in se špricata in pol reče Žiga: ˝ma mama, še dobro da nas kopaš, ki smo umazani ko pujski˝ in jaz nazaj, da sta res prava pujska saj imata mlečno kašo od uha do uha, ta čas pa pripravljam Lei brisačo in njemu spodnje perilo, pa Žiga nadaljuje: ˝ma res, full sva umazana, še huje ko pujska, poglej vodo˝ se obrnem in pogledam, Lea pa veselo kaka noter v banjo ja kaj, Lea je pač poskrbela da imata oba brezplačno blatno kopel. tasa moja, da ti vidš kakšno pol ko sem rekla, da je Lea pač kakala, je tako skoču ven iz une vode, da sem mislila, da se bo razbil na ploščicah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:21:09
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy da vam povem kaj se je danes zgodilo: grem kopat Leo in Žigo pa reče Žiga da se lahko kr skup v banji kopata in ju es dam skupaj v banjo, pa čofata in se špricata in pol reče Žiga: ˝ma mama, še dobro da nas kopaš, ki smo umazani ko pujski˝ in jaz nazaj, da sta res prava pujska saj imata mlečno kašo od uha do uha, ta čas pa pripravljam Lei brisačo in njemu spodnje perilo, pa Žiga nadaljuje: ˝ma res, full sva umazana, še huje ko pujska, poglej vodo˝ se obrnem in pogledam, Lea pa veselo kaka noter v banjo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:24:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!! Moj pravi, da naši zanalašč ne dajo gola, ker jim je Abramovič plačal. Hahahahha, kok je smešn je živčn k hudič in k naši falijo, pravi da zanalašč mimo streljajo, ker ne morš tolkrat falit. ma saj pravim. Plin nam bodo zaprli če zmagamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:25:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kdaj se jutri dobimo pri MČ? Ob desetih ali prej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:26:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa moja, da ti vidš kakšno pol ko sem rekla, da je Lea pač kakala, je tako skoču ven iz une vode, da sem mislila, da se bo razbil na ploščicah ja, ko se je Lija pokakala tud ni blo lepo za videt A Žigu ni všeč blatna kopel? Se nebo več hotel kopat, ko bo sredek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:26:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa daj tega. Ajde, na zdravje! na zdravje in na zmago naših!! Moj pravi, da naši zanalašč ne dajo gola, ker jim je Abramovič plačal. Hahahahha, kok je smešn je živčn k hudič in k naši falijo, pravi da zanalašč mimo streljajo, ker ne morš tolkrat falit. ma saj pravim. Plin nam bodo zaprli če zmagamo to niti ni tako za lase povlečeno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:26:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj se jutri dobimo pri MČ? Ob desetih ali prej? okoli 10h ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:26:55
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa bomo gol dobili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:28:23
|
|
|
|
tasa_m
|
uh, nismo ga. Zdaj bo mogoče Novakovič gol dal ko mu je ovi Rus mal glavo pretreso
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 21:28:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pomanjšat pa jo ne morem ježeš, kako je lepa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......