|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
18.11.2009 21:28:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

user posted image

USPELO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOJ PRINC!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.11.2009 21:29:48   
tasa_m
A ste vidle kak je Pahor ploskal, ko so se navijači drli:malo vas je, malo vas je pi*kice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.11.2009 21:31:03   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

uh, nismo ga. Zdaj bo mogoče Novakovič gol dal ko mu je ovi Rus mal glavo pretreso user posted image

Skor si mela prov, samo gol je dal Dedič!!!!
Goooooool

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.11.2009 21:31:05   
KOKICA32
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.11.2009 21:31:12   
felix7
GOOOOOOOOOOOOOOOL, pravici je zadoščeno!!!!!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
18.11.2009 21:31:50   
KOKICA32

A ste vidle kak je Pahor ploskal, ko so se navijači drli:malo vas je, malo vas je pi*kice user posted image  user posted image  user posted image

ne...res? user posted image
Bedak! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
18.11.2009 21:31:59   
tasa_m
GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

PR NAM JE NOVO LETO. POKAJO PETARDE KO NORE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
18.11.2009 21:32:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

uh, nismo ga. Zdaj bo mogoče Novakovič gol dal ko mu je ovi Rus mal glavo pretreso user posted image

Skor si mela prov, samo gol je dal Dedič!!!!
Goooooool

user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
18.11.2009 21:32:46   
mama_milchy
feliša, tebe rabim user posted image dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
18.11.2009 21:33:13   
KOKICA32

GGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

PR NAM JE NOVO LETO. POKAJO PETARDE KO NORE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A zunaj, v MB???? BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
18.11.2009 21:34:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
A zunaj, v MB???? BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
jaaaa user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
18.11.2009 21:34:37   
mama_milchy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
18.11.2009 21:35:17   
KOKICA32
Tasa- še imate plin? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
18.11.2009 21:35:23   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

feliša, tebe rabim user posted image dej mi povej še enkrat za tisto spletno stran za copate, ki se na čevlje nataknejo; hvalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
eni se pri nas res nočejo oz. ne morejo sezut zaradi zdravstvenih razlogov in mi je zdaj smotano da ne bi zaradi tega hodli na obiske pa sem rekla, da bom nabavla take copate ko se kr na čevlje nataknejo in so bli navdušeni.....

Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. user posted image user posted image
Tko si je pr nam patronažna!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
18.11.2009 21:36:32   
KOKICA32

Lahko si jih sami kupjo, pa jih s sabo prnesejo. user posted image user posted image

pri nam tudi..take plastične, iz vrečke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
18.11.2009 21:38:02   
tasa_m

imamo vse na elektriko user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
18.11.2009 21:39:55   
mama_milchy

pri nam tudi..take plastične, iz vrečke...user posted image user posted image user posted image

ma mislite une, ko jih imajo v operacijskih al une ko jih imajo v termah;
ker filx je zadnjič dala ene full dobre gor pa ne vem na katere strani na 5.delu, ko tolk čvekamo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
18.11.2009 21:40:14   
KOKICA32

Uffff, še sreča! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
18.11.2009 21:42:25   
tasa_m

kokica ni straha, da ko pridete Mb. do mene da nebom mogla kakaoa nardit al pa kapučina user posted image

aja, mam pa nekaj zate. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
18.11.2009 21:47:54   
KOKICA32

kokica ni straha, da ko pridete Mb. do mene da nebom mogla kakaoa nardit al pa kapučina user posted image

aja, mam pa nekaj zate. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj imaš zame? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
18.11.2009 21:49:30   
mmmc

ker filx je zadnjič dala ene full dobre gor pa ne vem na katere strani na 5.delu, ko tolk čvekamo user posted image

Ne vem kerim so podobne, zgleda tko k ena vrečka motno prozorne barve. Kot una kopalna kapa k jo dobiš v hotelu.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
18.11.2009 21:50:33   
KOKICA32
Eno vprašanje:

Ali ste vaše bebije kaj zavarovale? Nezgodno ali življenjsko ali oboje? Če ja, pri kateri zavarovalnici in na kakšen način? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
18.11.2009 21:51:17   
KOKICA32

Ne vem kerim so podobne, zgleda tko k ena vrečka motno prozorne barve. Kot una kopalna kapa k jo dobiš v hotelu.

naša je imela modre user posted image ...vrečka ja!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
18.11.2009 21:52:12   
KOKICA32
2. POLČAS! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
18.11.2009 21:53:35   
tasa_m

Eno vprašanje:

Ali ste vaše bebije kaj zavarovale? Nezgodno ali življenjsko ali oboje? Če ja, pri kateri zavarovalnici in na kakšen način? user posted image

mi nismo. Smo rekli da bomo ko bo stara 1. leto.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......