Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 15:11:50
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: hehe, faca mala!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 15:14:49
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Punce na brzino se javim. Dopoldan je bila mama pri meni in nam skuhala sarmo (dela odlično), jaz pa sem malemu za kosilo skuhala juhico, pa puranjega z zelenjavo in polento. Trenutno se zabava z žaluzijami in zavesami, pa sem cajt hitro izkoristila, pa ne za dolgo ker bo vse žaluzije uničil Ni pri miru niti sekunde,pa tudi na kolenih noče biti več dosti. Sva mu zadnjič v mullerju kupila takšno igračko da jo porivavle naprej in hodi (namesto hojice), pa danes že cel dan nori s tem.Se mi zdi bolj praktično kot hojica, ker se lepo drži in trenira ravnotežje.Dela že take lepe korake Pozneje ko moj pride pa šibam k frizerju.Tako da se tipkamo zvečer. ekola,tole smo mi Blažu za božička nabavili...a praviš, da je v redu zadeva...mi je bilo všeč,pa nisem bila sigurna,če je sploh uporabno,no,kupila sva vseeno ...kaj pa naprej nič ne pada...tako,da bi se voziček odpeljal naprej,mali pa na nos? uživaj pri frizerju, pašeee, jaz sem si ga prejšnji teden privoščila
< Sporočilo je popravil pocka -- 18.11.2009 15:20:21 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 16:11:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kej klikate, punce? klikamo, klikamo; smo pridne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 16:12:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida Pa jaz bi popizdila, meni bi se zrolalo tam. Samo, kaj ko samo sebi škodiš, sedežev tak ni več. saj meni se je tudi samo sedežev pa itak nimam .Ne gre se za to bom že skrampala gre za odnos do strank.Zaradi mene ,če kaj za šenk delijo mene tam ne vidijo nikoli več. Persida, te čisto razumem, tako sem jaz v KP BC naročla tatamia stolček za darilo pazi in seveda ga 2meseca ni blo, pol še mi pošljejo napačno barvo in pol še enkrat je blo treba naročat in ga pridem iskat in stolček prodan; grrrrrr, sem se zdrla in šla vija; no pol sem kupla v hiperjevem BC stolček in tam ni nikoli težav, če kaj naročim, me počaka tudi če pridem čez kak teden iskat stvar; trgovke so prijazne 1A in prav face; tko da mene v BC v supernovi ne vidijo;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 16:12:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? Lepo bodi in prijetno telovadbo , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani.. NOČKO. tasa hvala za pikepoke; ja, kr pojdi pred stadion, samo moraš imet s sabo potrdilo o vplačilu humanitarnega prispevka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 16:12:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti niso dali pooblastila nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bo ko veš da me ni več nič na FB in RR pol sem med izbrisanimi tasa; potem bomo pa Kresalovo obiskali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 17:22:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m za Leo in Žiga. Glede tvojega pa..a ga čakam kar pred stadionom? Lepo bodi in prijetno telovadbo , sam ne ga preveč zmučit, da nebodo jutri navijači slabo varovani.. NOČKO. tasa hvala za pikepoke; ja, kr pojdi pred stadion, samo moraš imet s sabo potrdilo o vplačilu humanitarnega prispevka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 17:23:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti niso dali pooblastila nič, nič. Baje sem premalo aktivna na RR bo treba več čvekat, ni ti druge; pa dej se mal FB-ju odpovej, sam tudi tam so začele pupe čistko delat tko da ne vem kako bo ko veš da me ni več nič na FB in RR pol sem med izbrisanimi tasa; potem bomo pa Kresalovo obiskali mogoče bom dobila kak polet z privat letalom in šoping v MILANU
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 17:24:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka za vrtec ja, unicef... hvala tasa, tega komentarja pa nisem videla, imam enako slikico tudi od Taje, zdaj sem pa še Blaža tako slikala... FUL MI ZGLEDA TU STAREJŠI KOT 8.MES. joj črke, lija je zraven in vasi tipkanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 17:34:27
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo jaz sem danes poštudirala s pomočjo ene kolegice, kaj bom mojem dala za miklavževo, to bojo vstopnice za ali rokometno tekmo ali košarkarsko, pač odvisno kaj bodo imeli in kdaj bo.Pač ima rad šport.In ker jaz nimam idej pogosto, sem še poštdirala kaj bo dobil za rojstni dan(ki je šele marca, sam človek mora prej študirat ) to je skok z padalom v tandemu z letala. kaj mislite???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 17:56:30
|
|
|
|
mmmc
|
Super ideje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 18:05:39
|
|
|
|
zorica
|
Evo mene!Kak je pasalo.Saj grem redno k frizerju, ampak do naslednjič že pozabim kak je fajn Upam da bo jutri tudi lepo vreme da gremo ven.Tiste ki pa ste iz okolice Ljutomera pa se bi itak lahko zmenile, da se dobimo en dan Pa še vedno mi nobena ni napisala kak naj dam slikico gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 18:12:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Evo mene!Kak je pasalo.Saj grem redno k frizerju, ampak do naslednjič že pozabim kak je fajn Upam da bo jutri tudi lepo vreme da gremo ven.Tiste ki pa ste iz okolice Ljutomera pa se bi itak lahko zmenile, da se dobimo en dan Pa še vedno mi nobena ni napisala kak naj dam slikico gor shrani jo na shrani.si in pol kopiraš sem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 18:12:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Evo mene!Kak je pasalo.Saj grem redno k frizerju, ampak do naslednjič že pozabim kak je fajn Upam da bo jutri tudi lepo vreme da gremo ven.Tiste ki pa ste iz okolice Ljutomera pa se bi itak lahko zmenile, da se dobimo en dan Pa še vedno mi nobena ni napisala kak naj dam slikico gor lak se zmeniva enkrat naslednji teden...ta teden mam že poln slikico pa najlaže daš gor če greš na shrani.si pa pol ko ti shrani sliko kopiraš tisti naslov za forum...mislim da je drugi v vrsti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 18:46:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
pomanjšat pa jo ne morem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 18:53:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:24:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:25:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka počasi začenjam dvomiti v to ali se vam moji posti sploh pokažejo ali ne,ker zgleda glih kot,da sem luft tle gor Pocka, zakaj to misliš? Ej, samo zate:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:29:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. mama_m no,pa neboš izbrisana, si dala drugo slikico Lepa, lepa Lea zorica.. shrani si na www.shrani.si in pol kopiraš tisto ko piše za forum.. kokica kako je bilo na potepanju? Lolita dobre ideje. Si me spomnila, da moram mojmu mal zatežit da zrihta karte za RK Celje PL. Sva takrat med sponzori, ker je njihova firma sponzor klubu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:30:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: a se je hotu švercat? Menda ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:30:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: pa si mu dala pasuš zraven al kar na šverc ? nič, ker tak ni več meje, je šel v NE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:31:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: pa si mu dala pasuš zraven al kar na šverc ? nič, ker tak ni več meje, je šel v NE! aja, tumpa jaz (ki je zdaj oni smajli ko se po glavi butne)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:32:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- ful je pasalo. Sem vzela sestro in nečakinjo zraven, pa sta še oni dve malo na Valentina popazili.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 18.11.2009 19:32:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Da vam pokažem, kako je danes Valentin hotel iti z atijem na službeno potovanje: pa si mu dala pasuš zraven al kar na šverc ? nič, ker tak ni več meje, je šel v NE! aja, tumpa jaz (ki je zdaj oni smajli ko se po glavi butne)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......